|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali prej kaj pomislite?
10.7.2006 3:39:46   
Anonimen
Tale podforum večinoma samo berem, sodelujem pa ne. In bolj ko berem, bolj se sprašujem, ali kaj pomislite, preden napišete svoje mnenje?
Absolutno se strinjam s tem, da vsak-a pove svoje mnenje, če se jo po njem vpraša. Ampak saj se da preprosto napisati VŠEĆ MI JE ali pa NI MI VŠEČ. Zakaj so potrebne žaljivke, ponižanja in podobno? Čemu komentarji, da se vam otrok z določenim imenom smili? Čemu dodatki, da je ime "zastarelo", "čefursko" ali "filmsko". S tem sicer izrazite svoje mnenje, ja, ampak istočasno pa s tem ponižate mnenje matere (ali očeta), ki sprašuje. Je to potrebno?
Dala bom samo primer. Za ime Liu. Ne spomnim se točno, kje je bilo to napisano in kdaj (niti ne tega, katera je to napisala), ampak pisalo pa je, da takšno ime lahko da otroku samo starš brez domišljije. Starš, ki na silo potiska otroka v ospredje, ne da bi se zavedal posledic. kakšnih posledic, lepo prosim? Tega, da ime ni pogosto? To je kvečjemu prednost. Kadar si bo otrok to želel, si ga bodo prej zapomnili. Ravno zaradi imena. Ja, morda tudi takrat, ko si tega ne bo želel, res je, ampak a je to razlog, da se vam otrok smili? Ali ljudi ocenjujete po njihovih imenih, namesto po njihovih karakterjih? Zakaj žaliti starše?
Seveda... Spodbodla me je tudi tema o imenu Zoya Rhea. Predvidevam, da se tako napiše. Vse lepo in prav, da ste povedale svoje mnenje o imenu in svoje asociacije na ime, ampak ta post lahko bere tudi mati (lai oče) tega otroka. Ste pomislili, kako se potem ona-dva počutita? Da vas njihov otrok spominja na drisko in podobne stvari? Mimogrede - tako Zoya kot tudi Rhea sta bili mitološki boginji. Ste pomislile, da pa starša njun otrok spominja na boginjo in ne na drisko?
Če samo za hipec pokukate na sezname otrok na StatistikiRR, boste videle, da imamo kar nekaj zelo zanimivih, pa čeprav ne pogostih imen. Dala bom samo nekaj primerov.
- Timijan (vas spominja na začimbo? - pa tako ljubko ga je poklicati Timi)
- Dan (vas spominja na del dneva - za mamo je morda luč svetlobe)
- Annemarie (je ime "preveč tuje" - za mamo pa je morda svetnica)
- Jerca (je "starinsko" - za mamo pa so to morda dobri stari časi)
- Nike (so to supergi - za mamo je lahko to udobna pot skozi življenje)
- Erazem (je to potepuh ali srečen otrok?)
- Žak (junak iz stripa ali večni dobrovoljček?)
- Kelim ("čefursko" ali samo ne sprejemate druge vere?)
- Pandora (pokvarjeno dekle ali lepotica?)
- Plamen ("to ni ime" ali pa je otrok staršema vir toplote?)
Vse, kar vam hočem povedati, punce, je to, da razmislite, preden napišete. Kajti katerokoli ime nekorektno kritizirate, je na drugi strani nekdo, ki ima otroka prav s tem imenom. Raje ne pomislim na to, kako se počuti...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali prej kaj pomislite?
10.7.2006 4:42:02   
mammy26
user posted image user posted image

Se strinjam s tabo. Jaz vedno pravim: "nikoli ne reci o nekom drugemu žal besede, saj nikoli ne veš, kaj si on misli o tebi".  Pa naj si bo to zgolj le IME, ki ga nosimo vso življenje.

