|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zakaj ne želi 'končati'
28.2.2006 21:21:44   
Anonimen
z možem sva skupaj nekaj let, na začetku je bil sex nebeški in pogost, sedaj je še vedno odličen (malo odvisno od dnevauser posted image ), a malo manj pogost..predvsem pa me moti ena stvar, ki je ne razumem popolnoma, čeprav sva se že nekajkrat pogovarjala, pa me ni čisto prepričal... zame vedno zelo dobro 'poskrbi', sam pa noče vedno doseči orgazma... pravi, da mu vzame preveč energijeuser posted image  meni je pa najlepše, ko nama pride hkrati!!!!!!!!!!!! nisva ravno rosno mlada, jaz čez 30, on 40... je pa res deloholik, veliko dela doma in na terenu... mislim, da ni problem, da si me ne bi želel, saj je dovolj, da se stisneva, pa je že 'pripravljen'... hm, včasih imam celo občutek, da bi rad sexal, pa se zadržiuser posted image
a mi lahko, kdo pomaga rešit to uganko?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zakaj ne želi 'končati'
28.2.2006 21:27:23   
Anonimen
Pojma nimam. Jaz sem enkrat tudi imela enega takega tipa, pa mi še do zdaj ni jasno, za kaj je šlo. Ampak se strinjam, nekaj manjka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zakaj ne želi 'končati'
28.2.2006 21:42:24   
baguSka
Ja tud jst sm že mela tako izkušnjo, pa pojma nimam kaj mu je blo. Hočem pa povedat, da bod vesela, če poskrbi vsaj zate. Vem da je zlo moreče in moteče, ampak predstavli si, da sploh nebi hotel sexat!!!! Sploh zato, ker praviš da ni vedno tko, ampak samo včasih... Resnično obstajajo te variante, da nekatere to preveč orgazem preveč izčrpa, a pojma nimam zakaj se temu občutku izogibajo... To je že vprašanje za Ruglja, a kaj ko gospod odgovarja le osebno proti plačilu.

Mogoče se pa najde kakšen moški tuki gor, ki bo vedu zakaj se gre...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zakaj ne želi 'končati'
28.2.2006 21:44:37   
baguSka
Matr se vid da že skor mižim zravn ne!?user posted image  No, upam da si vseen uspela razbrat moj prejšnji post..

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zakaj ne želi 'končati'
28.2.2006 21:47:45   
Anonimen
Hoj!
Najbrž bom usekala povsem mimo. Ampak prvo, kar se mi je utrnilo, ko sem prebrala tvoj post je bilo to, da morda uživa v tem, ko ima občutek, da ima oblast nad seboj in nad svojim telesom-kot nekakšna obsedenost s samokontrolo. Očitno je, da ima problem.
(Za podobno stvar gre pri anoreksiji (Lahko se odrekam hrani, če tako hočem. Nihče me ne more prisilit, da bi jedla...) ali pri kakšnem drugem fizičnim in psihičnim nasiljem nad samim seboj.)
Ali pa na skrivaj snema porničeuser posted image user posted image user posted image  in se noče povsem spraznit pred snemanjemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zakaj ne želi 'končati'
28.2.2006 21:55:34   
baguSka
Aja še to sm hotla napisat: moj bivši je bil tud deloholik, ampak on ni mel niti volje in energije za sexat, tko da ne vem če gre pr tvojmu za tole... Slišala sm že, majo nekateri res tko močne orgazme, da je kr hudo. Ampak to boš pa že ti bl vedla, kakšne ma in če mu gre res to verjet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: zakaj ne želi 'končati'
28.2.2006 21:58:16   
Anonimen
Po moje se mu pa samo ne ljubi. Verjetno je take sorte, da malo več rabi. V začetku se mu je še dalo, zdaj pa ne več. A je možno?

