|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
23.6.2006 22:24:04   
LE&TA
Ovčka, ti nam kar zaupaj kar te muči.

V bistvu ne bom zdej nič pisala ker sem ful zmatrana ampak sm uštimala avatar da ne bom edina brez in me zanima kaj je ratalo.

Lep vikend, se kaj oglasim jutri pa kej več napišem.

Alenkica, fajn seznam, si ga je treba shranit da ne pozabimo teh datumov!user posted image

_____________________________

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 201
   RE: JANUARKE 2006
23.6.2006 22:28:05   
LE&TA
Zdej pa bo!user posted image

_____________________________

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 202
   RE: JANUARKE 2006
23.6.2006 22:28:30   
LE&TA
Pa ni!user posted image

_____________________________

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 203
   RE: JANUARKE 2006
23.6.2006 23:19:16   
bobika
Hej!
Včeraj smo bili pri zdravniku zaradi flekov na trebuščku in rokah. Ker so fleki drugačni, kot vročinske pikice in so trajali že zelo dolgo me je skrbelo. Na srečo ni nič hujšega. Le vročinski flekeci, ki se pojavijo pogosteje pri prehitro rojenih in trajajo do enega leta. Tudi glede dojenja mi je rekla, da ji moram ponudit čimveč tekočine in z dojenjem naj je ne silim. V tej vročini je normalno, da majn jedo.

Alenkica user posted image  za seznam.

Vsem petmesečnikom čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ovčka in Lara čestitke za prvi zobek.
A že ima kateri drug januarček zobek? Se mi zdi, da en ima, pa ne vem kdo.

Ovčka ti se kar razpiši, glede tvojih težav. Manca ima glede tega vredu babice. Vsi jo zasipavajo z darili.

Mene tudi nekaj muči, ker me je danes poklicala šefica in me prosila, če lahko pridem v sredo za tri ure delati. Tak me je presenetila z vprašanjem in sem ji rekla da ja. Manco sem nameravala pustiti pri atiju ali pa moji mami. Pri nas je pa takrat bila tašča in se je kar hitro ponudila (vsilila) za varstvo. Rekla sem nekak ja, da lahko. Tudi moj user posted image  se je strinjal. Meni pa ni bilo vseeno, ker tam pri njih sploh ni navajena in se velikokrat joče, če jo ima ona v rokah. Ko je šla mi je kar na jok šlo in sem user posted image  rekla, da sem mislila, da bi on prišel prej iz šihta in jo on imel. Pa še k meni bi lahko prišla na sprehod. Strinjal se je in jaz se že bolj pomirjena. Sedaj bo z atijem in se bosta sprehajala, spala in morda šla na obisk tudi babici. Mi je pa še vseeno hudo.
Edini problem je ta, da jo še dojim in sedaj, ko je tako vroče noče jest. Potem bo pa problem z dohrajevanjem.
Kak mi je hudo user posted image user posted image . Kaj je že katera bila v podobni situaciji? In kako ste rešile?

LE&TA saj bo user posted image  user posted image

Glede seznamov bi bilo super, da bi lahko na enem mestu imele sezname januarskih user posted image  (rojstne dneve, težo, dojenje,...)
Ena je spraševala glede seznama dojenih otrok. Če bo katera sestavljala ta seznam: jaz polno dojim.

Lahko noč


(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 204
   RE: JANUARKE 2006
23.6.2006 23:25:07   
rija
Ovčka, če te kaj potolaži: moja tašča se zmeni za sosedove otroke bolj kot za lastnega vnuka...pa sploh nočem, da bi mu kaj darovala....vendar jaz pravim, da enkrat vse domov pride...čez par let pa bo jamrala, zakaj mali noče biti pri njej.
Kako le, če pa bo mislil, da sem ga dala neki teti....user posted image

Medtem, ko je moja mama že kar malce nadležna, vsaj meni mali pa itak še ne zna povedatiuser posted image , z vsemi poljubčki, objemanjem, ljubkovanjem....vglavnem čisto nora je na malegauser posted image
Pa mu tudi nič ne kupuje...ker sem ji prepovedala in ker ve, da najraje vse sama kupim...ok, mu je včeraj kupila fruchtzwerge pa ga nafutrala, mali pa je čisto ponorel, je bil kot tisti majhni ptički, ki imajo cel čas usta odprta...user posted image user posted image

In ta babica daje svojemu vnučku največ, kar mu lahko da: LJUBEZEN in občutek, da se nanjo lahko zanese. In to šteje.