Dobro si napisala Kerensa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
10.7.2006 7:00:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mammy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ali prej kaj pomislite?
10.7.2006 8:15:03   
L & L
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo in še enkrat bravo, vsak naj da ime svojemu otroku, takšno kakršno mu je všeč in naj se ne ozira na druge. Recimo mi2 s partnerjem izbirava imena glede na numerologijo (seveda nama mora biti ime všeč), in imava za vsak dan posebej izbrano ime, glede na datum, če paše k priimku in take stvari. In tudi mene kdo postrani pogleda, glede tega, češ kao a ne moreš normalno izbirat imen (zame to je normalno).
Ampak meni je to vseeno, naj si mislijo kar si hočejo, važno da bosta moja dva otroka imela tako ime ki je všeč meni in mojemu partnerju.
Kar se pa tiče žaljivk, je pa dost žalostno da obstajajo taki primitivci. Meni če ni všeč ime mi pač ni ne pa da bi potem imela en kup opolskih pripomb, saj so to otroci in njihovi starši, ki imajo čustva.
Skratka zelo dobro napisano.
Lp.

_____________________________

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004



http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ali prej kaj pomislite?
10.7.2006 8:32:04   
sa
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ali prej kaj pomislite?
10.7.2006 8:33:24   
sazi
user posted image user posted image user posted image
se popolnoma strinjam s tamo
če že dam mnenje, ga ne komentiram
sem pa sama prejela kar nekaj kritik glede imena mojega sina, pa sploh nisem spraševala za mnenje
ko sem se vrnila iz porodnišnice in sporočila na forumu, se je oglasila ena anonimna, če se mi ne zdi Lev malo preveč živalsko ime - me je sicer malo zbodlo, ampak se nisem sekirala, saj mi je bilo jasno, da je to komentar nekoga, ki ne premore niti malo razgledanosti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ali prej kaj pomislite?
10.7.2006 8:41:08   
Marogica
Ja, jaz pomislim, preden napišem svoje mnenje. Je pa pač moje osebno mnenje, kar pa ne pomeni, da je tudi naj, naj...Pač moje mnenje. Če pa s tem žalim starše, je to njihov problem, saj to pomeni, da v to ime očitno niso sigurni in ne stojijo za tem. Meni bi bilo čisto vseeno, kaj bi kdo o imenih mojih otrok napisal. 
Meni ni vseeno, kaj bodo o tem mislili moji otroci. Res ne bi želela, da bi mi kdaj očitali, da sem jim dala "čudno" ime.
Pa še to: vsi otroci so nekaj posebnega, ta posebnost pa sigurno ne izvira iz njihovega posebnega imena, temveč zaradi njih samih. Pustimo jim biti posebni, pustimo jih, da se oblikujejo v svoje osebnosti. Ime je samo del nečesa, kar smo jim dali mi, starši, zaradi naše nečimernosti ali celo neumnosti.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ali prej kaj pomislite?
10.7.2006 9:08:57   
Gina
Jaz se strinjam s tabo, kerensa in sem to že parkrat napisala. Ampak mene v bistvu take žaljivke ne ganejo. Saj v bistvu ne povedo nič o meni, ampak kvečjemu o tistih, ki jih izrekajo, ali če hočeš drugače, o njihovem okusu. Če so nekomu všeč hruške, ne pa jabolka itak nič ne pove niti o hruškah niti o jabolkih. Je pa res, da jaz otroke učim, da lahko rečeš jaz pa jabolk ne bi jedel, mi niso všeč, zmrdovat se z izrazi fuj, to je negravžno, jaz kaj tako odurnega ne bom jedel, pa ne spada med kulturno vedenje. Enako mi je z vsem ostalim. Tudi z imeni.

Btw, mojemu je ime Dan. Še nikoli ga nihče ni hecal zaradi imena. NJegovo ime mu je všeč. Ne morete si pa mislit, kaj je bilo pred dobrimi 10. leti, ko še ni bilo invazije novih imen, dati otroku tako ime. Stari starši ga niso prišli pogledat mesec dni - pa v isti hiši smo stanovaliuser posted image user posted image . Nekateri so zavijali z očmi, drugi so pa dajali pripombe v stilu "fuj, fej, nagravžno". Čudno, vedno so to bili odrasli - in dogajalo se je samo prvo leto njegovega življenja. Otrok nikoli noben ni imel pomisleka.

