plenicka
|
Dobrodošla Salina!Tudi jaz ne bi začela prehitro z gosto hrano, pa čeprav se ne dojiva več.Včasih imajo naši sončki tudi majhne krize glede hrane...mislim mlekca...tudi Žiga zadnje dni nekaj štrajka glede mleka...na začetku kar jokati hoče in večkrat mu moram vzeti flaško ven in mu jo dati nazaj, proti koncu pa se umiri in vse poje...tudi jaz sem mu že zamenjala mleko, vendar sem se morala vrniti na Novalac, ker mu okus novega ni ustrezal, pa še zapiral ga je...zamenjala pa sem mu tudi cucelj 3 luknjice, vendar sem mu dala nazaj 2 luknjici, ker je s 3 preveč mimo teklo...sva imela par dni kar krizo, potem pa se je uredilo...ali pa tudi ne...bomo še videli...če pa se ti zdi, da je neprestano lačna in se ti zbuja, pa bi se mogoče prej s pediatrom posvetovala, saj veš zdaj priporočajo, da se začne dodajati gosto hrano po dopolnjenem 6 mesecu (ali četrtem), kar pa tvoj sonček še ni. Poskusi biti še malo vztrajna glede mleka, saj bo šlo, boš videla !!!Jaz bom poskusila vztrajati do 6 m. na mleku, šele potem pa kaj dodajati. Vso srečo!!!! Alina, tvoj Anže je pa pravi korenjak! Žiga je danes spet začel nekaj godrnjati že okrog štirih, tako, da sem že od takrat v pripravljenosti...ene petkrat sem mu že dala dudo pa zaspi za nekaj minut, ko pa mu duda pade ven, se spet začne oglašati....zdaj čakam, da se res zbudi, vmes pa se oglašam... Saj ne vem, če sem čist pri sebi Punce pridne bodite! Čao