Sicer pa ima krasno mamo, tebe...to pa je tudi v tem trenutku zanjo najpomembnejše.

Ena od forumovk ima krasno napisano v podpisu: za cel svet si ti le ena oseba, za eno osebo pa si ti cel svetuser posted image

Tako.

Mi smo se pa danes nakopali in nakopali, pa nekaj spali, pa malce tečnarili...skratka nič novega.user posted image

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 205
   RE: JANUARKE 2006
23.6.2006 23:30:01   
rija
Bobika, jaz sem vsakodnevno v podobni situaciji, ker sem samozaposlena in se kljub porodniški moram posrbeti za posel. Malega včasih za urico pustim pri moji mami, ko pa je moj dragi prost, ga pač vozi nekje v bližini, da v primeru, da se ne da pomiriti, nismo preveč narazen.

Tako da: jaz te še predobro razumem.
Sama sem si že x krat želela, da bi delala nekje na občini, ob porodniški zaklenila pisalno mizo in prišla čez leto nazaj, ne da bi vmes sploh pomislila kaj se tam dogaja.
A realnost je žal drugačna.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 206
   RE: JANUARKE 2006
24.6.2006 7:17:39   
XXYY
Dobro jutro!

No, bom pa kar prva danes tukaj!

Ne moram več spati, ker me je Lara malo prej zbudila in zdaj je ona zaspala jaz pa tukaj na RR - ker ne morem več zaspati nazaj user posted image  .

Najlepše se zahvaljujem vsem za vaše tolažilne besede. In ta dva stavka, si bom dala v glavo in briga me za ostalo:

Sicer pa ima krasno mamo, tebe...to pa je tudi v tem trenutku zanjo najpomembnejše.
in
za cel svet si ti le ena oseba, za eno osebo pa si ti cel svet
 
Hvala ti RIJA.
 
Bi bilo pa res lepo imeti neki seznam rojstnih datumov, težo, dojenje,... NA ENEM MESTU user posted image  . To kar prepuščam kateri drugi, ker vem da vas je tukaj veliko, ki bolj obvladate za pisat teh tabel od mene (pa da ne bom skos jaz pisala tele sezname) - Bobika, Alenkica, AlenkaIST,... - kar pogumno z novimi tabelami na plano.
 
Za seznam dodajam, da se mi ne dojimo več, ampak že papamo adaptirano mleko Hipp2.
 
No, sedaj pa grem si kavo skuhat, dokler mam še mir.
 
Se slišimo.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 207
   RE: JANUARKE 2006
24.6.2006 7:35:22   
Anonimen
Dobro jutro

Pri nas je konec s spanjem. Se je Klavdija odločila, da bo ob šestih naredila budnico. In tako je mami lepo vstala ob šestih. Klavdija pa bo vsak čas mrknila nazaj, saj je že tečna. Trenutno se še krega v posteljici, vendar ne bo dolgo. Blagor njej. Če bi jaz sedajle šla nazaj v posteljo, bi me vsi grdo gledali.

Ovčka, tudi moja bodoča tašča ni svoji prvi vnukinji ob rojstvu podarila nič, kar bi ji bilo v spomin. Do sedaj pa jo je obiskala samo enkrat, in sicer ko smo prišle iz pediatrične klinike. No, pa v bolnico jo je prišla pogledat. Drugače pa jo sploh ne obišče in tudi nič ji ne prinese. In tudi mene to jezi. Sem tudi jaz že svojemu rekla, da bi lahko malce večkrat prišla naokoli, ker če ima čas hodit k svojemu najstarejšemu sinu in hčeri na obiske, bi lahko tudi do nas prišla. Pa očitno nič ne pomaga, četudi ji rečeš. Potem pa se bo tudi ona spraševala, zakaj jo Klavdija nima toliko rada kot moje mame. Še za krst ni imela namena nič kupiti, pa ji je potem moj povedal par besed. Saj točno vema, da ko bo najstareši sin imel otroke, bodo dobili nevemkajvse. Pa vedno pravi, da ne dela razlike. Ja, seveda................ in potem svizec zavije čokolado.
Pa sem si že miljonkrat rekla, da se ne bom več obremenjevala s tem. Itak pa ima Klavdija svoj album in v njem je napisano, kdo ji je kdaj kaj dal in obiskal. Pa ko bo starejša, bo sama videla.
Medtem ko je moja mama čisto drugačna. Če le kaj vidi, da bi Klavdiji prišlo prav ji prinese. Pa naj bo to oblačilo ali pa igrača. Pa vedno si vzame čas zanjo in nama jo tudi pomirka, če je to res nujno potrebno. Ona pa ne.