Je pa tako, da dandanašjni je to, če ti je ime Nataša, enako čudno, kot če ti je bilo v naših časih ime Jožica. Imena iz naše generacije pač niso več moderna. Se mi pa zdi,da se je strpnost do različnih imen (tako modernih kot starinskih - beri imen naše generacije) v mladi generaciji res potrojila - zato težko govorimo o tem, da ime otroka zaznamuje. V 15. letni praksi dela z otroki (z res pestrim izborom imen) še nisem slišala niti enega samega otroka, da bi se potožil, da ga zaj.... zaradi imena. Niti enega samega! Torej je problem v nas, ta starih. Dajmo se malo pomirit, pa se na tem področju učiti od naših otrok, pa bo prec življenje lažje.user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ali prej kaj pomislite?
10.7.2006 9:13:54   
Anonimen
Vse lepo in prav - ampak ce nekdo odpre temo 'kaksno se vam zdi to ime/katero je boljse' pa imas valjda pravico komentirat in izrazit svoje mnenje! In mnenja so pozitivna in NEGATIVNA. user posted image  Nekomu bo npr. ne vem Ira najlepse ime pod soncem za puncko, nekdo bo pa tako dal ime psu, nekdo se bo pa samo za glavo drzal od kje cloveku ideja za tako ime.

Vsak ima pravico do svojega mnenja, kdo pa kaj razmislja, preden napise je pa na RR mal tezko govort - ker potem pol tolk ne bi bilo krega, zmerjanja in ne vsem cesa vsega. Pa tudi posti bi bili bolj berljiviuser posted image  

Eh, briga me .. ce se mi bo zdelo, da bom komentirala kako ime ga pac bom .. pa ce mi ime ni vsec je zarad mene lahko tut po ne vem kom povzeto, meni se vedno ne bo vsec.

Se to - meni je vazno, da bo izbrano ime vsec meni in mojemu partnerju, pa ce cel svet po trepalnicah skace od zgrozenosti in ne vem se cesa. Zaenrkat mi je vsec Sven in Finn za fantka (pa se moj priimek se konca na -in) in Ela za puncko. Pa mi je res vseeno, kaj si drugi o tem mislijo. Saj bo moj otrok imel to ime, ne njihov.

LP

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 10.7.2006 9:28:50 >

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Ali prej kaj pomislite?
10.7.2006 9:15:34   
Mina1
Bravo, točno tako in nikakor drugače.

_____________________________

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Ali prej kaj pomislite?
10.7.2006 9:25:31   
srki
Na vprašanja o imenih redko odgovarjam, ča pa že odgovorim, nikoli ne dajem vmesnih komentarjev. Napišem samo, ali mi je všeč ali pa mi ni všeč.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Ali prej kaj pomislite?
10.7.2006 12:46:18   
miši
res lepo in prav napisano ......samo......smo pač navajeni dajati mnenja z argumenti, kar je v današnjem času (svoboda govora) povsem normalno.... si predstavljate, da bi poslanci razglabljali na način - mi je všeč in mi ni všeč, da med nami nebi blo diskusij, razprav, debat ......žal smo taki, da nimamo občutka za to, kje je meja, še posebej tista zgornja....to pa je spet stvar vsakega posameznika, ki kritizira in tistega, ki prosi za mnenje....

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Ali prej kaj pomislite?
10.7.2006 13:22:17   
babylove
Če nekdo vpraša za mnenje, potem naj se izrazijo mnenja. Saj vendar o tem sprašujejo bodoči starši (predvidevam) in na ta način želijo dobiti približno sliko, kako se bo javnost odzivala na ime, ki ga imajo v mislih. Zato se mi zdi prav, da so odgovori iskreni, pa čeprav so negativni. Če pa hočete odgovore o všečnosti od 1-5, pa odprite anketo z 'nemožnostjo' komentiranja, tako bo stvar vsem jasna. Če želite samo pozitivne komentarje, potem pač raje ne sprašujte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Ali prej kaj pomislite?
10.7.2006 14:37:49   
Anonimen
Kerensa se 100% strinjam s tabo.

