plenicka
|
Ja, naši fantje in punčke so pravi lepotci in lepotice! Jančika, ti si prava carica!!!Zaslužiš si medaljo ali spomenik!!! Angellina, tvoj Markec je pa res tapravi frajer, pa tvoj opis njegovega kakanja, saj ne morem verjeti...se mi zdi, da bi morala to zgodbo nekje objaviti!!!Mene je tud Žiga enkrat pokakal, ko je imel en mesec...seveda po obrazu, laseh in majčki...ko smo pa že glih pri kakanju-ena druga izkušnja pa je bila prav boleča zame, za Žigeca pa še bolj-ko sva zamenjala mleko, 2 dni ni kakal, tretji dan pa se je začel napenjati ravno, ko sem mu snela polulano pleničko in glej ga zlomka, ven je začela lesti klobasa...prava trda klobasa in Žigeca je to tako bolelo, da je jokal , jaz pa zraven, pomagati pa mu nisem znala!!!Upam, da se to ne bo več zgodilo, ker je bilo grozno! Tud jaz sem danes morto utrujena, celo toliko, da sploh ne morem zaspati in delam 100 stvari hkrati...in seveda nič ne dokončam!!! Pa še to;danes se je Žiga prvič kopal v veliki kadi, s svojim očijem in je zelo užival...zdaj se mora pa še z mamico.. Poljubček vsem od naju dveh, lepo spite, dolgo spite, pa pazte, kako vaši sončki kakajo