|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: partner se me sramuje
18.8.2006 11:52:09   
Magi*
veš kaj, jaz sem imela v srednji šoli fanta, ki mi je skoz govoril, da moram shujšat, delat za postavo, da imam kriv nos, krive zobe... sem bila mlada in naivna in totalno nesamozavestna in sem mu skoraj nasedla. res je, da fantje dolgo niso gledali za mano, ker sem se pozno razvila in sem bila sramežljiva, pa tudi ni bilo priložnosti, saj me dolgo nikamor niso pustili. na domačem vrtu pa itak ne spoznaš dost fantovuser posted image .

potem pa so se mi nekako odprla nova obzorja in sem se začela imeti rada. tisto najstniško iskanje sem dala skozi in sprevidela, da sploh ni tako hudo, da nisem debela (50kg na 165cm) in sploh nimam tako zelo krivih zob in imam čisto simpatičen nos, ki ga ne zamenjam za nič na svetu. in sem ga brcnila v rit. pol je pa jokal in javkal, da tako lušne in pametne punce ne bo več našel. je imel čist pravuser posted image

nihče, ampak res nihče nima te pravice, da gazi po tebi. če misli, da si zasluži boljšo mačko, naj si jo gre iskat. ampak to naj nardi kot dec. spoka kufre in izgine iz vajinega življenja. tukaj se zame ljubezen konča.

če je tvoje stanovanje, ga enostavno vrži ven. če mu moraš kaj izplačati, kar je vložil v to stanovanje, vzemi kredit. noben kredit ni tako drag, kot je drago tvoje življenje in tvoj mir. v glavnem njega se znebi, ker bo dolgoročno zelo slabo vplival na tebe in hčero. bodi odločna, zrihtaj se in glavo pokonci. boš videla, da bo prebledel, ko se boš k sebi vzela (lepo se obleči, uredi lase, malo maskare in bleščilo za ustnice - naredi čudeže, tudi bolj samozavestna boš) in odločno nastopila. jaz sem še vedno prepričana, da je ena velika reva. ne izključujem pa možnosti, da že nima druge ženske, če tebe tako skriva. to pa tudi ni nobena tragedija, le en razlog in argument več, da se ga rešiš.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: partner se me sramuje
18.8.2006 11:53:47   
tanikaa
Veš kaj pravi moja tašča?

Lepota mine, bedak v hiši pa ostane!

In v tem primeru lahko to vzameš nase, ker je tvoja lepota "popačena" s strijami (katere sem imela jaz že pri 19 letih) in tvojim pomanjkanjem samozavesti. Ostal je le del tebe, kateremu se lahko reče bedak. Pa oprosti na izrazu, ker te niti slučajno ne mislim žaliti ali pa poniževati. Hočem ti le dopovedati, da se ključavnice prodajajo zato, da jih lahko kupiš in zamenjaš. Pa naj tista lepota od bedaka - beri tvoj mož, ostane lepo pred vrati. Sem ziher, da ne bo imel kam iti, ker katera pa ga bo imela tako grdega  bedaka - grdega tako v fizičnem kot tudi v psihičnem smislu. In s tistim, ko ti grozi, da ga boš morala izplačati, špila še na eno karto, s katero te proba poleg tvojega "grdega" telesa prikleniti nase in si zagotoviti toplo gnezdece v katerega se lahko vedno znova vrača.


Punca, vzemi življenje v svoje roke. In obrestovalo se ti bo.



_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: partner se me sramuje
18.8.2006 11:57:49   
Micy
KUGA SI NAPISALA DA SI VELIKA 166 IN TEŽKA 58 IN KAO DA SI DEBELA AL KAJ.


Neki ne razumem velika se 168 tehtam pa 93 kg pa si lahko pogledate sliko v albumu kakšna sem.

Jest mam tud cel trebuh v strijah pa sem letos hotla met za na morje enodelne kopalke pa mi dragi ne pusti, pravi da sem lepša v dvo delnih in da nej se ne sekiram zarad strij da nisem edina ki jih imam in da to je zato ker imava zdaj najlepšo deklico na svetu, in da naj bom ponosna ker sem mamica.

Stijast trebuh si pa tud lohka v albumu pogledate.

Ta tvoj je en zarukan kreten k misli da je ne vem kaj. To ni dec tak k treba.

Želim ti srečo pa čim prej ga pred vrata postav.

