|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ekonom lonec!
12.10.2005 14:58:10   
Spark
Doma imam še zapakiran ekonom lonec. Do sedaj ga nisem uporabljala, ker ga neznamuser posted image . Ali mi lahko katera nakratko opiše kako se ga uporablja. Saj sem slišala, da se čas kuhanja skrajša, pa bom to sedaj rabila.

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ekonom lonec!
12.10.2005 15:16:38   
afna pika
Jaz ga uporabljam za kuhanje krompirja
Pa za golaž in govejo juho
Pa kostanj kuham v njem
Pa....   saj je marsikaj, v glavnem za tisto, kar se kuha dalj časa

Boš morala navodila prebrat, pa ga mal pogruntat... vsekakor se splača

Baje da se tudi riž kuha v ekonomu...  ne vem, tega pa res še nisem

_____________________________

Danes je prvi dan življenja, ki je še pred nami

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ekonom lonec!
12.10.2005 16:29:05   
Lunca1
npr. krompir v oblicah

opereš krompir in ga daš v lonec, dodaš za ca. 2 prsta vode, pokriješ in zapreš ter kuhaš. Lonec mora najprej izpustiti pritisk, potem pa začne ven lezti gumb (vsaj pri mojem) in ko pride do 2 črtic kuhaš še 8-10 miut. Pri tem pazi, da ne bo pritisk preveč narasel, to narediš tako da zmanjšaš ogenj in ga po potrebi višaš, če gumb začne padati nazaj noter. Ko je gotovo ogenj odklopiš in počakaš toliko časa da gre gumb nazaj noter. Ne odpiraj na silo, ker se mora najprej zmanjšati pritisk v loncu. Mi kuhamo vse živo - krompir, enolončnice, pasulj, govejo juho (30 min.), pečenko ....

V glavnem zelo praktična zadeva.

(odgovor članu afna pika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ekonom lonec!
12.10.2005 20:55:13   
Marogica
Jaz kuham skoraj vse v ekonom loncu, kar se dolgo kuha. Tudi zelenjavo, ki se kuha samo v 1 cm vode in ne izgubi vseh vitaminov in rudninskih...in kaj vem kakšnih snovi. Je pa pomembno, da imaš na dnu "sito", kadar kuhaš zelenjavo-le v tem primeru se sem kuhati s tako malo vode.
je zelo praktična zadeva. Si pa sigurno morala dobiti navodila zraven in tam piše ponavadi tudi kako dolgo in na kakšni stopnji moraš kuhat. Je od proizvajalaca do proizvajalca drugače.
Imaš pa prav, da se čas kuhanja skrajša za skoraj 2/3 časa. To pa je kar dosti, če pomislimo na današnji življenski tempo.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ekonom lonec!
12.10.2005 20:59:04   
Anonimen
Jaaaa, jaz ga tudi zelo pogrešam. Včasih, ko sem bila pri starših, sem veliko kuhala v ekonomu. Sem mislila, da se kuha pol manj časa. No, saj od tega je res že veliko enih let, morda imajo sedaj še hitrejše.user posted image  Ga bom kupila takoj po plači. Ne pa da se mi juha iz stročnic kuha 3 ure in pol. Kako sem ga pogrešala včeraj!

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?