Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

)
Sem komaj dočakala konec šihta, da sem lahko skočila v trenerko.
.
, ker sem do sedaj delala. Ja, saj vem, da izgleda, kot da ves čas na RR visim
, ampak ni čisto tako...Imam tako službo, kjer je itak treba ves dan v tole škatlo buljit (razen če nimam kakih sestankov), pa potem večkrat vmes poškilim kaj se kaj dogaja z vami (in seveda se ne odlogiram vedno).
-ek!
?
. Ne vem točno, ampak verjetno moraš vsaj en ciklus počakat preden spet začneš delat na
! SREČNO!
če bo šlo tako naprej. Sicer pa ne bom se sekirala, saj bo časa za hujšanje še veliko.
Kako sem se smejala, sem se ravno v službo peljala, ko so rekli na radiu, da naj bodo vozniki pazljivi, ker maturanti še vedno plešejo
kar pa ni dobr če ne bom imela v 9.mesecu sto kil
Drugače sem še utrujena-včeraj sem spala popoldne ene 3 urce kot top...
svoje pikice, potem se grem pa vpisat na aerobiko za nosečnice. Je pa res, da sem sedaj tako utrujena in zaspana skoz, da niti nimam veselja kaj pretirano migat! Je pa ful smešno, ko si po OBMP avtomatsko tretiran kot rizična
), počutim se čisto dobro (verjetno približno tako, kot velik % ostalih nosečk), uradno pa bi morala zdaj biti na bolniški...
V prvi nosečnosti pa sem skoz jedla. No, saj to se lahko še spremeni. Kakšna kilca več mi ne bi škodila.