_____________________________

Love is in di er.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: partner se me sramuje
18.8.2006 12:04:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Micy


Neki ne razumem velika se 168 tehtam pa 93 kg pa si lahko pogledate sliko v albumu kakšna sem.


Stijast trebuh si pa tud lohka v albumu pogledate.

NE MOREMO KER IMAŠ ZAKLENJENEGA  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Micy)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: partner se me sramuje
18.8.2006 12:06:07   
tanikaa
Ja zaklenjen je. Sem tudi jaz hotla it pogledat, pa nič...Ampak vsa čast. To je punca na mestu. Rada se ima tako, kot je. BRAVO.user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: partner se me sramuje
18.8.2006 12:33:44   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
da sem grda, cela modra , da sem za odpad,............
Gdo bo hotel žensko z majhnim otrokom povrh vsega pa še grdo z strijami,...
KAJ NAJ STORIM - PROSIM POMAGAJTE!!!!!!!!

Kaj storiti bi morala vprašati preden sta imela hčerko, ker res ne verjamem, da je šele sedaj takšen. Že prej se je to sigurno kazalo in nisi hotela videti.

On te že ne mara. Tako, da imaš po moje več šans, da te ima kdo rad brez njegauser posted image .

Povem ti pa nekaj, on je tako grd da ga nobena ne mara. Zakaj ga imaš ti?

Strije niso  ne lepota ne grdota.  Lepota je samo milimeter kože. Njegova grdota pa prodira iz kosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: partner se me sramuje
18.8.2006 12:38:48   
KIRA

Jest mam tud cel trebuh v strijah, visoka sem pa 164 cm, pa tehtam okrog 100kg. pa kaj pol. user posted image moj je reku da sem njemu všeč taka kot sem, druge pa to nič ne briga. in se ne sekiram. vsaka črtica na mojem trebuhu je dokaz, da sem ponosna mamica in da imam doma 2 najlepši princeski kar jih je svet videl. user posted image user posted image

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: partner se me sramuje
18.8.2006 12:38:55   
Billi
Očitno je dosegel svoj namen. S poniževanjem in zaničevanjem te je prepričal, da si res grda in da nisi vredna, da bi te imel kdo rad. Idealen način, da te za vedno priveže nase. Glede na to, da imaš tako mišljenje o sebi, si se mogoče res še sama malo zapustila. Ne bodi nora... Poskrbi zase, uredi se, bodi vedno čista in pojdi k frizerju. Zaradi nekaj strij nisi grda. Katera ženska pa nima strij in celulita, pa tudi če imaš nekaj odvečnih kilogramov si lahko še vedno urejena.
Ne se mu pustit, da te ponižuje. Bolje, da si sama, kot s takim bedakom.

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: partner se me sramuje
18.8.2006 13:02:48   
copka77



Idi stran od takega kretena. Sicer pa res ne vem kako in zakaj si se sploh znašla v taki situaciji.Očitno že od prej nisi dosti samozavestna. Zdaj je tu še otrok, ki naj trpi takega očeta in tak parterski odnos.Nevem nevem...NIKOMUR na tem svetu ne smeš nikoli dovoliti da te ponižuje..če se to le zgodi presliši ,če pa je tak partner ga pa postavi pred vrata- ČIMPREJ!!!! Groza,punca.



Lepota je minljiva, duša in srce sta tisto ki ostaneta za vedno!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: partner se me sramuje
18.8.2006 13:11:18   
diva 4
Tokrat se kar strinjam s Tehnofilom - popolnoma.In se dodajam : Pa kje za user posted image  pobirate take loje?

(odgovor članu copka77)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: partner se me sramuje
18.8.2006 13:44:16   
Sita
Tudi jaz se strinjam s Tehnofilom - zelo dobro povedano.

Katr jablko imaš raje: tisto, ki je na zunaj lepo rdeče, noter pa že gnilo ali tisto, ki je morda po lupini malo pikasto, znotraj pa lepo, zdravo in slastno?

Ali je on popoln po zunanjosti? Po notranjosti pa itak vidiš, kakšen je. Joj, joj, kje najdete take, pa toliko fejst fantov je?!

Vendar pritegnemo zmeraj, kar smo sami. Torej če zaničuješ samo sebe, pritegneš ljudi, ki te zaničujejo. In velja tudi obratno. Če se spoštuješ in se imaš rad, pritegneš ljudi, ki te cenijo in te imajo radi.