No, saj bi lahko še marsikaj napisala, pa ne bom težila. Res pa je, da si je dobro malce olajšati dušo.

Drugače pa pri nas ni nič novega. Obračanje na trebušček še nismo osvojili. Se obrnemo samo na bok. Zobkov še nimamo, čeprav so se že pri treh mesecih najavili. Jemo še veliko. Včeraj so poskusili krompirjev pire z adaptiranim mlekom, pa nam ni šel dol. Res ne vem, zakaj tamala štrajka pri zelenjavi. Medtem ko sadne kašice od frutka poje za šalo, ali pa fruchtzwerge.
Problemov s kakanjem trenutno nimamo, saj se pokaka vsak dan.

No, sedaj bi pa bilo dovolj, se mi je ravno pokakala in jo bo treba previti.

Aja, še to - a ima mogoče še katera takšne sosede kot mi, ko gredo ob pol desetih zvečer vstavljajo podboje od vrat v stanovanje. No, naš sosedih je je včeraj zvečer in sem imela dovolj tega (ker vsak dan je nekaj) pa sem kar lepo šla do njih in jim povedala ta svoje.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 208
   RE: JANUARKE 2006
24.6.2006 9:15:16   
Nyah*
user posted image user posted image user posted image  nemsis, ti jim kar povej, ce so pozabili, da mate user posted image  pri hisi! Saj ne da bi morali zato vsi po prstih hoditi, a vseeno, ob pol desetih nooooouser posted image !!

MI smo ok, ceprav sem jaz ko pinaja, ker sva bila z dragim vceraj na koncertu, pa sva sla spat ob 4ih, mala user posted image  pa je vstala ze ob 8ih, sem ko tele, ne vem kako bom prezivela dan.

Imamo pa danes piknik, pa ne vem, kaj bi vzela Naji se zraven za jest, kako sadje, al pac nic, pa je samo mleko danes? Lahko pa bi kak frutek zmazale ane? Ceprav naceloma ji pripravljam sveze sadje, a vseeno...

A Fruchtzverge jim ze dajete? a ji smejo? Ker to je pa res dobro jamiiiiiiuser posted image user posted image .

Srecicauser posted image user posted image  za seznam, Caffee, user posted image user posted image  za avatar, je cukrcek tale tvoja Klara, res.

Tole o tascah,...., user posted image , ja sem raje tiho. Mi smo doslej sicer ogromno dobili, a uporabnega bore malo, kr nekej. Je pretiravanje z objemi, pa cmokanjem, ..., sploh ce je njen sine zraven, a ne cutim iskrenosti, kaj pa vem no. Je pa moja mami na sreco tko fajn, da nam ful pomaga, jo damo v varstvo k njej, daje ji pa LJUBEZEN, Rija je dobro napisalauser posted image , vceraj je naprimer spala pri nas, da sva sla lahko ven, ceprav je sla danes ob 5ih v sluzbo...user posted image user posted image  mami! In Naja to cuti, res, se ji tako od srcka nasmeje ko jo zagleda, medtem ko njegove zbegano gleda, hitro plane v jok (ce jo pa gnjavijo,...,seveda jo takrat dobim v roke jaz),.....

Nic grem hranit malo pikico, pa se pisemo kaj!

lep vikend vsem!




(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 209
   RE: JANUARKE 2006
24.6.2006 10:03:55   
Anonimen
Nyah, pri nas je isto. Moji mami se smeje ko nora, ko jo vidi. Medtem ko pri njegovi mami ostane resna. Pa je že stokrat tašča rekla, zakaj je tako resna in se ne smeje. Pa sem ji tudi že jaz stokrat rekla, da jo pač premalo vidi. Ona pa to ne verjame. Ja, dobr ne, pa ni treba verjet. Recimo, smo bile na sprehodu danes zjutraj in sem tašči nesla nek papir za tasta in je tamala ostala ful resna cel čas, ko sva bili pri njej. No, na koncu je že hotela jokat, pa smo se hitro pobrale. Ko pa sva prišli domov (k moji mami) pa se je ful začela smejati.