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: zakaj ne želi 'končati'
28.2.2006 22:19:38   
Anonimen
mogoče ima ljubico, pa mu pri njej ne bi stal, če bi se "izpraznil" doma. user posted image
ali pa ima težave s potenco, pa ti ne upa povedat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: zakaj ne želi 'končati'
1.3.2006 0:02:15   
Anonimen
ej punce, hvala za vaše odgovoreuser posted image ...meni se zdi večina stvari verjetnihuser posted image ... že nekaj mesecev je pogosto utrujen, nikoli mu ni dovolj spanja ali pa slabo spi. (v firmi ima ogromno dela)..pravi, da če mu pride, da je potem še slabše.... no, ja, pa pri nekaterih stvareh je tud bolj komot... pa po karakterju je tudi zelo obvladan in mu grejo koleriki blazno na živce (to je še zaradi bivše...)... v zadnjem mesecu sem mu nekajkrat priredila pravi sex show in je bilo super, ampak potem je pa v smehu rekel, da morava sedaj malo počivatiuser posted image , jaz sem se pa ravno spet ogrela (več ko je sxa, bolj mi pašeuser posted image user posted image )... pravi, da moram upoštevati, da je 10 let starejšiuser posted image ... aja, pa pravi, da jaz tud rabim energijo za otroka (imava enega njastnika in enega malčka) mene pa občasno kar razganja, saj je prvi (in edini) s katerim doživim orgazem na vse načine!!! zauser posted image
hm, če bi imel pa ljubico...ne vem, če bi me objemal in spraševal, če bom zdržala celo življenje z njim, ogledujeva si nov bodoči dom... hm, sploh nimam občutka, da bi me lahko prevaral, pa še družina mu ogromno pomeni, pa celo bivša je enkrat rekla, da ima po njenem samo eno dobro lastnost t.j.zvestoba...pri prejšnjem sem takoj 'zavohala', da nekaj ni ok. joj, sem zafilozofiralauser posted image
ma moški, pridte še vi z  besedo na plan! sam en se je oglasil...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: zakaj ne želi 'končati'
1.3.2006 0:04:28   
sanasan
oh, saj je verjetno tud ta anonimen ženska?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: zakaj ne želi 'končati'
1.3.2006 8:45:18   
tehnofil
Nimam pojma.user posted image Mi res ni jasno. Še najbližje se mi zdi Nojči. Vprašaj še na Očkov forum. Za mene je to enaka uganka kot za tebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: zakaj ne želi 'končati'
1.3.2006 8:50:22   
Anonimen
Po orientalskih teorijah je njegova razlaga zelo verjetna, tam se moški celo urijo v tem, da doživijo orgazem brez ejakulacije, ker dejansko jemlje moškemu energijo. Krajše življenje moških (statistično gledano) razlagajo prav s tem, da moški z ejakulacijami izgublja življenjsko energijo.

Klasična in sodobna psihoterapija pa ima o tem čisto drugačno mnenje, gre za globoko duševno motnjo, ki je poimenovana tudi s sindromom, ampak se ne spomnim imena. Gre pa se za to, da se moški podzavestno boji prepustiti ženski, in si ejakulacijo razlaga kot "obglavitev" samega sebe.
Bo treba kakega seksologa vprašati.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: zakaj ne želi 'končati'
1.3.2006 9:37:04   
Ines.
Vprašaj še na http://www.spolnost.com/forum/, tam je več moških. Meni to tut ni jasno, zakaj bi se izogibal orgazmu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: zakaj ne želi 'končati'
1.3.2006 9:59:23   
Anonimen
Ne vem zakaj je to problem?

Meni bi bilo kar vsec, ce bi to obvladal..

Izguba energije.. Sam orgazem ni izguba energije.. izuguba energije je izliv.. ampak ker je to dvoje tako zelo tezko lociti, vecina ob orgazmu dozivi tudi izliv.. in to je res izguba energije. Ce pa je tvoj sposoben doziveti orgazem brez izliva.. potem pa kapo dol.. in bodi srecna, ker potem lahko dozivi vec zaporednih orgazmov.. brez prekinitev, ker je vsekakor odlicno..

Ne vem kaj je tukaj problematicno..

(odgovor članu Ines.)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: zakaj ne želi 'končati'
1.3.2006 11:43:59   
Jutra
Jaz glasujem za Nojčiuser posted image  In to kar za oba predloga.

_____________________________

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: zakaj ne želi 'končati'
1.3.2006 11:52:24   
BigWhale
Odgovor na to je sila preprost. Tvoj dragi ima Domino in ona mu je propovedala, da dozivlja orgazme. Najbrz lahko dozivi orgazem samo takrat, ko je ona prisotna oziroma, ko mu ona to explicitno dovoli.

