|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   11 mesečniki.... kdaj in kaj za čisto prvi ju...
5.10.2005 11:16:25   
Anonimen
Pri nas je to mleko, zjutraj, nekje med 6 in 6.30 uro. In potem najina miška še za dobri dve uri zaspi. Če pa se zbudi že prej in joka, jo skušam pomiriti na druge načine, a se vedno sprašujem kaj pa če bi ji morala dati že za jest.

Kako pa je pri vas? Jim enostavno date mleko, ko zajočejo, ali imate neko določeno uro, ko naj bi jedli prvi obrok.

Sprašujem zato, ker sva ji na morju ravno zaradi njenega vedno zgodnejšega prebujanja in jokanja ter zaradi ljubega miru ostalih gostov v hiši, vsako jutro nekoliko bolj zgodaj dala mleko in smo tako v desetih dneh iz 6.30 ure prišli na hranjenje ob 3.30. uri. To pa je pri 11 mesecih definitivno nepotrebno...

Zanima me torej, če delam narobe ko predvidevam da ji pred... recimo 6 uro ni potrebno jesti.

Aja, še to. Naše noči so na splošno zelo nemirne, jokave in stokave. Tako da jok NI VEDNO le znak lakote.



  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 11 mesečniki.... kdaj in kaj za čisto prv...
5.10.2005 11:37:40   
total
Mi smo stari 1 leto in še vedno zahteva nočno hranjenje,tako kot praviš,tudi pri nas so zadnaj dva tedna zelo nemirna,saj vem zobki in se kar naprej zbuja in zahteva jest,vem da je to nepotrebno,sam kaj čemuser posted image  Zajter ima ponavadi ob 9 in to je različno,čokolino,mlečni riž,gres,puding,jogurt,včasih pa kar spet flašlka mleka,upam da bo kmalu bolje ker sem resinčno utrujena od vsega tegauser posted image

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 11 mesečniki.... kdaj in kaj za čisto prv...
5.10.2005 12:05:46   
Blink1
Jaz naši še veno (stara 14 mesecev) zjutraj dam flaško mleka. Ko se zbudi.

Sem pa zdaj dajala tudi od Alette Trink malceit (nekaj takega). Mlečni napitek, ki ga zmešam z mlekom. Včasih ga dobi tudi v večerno flaško ali ob popoldanskem spanju.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 11 mesečniki.... kdaj in kaj za čisto prv...
5.10.2005 13:36:48   
Jančika_
Naš ima 14 mesecev in še vedno dobi zgodaj zjutraj flašo mleka in frišno plenico, potem pa zaspi nazaj do osmih, devetih. Ponavadi je to med peto in šesto, danes recimo se je zbudil malo pred sedmo. Prejšnji teden pa je bil bolan (reakcija na cepljenje) in je eno noč dobil flašo že ob treh (potem je spal do osmih). Me je bilo strah, da se bo navadil, a je sam začel spet spati dlje. Kot rečeno, danes se je prvič zbudil malo pred sedmo, potem pa je potegnil do pol devetih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 11 mesečniki.... kdaj in kaj za čisto prv...
6.10.2005 10:06:50   
niki5
Naš se še vedno celo noč zbuja in ga večkrat na noč tudi dojim. Zjutraj pa poje zajtrk mlečno kašico okoli 7.30 ure. Glede na to, da sem vedno bolj povožena zaradi neprespanih noči, bo treba nekaj ukreniti glede tega, mogoče se bo moral kar moj dragi zavzeti, če bomo hoteli dojenje omejiti. Mali bo star pa čez 14 dni 1 leto.

< Sporočilo je popravil niki5 -- 6.10.2005 10:08:31 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 11 mesečniki.... kdaj in kaj za čisto prv...
7.10.2005 21:54:42   
Pi-kica 1
Samo dobi zjutraj okoli osme flašo mleka in košček kruha. Včasih je s čim namazan, včasih pa kar suh. Zajtrkuje vedno pele, ko je že previt in oblečen. spi pa tudi on zadnje čase bolj slabo, a mu ponoči ponudim vedno samo pijačo.

LP

Pi-kica


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: 11 mesečniki.... kdaj in kaj za čisto prv...
8.10.2005 9:20:07   
Wilson
Lana dobi ob 7 zjutraj flaško, med 9-10 uro pa dobi malico. lp

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?