|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 6 7 [8]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.3.2006 11:45:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: Evo, še ena izdana
7.3.2006 12:33:39   
CIPRESA
Ah Radha ne razumeš,no... dedcu se je zaljubilo da bi si ob treh ponoč mal dopisoval ...saj veš spomini na najstniške dniuser posted image user posted image user posted image user posted image pa je eni polepšal noč...a ni to dobro delo. ne smeva živet v najinem srednjem veku pejva malo dlje in bova našli moderna nebesauser posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   [Brisano sporočilo]
7.3.2006 16:32:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: Evo, še ena izdana
7.3.2006 17:19:53   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Radha
Dobro ,da si je (če si je) našel žensko,ki je tudi takih prepričanj.

Pa ravno v tem je bistvo. Ni je našel. Samo prisilil jo je v tak odnos. Prepovršno bereš njegove pouste.

Da pa to potem daje za vzgled modernega in odkritega odnosa je pa mal ...user posted image


< Sporočilo je popravil tehnofil -- 7.3.2006 17:22:26 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: Evo, še ena izdana
7.3.2006 18:10:54   
*Karmen*
Ljudje, nekaj vas je spet narobe razumelo poste. Nihče ni govoril o tem, da njegov partner ne sme dobivati sms-ov, da ne sme sprejemati klicev, da ne sme sam ven... Nihče ne govori o tem, da moraš partnerja privezat z verigo za radiator... Itak čez nekaj ur ne bi blo tam ne partnerja ne radiatorja... Mislim, da to razumemo vsi.
Ampak zdi se mi prav bolno, da se greš neko partnerstvo, v katerem je vseeno kdo koga nabriše oz. kdo se pusti komu nabrisat! In na koncu so še vsi veseli in vsi vprek govorijo o tem kako fajn je blo. Ja, pa ja! Zakaj naj bi se pa potem človek sploh z nekom ustalil? Partnerja, ki si dovolita tako veliko svobodo, pač nista partnerja. Sta na nek način samska človeka, ki pa slučajno sedita za isto mizo pri istem kosilu. Spita pa na isti postelji le tiste noči, ko nobeden od njiju ne najde nekoga tretjega s katerim bi se dal dol. Halo?! A ni potem bolje, da so taki ljudje samski? Saj je v bistvu vse isti "šmorn". Če "skakalci čez plotove" temu rečejo partnerstvo, pa naj bo. Bomo za tiste "nesvobodne zveze" našli kakšno boljšo besedo.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: Evo, še ena izdana
7.3.2006 19:06:09   
CIPRESA
Zigkar ne ni isto če ostanejo sami, kdo pa jim bo prah pucal s polic, pa cunje pral in likal, pa želodček polnil z kako dobro hrancouser posted image user posted image user posted image Tista lepotička ziher ne, se ji bo kak lepo namazan nohtek zlomu pa nebo več tako seksiuser posted image user posted image

Snažilka pa mora bit pri hiši pa najbolj da jo oženiš da jo z verigo k seb privežešuser posted image user posted image za  taboljš telovadbo bo pa ljubica poskrbela da se stara ne utrudi prevečuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil CIPRESA -- 7.3.2006 19:10:07 >


_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: Evo, še ena izdana
7.3.2006 19:33:24   
*Karmen*
Hudiča, na to sem pa čist pozabla user posted image ! Sej res, če ti žena doma vse naredi, se pa res lahko brez problema "gončkaš" user posted image ... Ja, nič, punce: metle, likalnike, pralne stroje, lonce... Vse pomečte čez balkon in si pejte nohte lakirat user posted image !

