|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ODLOČNE -49. DAN
20.2.2006 6:32:34   
*pepelka*
Jutro
Včerajšnji dan je uspešno minil, danes pa bomo papcale sadje. Moram priznati, da mi to kar odgovarja, saj mi sadje sedaj kar paše. Problem je le v tem, da imajo otroci počitnice in bo potrebno zanje kuhati kosilce, pa seveda tudi za možička.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ODLOČNE -49. DAN
20.2.2006 7:38:41   
Anonimen
Jutro!
Še na OH dan mi je sadni dan tako breme, ko pomislim nanj, potem pa ko pride, sem ga ful vesela, ker vem, da na ta dan pa res naredim veliko zase. Spet je šla teža od petka gor za cel kilogram, upam, da bo jutri zjutraj bolje.
Eno vprašanje:
Neverjetno mi je to, da mi na začetku ni tako močno nihala kot sedaj. A je še katera to opazila? user posted image

(odgovor članu *pepelka*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ODLOČNE -49. DAN
20.2.2006 7:55:59   
mammy26
Hello, remember me?

Ja, sej sem bila pridna, moja teža je še samo dobrih 0,5 kg stran od željene, tako da par dni potem pa vas zapuščam. Tako, morda še kakšno hitro anticelulitno udarim tik pred poletjem, drugače pa hvala vam, da smo skupaj štartale in veliko sreče vsem vam do konca.

Pa tudi jaz sem že začela s mandarinami danes zgodaj zutraj.

Lp, user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ODLOČNE -49. DAN
20.2.2006 7:56:37   
Teni_



Tudi meni teža full niha. Danes sadje. Vam povm, da ga nisem preveč vesela. Že tako nimam rada sadja. Se pa splača.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ODLOČNE -49. DAN
20.2.2006 8:05:43   
Anonimen
Jaz sem sadnega dneva zjutraj vedno zelo vesela, za kosilo sem še vedno vesela, popoldne malo manj, zvečer mi pa nekaj manjka tako da si ponavadi pripravim en velik krožnik brokolija na pari.
Danes začenjamo z našiji, za kosilo bo zagotovo skoraj cel ananas, uhm pa jagode imam sem se zdaj spomnila. Bodo za obe malici.

Ja, tudi meni teža zdaj zelo niha, včasih tudi za 2 kg. Gre pa po sadnem vedno lepo nazaj. Po eni strani komaj čakam drugi vodni dan, da se najnižja dosežena teža stabilizira in da gre od tam naprej spet samo dol.

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ODLOČNE -49. DAN
20.2.2006 8:39:48   
tanja75
Kar nekaj časa se nisem oglasila, vidim, da ste prave odločne in lepo vztrajate. Kljub temu, da sem začela 6 dni za vami, sem že na željeni teži 55 kg. user posted image user posted image
Zdaj me pa zanima, če moram  vztrajati do 90 dne ali ne? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ODLOČNE -49. DAN
20.2.2006 9:03:56   
*pepelka*
user posted image user posted image user posted image Ne, ni ti treba vztrajati do konca, vendar pa je dobro, če se držiš še nekaj časa, da ti teža neposkoči nazaj.

(odgovor članu tanja75)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ODLOČNE -49. DAN
20.2.2006 9:08:45   
Pia67
Živjo!

Še vedno sem med "živimi". V petek sem si kupila novo tehtnico in ugotovila, da mi kaže čedne 2 kile več user posted image . Itak je pomembno to, da gredo dol-kile seveda. No, morda bo to še dodatna motivacija, da svoj BMI priguram do 21. user posted image

Včeraj mal grehov, zvečer sem bila lačna in sem si pripravila mal testenin, mal me baše to, da kar nekaj pretečem in se mi hitro spraznijo zaloge, sploh ob kakem beljakovinskem dnevu. Včeraj je bil sicer OH dan, ampak sem se zvečer kar tresla.

Kile mi pa res nihajo, mislim, da na račun glikogena, ki veže H2O. Teža niha za pol kilograma. Trenutno jih imam 3 manj kakor ob štartu (1.2.).

2 pomaranči in pol litra čaja sta že za mano, za kosilo ananas, malica bo kaka jabolčna čežana, ki jo bom prijateljsko delila z mojo punčico, zvečer pa ostanek ananasa. Jutri pa bom papala ribe (včeraj sem v lokalnem ribniku ujela 2 postrvi in jih seveda tudi plačala user posted image ).


