|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Porodnišnica SG?
19.12.2005 11:16:29   
saraja
Lepo pozdravljene vse user posted image !!

Zanima me kakšne imate izkušnje s SG porodnišnico. Ali priporočate AE? Pravijo, da je lahko tvegano? Prosim, če mi lahko poveste kaj več, sem šele začetniška user posted image ! user posted image
Imejte se lepo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Porodnišnica SG?
19.12.2005 19:18:05   
tinica
jaz sem rodila v SG. Bila sem zelo zadovoljna z osebjem imela sem tudi EA, samo anastezistka je bila malo nerodna oz. ni dobro videla ko mi je nameščala kateter v križ tako, da je pač morala večkrat ponoviti, to je bilo pač malo moteče drugače pa je bilo vse OK-ej. Tudi potem na oddelku je bilo vse vredu. 

Lp

_____________________________

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Porodnišnica SG?
20.12.2005 9:03:40   
ribica.
Ko ze ravno govorite o porodnišnici sg, me nekaj zanima. Alu delajo klistir?

(odgovor članu tinica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Porodnišnica SG?
20.12.2005 9:11:06   
JASNA D
Same pohvale z moje strani. Klistir - neko tabletko ti vstavijo in po nekaj minutah lahko šibaš na wc.

1. je tudi pri meni bila anestezistka "nerodna", pa je eno uro vse mimo teklo, dokler jih nisem uspela prepričt, da nekaj ne štima. 2. je bil kateter vstavljen hitro in pravilno, doza pa ne vem kakšna je bila, ker me je bolelo kot hudič. Še šivanje, ki je bilo 1 uro po porodu.

Jasna

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Porodnišnica SG?
20.12.2005 16:00:21   
BarbyR.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Same Pohvale!Osebje zelo prijazno,ne vem ali je to v navadi,ampak jaz sem celo zajterk dobila v porodno sobo  kar me je zelo presenetilo!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Porodnišnica SG?
20.12.2005 16:14:05   
JASNA D
Ja, jaz pa pizzo in jabolčno čežano ob 10. zvečeruser posted image .

Jasna

(odgovor članu BarbyR.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Porodnišnica SG?
27.12.2005 11:49:58   
roberta
ojla,
sem rodila v sg in bila srednje zadovoljna... babice so kakor naletis - pri meni je bila ena super (marija ji je bilo ime), druga pa... no si je ne bi ves zelela pri porodu (me je pustila kar samo zadnje tričetrt ure, tako da sem mislila, da bom že rodila sama... pa še ko je prišla je bila potem vsa pasja, da sem sama kriva če me boli, ker da narobe diham user posted image ). na oddelku pa je bilo naceloma ok, samo sestram se je velikokrat videlo, da imajo prav vsega dovolj, tako da... no ja, po mojem, bi bila malo večja profesionalnost prav dobrodošla. pa še čez nekaj se lahko pritožim - čistoča. to je pa res grozno. jaz sem rodila v četrtek, pa do mislim, da sobote ni nihče niti enkrat pometel (da niti ne omenjam kakega pomivanja) tal. kopalnice so skupne... pa s tem še ne bi bilo nič narobe, če bi bile tam vedno zavese. pri meni jih prva dva dni ni bilo. tako da bi lahko noter vstopil kdorkoli in videl karkoli! je pa u redu to, da so na voljo vedno sveže brisače, kolikor želiš vložkov in elastičnih hlačk.
tako da ja, moja ocena: zadovoljivo.


roberta

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Porodnišnica SG?
12.1.2006 10:55:08   
Meggy
Jaz sem rodila v SG porodnišnici 29.9.05 in sem bila zadovoljna. Nasploh so ljudje gor bol preprosti, sestre so prijazne. Rodila sem z EA, ker me je bilo prvič pač strah porodnih bolečin. Ko so mi vstavljali kateter sploh nisem čutila, čeprav me je 3-krat pičila, ker ji pač od začetka ni ratalo.

Vem samo to, da grem naslednjič tudi v SG in prav tako se bom odločila za EA-zakaj bi trpela, če mi ni treba, pa še brezplačna je v SG.

LP

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Porodnišnica SG?
12.1.2006 16:34:54   
Anonimen
uf samo tam ne rodit..... drugje pa lahko!

(odgovor članu saraja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Porodnišnica SG?
13.1.2006 9:05:22   
saraja
In zakaj ne tam rodit. Prosim, da malo pojasniš? Katera pa vstavlja kateter v SG?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Porodnišnica SG?
19.1.2006 9:41:52   
tadejaa
Jaz sem dvakrat rodila v sg in bila obakrat zelo zadovoljna z vsem.
Z babico, zdravniki in osebjem. Tako, da jaz nimam pripomb.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Porodnišnica SG?
26.1.2006 8:35:16   
Mateja-15
Sem dvakrat rodila v SG sicer naravno in če bom še tretjič gram spet tja!!! Men so ble babice v porodni sobi super in ko sem prvič rodila je bila v porodni še ena ki je rodila z EA in je rekla da je super, da je ni nič bolelo. Tudi na oddelku so bile v redu, res je da so včasih malo naveličena, če pa kaj rabiš ali hočeš vedet pa vprašaj in ti bodo povedale. Samo ne bit tiho in čakat! Glede čistoče, je čisto vsak dan prišla pobrisat prah in pomit po tleh in tudi v kopalnici so bile zavese. Pa še nekaj men je bila hrana TAKO dobra, da sem vedno vse zmazala! njam user posted image
V glavnem vse pohvaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tadejaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Porodnišnica SG?
2.2.2006 19:09:56   
Emm
Jst vam pa takole povem.
Rodila sem v SG porodnišnici in moj porod je potekal od začetka vredu potem pa po 5 urah me je prišla sestra pogledat samo enkrat.Povedala sem ji da je nekaj narobe saj sem po 5 urah le 1 cm odprta a je rekla da je to normalno. Po 10 urah in samo 3 pregledih od babice(1x) in zdrvnika(1x) so ugotovila da otrok nemora ven plodovnica je že na začetku odtekla saj so mi predrli mehur in otročka je stiskalo za glavico a ni mogel ven saj telo ni sodelovalo.Ko je bil popadek sem se zaprla namesto odprla.
Tako da so me po 12 urah mučenja odpeljali v operacijsko na CR in v 3 min. je bilo vse gotovo.
drugega poroda ko bo se ga nasmrt bojim in vem da ko bom noseča grem v postojno pa čeprav sem iz Velenja in je za mojega vožnja po službi zelo naporna in seveda EA.Brez nje ni šans.
Jst mam slabe izkušnje z Sg moja mama pa je nemore prehvalit pa je tam rodila nas 4 punčke.user posted image  

(odgovor članu Mateja-15)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?