Moje mnenje, ki sem ga pri eni temi že napisala:


Jaz bom pa takole rekla, če je mamici všeč zakaj pa ne? Pa četudi je nenavadno.

Ko sta se rodila npr. Omar pa Neisha itd. se je verjetno drugim mamicam tudi zdelo user posted image , ker je bilo ime nenavadno za tisti čas. Danes pa se vsaj meni zdita zelo lepi imeni. POleg tega pa se npr. ko pomislimo na njiju, nihče ne vpraša, če ti je ime všeč ali ne. Pa nista nič uboga otroka. Če je ime danes nenavadno, še ne pomeni, da bo nenavadno tudi čez par let ali, da bo otrok ubogi. Pomembno je kdo si, kakšen si in ne kako ti je ime!!!  Pa da ne bo kdo mislil, da mislim s tem, da je pomembno, da si slaven.

A so vam imena vaših partnerjev, mam, očetov, bratov, dedkov, babic vsem všeč? Jaz če pomislim na mamo, babico...niti slučajno ne  pomislim na ime, temveč na osebo ki jo imam rada, kaj je dobrega storila zame. In zakaj bi bila potem ta oseba ubogauser posted image  če ti njeno ime ni všeč ? - na bruhanje mi gre, ko berem takšne stavke: "ubogi otrok - kako so mu lahko dali starši takšno ime " (po mestu, državi, živali....).

Sicer pa hvala Bogu, da nimamo vsi istih imen in da so si okusi tako različni.




na ta način želijo dobiti približno sliko, kako se bo javnost odzivala na ime, ki ga imajo v mislih.


s tem zadnjim stavkom se pa ne strinjam. Časi se spreminjajo.Kako se bo odzivala javnost čez par let, pa res ne ve nihče. Glede na to, da bo verjetno večina naših otrok šla študirat ali delat v tujino, njihova imena ne bodo nič bolj čudna kot druga. JAz sem v SLO v službi pa moram vsak dan po parkrat razlagati kako mi je ime. Delam namreč v turizmu, kjer je ogromno tujcev in ko jim povem, da sem Urška, me samo čudno gledajo. Kakoooooooo? Pa na Hrvaškem je isto. PA kako lepo slovensko ime imamuser posted image . Torej? Mogoče bodo pa tisti otroci, ki imajo lepa slovenska imena "ubogi".


< Sporočilo je popravil URSKA -- 10.7.2006 14:39:12 >

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Ali prej kaj pomislite?
10.7.2006 15:09:08   
Anonimen
Omarjev oče je po rodu Alžirec, se mi zdi, zato je ime Omar čisto običajno.
Neisha je pa Neža.

