|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
19.2.2006 9:15:47   
Tiamo
Demi je zaspala..tako da bom še mal nakladala. Srečali sva babco v trgovini in takoj se je spomnila Demi. Kupila sem lih žemlje in jo vprašala, če ji lahko dam. Babca mi je rekla, seveda, itak ne bo skoraj nič pojedla in se bo bolj igrala. Potem sem jo vprašala, če se lahko zadavi s prevelikim kosom. Babca je rekla, da se mali otročički nikoli ne morejo zadaviti, prej ven vržejo oz. zbruhaja, imajo že reflek zavračanja. je drugače kot pri odraslih, ki goltamo stvari. Edino pri bombonih je treba paziti, ker lahko spolzijo v sapnik. Potem sem jo vprašala glede glutena, mi je rekla isto kot je že povedala miševi...če je alergičen pač je, drugače pa ni panike. Tako, da ne bom komplicirala, če ji do zdaj nič ni bilo ji tudi ne bo. No pa še ena žalostna zgodba in opozorilo vam. Pred dvema letoma, je na današnji dan soseda izgubila 9 mesečno punčko. Kako? Peljali so se na izlet in ker je punčka v avtosedežu jokala, jo je mamica vzela med vožnjo ven (mamica je sedela zadaj, očka je vozil, spredaj je sedel še dedek) in jo potolažila. Ker se ni potolažila, jo je dala dedku v naročje, kjer je se je punčka umirila. No, potem pa groza, čelno se je v njih zaletel avto, in punčka je zletela čez prvo steklo in umrla. Drugim ni bilo nič, edino mal prask. ZAto punce, tudi če neutolažljivo jokajo, nikoli iz avtosedeža...raje ustavite in jih potolažite.  

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
19.2.2006 10:03:40   
Kety
Dobro jutro!

Najprej povem, da danes moj TIMONČEK praznuje 6 mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tia, sem prebrala,...grozno! Jaz sem ga imela tudi ene 2x zadaj v naročju, ker je bil v pajacu in ful oblečen, pa ga nisem hotla basat v lupinico. Ampak to je bilo le kratka razdalja. Zdej mi ne pride več kaj takega na pamet. Pa ne da prej ne bi vedela, da se lahko kaj takega zgodi, ampak vem, da se tega ne počne!

Miševi, dobro opravite pri krstu. Pa še lep dan boste imeli,...no, vsaj pri nas je sonček.

Nanka, vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej se pa šibamo zrihtat, ker gremo k mojim na Vrhniko!

Lepo nedeljo vam želim!!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
19.2.2006 19:55:18   
Tiamo
Čer, kaj pa je danes z vami??????? Sem komaj naš post našla, je bil čist na koncu...upam, da se boste kaj razpisale, da jutri zjutraj kaj pametnega preberem... Nočko

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
19.2.2006 20:29:21   
MajaPRO
Večer!

Upam, da so bila praznovanja prijetna (Nanka, Miševi), vreme vam je bilo očitno naklonjeno.

Nanka, Timon, vse najlepše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tia, čez vikend je vedno bolj malo časa za RR (ati je doma in zasede računalnik za ebay, navadno kam gremo, zdaj pa je šel tarok igrat, jaz pa na RR-namesto likat).

Miševi, upam, da boš dala v album kakšno slikico s krsta, da vidim, kako je bil tvoj user posted image lepo naštiman. Ali so vaši otročki že vsi krščeni (tisti, ki ste jih nameravali krstit) ali kateri še čakajo? Mi bomo Vida tudi krstili, ampak še nič prav ne planiramo. Smo lani rekli, da bo krst enkrat spomladi - to bo pa kmalu, a ne?

Miševi, tudi Vid je lepo sam zaspal v svoji posteljici (ponoči in podnevi), zadnji mesec pa imamo borbe. Danes dopoldne je bil že fajn zaspan, pa tak jok pred spanjem, da je bil joj user posted image . Zvečer pa mi običajno med dojenjem zaspi.

Grem še nekaj fotk dodat v album.... ne vem, kaj mi je zadnje dni, da malemu kar naprej s fotoaparatom težim... user posted image

Nočko vsem!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
19.2.2006 20:47:06   
MajaPRO
Jessy, sem ti pozabila odpisat glede puzzlov. Tudi naši so kvadratasti (vsaka črka je v svojem kvadratu), le da imam po barvah skupaj zložene in se kvadratki slabše vidijo. 