Se beremo,

Damjana

(odgovor članu tanja75)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ODLOČNE -49. DAN
20.2.2006 9:20:45   
Lu
Punce vidim, da ste še vedno zelo vztrajne. BRAVO. user posted image Moj je včeraj nehal z hujšanjem, saj je šel dol 10 kg. Je kot neki dahovec.user posted image Je rekel, da bo še vedno isto jedel, samo v manjših količinah, pa krompir zraven in itd. Skratka punce držite se še naprej.

_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: ODLOČNE -49. DAN
20.2.2006 10:59:48   
taška30
Hojla!
Sem vesela, ker je sadni dan.

Glede nihanja teže težko kaj rečem, ker se striktno tehtam 1x na teden (ker se nočem vmes spravljat v slabo voljo), je pa tko, da mi je 1.mesec šlo 7 kil dol, zdaj pa že 3 al 4 tehtanja stoji pol kile gor in dol.

Sem pa včeraj malo razmišljala in prišla do ugotovitve, da mi najbrž ne bo uspelo prit na
želenih -10kg, to pomeni, da bi imela 57kg, kar mi je, odkar sem 'odrasla', uspelo le 1x, drugače je moja teža okoli 59kg. Vem, da tudi če pridem na teh 57kg, jih ne bom obdržala več kot 14 dni (ob normalni hrani), ker to enostavno ni moja 'normalna' teža. Ampak nima veze, grem do konca.
Upam, da bo jutri končno kak premik na vagi, kljub mojih obilnim OH večerjam.user posted image

Lp, Taška

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: ODLOČNE -49. DAN
20.2.2006 12:00:13   
DEBELUŠKA30
ZDRAVO ODLOČNE,
jaz sem tista, ki je v "nulo" obupala nad svojo težo (vel.1,70m, teža 110kg) in si fullll želim nekaj naredit zase, saj sem psihično in fizično popolnoma na tleh.
Ker so mi vlile ženske kar nekaj začetne motivacije pod temo "obupana", sem se odločila da jutri začnem z vami (seveda upam, da me sprejmete medse), res ne morem čakati 01.03.
To bo vaš 50-i dan, moj pa 1. dan.

Mi lahko kdo pove, kaj naj torej jutri jem, če je dan B?

Iskrena vam hvala.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: ODLOČNE -49. DAN
20.2.2006 12:15:49   
paris
Hojla Odločne, dobrodošla Debeluška 30!

Danes za zajtrk nič, ker nisem bila lačna, kosilo- jabolčna čežana, pol bo pa še kakšna pomaranča in banana. Danes bom probala zdržat brez zelenjave in oreškov- bomo videli!user posted image
Debeluška, tukaj si preberi več o dieti!
http://www.mojplanet.si/index.php?page=Predstavitev_diete


_____________________________

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: ODLOČNE -49. DAN
20.2.2006 12:18:30   
Anonimen
Olja, za zdaj še debeluška. Me veseli, da se zdaj beremo že tule. Jaz sem tudi štartala pozneje, 1. debruarja. Se bova pa potem, ko bo ta skupina že zaključila, priključili oni drugi, ki bo štartala 1. marca. Ali pa malo skakali sem in tja, kakorkoli, samo da bova hujšali.
Jutri torej začneš. Začneš z B dnevom. Zjutraj vsak dan ješ sadje, eno vrsto in to do 12. ure. Od 12. do 16. ure imaš lahko kosilo, na B dan je to ali meso ali ribe ali sir  ali drugi mlečni izdelki, za večerjo, ki naj bo med 16. in 20. uro (vendar 4 ure po kosilu) pa isto, samo pol manj. Bo šlo?
Še linki za pravila igre in jedilniki:
http://www.zdravniski-nasveti.net/?nStran=aktualno&nov=diete&nid=1
http://www.mojplanet.si/
Malo si izpiši, kaj kakšen dan lahko ješ. Jaz sem tako naredila. Lepo po vrsti, po dnevih.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: ODLOČNE -49. DAN
20.2.2006 15:39:56   
tejčica
Pozdravljene punce!