Punce, jaz imam pa problem. Ta mesec sem prvič po porodu dobila user posted image  . Trajala je približno 6 dni. Danes zjutraj pa sem zopet opazila kri. Kaj mislite, da je to? Nikoli do sedaj nisem imela v enem mesecu dvakrat user posted image  .

No, grem mal slikice skenirat, da jih bom dala v album. Se boste lahko same prepričale, da je naša Klavdija pravi dobrovoljček in se skoz smeje. Le pri tašči ne.

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 210
   RE: JANUARKE 2006
24.6.2006 10:33:15   
tinkamiška
Hoj!

Bravo za seznamčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi meni bi bilo všeč, če bi bile vse tabele na enem mestu, bi bilo res lepo preglednouser posted image Tudi midve se polno dojiva- za seznam o dojenju.

Mi smo vredu. Iza se je naučila obrniti na trebušček in to sedaj izvaja med spanjemuser posted image potem se pa razburja, ker ne ve kaj v takem položaju početuser posted image Zobkov še ni, čeprav so bele lise vidne že mesec dni. Kaj je še novega? Iza spi prvo rudno 4-5 ur, potem se pa zbudi čez 2,5 ure in ima zabavo v postelji, jst se pa mučim, ker ji nočem dat joškice in nekako potem zavlečem dojenje na 3-4 ure. Ta čas se pa trudim jo uspavat, jo božam, obračam, ji dajem vodo za pit...user posted image Potem se pa zbudi okoli 6, jo podojim in spi do 7.30. V glavnem, mi še vedno ne spimo.

Se pogovarjate o taščah...sigurno ni taka kot moja mama, tako kot za mojega moža ni moja mama taka kot njegova. Tudi meni ni vse všeč, kar se pa Ize tiče, vem, da jo ima zelo rada. Moti me samo, ker ima bolj staromoden pogled, kar se vzgoje tiče in ne spremlja "novosti" na tem področju. Tako sem jo morala kar nekaj časa prepričevat, da dojenček sliši, ko se rodi, ta tudi vidi, samo ne jasno,...Na živce mi je tudi šlo, ko je hotela, da jo pustim jokat, češ, da se ji bojo boljše razvila pljučkauser posted image ,...user posted image no sej zdej se mi zdi malo smešno, ampak včasih sem šla prav znervirana od tam. Iza jo ima pa rada, se ji smeji in nič ne joka, tudi če me ne vidi. Zato se pač pomorim, kadar me znervira, ker je to moj problem in nočem, da bi bila Iza kdaj zaradi tega obremenjena. Včasih se malo možu potožim in hvala bogu ni eden tistih "maminih" sinov in stopi na mojo stran, kadar je treba in opazi moj nemiren pogled pa ukrepauser posted image

Toliko ima zdej za povedat, se mogoče še kaj spomnimuser posted image

Vse lepo vsem 5 mesečnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte!

Tinka




_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 211
   RE: JANUARKE 2006
24.6.2006 11:38:45   
Anonimen
Punce, dajte napisat glede dojenja in dodjanja, da napišem seznam

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 212
   RE: JANUARKE 2006
24.6.2006 14:08:51   
Anonimen
Živjo pince!
Kot prvo, Lara pije adaptirano mleko Novalac2.