Seveda je normalno, da nismo nikoli preveč zadovoljni sami s seboj in bi radi marsikaj spremenili. Zdravo nezadovoljstvo je potrebno, da se trudimo, da se ne zanemarimo. In da ne postanemo vzvišeni nad drugimi. Samo vse v zdravih mejah. Kajti popolnosti tu na svetu ni. Četudi se nam zdi nekaj popolno, se to ne zdi vsakomur. Okusi so različni.

Kot sem ekla, imej se rada in se sprejmi in če te on ne more sprejeti takšne kot si, lahko gre. Vsekakor pa potem nima več pravice do tvojega telesa in duha. Naj govori kar hoče, naj to govori sebi. Ne poslušaj ga in se postavi na svoje noge.

_____________________________

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: partner se me sramuje
18.8.2006 14:11:25   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Sita
te on ne more sprejeti takšne kot si, ....

Kaj pa punčka? Bi rada da si bo tudi našla takšnega partnerja, da jo bo zaničeval? Otroci se učijo in vzorec pobirajo od staršev. Zanjo bo tak način del izkazovanja ljubezni. Jo res želiš to naučiti?

Boš počakala? Do kdaj? Da bo punčka večja in bo še njo zmerjal če mu kaj ne bo prav? Boš potem spet tu spraševala, kaj naj naredim, partner zmerja punčko, da je grda?

To kar imate je nek zelo bolesten odnos. Garje pravzaprav. user posted image In v njih vzgajaš punčko.

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: partner se me sramuje
18.8.2006 16:00:40   
Liya
Oj anonimna pa ne se sekirat,meni je že čisto zlezlo pod kožo.Tudi mene zaničuje z višino158cm in težo58da sem predebila in naj malo pazim na linijo.Pa men je pa za to tko vseen da si še mislit ne morem.Pri teh stvareh sem pa res pravi flegmatik.
Pa mi govori da sem jaz kriva da ne moreva imeti otrok(to pa me zelo potre).
Je dal tudi pregled skozi in zdaj zmagoslavno hodi okrog da z njim ni nič narobe

Zaradi teh stvari sen kar po malem začela sovražiti.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: partner se me sramuje
18.8.2006 16:15:49   
dory
Ko te berem res ne vem kateremu od vaju se je strgalo...al njemu,ki nima nobenega spostovanja, al tebi,ki mislis,da je vse v denarju, ki zelis samo sklonit glavo in trpet...

In ce zej nisi vec svojemu vsec..pa kaj? A je tukaj kak problem? Sploh,ce te ne zna sprejet in ti tkole komentira,bi ga jaz brcnila nekam...

Svetujem ti,da zavoljo otroka,ce ze ne zase, naredis nekaj...nasvetov si dobila dovolj, samo se pamet je treba uporabit,da ne bo prepozno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: partner se me sramuje
18.8.2006 20:53:50   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

KAM PA NAJ GREM - ČE JE PA ON PRI MENI??  kAJ NAJ VSE PUSTIM IN GREM ( MOJI STARŠI SO V SPODNJEM STANOVANJU MIDVA PA GORI )
 
SAJ SEM MU ŽE REKLA NAJ GRE PA JE REKEL DA NIKOLI ( PA DA GA BOM MORALA IZPLAČAT PREJ NE BO ŠEL NIKAMOR ) KJE PA NAJ VZAMEM TOLKO DENARJA NAENKRAT???????  MAMA MI GA TUDI NE MORE DAT KER NIMA!!!!
 
TAKO DA MI OSTANE SAMO TO DA TRPIM DOKLER NEBOM ZBRALA DENARJA (  KAR PA BO ŠE TRAJALO )!!


Meni se zdi, da to še olajša situacijo, da si ti na svojem in da je on pri tebi. Spakiraš stvari, postaviš pred vrata, zamenjaš ključavnice in to je to.. No, saj vem, verjetno je lažje govorit, kot storit, ampak to, da nimaš denarja, da bi ga izplačala, je izgovor. Če bosta šla na sodišče in če nimaš toliko prihodkov, se po moje lahko kako zmeniš, da nekako kompenziraš s preživnino. Ti pač toliko časa ne plača preživnine, da je izplačan.

Ne vem, morda si jaz prelahko predstavljam, ampak če hočeš, se ga lahko rešiš. Še hujših tipov so se ženske rešile (pijancev, pretepačev..), važno je samo, da se odločiš. In to trdno.