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: Evo, še ena izdana
7.3.2006 19:58:54   
CIPRESA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   [Brisano sporočilo]
7.3.2006 20:17:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: Evo, še ena izdana
7.3.2006 20:28:41   
Anonimen
Sem že enkrat izrazila željo, da bi spoznala Tjazyjevo ženo.....pa mi ni nič odgovoril.....hm....le zakaj?
verjetno je spregledal, ker drugače vedno rad odgovori na vse in je zelo priden glede tegauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: Evo, še ena izdana
8.3.2006 7:24:43   
srki
Zigkar in ostali, ki me razumete, kaj sem hotela povedati, bravo. Točno to. Nihče mu ni nikoli prepovedal da druge gleda,....ampak za to, da če sva si zbrala in ustvarila življenje eden z drugim, ga ne rabi delit še z eno tretjo žensko....Mislim pa, da bo prišlo kmalu do tega, da se bodo vsi tisti, ki mislijo in odobravajo natepavanje z drugimi partnerji mogoče nekoč še tudi v takem stanju in upam da bodo isto mislili, kot mislijo sedaj, da to ni pa res nič takega. Tudi meni se ni zdelo to nič posebnega, oz. sploh nisem mislila na to, dokler....se nisem znašal v tem. Če imaš dušo in srce pač tako čutiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: Evo, še ena izdana
8.3.2006 7:58:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zigkar

Ampak zdi se mi prav bolno, da se greš neko partnerstvo, v katerem je vseeno kdo koga nabriše oz. kdo se pusti komu nabrisat!


Ne bi sel rad se enkrat vsega brati.. zato samo sprasujem kdo in kje je o tem pisal?

Tole bi tudi jaz rad malo pokomentiral.. pa ne vem koga.. in kje je to user posted image user posted image  
Ali pa je mogoce problem v predstavah,domisljiji in halucinacijah nekaterih prisotnih?

(odgovor članu *Karmen*)
  Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: Evo, še ena izdana
8.3.2006 8:01:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Radha

Ja itak da površno preberem njegove poste.


Ha ha Radha... user posted image user posted image user posted image  Dej nehi no se it neko svetnico... ker si v bistvu cist v furanju "milo za dargo" in ti tista slika Jezusa nic ne pomaga.. user posted image user posted image

Ker sem jaz zadnjic strinjal z Gino in rekel, da kar je daljsega tvojega sploh ne berem.. si mi zdaj tkole kao vrnila.. user posted image user posted image user posted image

Ce me ne beres.. me tudi komentiraj ne... ker jaz tebe niti ne komentiram.. ker te pac ne berem.. Stekas? Dvomim.. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: Evo, še ena izdana
8.3.2006 11:15:59   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Tamauchica
..ampak definitivno alarm, da bo treba spit še kakšno tabletko več. Nimam proti nobenemu nič, samo neumno mi je ko kdo začne z razdorom familije in s tem da ne ljubi... pa da ne rečem da je tukaj govora o enem sms-u. Me zanima če bi bil enak odziv, če bi to naredila ženska.

"Res ne razumem, zakaj večina moških misli s tistim spodaj. To zame ni normalno in tako, pa če imaš še nevem kako "free" odnos oz. zvezo"

K se je pa po tebi valjaj pa ni bil problem da je s spodnjo glavo mislil?? Samo vprašam, ker najbrž jo je takrat tud uporabljal ... kaj pravš? user posted image

No sej zdaj čakam, da se bo po meni usul še tisti zadnji plaz ...


Ne bo se usul noben plaz, ne skrbi. Vsak ima pravico imati svoj nacin zivljenja in po svoje urediti in razumevati medpartnerske odnose. In ce nekdo razmislja drugace, to se ne pomeni da mora "spit se kaksno tabletko vec". Partnerska zveza ima svoja pravila. Ne nekaksna splosno veljavna, temvec pravila, ki jih postavita partnerja sama takrat ko gradita zvezo. Nesmiselno je nekoga prepricevati, da je na napacnih temeljih postavljal pravila, ker bo moski prej ali slej zabluzil in da je boljse imeti drugacna pravila. Tega moskega nihce ni silil da sprejme ali pristane na taka pravila, ki sta med partnerjema veljavna. Vpliv druzbeno sprejemljivega vedenja moskih in zensk vsekakor imajo vpliva. Dalec lazje se sprejme nezvestoba moskega, ker moski so pac taksni vedno bili in bodo, zenska pa mora potrpeti in ce ima sreco ji ne bo usel z drugo, kot pa nezvestoba zenske, ker ona ne sme biti taksna, ne sme osramotiti moskega, kateremu odvzame moskost s tem ko se "goni" okoli.
Sprejemanje postopkov moskega, ki ravna kakor mnogi pred njim, ker taki so moski, pomeni ovrci dogovor in pravila medsebojnega odnosa. In vsekakor so tukaj vpleteni odnos do partnerice, sposotovanje nje in njenih custev. Ne vidim vzroka zakaj nekdo, cigar pertner ne spostuje medsebojni dogovor ne bi bil prizadet in kaj ima to opraviti samo z njim in njegovemu delu na sebi, svojih pricakovanjih, zeljah po lastninjenju in podobno. Saj ni partner maloumna oseba, ki se ne zna kontrolirati in ki  ne ve kaj dela.
Kar se tice uporabe spodnje glave, iskreno upam, da v tvojem primeru ni uporabljal samo spodnje glave temvec tudi zgornjo. Sicer bi lahko hitro to pomenilo, da si le spolni objekt. Upam, da je uporabljal obe glavi in da je poleg spolne sle prisotno tudi nekaj vec, kar partnerja naredi partnerja, a ne vibrator ali kaksen drug uporabni predmet za potesitev spolne zelje.