Kaj pa vem, saj po moje ni nič narobe, da je "krešejo mnenja", vsaj mamica, ki želi dati neko ime, izve, kaj si ljudje o njem mislijo. Tako si vsaj upajo povedat, sicer pa za hrbtom govorijo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Ali prej kaj pomislite?
10.7.2006 16:21:00   
Felicity
Nisem brala vseh odgovorov, ampak če starši sprašujejo za mnenje - to tudi dobijo. Takšno ali drugačno. Prvo asociacijo na določeno ime. Pozitivno / negativno mnenje. Ljudje smo drugačni.
Vse lepo in prav, da je ime všeč staršema. Sprašujem pa se, če kdaj pomislijo na otroka in na to, kaj bo ta otrok odgovoril, ko ga bodo že 3x zaporedoma vprašali kako mu je ime. (in ne nislo gluhi, le ime je zelo, zelo čudno)
Nekateri gredo v skrajnosti. In otroci (vrstniki) v vrtcih in šolah znajo biti hudo zlobni, ko iščejo rimo na določena imena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Ali prej kaj pomislite?
10.7.2006 19:26:26   
Anonimen
Sicer se res nisem imela namen vključiti v debato, ker sem samo hotela napisati, kaj si jaz mislim o določenih komentarjih. Ampak eno malenkost bom pa vseeno še pripisala.
Strinjam se z vsemi tistimi, ki ste napisale, da pač samo poveste svoje mnenje. Saj sem že sama napisala, da je do tukaj vse lepo in prav. Starši ali bodoči starši po mnenju namreč tudi vprašajo in to na javnem forumu. Logična posledica je, da lahko pričakujejo pozitivna in negativna mnenja. Ampak jaz še vedno ločim med negativnim mnenjem in žalitvijo.
Negativno mnenje je zame npr. "ni mi všeč" ali pa morda z dodatkom "ni mi všeč, ker...". Sama znam izustiti marsikatero krepko, to same veste, ampak se mi pa ne zdi pošteno, da se negativno mnenje sprevrže v žalitev. Spet moram dati primer...
Pred kratkim je bilo omenjeno ime Jezdimir. Iskreno povedano - jaz sem kar v monitor gledala skoraj minuto, ko sem prebrala ime. Svojega mnenja takrat sicer nisem napisala, ga bom pa zdaj - ime mi ni všeč. Zakaj? Pravzaprav dobre razlage sploh nimam. Nimam asociacij, nimam primerjav, nimam nič. Enostavno mi ne zveni lepo. Ne vidim nobenega pomena. In jaz tako svojemu otroku ne bi dala ime.
In če vzamemo, da bi jaz npr. na tak način kakor zdajle izrazila svoje mnenje o imenu Jedzimir, mislim, da bi bilo dovolj. To bi bilo negativno mnenje o tem imenu. Če pa bi napisala npr. "ubogi otrok s takim imenom, pa kaj so starši mislili, no, a so normalni, naj se malo skulirajo" - to bi bilo pa zame že ponižanje. Ne otroka, ampak staršev.
Kje bi bila potem razlika za starše? Če bi jim napisala samo negativno mnenje, bi starši to (predvidevam) razumeli, da ime ni "splošno všečno". Dobili bi pravzaprav odgovor na svoje vprašanje. Kar so tudi želeli. Če pa bi pripisala še žaljivke in ponižanja (kar so izrazi "ubogi otrok" in "skulirajte se" definitivno), pa bi s tem naredila samo točno to, kar je napisala Gina (njen način razmišljanja mi je zelo všeč) - ničesar ne bi povedala o otroku, imenu ali starših, ampak samo o sebi. Povedala bi, da sem jaz netolerantna, pristranska in nekulturna.
Razumete razliko?
Še vedno se strinjam s tem, da napišete svoje mnenje (na to nenazadnje nimam nobenega vpliva). Tudi jaz ga in ga bom še naprej. Kakor sem rekla - hotela sem povedati samo to, da se negativno mnenje o določeni stvari (v tem primeru o imenu za otroka) da izraziti tudi na bolj spodoben način.

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Ali prej kaj pomislite?
10.7.2006 21:16:46   
Anonimen

Zakaj žaliti starše?



S čim? S tem, da poveš svoje mnenje o imenu? A to je žaljenje staršev? NO, če imajo pa tako nizek prag samozavesti, da so užaljeni zaradi tega, potem pa tudi žalostno. S tem želijo morda svoje frustracije izraziti prek otrokovega imena? Potem naj ne dajejo "kr neki" imen. Oz. vsaj ne sprašujejo za mnenja.

In kaj manjka imenu Jezdimir ali Krasnodar? Če gledaš sam pomen, je to res nekaj lepega.
Sicer pa v končni fazi, Kerensa, ne veš, od kod izhaja "fora" na ime Krasnodar in Jezdimir, zato se pa res ne rabiš vtikat čisto v vsako figo tukaj gor.