Tašča - moja ni nič drugačna, obišče jo bolj malo, za spomin tud ni nič Lari kupla. Predno se je Lara rodila je kupila posteljico in pa posteljnino, pa še to sva z mojim pogruntala da zato, ker je soseda svojima vnučkoma nekaj kupila. In seveda ona ne sme zaostajat, da ne bo soseda slučajno kaj rekla - čš a nisi nič kupla. Kaj bo za krst bomo pa še vidl. Ona gleda samo nase, za ostale se požvižga, razen za najstarejšga sina - ki je pa itak mamin sinko, ki se jo še vedno drži za kiklco in to pri 35 letih. Men je prlezla ta drugi dan v porodnišnico, čeprav sem prosila, da še ne hodit, ker sem se drugi dan po porodu počutila slabše kot pa prvi dan. Namreč mi je pritisk ful padu in sem skupaj zlezla. Najbolj se mi je pa zdel, ko je prišla na obisk, je Lara takrat glih pri meni ležala in se je čist k meni stisnla in se skrivala. Pol jo je pa prjela pa ful na hitr na hrbet zavalila, čš dej da te vidm. No pa je na srečo moj hitr skoču in povedal svoje. Ona hoče, da bi mi vsako nedeljo prišli na obisk, men pa še na misel ne pride. Če je njej težko pridet, men je še teži. Kot da je sam ona na svet. Tastu je pa vedno zanimiva samo prve dve minute, pol pa kot da ne obstaja več. Ampak na srečo ima Lara super ta drugo babico in dedka, pa super teto, pa super prababici. Na žalost eno bolj malo vidi, ker ni v bližini. Sicer bo pa Lara kmalu mal zrasla pa jo bo večkat vidla. Pa tudi Lara točno ve kok je ura. Moje samo zagleda pa se že smeje, taščo pa tasta pa prov čukast gleda, češ kdo sta pa ta dva. Ampak jaz se ne sekiram več, sej bo njima žal. Pa sej vem da jo ma rada, ampak tle je tud ta problem, ker ta starejši nima otrok, ona bi rajši vidla da bi Lara bila od njega.
Drugače Ovčka te čist zastopim, sej ni poanta v denarju, ampak v odnosu do otroka. Itak pa vsak otrok točno ve kdo ga ima neizmirno rad in kdo ne.
Je pa res tako kot je rekla rija.
Jaz sem prej mislila, da so stari starši na prve vnuke čist nori, zdaj pa vidim da temu ni tako. Bolj je pomemben od katerega otroka je vnuček.user posted image  Mogoče tudi zato tega ne razumem, ker sem vzgojena tako, da se razlike ne delajo. Pri nas doma imata moja starša mene in sestro enako rada, pri mojmu pa na žalost ni tako. Pri njih je za enega vse, za ostala dva pa nič.
Tako, da si še jaz malo dušo olajšam in vržem jezo vn.

Lepo se mejte.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 213
   RE: JANUARKE 2006
24.6.2006 14:36:41   
Anonimen
Punce, dva nova albuma sem uredila. Gesli krst in ines

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 214
   RE: JANUARKE 2006
24.6.2006 15:16:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ovčka

oram vam to zaupati, kar me tišči notri v user posted image  :
Danes sem pa tudi jaz jezna kot user posted image  , ko je prišla danes bodoča tašča oz. Larina babica na obisk, zaradi nedeljskega krsta (bo prespala pri nas, ker čez vikend nima avtobusa za v LJ.). Full se mi je zamerila oz. se mi je "prižmagalo".  Kakor vsaka ponosna babica , ki pride na obisk k svojim vnukom, jim prinese kar jim bo ostalo v spominu, še posebej takrat, ko je kakšno praznovaje ali kar tako. In mislim, da Lara nikoli ne bo dobila kaj od svoje babice od atijeve strani. Zaradi tega mi je malo hudo user posted image , ampak ne zaradi mene, temveč zaradi Lare. Ker tudi ko se je rodila, ni od nje dobila niti 1 tolarja kaj šele drugega od nje. Da me ne boste sedaj narobe razumele, da gledam samo na materialne dobrine. Nikakor ne. Malo pa bi se lahko pokazala v lepši luči babice. Za mene to ni prava babica. Se opravičujem, če sem mogoče s tem postom koga užalila, ampak mogla sem to povedati vam. Ne mi zameriti, prosim.

Samo upam, da imate vi DOBRE TAŠČE oz. BABICE.
 
Nč, lepo se imejte in bodite pridni.