(odgovor članu Tamauchica)
Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: Evo, še ena izdana
8.3.2006 11:51:46   
tipka
Hvala Mišek, Tehnofil,........ vsi, ki ste napisali, da sem normalna in zakaj sem normalna. Tisti, ki se zgovarjate na to, da ste pač drugače misleči, ste zgrešili, misli lahko vsak kar če, gre za to, da ste drugače čuteči, bolečine ob prevari, odpovedovanja rok in nog, solz, si ne misliš, to čutiš, enako ne misliš o ljubezni, seksu, ampak to čutiš, čutiš ljubezen, čutiš spolno slo, čutiš varnost in zaupaš ali pa ne.

Odkar so te teme o prevarah, sem kar v depro padla, čisto resno.user posted image  Ne tapravo, a otožna sem kar naprej, žalostna. Ko je srki v prvem postu napisala, da je mož napisal, saj veš, da ne rabim veliko, to niti ni moglo priti do mene, doziram si le toliko, kolikor lahko prenesem. Raje sem se osredotočila na Albino, ki se ji zdelo smešno, da je mož prevaral Srki in ostale pristašice varanja, Tjazyija nisem brala, ker sem itak vedela, da je za varanje, prišparala sem si ga za takrat, ko bom psihično pripravljena in bom lahko prebavila njegove poste. Šele ko je mamči ponovila tisto o saj veš, da ne rabim veliko, sem si pustila verjeti, da jo je res prevaral.

Veliko žensk, Tamaučica, Albina,....., še ni bilo prevaranih ali pa so psihično na takem nivoju, neodrasle, nepremišljene, neodgovorne,.... kot tista dijakinja, ki je šla na morje. Upam, da so se naučile kaj. user posted image

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: Evo, še ena izdana
8.3.2006 12:00:02   
tipka
Prebrala sem, kar sem napisala, da ne boste mislile, da bom lih tja padla, ne, delam, se smejim, včeraj sem skoraj umrla od smeha, ko sem slišala en vic, a poleg otožnosti čutim še strah pred neumnostjo.

In spet sem se spomnila tiste, ki ji je mož pripeljal domov eno zalo deklico, ko tista ni hotela v tri, pa jo je pretepel. Kam oblaki preko polja kam. user posted image

(odgovor članu tipka)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: Evo, še ena izdana
8.3.2006 12:27:56   
mamči
Draga tipka.

Res pridejo časi, ko misliš, da nekih stvari ne boš nikoli rabil premlevat. Pridejo trenutki, ko si kljub ljudem okrog sebe osamljen. Pridejo časi, ko si potrt, pa te nihče prav ne razume. In večkrat slišiš mnenja, ki so popolno nasprotje tvojih načel.
Meni osebno mnenja, ki tako nasprotujejo mojim občutkom večinoma vseeno dajo za mislit. Čeprav se ne moram vživet v tiste, ki drugače živijo / mislijo, vseeno globje razmislim o problemu, nekako se dvignem nad problem in ga skušam pogledat z vrha, kot da nisem vpletena....

Vseeno pa vem, da problem ostane in da mene srce boli.

