|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj rečeš človeku
13.1.2006 14:27:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Vem, da je smrt naravni del življenja...ampak taka?????????




Ja tole je res.. to sem tudi jaz velikokrat rekel, samo nisem cist preprican, da je taksna smrt tudi naravni del zivljenja.
Taksne zadevo so po mojem posledice tega, da izpit za avto dobijo tudi tisti, ki avtomobilu niso dorasli, ki ga uporabljajo da vzbujajo pozornost in zdravijo svoje hormone..

Drugace pa tisina je edino, kar ti preostane...

Iz nasega konca je doam tisti, ki je tudi pri Jesenicah nikje na crpalki poleti s tovornjakom povozil svojo hcerko.. in so ga ze nekajkrat lovili po koruzi in gozdu, ker se je hotel ubiti. Po mojem se ti cist strga, ce se ti kaj takega zgodi..

Amapk toliko primerov se zgodi iz katerih bi se lahko ze naucili.. ampak ne..  ne deluje.. zakaj user posted image  ne deluje??

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Kaj rečeš človeku
13.1.2006 14:58:58   
Moyca_
mislim da prave besede ne obstajajo. lani je moji prijateljici umrl sin in sem sama iskala prave besede- pa jih ni
Samo topel objem

_____________________________

Lp, Mojca
*****************************************
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
*****************************************
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Kaj rečeš človeku
13.1.2006 15:39:34   
soncek&luna
zara, to si tako napisala, da sem se zacela kar jokat...
ni besed, ki bi jih clovek lahko v tistem trenutku imel na 'razpolago'.. res samo topel objem in pogled v oci...
sem se pa ob tem spomnila, kako sem se jaz pocutila, ko sem morala frendici povedat, da ji je umrl zarocenec user posted image

bodi ji v oporo in ji ustrezi v njeni zelji... s tem ji bos ogromno pomagala

kar jokam se zdaj user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Mami, pika moja!

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Kaj rečeš človeku
13.1.2006 15:53:58   
polona2
Ja, tudi mene ta tragedija vedno znova spravlja v jok, mamici pa trenutno več kot z objemom in besedami, da se vedno lahko zanese nate, najbrž ne moreš pomagati.
Ko bo minilo nekaj časa, pa ji bo najbolj koristil pogovor, tudi o tem nesrečnem dogodku.
Moja teta je v letu in pol izgubila oba otroka, sinova stara 19 in 23, ko je bila v Begunjah na zdravljenju, se je naučila soočati s svojimi strahovi, s svojimi občutki, mi, sorodniki, nevajeni in okoreli pri izražanju čustev, pa nekako nismo mogli, upali, kaj pa vem, navezati tistega pravega odnosa do tega dogodka, če je beseda nanesla na to, smo začeli vsi jokat, pogovarjati se pa nobeden od nas ni mogel kaj prida o tem...
Čeprav ravno to človek, ki ga doleti taka izguba, potrebuje. Seveda, če ti sam nakaže potrebo po tem.

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Kaj rečeš človeku
13.1.2006 16:07:03   
petraz
Nimam besed....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Žalostno......

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Kaj rečeš človeku
13.1.2006 16:41:13   
Gina
Vsem tistim, ki ste tiho, ko nekdo umre, pa ne morete govoriti:

KO mi je umrla mami, sem jokala, jokala, jokala. Tako mi je bilo hudo. In potem je bila tišina. Nihče ni poklical, telefon ni zazvonil. POčutila sem se kot da bi še en del mene umrl. Zapustili so me prijatelji. Niti eden ni upal poklicat. V moji bolečini so me pustili samo. Mislili so samo nase, in na strah, ki jih daje ob misli, da bi me poklicali. Niso vedeli, kaj bi rekli. Zato mi niso stali ob strani na ta način. Vedela sem, zakaj ne pokličejo. NIsem jim zamerila, ampak bolečina ob izgubi je bila pa še toliko hujša, ker so me zraven prizadeli nevede in nehote še oni. Mislili so, da hočem biti sama. Ali pa so mislili, da ne znajo reči nič pametnega. Razumem jih, do tistega januarja pred sedmimi leti sem bila sama ista. Od takrat naprej nikoli več. Prijatelje pokličem, znancev še vedno ne. Prijatelje pokličem zato, ker znam ločit, ali so med tistimi, ki raje žalost delijo še s kom in jim to pomaga ali ne (v tem primeru ne pokličem), znancev pa ne pokličem ravno zato, ker ne vem, če niso morda med tistimi, ki si želijo žalost preživeti sami.

Zelo mi je hudo za  tole mamico, in že ves ta čas mislim nanjo. Ampak človek ima vendarle samo dve možnosti, ali se mu zmeša ali pa poskusi živet nekako naprej. Jaz si resnično želim, da se nikomur več nikoli ne bi kaj takega zgodilo. In želim si, da nikoli več ne bi ljudje noro vozili po cestah. In želim si, da bi tale mamica imela moč iti čez svoje življenje tako, da bi še vedno enkrat videla sonček.