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
19.2.2006 23:59:23   
Jessy
Večer!

Timon, zate en koš poljubčkov!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem šele zdaj uspela prileteti na RR. Dopoldne sva z možem imela čistilni dan, ker sva samo na nedeljo oba doma. Nameravala sva narediti generalno po celem stanovanju, ampak so se za popoldne napovedali obiski, tako da nama je uspelo priti le do polovice, ostalo polovico bova pa najbrž naslednjo nedeljo spravila v red.
No, popoldne sta prišla sodelavka in njen fant na obisk, tako da smo prijetno klepetali. Ko sta odšla, sta prišla tast in tašča, nato pa kmalu še prijatljica in njen fant, ki pa sta pred pol ure šla domov. Tako, da je bilo res pestro čez cel dan. Še sreča, da je bila Neja pridna in ni sitnarila, pa tudi spala je, kot običajno.

Maja, sem pogledala slikce. Ful sta lepa oba! user posted image user posted image user posted image
Za puzzle mi pa ni padlo na pamet, da bi jih po barvi skupaj spravila. Vidim, da imaš abecedo in najbrž kar celo. kje si jo nabavila?

Tia, vidim, da bo Demi res vsak čas racala naokrog, ti pa za njo! user posted image  Ful napreduje, punca! user posted image user posted image user posted image  glede pripenjanja otrok v stolček, se pa jaz čisto strinjam. Midva sva se vedno raje ustavila, pa jo pomirila in se nato naprej peljala, kot pa da bi reskirala vožno z njo v naročju, saj res nikoli ne veš, kdaj se bo kaj zgodilo. Sploh pomisliti ne smem na kaj tako groznega. user posted image

Miševi, upam, da ste imeli lep krst. Ste po krstu kam šli? Nas pa še čaka. Predvidoma bo v maju, točnega datuma pa še ne vemo.

Jaz sem pa danes dala Neji kos skorje za grizljanje, pa je bila vsa navdušena ob tem. Hecno je bilo to, da se ji je en kos skorje prilepil na nebo in potem je zgledalo, da bo kar bruhala, tolk jo je motilo. Nakoncu sem ji s prstom odstranila tisti košček. Ja, pa napackana je bila tudi fajn! user posted image user posted image user posted image

Tia, kje v LJ pa je Evrospin? Mi smo hodili v Gorico ali pa na Fernetiče.

Jah, nič...grem spat, kaj pa druzga! Lepe sanje!

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
20.2.2006 7:58:02   
Tiamo
Jutro,
Danes je pa tok smorano megleno, temačno in deževno jutro?????  se mi je kar zdelo, da imate obiske, da niste nič na RR. Jessy v Ljubljani stva 2 evrospina, enev v Črnučah pri stari opekarni, drugi pa na Rudniku, pri Rutarju, Dipotu v bližini Leclerka. Uglavnem, se pa ne splača več kupovati v Evropinu, ker ni več tako poceni, npr. konzerva fižola pride 59 SIT, v Sparu pa 55SIT, sej ni tok velika razlika za 4 tolarje...ampak če vzameš večjo količino se pa pozna.  Ja Demi je moja telovadkinja, zdaj se postavi v pozo plazenja in se gunca naprej in nazaj...drugače še ne šiba, ampak verjetno lahko kmalu pričakujem, da bom šibala za njo. Včeraj mi je pojedla cel lonček korenčka..danes je pa bil tako lep oranžen drekec,hehhe Pa še nekaj o ptičji gripi: pravijo da ne bomo smeli jesti regrata, ker ptiči sračkajo po njem? Kaj bo pa pol z vrtičkarji? Meso toplotno obdelamo, salato pa bolj težko. Joj kam smo prišli?! Šibam, ker Demi razbija po steni... 

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
20.2.2006 8:07:59   
nanka
Dobro jutro,

praznovanja uspela, imeli smo se lepo, še dobro da je konec.

Timon vse naj, naj user posted image user posted image .

Našo Zojo smo krstili že oktobra, tako da je že za nami.

Ja Tia, nič regrata, solato pa samo tisto, ki je gojena v rastlinjaku.