Ups, nisem user posted image user posted image user posted image , udri Blaž user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Ali prej kaj pomislite?
10.7.2006 21:33:03   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: al bina



In kaj manjka imenu Jezdimir ali Krasnodar? Če gledaš sam pomen, je to res nekaj lepega.



A dej se hecat Al bina no??? 
Jaz na temi o imenih rajši ne odgovarjam ker me včasih začne bolet glava. Res je da ima vsak od staršev pravico da izbere otroku ime ki mu je všeč ampak eni se mi pa zdi da grejo  krepko čez mejo dobrega okusa. Včasih se sprašujem kje pobirajo nekatera imena a obstaja kak slovar al se kar sami nekaj zmislijo??? Ker tale Jezdimir pa Krasnodar, nevem da bi že kdaj slišala zanju???


_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Ali prej kaj pomislite?
10.7.2006 21:38:38   
Anonimen
Hja, tudi ne veš ozadja zgodbe, zato...

Kar se tiče Krasnodar...krasni dar, krasno darilo, kaj je otrok drugega kot to? Sesavljanka, seveda v drugem okolju...Jezdimir pa, zgodba zase, tudi nižje izpod Kolpe.

Ala Zoja Reja...kaj, neke kraljice in podobno? Sto ljudi, sto okusov.


(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Ali prej kaj pomislite?
10.7.2006 22:28:11   
Anonimen
Točno tako, Al bina. Sto ljudi, sto okusov. In s tem stavkom si izpodbila sama svoje besede. Tiste, ko si napisala, da starši dajejo otrokom "kr neki imena" in da svoje frustracije prenašajo nanje. Zakaj pa bi bili zafrustrirani, če dajo otroku ime, ki ni pogosto? Za katerega se celo recimo smatra, da je "nenavadno"? Niso zafrustrirani, veš. Samo drugačni so. Za mnenje pa kljub temo lahko vprašajo in kljub temu si zaslužijo korekten odgovor. Brez žaljivk. Tudi jaz sem za Robija slišala, da je ime "zastarelo" (v originalu je Robert). Ampak ker sem vprašala za mnenje, sem pač dobila odgovor. Ne glede na to, ali mi je všeč ali ne. Tako, da nimam niti želje niti potrebe, da bi mi morala ti ploskati. Tudi jaz sem s to temo (in z vso pravico) samo povedala svoje mnenje. Tako, kakor ti. Brez zamere - ampak s to razliko, da jaz nikogar ne žalim (tukaj, da ne bo pomote). Za ime Jezdimir sem pa lepo pripisala, da sem ga dala samo za primer. Ker se mi je pač vtisnil v spomin. Ker je ime tako redko, da sem si ga zapomnila. O tem sem pa pisala v prejšnjem postu. Krasnodar-ja pa sploh nisem omenila.
Kam se pa katera od naju "vtakne", Al Bina, je pa že druga zgodba, kajne? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Ali prej kaj pomislite?
10.7.2006 23:24:04   
ZARA
Pa Jamezdin-a ste pozabili...user posted image  
Ti, al bina, pa drugič ploskej, da bo mir pr bajt!

Drugače je pa Riba lepo napisala...

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Ali prej kaj pomislite?
10.7.2006 23:25:13   
Anonimen
Jamezdin, ja... Ta je bil "od Mete.", a ne? user posted image

No, ja, vsaj pomen je jasen... Tako nam kot njegovim staršem. user posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Ali prej kaj pomislite?
11.7.2006 5:56:52   
Anonimen
Tiste, ko si napisala, da starši dajejo otrokom "kr neki imena" in da svoje frustracije prenašajo nanje. Zakaj pa bi bili zafrustrirani, če dajo otroku ime, ki ni pogosto? Za katerega se celo recimo smatra, da je "nenavadno"? Niso zafrustrirani, veš. Samo drugačni so.


Ja no, če dam otroku ime Traktor, mi zagotovo nekaj manjka. Al traktor al pa par kolesc v glavi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Ali prej kaj pomislite?
11.7.2006 5:58:07   
ZARA
user posted image user posted image user posted image

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?