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Kaj rečeš človeku
13.1.2006 16:50:53   
kepa*
Sem se zjokala, ko berem vaše poste.user posted image user posted image user posted image  Res grozljivo, da se je moralo zgoditi kaj takega.
Zara, tako kot je rekla Gina. Če je dobro poznaš, stoj ji ob strani, pogovarjaj se z njo. Ker se res prerado zgodi, da je večino ljudi ob žalujočih strah, da ne vedo, kaj naj rečejo, pa zato ne rečejo nič. In žalujoči ostanejo sami. In najhuje je po pogrebu, ko se vrneš v vsakdan in se resnično zaveš, da ljubljenih oseb ni več in je milijon stvari, ki te spominjajo nanje. Takrat potrebuješ oporo.
Uboga mamica.user posted image

_____________________________

Letos pa bo!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Kaj rečeš človeku
13.1.2006 20:51:24   
mamči
Bila sem še relativno mlada (22 let), ko je znanka izgubila sina. In tej znanki se je res že veliko hudega zgodilo.
Zaradi spleta okoliščin, sem bila drugi človek, ki je bil ob njej, ko se je zgodila tragedija.
Ko sem stopila skozi vrata, sva se dolge trenutke samo gledali, s popolno praznino v očeh, nato sva si padli v objem in dolgo tako jokali. Nato je začela nepovezano govoriti (totalni šok, se zdaj jočem, ko se spomnim).
Tega dne nikoli, nikoli ne bom pozabila.
Mene je gnalo samo to, da NEKAJ moram rečt, nekaj.........
Pa mi ni padlo drugega, kot : " Prosim, povej, kako naj ti pomagam! Reči kako, bilo kaj, prosim!"
Par trenutkov je bila tiho, nato pa me je pogledala (še danes se spomnim koliko bolečine je bilo v njenih očeh user posted image !!!!!!!) in mi rekla :" Ne moreš mi pomagat, ker sina mi ne moreš vrnit......... prosim te samo, da si ob meni in, da skupaj moliva zanj..."

Postalo mi je jasno, kako puhle so bile moje besede in jasno mi je bilo, da bi vse besede zvenele tako.

In res so prišli dnevi, ko sva (tudi zarad službe) skupaj molile, se skupaj spominjale, se skupaj smejale lepim spominom, skupaj molčale, si padale v neskončne objeme, skupaj gledale skozi okno, kot vedno, ko je on prihajal, in se skupaj jokale.........user posted image  

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Kaj rečeš človeku
13.1.2006 21:00:43   
mamči
Joj, mi je hudo.... nisem mislila, da sva zaradi službe molile, hotela sem povedati, da zato, ker sva bile skoraj ves dan skupaj, sva lahko skupaj molili.
Je rekla, da jo je vse to gor držalo.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Kaj rečeš človeku
13.1.2006 21:33:42   
Maček Muri
Ni besed, ki bi pomagale. Samo bližina in čas. Veliko časa.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Kaj rečeš človeku
14.1.2006 11:02:22   
niki5
Jaz ob takih trenutkih prav zablokiram.... se mi zdi, da bolj ko vnaprej razmišljaš kaj in kako bi storil, slabše je.. Mogoče je res najbolje instinktivno se odzvati, se mi zdi da si prav naredila, včasih ne potrebuješ besed in je dovolj pogled, objem, dotik. Mislim, da boš sama najbolj vedela kaj storiti..

Prav hudo mi je in sploh si ne morem predstavljati in si tudi nočem kako preživiš tako tragedijo. Zaradi takih stvari si sama vedno znova ko mi gre v službi ali pa kje vse narobe, pomislim na svoje sončke in to da smo vsi skupaj in da smo zdravi, čeprav zveni obrabljeno, ampak je res.


(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Kaj rečeš človeku
14.1.2006 13:44:40   
karmy
jaz bi isto naredila kot ti...samo objela bi jo..brez besed bi bila...user posted image user posted image user posted image  sploh ne bi mogla govort...

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Kaj rečeš človeku
15.1.2006 23:03:27   
KODA
Brez besed user posted image user posted image

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Kaj rečeš človeku
16.1.2006 15:43:10   
paris
Tudi jaz sem brez beseduser posted image


_____________________________

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Kaj rečeš človeku
16.1.2006 20:30:40   
ZARA
Hvala vam. No, sem že mislila, da je z mano kaj narobe...tud tebi Gina, za drugačen pogled na zadevo...

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Kaj rečeš človeku
16.1.2006 21:45:28   
Pupica
Joj spet sem se spomnila na to tragedijo. Ja tudi jaz bi bila na tvojem mestu tiho, in user posted image user posted image user posted image user posted image . Že zdaj ko prebiram tole, tečejo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Kaj rečeš človeku
16.1.2006 22:12:17   
soncece24
ZARA, reagirala si tako, kot bi reagiral skoraj vsak, za take reči ni besed, samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Kaj rečeš človeku
17.1.2006 22:46:29   
daria78
Tudi meni je hudo... in v grlu imam cmok.
Naj ju angelci sprejmejo medse!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Kaj rečeš človeku
21.1.2006 23:21:05   
spacey
Niti besede ne bi mogla izdavit...že ob samem branju imam cmok v grlu.


_____________________________

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu daria78)
Neposredna povezava do sporočila: 44
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?