In ravno danes, ob dnevu žena razmišljam, kake poti prehodi naša ženska duša, koliko lepih in bridkih dogotkov smo preživele. Koliko veeeelikih dejanj smo sposobne. In veeeliko odrekanj. In sposobne smo dati tisto čudovito - novo življenje ! Saj zraven so/ ste seveda tud moški udeleženi, da ne bo pomote, ampak jaz mislim predvsem na tiste notranje premike, ki se dogajajo v nas- ženskah.

Mogoče je zate ravno današnji čas pravšnji, da se pomeniš s svojim partnerjem in vse skupaj predelata. Pa te bo mogoče že jutri srce manj bolelo. To ti želim........

user posted image pa eno rožco zate ob našem dnevu !

(odgovor članu tipka)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: Evo, še ena izdana
8.3.2006 14:47:14   
srki
Mamči, tipka, kako lepo od vas. Res je današji dan bolj "pozitivno" naravnan, marsikaj sva se že pomenila, takoj v ponedeljek, pa še včeraj, čeprav so bili nekateri mnenja, da naj mu dam mir, pa mu nisem, sva se prav lepo pogovorila, sicer bo še veliko pogovoro, moj plus je ta, da sem se zadržala, nisem vpila, nisem jokala. OK, malo na samem par solzic. Trajalo bo, da bom spet čutila tako kot nekoč, se bom trudila, ampak tako zlahka pa ne bo šlo. Ne zagovarjam ga, vem pa, da je tudi njemu hudo, videla sem ga jokati, vem, da sem mu všeč, vem da sem jaz tista, s katero si je ustvaril družino, vem da mi on zaupa, ve pa tudi, da mu jaz od zdaj naprej ne zaupam. Kontrolirala ga ne bom, je brez veze, zvestobo mi bo dokazal na druge načine, s stvarmi in dejanji, ki jih sedaj ni bilo. Tudi vam ena user posted image , čeprav majhna, je pa iz srca.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 193
   [Brisano sporočilo]
12.3.2006 19:32:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: Evo, še ena izdana
12.3.2006 20:05:40   
artista7
No, ja pri meni je bila ista zgodba, samo v obratnem smislu- je ženska prej začela, moj tip pa klecnil potem. In tu res ne gre za to, da jaz njemu ne bi pustila in nikoli ponavadi ne gre za to. Da pa so razni vroči sms-i ob nenormalnih urah, messenger laufa pozno v noč, zjutraj se pa ne da vstati itd itn.. je pa malo preveč in skrajno neodraslo. Ne vem, kaj naj ti rečem, ker že imata otročka, vem pa natančno, kako se počutiš in da ti mora biti zelo hudo. Jaz ti samo želim, da bi se lahko iskreno pogovorila, če pa ne bo šlo, pa verjemi da je zate bolje in za malega, da se zadeva neha- tako bolj na kratko z moje strani. Ni pa tudi dobro vedno samo trpeti takih stvari., in se tolažiti češ, jaz m zaupam, saj bo itd. Jaz sem preveč, pa me je teplo, tako da se še zdaj skupaj spravljam, on pa veseljači z drugo. Čeprav pa moram povedati, da se mu že poznajo določene stvari, ki mu zdaj manjkajo pri meni pa mu niso..A vse je za nekaj dobro.
Samo glavo pokonci, poskušaj strpno rešiti s pogovorom, najbolje kakor znaš, če ne bo šlo, pa pusti, bolje zate. Kruto se sliši, a druge poti ni.

< Sporočilo je popravil artista7 -- 12.3.2006 20:11:47 >

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: Evo, še ena izdana
13.3.2006 17:19:58   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Radha
Zdaj sem pa prebrala tvoj post,Tjazy,za spremembo v celoti.Ne preberem tvojih postov prav natančno .Nisem si niti zapomnila,da si napisal to,da ne bereš mojih daljših postov.

Kaj! A pouste drugih se naj bi bralo? user posted image Tega pa res nihče ne dela. Vsaj videti res ni tako. Imamo preveč dela s pisanjem svojih.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 196
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 6 7 [8]
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 6 7 [8]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?