|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Porodnišnica Izola in EA
3.7.2006 10:56:16   
asso
Dajte no kaj novih, svežih informacij glede Izolske porodnišnice. Ali so se kaj izboljšali ali celo poslabšali...

Dosti takšnih kritik glede EA sem slišala. Da se jo izogibajo dajat oz. v takem smislu, ma sej boste prej rodila preden pride ekipa... In niti ne poskusijo poklicati tudi, če morda bi prišli pravočasno...

Pa da ne govorimo o njihovem odnosu in neinformiranju pacientk.

Čeprav je bila moja prva izkušnja slaba bom ponovno šla roditi tam, ampak me zanima kaj lahko pričakujem. Ali še slabše kar je bilo ali kaj boljšega.

Vem, da te najprej naderejo, kaj hodiš delat, kaj se hodiš "pregledovat" in sekundo kasneje, ko te pregledajo ti rečejo: "gospa, pozabite na vse kar sem vam rekla, boste rodila..."

No, par izkušenj prosim...

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Porodnišnica Izola in EA
3.7.2006 14:14:18   
dskubin
jaz imam slabe izkušnje iz SBI skorajda z vsem. Rodila sem tik pred prazniki, tako da med prazniki smo bili (mamice in otročki) prepuščeni sami sebi. Lahko rečem, da je edina pozitivna izkušnja mojega 1. poroda EA. Imela sem zelo prijazno sestro in anestezista, ki sta mi zelo polepšala zadnji dve urici pričakovanja. Vse drugo je bilo eno veliko razočaranje. Sej ko sem bla gor, se mi niti ni zdelo, ker sem bila tolk zaposlena z otrokom, potem pa, ko deliš izkušnje z mamicami, ki so rodile drugje... Tu bi se reklo gorje svinji... Škoda, da nisem poklicala koga s televizije posnet. Če bi šla zdej, ali pa če bi se mi pri drugem rojstvu ponovno iste stvari dogajale, jim to ne bi ušlo. Verjetno pa je odvisno na koga naletiš.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
3.7.2006 14:48:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?