Jaz sem štiri leta prenašala njegove tastare in ko mi je poknu živc, smo šli od tam in bilo mi je vseeno, tudi če grem pod smreko z malim otrokom. Prodala sva avto, vzela kredit, kupila stanovanje..., sedaj zidamo hišo. Pa sem tudi mislila, tako kot ti, da nisem sposobna imeti nič svojega, ker sem prišla k hiši... Eh, pranje možganov deluje, sem sprobala.

Razčisti pri sebi in ga steraj. Pa čimprej.


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: partner se me sramuje
19.8.2006 0:04:55   
Anonimen
Dej Micy, odkleni album, zdaj me pa ferbec matra kakšne slikice imaš...

(odgovor članu snorlax)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: partner se me sramuje
19.8.2006 13:40:49   
m_m
 
Ej, najprej spremeni mnenje o sebi. Če boš sama sebi ničvredna, te bodo tako videli tudi ostali. Enega lepe popolne spokaj. Prej malo premisli kam in se pozanimaj kako je s financami, če imaš službo ok, če ne vloži vlogo za DSP, vprašaj kako je s preživnino ali kako bi se eventuelno vložila tožba proti partnerju, če je ne bi hotel plačevati... V mislih se osamosvoji. Potem ti bo lažje narediti konec temu, ker kaj drugega ne pričakuj. Tudi če se "popravi" je lahko to bolj lažno, ker se bo partner res zbal, da mu boš ušla. Pa ne verjamem, da se človek lahko spremeni, v osnovi vedno ostane isti in nikoli ne veš, kdaj bo spet vse po starem.
 
Glede tvoje samopodobe. Ne vem če je veliko žensk, ki nimajo strij. Meni so tudi grde, pa kaj naj zdaj. Že prej sem jih imela, edino trebuh je bil lep. Po porodu pa so se naselile še tam, pa še te poporodne kile... Moj trden plan je bil shujšat, ker sem si bila tudi jaz grda. No shujšala sem, strij pa ne morem odčarat. Trebuh nameravam polepšat z mišicami, delam vaje za trebušne in  za ostale dele telesa, ki mi še niso čisto všeč. In veš kako bolje se počutim.
 
Pa premisli kaj bi še rada od sebe, od življenja in naredi to. Odmisli partnerja. V želje vključi otroka in ti rečem čez pet let boš imela idealno službo, postavco ki ti bo všeč (zaradi strij pač ne boš nosla kratkih majčk), samozavest trdo diamant... tvoje pozitivno sevanje bo leplo moške na tebe ko magnet. Še izbirala boš lahko. Tvoj bivši (sedanji) pa se bo tolkel po glavi kak te je lahko izpustil iz rok. V zameno se mu boš samo nasmejala in rekla user posted image  "Zdaj pa ti več nisi dosti dober za mene."
 
Če imaš kakeršnokoli vprašanje, piši privat, vprašaj na RR... pomagale ti bomo.

< Sporočilo je popravil m_m -- 19.8.2006 13:51:35 >


_____________________________

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: partner se me sramuje
19.8.2006 14:02:42   
m_m
Aha, zdaj sem prebrala, da on živi pri tebi... Daj, poizvej kako je možno koga izseliti ali pa če on tebe izplača pa greš v stanovanje. ne vem, če bo dolgo hotel ostati pri stvojih starših. Pa mu daj ultimat, jaz grem (prestavi svojo strategijo: da imaš denar, stanovanje zagotovljeno), ti ostaneš in me izplačaš. Skoraj ziher sem, da ne bo hotel ostati, in voditi svojih ljubic v stanovanje nad tvojimi starši. Če odkloni ostane brez vsega, tebi ga ni potrebno izplačati, in stanovanje je lahk sam tvoje. A je možen ta scenarij?

_____________________________

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: partner se me sramuje
19.8.2006 21:49:11   
*Karmen*
Točno tako, kot je napisal Tehnofil user posted image !!!

