|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Stanovanje z neprofitno najemnino
26.2.2006 15:04:44   
Anonimen




Pozdravljene! Zanima me, če se kateri kaj sanja kako gre točkovanje za dodelitev stanovanja z neprofitno najemnino? Imam kolegico, ki je samohranilka, trenutno na porodniški. Z otrokom živi pri starših, ki so user posted image , tako da je situacija nevzdržna. Ni fizičnega maltretiranja, se pa psihično znašajo nad njo non stop. Ima nizke dohodke (porodniška 100.00 in otroški dodatek), pa še te dohodke ji poberejo doma za stroške. Glede na to, da je na zunaj preskrbljena in ima kje živet ali ima sploh kaj šans, da bi ji dodelili neprofitno stanovanje, da bi imela mir in z otrokom normalno živela?

lp


  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Stanovanje z neprofitno najemnino
26.2.2006 16:09:54   
Anonimen
Moja znanka je ostala sama z dvema dojenčkoma (dvojčkoma),brez službe,živela je pri starših+brat v majhnem stanovanju pa ji ni uspelo dobiti stanovanja.Žalostno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Stanovanje z neprofitno najemnino
27.2.2006 9:21:22   
matahari
Moja prijateljica je podnajemnica z dvemi otroki že 4 leta..vmes je bila leto dni brez zaposlitve..sicer je hodila čistit na črno ampak vseeno..vsakič se prijavi in vsakič zvisi...iz njenega pripovedovanja tudi tam pridejo na vrsto predvsem tisti, ki imajo veze..žalostno...glavno, da se naši državniki vozijo z dragimi avotmobili in si izmenjujejo stolčke...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
27.2.2006 11:05:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu matahari)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
28.2.2006 7:20:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Stanovanje z neprofitno najemnino
16.3.2006 0:31:12   
Anonimen
Lahko ti povem za Ljubljano, za letos...
Če je samohranilka, dobi dodatne točke. Če živi pri starših, dobi 120 točk (dodatnih). Domače razmere nikogar ne zanimajo. Za enega mladoletnega otroka dobi po 30 dodatnih točk. Nekaj jih dobi še za brezposelnost, ampak v njenem primeru to ne velja. Če je stanovanje pri starših majhno, dobi še točke za "utesnjenost".
Moj primer... uradno sem samohranilka z dvema mladoletnima otrokoma, uradno živim z njima in še z eno odraslo osebo na 17 m2 (ponavljam - URADNO) brez vode in ogrevanja, s skupnimi sanitarijami, uradno sem brezposelna, pa moj partner tudi, uradno ne živiva skupaj... Pa sem dobila 405 točk. Da bi dobila stanovanje, bi morala imeti na letošnjem razpisu 585 točk.
Potem veš, kako zelo v p**** moraš biti (zares ali pa ne, saj je vseeno)...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Stanovanje z neprofitno najemnino
25.3.2006 18:33:07   
Anonimen
Ko sem sama dala prošnjo za neprofitno stanovanje, so točkovali, kako dolgo si že bil prebivalec občin, ki so razpisovale, dohodek, delovna doba, ali si samski ali ne, ali živiš pri starših ali si podnajemnik... Tudi izobrazba je štela zraven - višjo, kot si jo imel, več točk si dobil. Je pa bil ta razpis takrat napisan za samske.

Prišla sem na 19. mesto na čakalni listi, vendar sem bila čez tri mesece že obveščena, da si lahko pridem ogledati stanovanje, če še želim. In sem ga dobila.

Kako bi bilo danes, ko imam družino in mož je zaposlen za določen čas, dohodek se deli na tri člane, ne vem. Dvomim, da sem sploh kaj dobila.

Tisto pa, da rabiš veze, da prideš zraven, ne verjamem. Potemtakem bi jaz morala dobiti ne samo TAKOJ stanovanje, temveč tudi večsobno. Priznam, da je moja mami poskušala zame urediti zadevo mimo razpisa, pa je dobila odgovor, da ne upajo, ker je vse javno in jih kontrolirajo. Še potem, ko sem bila na čakalni listi (in še to zaradi visokega števila točk, ki sem ga dosegla!), ni mogla nič urgirat, tako da sem stanovanje kratkomalo odpisala. Tako da močno dvomim v to.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Stanovanje z neprofitno najemnino
28.3.2006 13:34:58   
tinatona
Kje se pa to prijaviš? Kdaj pa imajo razpis?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Stanovanje z neprofitno najemnino
29.3.2006 13:48:17   
jasnika
Za neprofitna stanovanja v Mb je razpis v Večeru, koliko pa jaz vem bo v Mb naslednji razpis aprila, sicer pa lahko v kraju iz katerega si pokličeš na stanovanjski sklad in jih povprašaš.Sama sodelujem na razpisih že 5 leto in še vedno akam. Rada bi povedala glede samohranilk in razpisa. Tus sama sem samohranilka in imam vse papirju urejene na socialnem, vendar ina stanovanjski sklad svoje poglede na to in mi niso priznali nobene točke saj so rekli če je oče znan in če dobivam preživnino pol že nisem samohranilka.ZAKAJ HUDIČA PA IMAM PAPIR IZ SOCIALNEGA DA SEM SAMOHRANILKA????????????????tEŽKO JE PRIT DO TEGA STANOVANJA SAJ GA PR NAS VEČINOMA DOBIJO CIGANI KO TAK NE MIGNEJO ZA SEBE, PA TISTI KO NESEJO PODKUPNINO-PREVERJENO.

Vso srečo na razpisu

lp

_____________________________

Sestrica Maruša je dobila bratca Marcela

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?