|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj jeste ko pridete iz vrtca
29.4.2010 15:18:02   
VesnaLana
Pozdravljeni,

mene pa zanima ali otroku in vam seveda, ko pridete iz vrtca skuhate ''kosilo'' ali jeste kaj na kruh namazanega ali samo malico ali počakate na večerjo.

Namreč jaz sem vsak dan, ko pridem iz službe cca 16.15. skuham eno mini kosilo, ampak priznam da nimam več nobenih idej, zelenjavne juhice na 1000 načinov, palačinke, makarone s pelati ali faširanim mesom, občasno hrenovke.
včasih ko ne skuham pojemo jogurt
sadje pa je vsak dan ker ga naša obožuje

Zanima me kaj jeste ko pridete iz vrtca

Lana je stara 3 leta

LP

_____________________________

Vedno misli na to kar imaš in ne na tisto česar nimaš
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj jeste ko pridete iz vrtca
29.4.2010 16:18:37   
ksenija12
pri nas jemo jogurt, sadje (jabolka,banane,pomaranče) in če to ni dovolj (kar ponavadi ni:) še kakšno rezino kruha, namazanega s sirčkom, medom..To imamo v bistvu vsak dan, samo da je vsak drug dan recimo drugačno sadje/vrsta kruha. S tem nekako premostita tisto lakoto do večerje, ki je obilnejša. Ob popoldnevih smo veliko zunaj, tako da v bistvu vzamemo jogurte, banane,jabolka kar s seboj. Priznam, večerje se lotim šele med 6-7 zvečer, ko se vsi zberemo.

_____________________________

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/


(odgovor članu VesnaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kaj jeste ko pridete iz vrtca
29.4.2010 16:20:48   
Julija08
To pa tudi mene zanima, ker jaz pridem iz službe okoli 17h, tako da med tednom ne kuham. Sin je pri moji mami, ki ga ob 15.30 pobere v vrtcu.
Imam pa jaz malo drugačen problem, zanima me kaj jim dajete za zajtrk in za večerjo, ko ste doma, ker moj sin je ful izbirčen in ne je prav dosti. Rad ima Argeto Junior, pa jajčka bi skoz (ima omejitev 1x na teden), kakšni drugi namazi mu ne dišijo, ne pije mleka, jogurt zelo redko, marmelade tud ne,...v v vrtcu pa je vse user posted image user posted image

Sicer mu za večerjo dam običajno kake hrenovke (1x na teden) amapak kupujem domače konjske (pri sosedu), velikokrat pa kaj kar ostane od kosila pri mami npr. pržganka, če je golaž dam npr. samo malo omake pa skuham še polento....

Se trudim, da bi jedel čim več kuhane hrane, ampak je res bolj zbirčna metka....

(odgovor članu VesnaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kaj jeste ko pridete iz vrtca
29.4.2010 16:30:15   
ledenaa
Izbirčen julija ni,ker če bi bil in mu ne bi bilo dobro,potem tudi v vrtcu ne bi jedel
ja,mamico lahko okrog prenaša user posted image
pri nas oba mogoče 1 stvar ne jesta.
če pač ne pojesta obroka,ne dobita nič drugega
In kaj kmalu pojesta vse,ker vesta da drugega ne dam
jaz kuham kosilo vsak dan
Kaj jemo,vse po vrsti,od mesa v omaki ,kremenatlov itd

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kaj jeste ko pridete iz vrtca
29.4.2010 20:13:59   
K_a_t_i
Glede na to, da gre iz vrtca direkt na igrišče, kjer smo do najmanj 19h, je vse kar se da nesti sabo - kruh na 1001 način (beri žemlja, kifeljc, krof,...), sadje, občasno tudi kaki piškoti, poleti sladoled,.... Pa obvezno nekaj za pit. Meni se zdi škoda vsake ure, ko ni zunaj. Kosilo ima v vrtcu in to je dovolj. Večerja pa tudi "po potrebi" - če ni lačen, tudi ne. Sicer pa potem kako skuto, jogurt, namazan kruh, salamo, jajček, samo mleko, samo kakav,...

_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kaj jeste ko pridete iz vrtca
29.4.2010 21:22:05   
hubi
Do večerje, okoli pol sedmih, ne je nič (kakšen jogurt na svete cajte). Malico pa ima v vrtcu okoli 3.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kaj jeste ko pridete iz vrtca
29.4.2010 22:19:54   
Naja31
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Glede na to, da gre iz vrtca direkt na igrišče, kjer smo do najmanj 19h, je vse kar se da nesti sabo - kruh na 1001 način (beri žemlja, kifeljc, krof,...), sadje, občasno tudi kaki piškoti, poleti sladoled,.... Pa obvezno nekaj za pit. Meni se zdi škoda vsake ure, ko ni zunaj. Kosilo ima v vrtcu in to je dovolj. Večerja pa tudi "po potrebi" - če ni lačen, tudi ne. Sicer pa potem kako skuto, jogurt, namazan kruh, salamo, jajček, samo mleko, samo kakav,...


