Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Malo heca. Datume rojstva imaš tudi na prvi strani, kjer sem objavila ves seznam. Lahko pa katera druga objavi samo datume rojstva, da bomo res vedeli kdo ima kdaj rojstni dan oz. da jim tudi malo čestitamo za mesečni rojstni dan.
.
. Jah teli zobki jo kar pošteno dajejo. Bo počasi treba začeti z zobno ščetkico in zobno pastico uvajat. Pol bo šele luštno.
Dober si se potrudila.
Vse najboljše Zoja in Neža !
:
, ampak ne zaradi mene, temveč zaradi Lare. Ker tudi ko se je rodila, ni od nje dobila niti 1 tolarja kaj šele drugega od nje. Da me ne boste sedaj narobe razumele, da gledam samo na materialne dobrine. Nikakor ne. Malo pa bi se lahko pokazala v lepši luči babice. Za mene to ni prava babica. Se opravičujem, če sem mogoče s tem postom koga užalila, ampak mogla sem to povedati vam. Ne mi zameriti, prosim.