Oprosti ovčka, tole je bilo pa nič drugega kot zelo materialistično za slišat. Ostalih zadev pri vas sicer ne poznam, zato me boste mogoče grajale zaradi tega kar bom napisala.....  Joj...res, nikakor ne morem sočustvovati s teboj ob tem kar si napisala (pa ne zdaj mislit, da imam kaj proti tebi! user posted image nimam!)...
Mogoče pa si ne more privoščiti, mogoče ne ve kaj kupiti...Mogoče ti bo na razpolago vsakič ko jo boš ti ali Lara potebovala?! Tudi Klarini babici ob rojstvu nista prispevali nič, "niti tolarja". Ljubezen do vnučkov se ne kaže v kupovanju dobrin! Se lahko ljubezen do vnučke/vnukov in pomoč kadar jo potrebuješ lahko preračuna v tolarje?! Jz Klaro lahko mirne duše pustim eni ali drugi babici, ne pričakujem od njiju ničesar drugega, kot to, da imata mojega otroka radi, da ga varujeta... Ljubezen se ne izkazuje s kupovanjem dobrin "da jih bo imel otrok za spomin". Bo pa mogoče, ko bo Lara naredila izpit za avto, prispevala kaj zraven, ko bo Lara kupovala stanovanje, primaknila kakšen tolar, mogoče ko bo šla Lara študirat, bo lahko živela pri babici-ta ji bo prala, kuhala, likala....Ne obsojaj Larinih starih staršev tako hitro, kajti še kako hitro boš ti ali Lara potrebovala njihovo pomoč.
Takole, sem iskreno povedala, kaj si mislim o tem kar si napisala, saj verjetno (sigurno) ne poznam celotne situacije, to je bilo samo moje mnenje, komentar na napisano.
Upam, da mi ne zameriš user posted image user posted image

Tinkamiška, user posted image user posted image user posted image user posted image ja, pri Klarinih starih starših (po očetovi strani) je čisto isto glede vzgoje. Popolnoma enake fore user posted image user posted image user posted image Moja mami pa je še bolj mlada in čisto razume te "nove" poglede.

LE&TA, a te avatar zeza a?! user posted image user posted image user posted image Joj...meni je včeraj vse živce pojedel! Na koncu sem se pa skoraj razjokala zaradi čisto banalne fore: je bilo treba kliknit samo še "uporabi"....Pa srečica mi je cel postopek lepo napisala, jz sem pa kljub temu skoraj doktorirala iz tega. Piši srečici ali meni na privat, pa bomo zrihtal!

Bobika, saj verjamem, da ti je hudo pustiti Manco pri babici....Ampak, hudiča, daj babici in Manci vendar možnost, da se spoznata! Lažje boš to storila zdaj, kot pa kasneje, ko se bo začela še bolj zavedati ljudi in okolice.
Joj...jz bi popenila, če bi mene šef domov klical za delat! Je tudi mene že ene 2x klical kao "joj..koliko je dela", "te zelo pogrešamo" in na koncu "kako se rihtate?"...ampak sem se malo trapasto naredila... Pa sej bi meni ful pasalo ene 2x na teden po kake 4 urce it delat ali pa tudi večkrat na teden, samo kaj ko se zavedam, da bo potem "ponudiš prst in zagrabijo roko". Bojim se, da bo tudi pri tebi tako user posted image

Nyah, hvala, hvala!user posted image user posted image

Lukcu vse najboljše za 5. mesec!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke pa tudi ostalim, ki ste v zadnjih dneh "praznovali"!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu XXYY)
  Neposredna povezava do sporočila: 215
   RE: JANUARKE 2006
24.6.2006 15:29:27   
LE&TA
A mi je morda zdej uspelo!user posted image

Pupe ste se tolk razpisale da se mi ne da vsega brat, šibam u trgovino, mi mama čuva tamalo, moj pa spi, ga ful rama boli, si je mišice nategnu!!



_____________________________

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 216
   RE: JANUARKE 2006
24.6.2006 15:30:13   
LE&TA
Spet ničuser posted image

Caffee HELP!! Zdej bom pa jst živce zgubila, sej delam vse tko k piše!user posted image

_____________________________

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 217
   RE: JANUARKE 2006
24.6.2006 15:45:23   
Anonimen
Le&ta sem ti pisala na zasebno!

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 218
   RE: JANUARKE 2006
24.6.2006 15:46:48   
Anonimen
Joj...pa ne me hecat...a zdej sem pa pri sebi nekaj zašuštrala!!....Joj sem pa res mojster!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 219
   RE: JANUARKE 2006
24.6.2006 15:49:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: caffee

Joj...pa ne me hecat...a zdej sem pa pri sebi nekaj zašuštrala!!....Joj sem pa res mojster!


