Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zemlja za presajanje sobnih rož? 13.6.2006 3:20:35
|
|
|
|
kapica
|
Jaz jih imam v "kamenckih", imenuje se Seramis, slovenskega imena ne poznam. Niso prav kamencki, ampak bolj majhne kuglice. Baje je se posebej fajn za rozice, ko gres na dopust, ker zdrzijo tudi do dva tedna z vodo, ko si nazadnje zalila. Do sedaj so se vse prezivele . Poleg tega pa se lepse izgleda.
|
|
|
RE: Zemlja za presajanje sobnih rož? 13.6.2006 13:07:36
|
|
|
|
pot
|
a so to slucajno ene take rjave kuglice? mislim, da sem jih že videla. samo, če praviš, da so majhne, potem nevem, ce je to to, kar sem jaz mislila. kje se pa kupijo? a obi, bauhaus, merkur, baumax? a das te kuglice samo na vrh ali kar namesto zemlje? kaj pa ostale uporabljate za eno zemljo? ne mi rečt, da nič ne presajate?!
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
partner vs. očka in obratnoAdminMoj partner je v mojih očeh tak očka, kot sem si ga predstavljala pred rojstvom otroka...Ne; delala sem mu krivico, zdaj je veliko boljši. (
27%)

Da; od njega nisem pričakovala veliko in pričakovanja so se uresničila. (
16%)

Ne; predstavljala sem si, da bo boljši kot se je izkazal do sedaj. (
22%)

Da; imela sem visoka pričakovanja in ni me razočaral. (
35%)
Število vseh glasov: 167Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!