Jaz sem šele danes prišla nazaj z Gorenjske in sem se šla med vračanjem še malo po BTC-ju potepat. Sem morala še novoletne bone porabit in sem bila pri tem zelooooo uspešna. user posted image  

Pa da vam najprej poročam kako mi je šla dieta čez vikend. V petek me za večerjo niso čakali lignji user posted image , ampak sem se morala zadovoljiti z mesom iz ričeta. Ker pa se mi lignjev pa tako "lušta", se je moj odločil da me ta teden, ko male nimava doma, pelje en večer ven da si jih privoščim. user posted image   V soboto na Š dan sem jedla za kosilo in večerjo tenstan krompir in solato s fižolom. Včeraj pa sem (ponovno) jedla testenine. Enostavno se jim ne morem odpovedati na OH dan, me pica sploh ne gane. Za večerjo je bil pa gres, potem pa še čokolada (pa ne samo 1 rebro user posted image ). Kot vidite, sem bila čez vikend pridna.user posted image user posted image user posted image

Danes smo pa spet na sadju. Do sedaj sem pojedla šele 1 jabolko, lakote pa ni nobene.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: ODLOČNE -49. DAN
20.2.2006 16:07:24   
Suzi*
Ojla. Čez vikend se nisem nič javila. Tako da najprej malo povem, kaj sem jedla. V petek za V samo jogurt, ker nisem mogla jest solate in sira, ker sem se K tako napokala. user posted image  V soboto sem jedla za K njoke z zelenjavco v omaki in solato (je verjetno mali greh, ampak smo jedli zunaj), za V sem jedla zeleno solato s koruzo in krompirjem. Včeraj sem za K jedla testenine z drobtinicami in zraven ful zelenjave in solate, čez dan dva kapučina, za V pa 2 piškota s čokoladao in dve kremšnite (velike). Danes pa za pozen zajtrk dve pomaranči, malo prej pa pol banane. Si bom naredila še jabolčno čežano, pa še malo suhega sadja za V pa bo.

Komaj čakam jutrišnje vaganje, ker se nisem vagala že od torka in me ful zanima kaj bo pokazalo. Sem pa po mojem že blizu ciljne teže, ker mi hlače, ki jih prej nisem mogla zapet že z riti lezejo user posted image  .....si bo treba pas omislit. user posted image user posted image  


Bravo za vse, ki ste že dosegli ciljno težo!!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image  Super ste!!!!

_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: ODLOČNE -49. DAN
20.2.2006 18:31:21   
Grascakinja
Punce,
Po pogovoru z družino sem sprejela odločitev, da zaključim z dieto.
Izgubila sem "samo" 2 kg, (bili so že 3, pa se je vrnilo nazaj), počutim se slabo, ne spim dobro, kožo imam katastrofalno, prebava mi ne deluje normalno in sem zelo razdražljiva, včasih depresivna, nepotrpežljiva, kar se je začelo poznati na družinskih odnosih in tudi moji sedemmesečnici. Za vse nas je moja dieta postala prevelik stres.
Vrnila se bom na ločevanje hrane po Hayu, ker mi (nam) očitno bolj ustreza in se pridno ukvarjala s športom. Upala sem, da bo 90D malo hitrejša kot Hay, vendar efekt ni nič drugačen.
Držim pesti za vas, lepo hujšajte naprej in upam, da boste dosegle svoj cilj. Jaz ga bom tudi, le na malo drugačen način. Bom poročala o uspehu.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: ODLOČNE -49. DAN
20.2.2006 19:31:48   
Suzi*
Pupa25, jaz bi se na tvojem mestu odločila isto kot ti. user posted image  Tako da, poskusila si, tebi pač ta dieta ne odgovarja, ti bo pa katera druga bolj. Želim ti uspešno izgubo kilc, tako ali pa drugače. user posted image  Pa poročaj o uspehu.

_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: ODLOČNE -49. DAN
20.2.2006 21:43:12   
lelaval
Moj raport - včerajšnji dan - po jedilniku - kosilo mlinci, večerja sladica (le 4 ure niso minile med kosilom in večerjo, ker se mi je že prej luštalo sladko).
Danes brez greha. - samo na sadju.
Sem pa se danes vagala - pa sem bila kar malo razočarana - sem mislila, da bo manj. Pa nič - bom videla jutri.

Debeluška - dobrodošla.

Pupa, če ne gre, pač ne gre. Poskusila si, a morda ti katera druga dieta bolj odgovarja. Saj se tudi jaz sprašujem, a je to zame. Za mano je že več kot polovica diete, po kilah pa se mi ne pozna. Bom videla.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: ODLOČNE -49. DAN
20.2.2006 23:04:41   
tejčica
Tako punce, pa je še en uspešen sadni dan za nami. Jaz sem danes pojedla 2 jabolka in 1 hruško.  Čez dan sploh nisem čutila nič lakote, ko pa sem malo prej hotela pripraviti kosilo za jutri, se mi je začel oglašati želodec. Grem raje v mižule in bom kosilo pripravila raje jutri. Bo pač malo bolj pozno ali pa bom namesto zrezkov v omaki jedla kaj drugega.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?