V bistvu mi sploh ni treba pisat, samo pod to se podpišem.

Pri nas je isto. Ponavadi iz vrtca direkt na igrišče, v tivoli, ali v zoo, po drugih opravkih,.. Tiste dve, tri urce ki jih imamo na voljo popoldan za skupno druženje pa res ne bom zabijala doma za štedilnikom.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kaj jeste ko pridete iz vrtca
30.4.2010 20:57:51   
ThinkPink
Glede na to, da ima kosilo v vrtcu ali pri babici in dediju, domov pa prihajamo ob 15.30 in raje čas, ki bi ga sicer porabila za kuharijo izkoristimo za gibanje na zraku, nekaj ekstra ne kuham...kakšno juhico, špagete, rižoto - če želi poje koslilo z nama, če ne dobi puding, jogurt, sadje, rogljiček...Zvečer pa toplo večerjo - ponavadi mlečno.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kaj jeste ko pridete iz vrtca
1.5.2010 13:24:43   
bomboncek1
Kosilo jesta v vrtcu, malico dobita za s seboj, doma jima še kaj dodam, večinoma pa je popoldanska malica sestavljena iz jogurta, kruha, sira, sadja, včasih skuham zdrob na mleku, včasih spečem jajčka, včasih jesta štrudel, sadno skuto, ... Domov pridemo šele okoli 16.00 in kot večina zgornjih mamic, tudi mi pičimo ven. ko pride očka, prevzame otroka, jaz pa odhitim skuhat večerjo (testenine, rižote, enolončnice, pizza, juha, meso, vedno gledam, da ni ravno pretežko in da je v jedi veliko zelenjave). tudi nama obema paše topel, ne preobilen obrok, ker med službo pač jeva, kar jeva...prav hude izbire nimava.

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kaj jeste ko pridete iz vrtca
1.5.2010 13:50:45   
koala.cek
do sedaj sem bila na porodniški in sem pozno kosilo oz. večerja pripravila že dopoldan. ob pol treh sem šla po tavelikega v vrtec in smo šli ven, na igrišče, zoo, tivoli....s seboj imam vodo, sadje ( jabolko, banano ), kakšen piškotek, ustavimo se še v pekarni kjer vzamemo tisto kar nam zapaše.

ko pridemo domov, to je po 18 uri - je skupna večerja, ki je bolj lahka - gre bolj za obred, da vsaj en obrok na dan pojemo vsi skupaj, kot družina, se kaj pogovorimo in to je to.

hm, zdaj ko bom šla v službo, se bom morala malo drugače zoorganizirat. verjetno bom kakšen dan prej vstala in skuhala enolončnice na 1000 načinov. nimam pojma. bom poročala čez kakšen mesecuser posted image

(odgovor članu bomboncek1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kaj jeste ko pridete iz vrtca
23.5.2010 21:23:59   
sanelaa
Naš ima malico v vrtcu okoli po treh. Jaz pridem po njega malo čez tri, če je lepo vreme smo itak zunaj, kjer na lakoto pozabi in na hitro poje kakšno banano, sok imamo zraven, potem okoli pete, pol šeste ure kupimo kaj za prigriznit, kakšno žemljo, kifeljček, potem za večerjo je pa obvezno mlačen kakav in pač nekaj zraven. Al mlečni riž, gris, čokolino, kakšna juha s kruhom, kaj na kruhu namazano.................čisto različno. če npr. zunaj več poje, npr. banano, sladoled in žemljo, potem se zgodi tudi da doma poje za večerjo samo kakšen jogurt, včasih samo sadje, včasih samo kakav.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: kaj jeste ko pridete iz vrtca
28.5.2010 20:02:06   
Najaa
Če ne pojesta v vrtcu malice, jesta tisto kmalu po prihodu domov ali na igrišču. Drugače pa sadje, jogurte, kakšen rogljiček ali pa juhivo od kosila...

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: kaj jeste ko pridete iz vrtca
8.7.2010 14:03:19   
dreamhorse
Sem se včasih sekirala, ker je mala tako malo jedla, zdaj pa vidim, da je ogromno. Ponoči (cca ob polnoči) spije flaško, zajtrkuje doma (čokolino, gris) in v vrtcu (samo kruh ker namazov ne mara) malica in kosilo v vrtcu. Ko pride domov z nama je kosilo.. Juho in meso, ali jajčko, hrenovko... pire z omakco, odvisno kaj je za kosilo.. je pa vedno.. potem ob kakih 18 jogurt, sadje (spet ima naval na hippove sadne lončke) pred spanje, cca 19 30 pa spije 180 mleka...
Pri 13 mesecih je tažka cca 10 kg in meri cca 75 cm

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hval...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hvala mama.
Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?