mujcek
|
ojla, sem mala dva malo z vozičkom na zrak postavila in sedaj imam malo časa, da kaj napišem. Slama: tu okrog je pač navada, da ko kdo dobi jih je pač treba zasipati s slamo. Slamo naj bi nasipali okrog njegove hiše oz. od njegove hiše (domačije) do moje. Midva stanujeva nekje 2,5 km narazen (sva stanovala) in zato je bila slama od njega do mene! Pri njem je bilo tudi perje, pri nas hvala bogu ne! No in beri tole: jaz sem rodila 20.30 in naši so pogledali še tisti večer in ko so ok. 22ih prišli domov je bila vsa hiša že v slami. No ostalo so natresli čez noč. Naši so drug dan vse počistili (še sreča, da je bil sneg in je bilo težje čistiti), naslednjo noč so nam tisti kup slame spet nazaj natresli! Ko sem prišla domov je bilo vse blatno, ker se je sneg talil in potem še ta slama in bilo je kot, da sem prišla v štalco So pa vsi vaščani rekli, da še nikoli ni bilo v našem kraju toliko slame (se pač mora poznati, da sta dvojčka ). Ampak mene to ne moti, ker je pač takšna navada, nekateri se pa zaradi tega grozno jezijo, jaz sem pa bila ponosna, da so našima takšno gnezdece naredili . Someone mi stanujemo med Ptujem in Ormožem! Moram se pohvaliti, da sta naša korenjaka zadnji 2 noči lepše spala, še malo pa bo tako kot pred kakšnim mesecem. No pri nas še ni kakšne viroze (trk trk), pa tudi vročine še nismo imeli oz. sploh do sedaj nobenih težav. Tudi v razvojno nismo rabili hodit, ker se normalno razvijata in pediatrinja pravi, da sta za dvojčka prava velikana oz. vsi ki ju vidijo se čudijo kako sta velika in močna, saj vsak pričakuje, da bosta majhna palčka... Na pregledu pri 3 mesecih sta tehtala 6100g in 5800g. SEdaj imamo čez 2 tedna spet cepljenje in do takrat bosta verjetno med 7 kilskimi ... Pa najbolj sem srečna, da smo končno dočakali lepše vreme; le sedaj ko gremo na sprehod mi grejo ljudje že malo na živce, ker od vsake hiše pribežijo k cesti in gledajo in sprašujejo in potem nikamor ne pridemo , no tudi če gremo kam v mesto nas na ulici ustavijo in spet intervju
|