plenicka
|
Oj, jaz sem zraven jogija dobila tudi vzglavnik, ki je je kakšen cm visok in ima luknjice proti zadušitvi. Zaenkrat ga še ne uporabljam, ker Žigecu kar paše brez...Kapesanta a maš ti tistga iz Baby novičk, proti polivanju? Punce, drug teden bodo temperature že višje in naših sončkov ne bo treba več tako zelo obleči...jaz ga dam v eno vrečo kupljeno v HM-ju, ki ima luknjo, da ga lahko kljub vreči privežeš, kar je zame zelo pomembno, ker ga vozim še v lupinci-za športni del je še zelo premajhen, vendar za športni del imam pa tisto tapravo zimsko vrečo,sam ne vem še kdaj bo dost velik, da ga bom noter dala ...te dni pa sem ga še z dekico pokrila..aja pa še to-ta vreča iz HM-ja je super, ker mu lahko tudi rokice skriješ in ima čisto tople, pa še kapucko ima... to je res neki boljšga za dni, ko še ni tako hud mraz...mislim na minus, brez sončka!OK, drage moje, lepo spite in uživajte v nedelji ...(men je tako hecno, ker sploh nimam več občutka za dneve...mi je pa zelo fino, ker sem lahko vse dni z ...) Jančika, upam, da boste kmalu prišli še do ene sobe...sploh, če mislite še na !!!Lepo...tud jaz bi imela še enega takšnega kot je Žiga...bomo videli...