Zajtrk sva že pojedle, zdaj e greva pa počasi oblečt in po nakupih v Mullerja, so vse zaloge pošle.

Miševi, kako ste se imeli?

Se oglasim še kasneje, imejte se lepo, kljub dežju. Pa saj ga cel teden napovedujejo, groza.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
20.2.2006 8:09:45   
Tiamo
nanka, če greste same v mullerja, te povabim k meni na kavico...   Timon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 20.2.2006 8:10:46 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
20.2.2006 8:11:09   
nanka
Zmenjeno, te pokličem, ko opraviva nakup

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
20.2.2006 8:15:01   
tina104
Dobro jutro!

Včeraj nisem bila  nič na RR, je itak moj dragi okupiral računalnik velik del dneva, no popoldne pa smo si privoščili en kratki izlet - smo šli v bistvu na sprehod po Ptuju in videli ogromno mask. Sem tudi jaz mislila, da bom imela ful veliko za brat, pa sem se zmotila.

Nanka, Matic in Timon, nisem še vam čestitala - vse najboljše!!!

Danes pa ima naš Aljaž pol leta! Kako hitro čas beži. Še malo pa greste nekatare v službo, no tudi jaz upam, da jo bom dobila. Ne znam pa si še predstavljat, kako bom usklajevala službo, ukvarjanje z Aljažem, gospodinjska dela, sploh zato ker če bom dobila službo, bo to moja prva prava služba - prej je bilo vedno vse preko študenta. Verjetno ne bo več nekega časa za RRuser posted image user posted image

Kot sem že večkrat napisala - Demi je res prava akrobatka.user posted image

Pri nas ni nič kaj preveč novega. Nočno zbujanje - do enih kakih 2 ali 3x, potem pa do petih miruser posted image . Gosta hrana je za zjokat se. Enkrat bo že moral začet kaj drugega jestuser posted image

Spalne vreče mi ne uporabljamo. Noče bit sicer pokrit preko rok, ampak verjetno bi se še bolj drl, če bi ga dali v spalno vrečo. Če ga pokrijem samo z njegovo odejico, je takoj celi odkrit. Tako pa ga preko pokrijem še z mojo odejo, ki je malo težja, tako da ponavadi se ne uspe celi odkrit.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
20.2.2006 8:18:27   
tina104
Kje ste to z regratom prebrale? Kaj pa potem, če solate tudi, kako pa je z drugo zelenjavo - saj paradižnik, paprika, stročji fižol, bučke...? Potem pa res več ne bom nič sadila doma. Že tak se mi ni nekaj splačalo, so mi preveč vse polži pojedli.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
20.2.2006 8:42:49   
Tiamo
Tina, to o regratu sem slišala po TV

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
20.2.2006 9:15:54   
MajaPRO
Lep sončen dan iz MB!

Če bo sonček še naprej tako lepo grel, se nama obeta lep sprehod.

Aljaž, vse najboljše za pol leta! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je noč minila kot običajno, dojenje ob 2h in 5.30, vmes seveda zbujanja in samo enkrat sem ga morala vzet iz posteljice in ga uspavat na rokah. Drugače pa mu ponudim sok in dudo (in zaspi nazaj brez dvigovanja iz posteljice). To s sokom pa spet ni najboljša varianta, ker se bo navadil zbujati zato, da bo dobil za pit. Joj, to naše spanje je kot začaran krog... saj ne veš, kaj je prav in kaj ne user posted image . Upam, da se bo do odhoda v službo porihtalo (še imamo 6 mesecev časa) in da bom v naslednjem šolskem letu delala popoldne.

Tia, najbrž si Demi ponudila kuhan korenček za grizljat????

Včeraj smo se odločili glede dopusta. Najbrž gremo v Sukošan pri Biogradu in Zadru, v apartma blizu morja, peščena plaža s čisto vodo (dolga plitvina, kar bo za našega 1-letnika idealno za čofotanje). Je bila lani svakinja tam in ne more prehvalit. Samo mož še mora v službi vprašat, kateri termin bi lahko vzel, pa bomo rezervirali user posted image .

Se še beremo in tipkamo, danes imam spet kaj drugega kot likanje user posted image .