Tip je zadet ko kanta!!! V življenju si najbrž ti edina ženska, ki si ga pogledala in mu rodila še otroka. In ker ve, da druge ne bi mogel dobiti, je začel tebi uničevati samozavest. Saj le s tem lahko doseže, da se boš cenila tako nizko, da boš prepričana, da si grda za vse. In posledica tega je, da nikoli ne boš sposobna pogledati za drugim, boljšim moškim. Po tvojih besedah je očitno dosegel kar je želel. Punca, zberi se, ker nihče, nihče ni grd!!! Za vsakega človeka na tem svetu obstaja nekdo, ki ga bo ljubil in ga častil kot boga. Tudi zate!!! In to dojemi čimprej!!! Takrat boš videla, da je na svetu mnoooogo, mnoooogo boljših moških od njega in da so te (ne boš verjela) sposobni ljubiti takšno kot si!!!

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: partner se me sramuje
19.8.2006 21:51:44   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: Estera76

Oj anonimna pa ne se sekirat,meni je že čisto zlezlo pod kožo.Tudi mene zaničuje z višino158cm in težo58da sem predebila in naj malo pazim na linijo.Pa men je pa za to tko vseen da si še mislit ne morem.Pri teh stvareh sem pa res pravi flegmatik.
Pa mi govori da sem jaz kriva da ne moreva imeti otrok(to pa me zelo potre).
Je dal tudi pregled skozi in zdaj zmagoslavno hodi okrog da z njim ni nič narobe

Zaradi teh stvari sen kar po malem začela sovražiti.



estera tvoj je zgleda glih taka zguba. najbolj nećloveško je partnerja soočiti s tem, da ne more imet otrok na tak način in mu to metati v oči. saj si nisi sama kriva.
jaz bi ga na tvojem mestu poslala nekam. najbolje tja, kjer poper rase, pa bi si našla takega, ki me spoštuje - otroci gor ali dol.

(odgovor članu Liya)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: partner se me sramuje
19.8.2006 22:12:18   
*Karmen*
Joj, punce, saj ni res! A res lahko živite lepo in mirno življenje, če imate ob sebi nekoga, ki vas ves čas zaničuje in poveličuje sam sebe?! Ali je to res življenje vredno človeka? Upam, da se ne bo našel kak pametnjakovič, ki bo tem puncam svetoval, naj shujšajo in naj odpravijo strije... Tako življenje in tako poniževanje res ni trdna podlaga za kakšno samospreminjanje.

Jaz bi iz kakega govejega zrezka nabrala nekaj žilic in mu jih skuhala za kosilo. Pa bi mu rekla, naj poje moje strije, če ga že tako zelo motijo!!! Mater jim, vsem frajerčkom, ki so tako nesamozavestni, da morajo vse okoli sebe narediti še bolj nesamozavestne!!! Strije... Če je že on tko lep in brezhiben, pa naj ma toliko jajuser posted image , pa naj gre Pamelo osvajat!!! Ja, hudo! Tista je pa zanj preveč samozavestna a ne in je ne bo mogel okoli mezinca navijat...

Ah, mal zmedeno sem napisala user posted image . Ampak me to tako razkuri user posted image .

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: partner se me sramuje
19.8.2006 22:14:12   
rija
Malo sem šla brat te poste: in takim izmečkom ve pravite PARTNERJIuser posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: partner se me sramuje
19.8.2006 23:13:21   
sneška_
res je začni se mal rihtat in misli na sebe. tuki pa se moram pohvalit da sem posle poroda imela strog režim ishrane pa pol še hujši ko sem nehala dojit in zdaj od 70 kil imam 55 in izgledam kot punčka.Ni izgovor da rečeš da je neki kriva konstrukcija tela moraš merkat na ishrano  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: partner se me sramuje
19.8.2006 23:17:30   
sneška_
saj in jaz imam mal bušija ampak vse je normalno svet ne bi bio zanimljiv če na njemu ne bi obstajali debeli pa vitki.In lepota pa ta zunanja ni glih ta prva.bolj pomembna je ta notarnja

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: partner se me sramuje
19.8.2006 23:29:09   
Anonimen
Ma kake strije, ma kaka lepota. Koliko lepih mladih mamic in nasploh lepih ampak res lepih žensk hodijo po tem svetu same- pa so tudi bile zapuščene in maltretirane. Lepota nima veze.
Če bi pa tiste ta iste lepe ženske bile malo zanemarjene pa bi že bil tu kao izgovor za njegovo sranje po njihovih lepih glavicah.
Skratka lepota gor ali dol, strije in podobne gluposti so samo izgovor.

ANONIMNA jaz osebno mislim da si fantastična-ker če tvoj user posted image ni našel boljšega izgovora kot so strije-potem pa res....

(odgovor članu sneška_)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?