|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gnezdece za novorojenčka
23.2.2023 17:44:15   
Anonimen
Živjo, Mene zanima, ali boste kupile oz ste kdaj uporabljale gnezdece za novorojenčka? Sem ga mislila kupit, zdaj pa razmišljam, ali je sploh potrebno? Spomnem se, da je sestra nečaka dala čez dan na kavč, okrog njega pa tisto materinsko blazino in je bil kakor v enem gnezdu :)  
Vaše izkušnje, mnenja? 
Lp, Saša
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gnezdece za novorojenčka
24.2.2023 9:33:43   
JackieO
Js ga imam in je top zadeva. Sine je star pol leta in cez dan se vedno pociva v njem. Seveda, lahko uporabis tudi materinsko blazino, ampak je gnezdo za moje pojme bolj prakticno. Lahko ga vrzes v avto, ce greste na kaksen dopust in spi v njem, lahko ga das na vajino posteljo, ce spi od zacetka zraven vaju recimo (zaradi pogostega dojenja) itd. Sploh na zacetku, ko so res miniji, mi nekako bolj sede, da lezi v necem, kokr da ga imam kar na kavcu zascitenega z materinsko blazino. Meni res nepogresljiva zadeva. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Gnezdece za novorojenčka
24.2.2023 12:20:21   
BeautifulButterfly
Jaz sem si ga kupila. In ga bom za povsod uporabljala. Ce bi obstajali se manjsi, bi ga v vozicek v kosaro se dala, ta moj gre notr ampak je potem res malo prostora za novorojencka. Kosara je res velika prostorna siroka. 
Grezdo bomo vzel sabo k bomo sli k babici na obisk, za popoldansko spanje, za v kosek, za v posteljico, .... 
Materinsko blazino se nimam ampak se guzvam s povstri, mi je bila tud top in bom eno kupila. K mi je bila potem se leta uporabna. 
Medtem, ko uno lunco - trso blazino za dojenje pa ne bom kupila, tist mi je pa pretrda in nerodna. 



_____________________________

*~**~**~**~**~**~**~**~**~*

(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Resnična zgodba: Za mojo novorojenko, poko...
Žalostna, prežalostna zgodba mame, ki ji je otrok umrl v trebuhu! Hkrati pa poziv vsem staršem, naj sprejmejo vse nepres...