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
20.2.2006 9:19:56   
MajaPRO
Tina, a se jutri vidimo na handlingu? Sem včeraj pogledala Aljaževe nove slikice, ful je luškan fantek. Edino pri tisti iz bolnice mi je bilo hudo. Na kaj je bil tam priklopljen (tisto za holesterol)? Tudi jaz sem dodala nekaj novih sličic, na nekaterih se je atiju celo posrečilo ujeti Vidov nasmešek user posted image (meni to nikdar ne rada user posted image ).

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
20.2.2006 10:33:27   
violinski
Dan, midva sva si danes privoščila in spala do 9:30. Ponoči se je dojil ob 1h in zjutraj ob 7h, ko sta šla moja dva v svoji službi. Potem sem ga vzela k sebi v posteljo, malo se je igral s pikapolonico, ki jo je dobil s telegramom, ko se je rodil, potem pa se obrnil na bok, počučal dudo in zaspal.

Tudi pri nas so novosti, Aljoša v vozičku sedi popolnoma stabilno in vzravnano (je naslonjen s podlahtjo na sprednje držalo ali pa se s komolčkom in nadlahtjo naslanja na eno stranico vozička). Na tleh pa še ne sedi stabilno, se rad prevrne ali na stran ali naprej, da doseže kakšno igračko. Tudi na vse štiri se še ne postavlja, se pa guga na trebuhu, da bi se priplazil čimdlje po kakšno stvar, ki je na tleh in mu je zanimiva.

Z mehkim sračkanjem smo očitno zaključili, zdaj se muči z zobčki, ki ga očitno zelo srbijo, čeprav jih ni še otipat.

Malo sem bila žalostna, ker sem ugotovila, da imamo ravno jutri zjutraj ob 9h kontrolo pri infektologu (zdaj hodimo h njemu na dva meseca, na UZ srčka pa vsakih 6 mesecev), tako da me spet ne bo na plavanje, sem se pa dogovorila, da če uspem, lahko prideva plavat ob 11h ali pa v sredo ob 10h. No vsaj to, da ne zamudiva še ta teden, ko pa ALjoša tako rad čofota po vodi.

Te dni, ko smo bili v Kopru sem videla, da Aljošo mirne duše lahko pustim samo v Lanini družbi, ker ga ful zabava, se mu smeje, ga žgečka, mu poje, ga boža, se stiska k njemu, .... on jo pa gleda ko boginjo in se ji smeje nazaj. In ona je spet vsa hepi in dela:"Aljoša se mi smeje, Aljoša se mi smeje!!" To so taki trenutki, ki te prepričajo, da si naredil prav, ne samo da imaš dva otroka, ampak da sta tako blizu v letih. Mogoče je edina težava še v tem, da sta oba pleničkarja, čeprav to najbolj občutimo takrat, ko pakiramo, da kam gremo, ker plenice vzamejo ohohohohogromno prostora, preko dneva ni take krize, ker Lana skoraj vsakokrat, ko jo tišči, pové, da bi rada šla. Hmnja, še vedno včasih pozabi, ampak z odvajanjem od plenice bomo začeli šele poleti, ko bo manj za preobleči, če bo kakšna nesreča in ko ne bo problema, če bo par sekund mokra, ker bo dovolj toplo, da se od tega ne bi prehladila. Imamo srečo, da gre drugače ful rada na kahlo ali pa celo na školjko.

Joj, Aljoša je lačen, pošljem tole in pišem kasneje še enkrat!!!

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
20.2.2006 12:58:30   
Teya
kaj je tisto na "C", ki lahko nastane kot posledica glutena????

već mi ne znese user posted image

pozdravček!

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
20.2.2006 13:03:08   
Tiamo
Teya: Bolezen celiakija je glutenska enteropatija, za katero so značilne tipične spremembe sluznice dela tankega črevesa, bolniki pa so vezani na doživljenjsko prehrano brez glutena. Gluten ali lepek dobimo pri izpiranju pšenične moke z vodo in ga sestavljajo v glavnem beljakovine. več si preberite na http://www.drustvo-celiakija.si/index.php?id=56, kje so še slike, kako prepoznati to bolezen

