|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PREHITER KONEC
3.3.2006 22:50:48   
samsara
A mi zna katera objasit.Z partnerjem sva skupaj že 10 let.Vedno mu pride zelo hitro nekje pet min.Pravi da ga tako zmešam,da ne mora dalj.Je imela katera podoben primer in kako je težavo odpravila??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
3.3.2006 23:05:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu samsara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: PREHITER KONEC
4.3.2006 8:28:46   
samsara
Ravno v tem je problem,ker ne more sexat dvakrat. no vsaj v roku ure ne.Tako da.....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: PREHITER KONEC
4.3.2006 10:03:15   
hal9k
Pozdravljena.

Priporočam ti, da mu kupiš in da skupaj prebereta knjigo "Moški orgazem brez meja - skrivnosti spolnosti, ki bi jih moral poznati vsak moški" avtorjev Mantak Chia in Douglas Abrams. V njej najdeta tudi čisto konkretne Taoistične vaje  in nasvete kako zadržati izliv (pravilno dihanje - najpomembneje je, da dihate počasi globoko in s trebuhom, stiskanje PK mišice ki objema prostato s čimer preprečite izlivni orgazem,različni načini stiskanja penisa da preprečite izliv, pritiskanje na "točko za milijon dolarjev" ki je tik pred zadnjikom - na pravem mestu boste začutili zarezo - če jo pritisnete bistveno ublažite nujnost izliva, potegnite moda stran od telsea pred izlivom, tehnike preusmerjanja spolne energije, itd...)
 
V knjigi so nasveti kako postati multiorgazmični, kako res zadovoljiti partnerko (in partnerja)...mislim  da obstaja tudi nekaj podobnega za ženske... Knjiga predstavlja jasne, praktične in izjemno učinkovite telesne in psihološke tehnike, ki moškim vseh starosti omogočajo izpolnitev njihovih spolnih želja in želja njihovih partnerk.  Takšen je moj skromen nasvet vidva pa .. po želji..mislim da znanja na tem področju ni nikdar dovolj...in seveda praksa, praksa, praksa...:)

Par stavkov iz knjige....

Znano je, da izguba semenske tekočine pri moškem povzroči padec energije in s tem preprečuje nadaljne spolne aktivnosti brez premora.

Povprečen izliv vsebuje 50 do 250 miljonov spermijev. Prav vsak od teh spermijev je sposoben ustvariti polovico celotnega človeškega bitja. Vsaka tovarna, ki proizvede od 50 do 250 miljonov izdelkov, potrebuje surovine in v tem primeru smo surovina mi sami.

Čeprav naše telo vsak da proizvede ogromne količine sperme, pa njene vrednosti ne smemo podcenjevati. Če telo ne porablja energije za obnavljanje zalog sperme, energijo porabi za izboljšanje zdravja, povečanje ustvarjalnosti in duhovno rast. Vsakokrat ko pride do izliva, telo domneva, da ustvarja novo življenje.
Ker pa vemo, da sta orgazem in izliv ločen pojav in da lahko doživimo orgazem tudi brez izliva, je treba samo nekaj treninga in uspeh bo zagotovljen.

Ko doživimo orgazem brez izliva, erekcija ostane in lahko ljubljenje traja neprimerno dlje, oz. toliko kot si sami in naš partner želimo. Zadovoljstvo bo zato obojestransko....



_____________________________

Zbirkomat (menjava sličic, stripov,...Nodi, Životinjsko carstvo, FIFA, Princeske...) -> http://zbirkomat.somee.com/default.asp

Moj radio
http://www.mediamaster.com/myradio/hal9kMM.pls

(odgovor članu samsara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?