;)



_____________________________

http://www.lubica.net/bigwhale/blog/

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: zakaj ne želi 'končati'
1.3.2006 13:26:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BigWhale

Tvoj dragi ima Domino in ona mu je propovedala, da dozivlja orgazme. Najbrz lahko dozivi orgazem samo takrat, ko je ona prisotna oziroma, ko mu ona to explicitno dovoli.

user posted image user posted image user posted image  Čeprav mislim, da je on sam tista Dominauser posted image  Jahm drugače pa, teoretično res izgublja energijo z izlivom-vsaj kar se kalorij tičeuser posted image ... Jaz izkušenj s tašnim človekom nimam, vem pa, da mojemu ljubemu orgazmi energijo dajejo. Večkrat ko seksava in večkrat ko mu pride, bolj je naspidiran. Jaz pa tudiuser posted image



(odgovor članu BigWhale)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: zakaj ne želi 'končati'
1.3.2006 13:43:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nojči

Večkrat ko seksava in večkrat ko mu pride, bolj je naspidiran. Jaz pa tudiuser posted image



Ce imas sicer dovolj energije.. potem tega niti ne obcutis.. Ce pa ti je kdaj manjka.. pol pa cutis..

Seveda je cisto mozno, da ti seks.. da veliko vec energije, kot je pri izlivu izgubis.. tko da je sestevek se vedno pozitiven.. Obicajno se tako zgodi, razen v primerih, ko je seks rutina.. enolicnost.. potem ti ze misel na seks vzame energijo.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: zakaj ne želi 'končati'
1.3.2006 14:44:14   
Anonimen
Obicajno se tako zgodi, razen v primerih, ko je seks rutina.. enolicnost.. potem ti ze misel na seks vzame energijo..


Jaaaap, Tjazy, pa bo res držalouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: zakaj ne želi 'končati'
1.3.2006 16:52:30   
daddy
prvič slišim za kaj takega. meni bi vsekakor razneslo jajčka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: zakaj ne želi 'končati'
1.3.2006 17:01:36   
matahari
Tole vse skupaj se meni zdi malo nakladanje anonimna oprosti pa ne iz tvoje strani ampak iz strani tvojega dragega..Orgazem je po moje pika na i v sexu in za tem vsi stremimo ne..mene bi skrbelo, da se on čuva za izliv kje drugje al kako..no nočem te zdaj spravljati v dileme ampak če bi meni moj s takimi ven prihaju mu nebi verjela..pa kakorkoli..pa sexajta takrat ko potem lahko zaspi in se spočije ne..mislim pa da v našem tempu življenja se naši možje ne ukvarjajo z nekimi vshodnjaškimi razlaganji o izgubi moči, če pride do izliva..meni je to kar malo smešno sorry..

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: zakaj ne želi 'končati'
1.3.2006 21:22:51   
Anonimen
pa sem spet tu...hvala za vse vaše odgovore, mnenja... sem jih pokazala še mojmu, pa se mu je vse skupaj najprej zdelo prav zabavno, pravi, da je dobil par dobrih idejuser posted image ...nato sva pa še malo predebatirala... pravi, da sem odkar je mala v vrtcu postala prava nimfomanka (večinoma delam doma) ter da  mi še komaj slediuser posted image ... res je, da ob dveh otrocih (brez kakršnekoli pomoči babic ali drugih) furava dve svoji firmi in še društvo, pa on se še intenzivno ukvarja s športom...meni je pa edini šport sexuser posted image .... hm, pa še najljubši položaj nama je misijonarski, tako da spet on bolj garauser posted image user posted image user posted image
glede energije pa, sem sto posto, da jo med sexom ponavadi moški izgubi dosti več, zato pa tako pogosto potem zasmrčijo?! tisto glede orgazmov in (ne)ejakulacije pa drži... vzhodnjaki so to kar dobro naštudirali (vem iz lastnih izkušenj)
če bodo pa slučajno kakšna presenečenja, pa sporočimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: zakaj ne želi 'končati'
2.3.2006 11:10:30   
Anonimen
Anonimna tako se to dela!  Na koncu je treba podati sklep-kaj si ugotovila s pomočjo nasvetov, so ti pomagali... Tako da vse pohvale!
Nenazadnje si tule vedno nekaj svetujemo in prav je, da na koncu tisti, ki odpre temo poda svoje ugotovitve.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: zakaj ne želi 'končati'
3.3.2006 9:53:20   
BigWhale
To o izgubi 'energije' sploh pa kake 'zivljenske energije' je en navaden blabla. Zresnite se lepo prosim, ob orgazmu oziroma ejakulaciji se naj bi zmanjsalo samo stevilo se preostalih orgazmov, pa se to ni znanstveno potrjeno.

Zakaj pa moski postane zaspan po sexu, po orgazmu je pa cisto logicno. Zato, da ostane in oblezi na samici in prepreci odtekanje sperme iz noznice ter tako poveca moznost za oploditev.



_____________________________

http://www.lubica.net/bigwhale/blog/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?