Tipična oblika bolezni se pojavlja v zgodnjem otroštvu. V klinični sliki prevladujejo dolgotrajne driske, slabo napredovanje oz. izguba telesna teže, bruhanje, napet trebušček, smrdeče in neprebavljeno blato, slabokrvnost..., ki se pojavijo po prehodu na hrano, ki vsebuje gluten. Pri tej obliki so prisotna protitelesa značilna za celiakijo in značilne histološke spremembe sluznice tankega črevesa.
 Violinski pol se spet ne vidimo, edino če boš prišla ob 11 se srečave na hodniku. Srečanje z nanko je uspelo, Zoya je tok luštna in pridna punčka, kako lepo sedi. Sem hotela objaviti slike pa spet nekaj albumi štekajo.  
 Maja hude fotke, kok je cot s temi temnimi očki.

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 20.2.2006 13:09:31 >

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
20.2.2006 17:09:11   
miševi

Timon, Aljaž - čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Ja, krst je za nami. Na začetku smo mislili, da ga bomo morali odpovedati, ker so staro mamo zjutraj z rešilcem odpeljali v bolnišnico user posted image (pa prav zaradi nje smo toliko časa odlašali - da bi se lahko udeležila krsta). No, ker je bilo njeno stanje potem stabilno, smo ga vseeno izpeljali. Tudi vreme nam je bilo naklonjeno in deležni smo bili celo nekaj sončka. Bom dodala slikce, ko jih dobim, saj sem prosila prijatelja, ki je slikal že najino poroko, da je poslikal še krst. Ni bil pa Jure nič kaj posebno napravljen - v bistvu belo -  svetlomodra kombinacija, ki jo bo še naprej nosil. Nekaj starega, nekaj novega. Ga moram pohvalit, ker je bil zelo priden. Ko ga je kaplan močil po glavi (si je kar dal duškauser posted image ), je mali mislil, da se bo kopal in je protestiral, ko je odnehaluser posted image ...
Potem smo odšli še na kosilo v gostilno. Je bilo zelo dobro, niti ne predrago, hrane pa preveč. Ker sem naročila plošče, smo potem domov odnesli toliko mesa, da je danes 5 družin imelo kosilo. Pa se ljudje niso nič šparali. Sem že pozabila, da imajo tam res velike porcije. Vmes smo podarili pletenko iz mlečnega testa, da Jure ne bo trpel pomankanja. Je pa v gostilni, ob glasbi, glasnem govorjenju in vriskanju otrok Jure brez problema in joka zaspal in spal kar nekaj časa. Ko smo pojedli torto, smo odšli še k naši mami domov, kjer smo ostali do večera - tam je Jure odspal drugo rundo, ne meneč se za to, da mu je sestrična skoraj na uho cvililauser posted image . Je bil verjetno fejst zmatran od vseh dogodivščin. Ko smo prišli domov, pa smo dobili še en obisk (niso mogli prit na krst) - una gospa, ki je Juretu pred časom ponudila čokoladouser posted image . Nisem postregla piškotov, da jih ne bi tudi on dobil, sem dala potico na mizo - v dobri veri, da ker so orehi noter, da je ne bo dobil. Na pa je user posted image  babji (ne morem drugače rečt kot to) spet eno drobtino v usta rinla. No, tokrat je bil moj vsaj tolk, da mu jo je ven vzel in rekel, da bo že mleko dobil, ko bo lačen in da mu še ne dajeva vsega (mogoče bi bilo bolje, da bi postregla piškoteuser posted image ).
Tako da je bil včerajšnji dan na začetku žalosten, nato pa kar vesel. Sem pa vesela (in denarnica tudi), da je to za nami. Je bilo pa drugače zelo lepo. Imamo novega kaplana, ki je vse izpeljal zelo lepo in tako, kot je treba (po začetnih kolobocijah okoli datuma).
No, sem se kar dosti okoli krsta razpisala.

Mi imamo spalno vrečo, pa je še nikoli nisem uporabilauser posted image . Sem jo šla na vrat na nos kupit, ko se je prvič oddelal, nato sem jo oprala in položila na posteljico. In še danes je tam. Upam, da bo sestra imela še kakšnega otroka, da jo bodo ponosiliuser posted image .