A zdej je pa druga slikca?!...mah...pa naj bo! Se mi res ne ljubi še enkrat štimat user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 220
   RE: JANUARKE 2006
24.6.2006 15:54:55   
rija
Hojla čvekice,

danes je zopet en user posted image  vroč dan.....se mi čisto nič ne ljubi. Malemu pa razen kopanja enako....sva šla na en kratek sprehod po parku in to bo vse za danes....ne upam tvegati, da zopet dobi pikice.....

Jaz sem prava lenobica....

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 221
   RE: JANUARKE 2006
24.6.2006 16:19:36   
LE&TA
Caffee, hvala, sem lih tko delala, sam nisem na novo odprla Ringaraja. Če so tvoja navodila OK, pol je to to!

Upam!

Še malo!user posted image

_____________________________

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 222
   RE: JANUARKE 2006
24.6.2006 16:20:05   
LE&TA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zame!!!

_____________________________

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 223
   RE: JANUARKE 2006
24.6.2006 16:38:32   
Anonimen
bravo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 224
   RE: JANUARKE 2006
24.6.2006 17:02:14   
renan
Moja ljubčka še oba spita, tako da imam malo časa za napisat nekaj o tašči.
torej: moja tašča je čisto nasprotje kot na začetku, ko sva se spoznali. takrat sem mislila, da je nekakšen zmaj, kajti tudi z mojim možem se nista najbolj razumela. s prihodom vnučka in tudi že z najino poroko se je pa čisto spremenila. malega ima tako rada, da ga kar preveč razvaja, ko je tu. vsake slikice, ki ji jo pošljem po mailu, se razveseli kot mali otrok. edini problem je, da je v zagrebu in je ne morem bolj "izkoristiti" za varstvo. mali pa tudi uživa z njo sto na uro. smeje se kot veverica in izčupal ji je že milijon las.user posted image sicer ima včasih kakšno pripombo glede mojega ravnanja z njim, a nikoli zlonamerno, zato jo največkrat preslišim.
se strinjam, da materialno ni najbolj pomembno, a mislim da človek nekaj malega z veseljem kupi za nekoga, ki ga ima rad. moja tašča vedno kaj podari vladimirčku, čeravno zelo skromno živi s svojo hrvaško penzijo. včasih sem kar jezna, ko mu kupi kaj dragega: recimo nazadnje aventov magični lonček.
sem res zelo zadovoljna z našo babico, še posebno zato, ker je edina. razen tega mi vedno kuha in počisti stanovanje, ko je na obisku. pa še prijetno mi je klepetati z njo.
pravo nasprotje je  moj tast: tretjič poročen. vnuk ga zanima le, kakor naslednik družinskega debla- priimka. Ko ga vidi, se nikoli iskreno ne razveseli. še celo pogledat ga ni prišel, ko se je narodil, pač pa smo morali mi v zg. prvič ga je videl, ko je imel 3 in pol mesece. sicer so nam podarili lepo posteljico, a to mi ne pomeni nič glede na njegovo obnašanje. na žalost je edini dedek, ki ga "ima" vladimir.
zaradi tega sem malo žalostna, ker vem, da če bi živel moj oče, bi bil čisto drugačen.

SOSEDI: nam je tukaj v sloveniji super, ker smo v hiši. sosedi nam prej poživijo dan, kakor uničijo. na sprehodu se vsak malo ukvarja z malim in on se vsakega razveseli.
zato je pa večji problem v stanovanju v munchnu, kjer nad nami živita dva pacienta. moški in ženska, ki pijeta in se nonstop prepirata, skoraj vsako noč. zato tudi razmišljamo, da kmalu zamenjamo stanovanje.

nobena mi ni odgovorila na vprašanje, kdaj uvajati drugi in tretji gosti obrok...user posted image

lep sončen pozdrav vsem,
renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Ljubki kaos velike družine
Preden sem postala mama, sem v mislih vedno imela dva otroka, hišo in psa. No, plani so šli "po svoje".
10 stvari, ki jih otroci potrebujejo in 10...
Kaj otroci resnično potrebujejo in česa ne? Preberite, si zapomnite in delite s starši, ki jih poznate.




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?