Tole glede regrata me ni ganilo, ker ga ne maram, ko pa sem pomislila na vso ostalo zelenjavo iz domačega vrta, me jepa kar zvilo. Pa saj veliko pridelovalcev solate le-to goji pod milim nebom. Kako bomo pa v trgovini ali pa v restavraciji vedeli, ali je gojena "pod nadzorom". Zdej je pa to verjetno že too much...

Aja, pa slikce sem dodala - od 4. do 6. meseca, če katera želi pogledat. Geslo je isto kot za mi4.

Zdej naj pa končam, sem veliko naložila, pa še nekoga slišim, ki se napenja. Zgleda, da nekaj bo...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
20.2.2006 17:42:14   
Kety
Dober dan!

Joj, kako je pusto zunaj...naš Timon že cel dan po malem spi...bo spet kriza ponoči.

Timon se zahvaljuje za poljubčke in želje...midva pa vsenajboljše za pol svečke želiva Aljažu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miševi, jaz še vedno ne morem odpreti tvojih albumov. A pošlješ še 1x geslo. Tisto staro mi ne odpre?!user posted image

No, Timon ima sedaj že dva gosta obroka in mi poje nekje od 130-150ml. Okrog 12-13ih dobi zelenjevni obrok, okrog 17ih dobi pa sadnega. Čez kake pol ure po obroku, ga poskusim še podojit, če bi slučajno hotel. Ponavadi pa hoče joško tik pred dremežem....se crklja mali malo, ane!

Timon je začel kar dobro sedet samostojno, če pa se drži z eno roko česa je pa lahko ful dolgo tako. No, prevalit se pa noče in je kot pribit na hrbtu. Če ga hočem mal pohecat, da bi se obrnil, z nogami tako lovi ravnitežje, da ja ostane na hrbtu. Groza!!

Se je zbudu,....

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
20.2.2006 17:54:13   
petri85
Dober dan!

Meni pa že cel dan RR nagaja (nisem mogla odpret) tako, da se šele sedaj lahko javim.

Prvo, čestitke Timonu in Aljažu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miševi, sem si pogledala vaša dva otročka - kako sta fejst! Ne morem verjet, da je Nika stara 2 leti - se mi zdi že prava gospodična! Pa še nekaj - zakaj se meni zdita Jure in Demi tako podobna? Je pa tud Jure že pravi korenjak!
No, fajn, da ste uspešno krstili Jureta, upam pa da z mamo ni kaj hujšega.

Mi pa spalno vrečo uporabljamo že od drugega meseca - si ne znam predstavljati, kje bi ga našla brez vreče, saj še z  vrečo uspe zlesti čist do stranice nad glavo! Tako, da je na vrečo čist navajen, pa še ni nikoli problema, če zbrca odejo.

Grem naprej likat :(

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
20.2.2006 19:17:38   
zoya24
Timon in Aljaž vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
20.2.2006 19:34:40   
Tiamo
Bravo Timon za sedenje in akrobacije user posted image  miševi kok sta lušna, kakor vidim imajo naši otročički iste medvedke in pižamce z medvedkom Pu...še enkrat hvala za hrano, ji bom jutri dala, ker sva imele dane še brokoli za pojest..pa ji je šel bolj švoh po grlu. Petri kako se ti zdita podobna...madonca, bom mislila da smo kaj v žlaht. Men se zdi Jure večji od Demi...

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
20.2.2006 20:06:13   
nanka
Večer,
meni je tudi RR cel popoldne nagajal, tako da sem ga šele zdaj lahko odpra.

Tia, hvala za slikice in za avatar, ga bom probala naložit, zdajle mi noče. Danes je bilo res super, komaj čakam pomlad. Demi je pravi cukerček.

Aljaž ves naj, najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image .

Miševi, no pa je za vami, krasno, da je bil Jure priden in ste lepo izpeljali. Ko pride drugič tista prijazna gospe na obisk, ji ponudi mleko, pol mu ga pa naj tišči.
Ja Nika je pa res že prava mala damica.
Timon , user posted image  za sedenje.

Hvala vsem za čestitke.

< Sporočilo je popravil nanka -- 20.2.2006 20:07:02 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
20.2.2006 20:55:23   
miševi

He, he Petri, naša mala je stara 3,5 let, od violinski je 1 leto mlajša.

Hm, podobnost Jureta in Demi - ne da bi vedeli, kajne Tiauser posted image ...

LP

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?