|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: istospolna zveza
10.9.2006 0:30:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

IZVIRNO SPOROČILO: Micy

Ej Malina sory za moj komentar
AMPAK TI SI PA OD BOGA EJ.
Tm berem da si iz tastom seksala, zdej berem da si bla lezbika in da je bil seks noro dobr. Ej razturaš u živlenu,al se pa mal norca delaš kle na RR.

Pa brez ztamere ampak se mi zdi da si ena full odbita oseba. Odbita v pozitivnem smislu mislim.user posted image user posted image


Ah dej nehaj.. ODBITA V POZITIVNEM SMISLU????.......... mislim ...



Pa kaj ta malinovec po vseh forumih razsaja... user posted image

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: istospolna zveza
10.9.2006 0:49:36   
Anonimen
Ne boš verjela ampak tanaša malina ima piercing tam spodaj, živela z žensko na poljskem eč let, seksala s tastom,shranjuje uporabljen kondom od bivšega(upam, da ne od tasta).

Ja malina pa živi s polnimi pljuči user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: istospolna zveza
10.9.2006 0:55:00   
Anonimen
Pa mislim, da ne živi samo s polnimi pljučiuser posted image ... Čeprav me navdaja občutek, da razen kakšnjega tretjerazrednega porniča od user posted image še ni kaj dosti v živo doživela... Ja v soboto je dolgčas doma, pa še luna nabija...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: istospolna zveza
10.9.2006 9:45:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bonnie_

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Kaj je bolje:
- da otroka vzgajata dve ljubeči ženski, ki zanj skrbita po najboljših močeh, mu dajeta vso potrebno toplino, ljubezen, podporo in je tudi njun odnos kvaliteten in skladen;
- da otroka vzgajata ata in mama, ki se vsakodnevno kregata, on po možnosti pije, ona pred otrokom preklinja vse moške tega sveta, z otrokom se ukvarjata tako, da ga posedeta pred TV?



Mislim, tole me je pa malo razpuser posted image ! Kje pa piše, da v istospolni zvezi ni kreganja in podobnega? Lepo te prosim...
Če sta starša 2 ženski/moška se imajo med seboj samo neizmerno radi (toplina, podpora, blablabla...), če sta pa ženska in moški pa se samo kregata, pa se z otrokom ne ukvarjata, pa...user posted image Men se ne zdi.



Bonnie, narobe si me razumela. Seveda se lahko tudi dve lezbijki kregata in imata v partnerstvu totalen kažin (kar normalno ni noben dober zgled za odraščajočega otroka).

Hotela sem povedat, da mi je totalna hinavščina to, da se pri nas smatra kot veliko bolje za otroka, če ga vzgajata par moški-ženska, pa če se vsak dan pretepata, pljuvata eden po drugem in podobno, kot pa če bi istega otroka vzgajali dve ženski (istospolno usmerjeni), ki imata v odnosu stvari pošlihtane (z občasnimi problemi, ki pa jih imamo itak vsi). To mi ne gre skupaj.

(odgovor članu Bonnie_RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: istospolna zveza
10.9.2006 10:04:15   
bamby




Jaz proti enospolnemu usmerjanju nimam nič proti. Sem pač bolj modernega pogleda. Sem pa proti posvajanju otrok, ker je moje mnenje tako, da je bog ustvaril za družino tako moškega kot žensko.




Jaz proti enospolnemu usmerjanju nimam nič proti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: istospolna zveza
10.9.2006 10:04:55   
Anonimen
Jaz sem proti, tako kot sem proti, da se mati sama odloči za otroka, brez očeta. Da otroka vnaprej določi, da ne bo imel očeta.
Razumem klic narave po otrokih, zato tega ne obsojam, sem pa proti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: istospolna zveza
10.9.2006 11:59:46   
Babaloo
Meni se ne zdi nič spormega. Smo pa ja v 21. stoletju.
Mislim, da je bolje, če otroka vzgajata dva istospolna partnerja, ki se imata rada in imata rada tudi ortoka, kot pa dva nasprotnega spola, ki neprestano kričita drug na drugega, se tepeta, se ne pogovarjata in otroke zanemarjata.
Starši se bodo morali pa samo odločiti.
Ali bodo sprejeli tvojo partnerico, ali pa bodo izgubili hčer.
Ne boš vedela, dokler jim ne boš povedala. Reakcije pa seveda vnaprej ne moreš vedeti.
Vso srečo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: istospolna zveza
10.9.2006 12:03:49   
Babaloo
Aja, še nekaj sem pozabla povedat.
V takih primerih (istospolno pratnerstvo) se vedno vprašam, kako bi reagirala jaz ,če bi mi hčera čez nekaj let povedala, da je zaljubljena v žensko.
Sicer priznam, da bi me najbrš prvo kap. Ampak po moje bi jo sprejela, tako kot je. Ne bi je zavrgla zaradi tega.
Raje bi sprejela njeno partnerico, kot pa izgubila hčer.
To sem napisala vsem tistim, ki ste proti homoseksualnosti in imate svoje otroke.
Se jim boste odpovedali samo zato, ker niso take spolne usmerjenosti kot vi?? Je vredno??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: istospolna zveza
10.9.2006 15:04:41   
Anonimen
Mene ne bi motilo, če imam sosedi, ki vzgajata skupaj otroka. Tudi ni nič narobe, če družino sestavljata dve ženski ali dva moška. Sej v starih cajtih so otroke vedno vzgajali DVE ženski (za možakarja se ni spodobilo, da se ukvarja z vzgojo), običajno sta bili to mam in babica ... pa je blo z njimi vse v redu.

Verjetno bo nekaj začudenih pogledov, tudi grdih besed, neprijetnih situacij ... ampak, če si si priznala, da imaš pač raje ženkse, je to že prvi korak.

Starši? Verjetno vsak po svoje odreagira, poznam primer, kjer imajo sina, ki je gej in to je fantič star 21 let. Na začetku so bili starši ogorčeni, vlačili so ga od psihiatra do psihiatra, sedaj pa so dojeli, da fant svoje spolne usmerjenosti ne bo spremenil in so to sprejeli, saj si kot prvo želijo, da je njihov otrok srečen ... in ta v zvezi z žensko pač ne bi bil.

Pa srečno!!!

(odgovor članu Babaloo)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: istospolna zveza
11.9.2006 8:34:41   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

no pol mi pa naj nekdo pove  če  je že  kje na tem našem prelepem planetu opazil da sta imeli dve istospolni živali  mladiče......................... pametnjakoviči , vse se vrti le okoli spolnosti (uživanje) ne pa življenja. problem pa nastane ko se mešata spolnost (uživanje) in življenje.če podpirate istospolno usmerjene podpirate s tem vsa nenormalna spolna poželenja s tem tudi spolnost z otroki in živalmi in še bi se našlo nagnusne spolnosti .....  tako da malo premislite zakaj obstajata vtičnica in vtikač .   hvala za razumevanje . 

dr.rugelj





user posted image user posted image user posted image   To pa je zame totalno mimo.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: istospolna zveza
11.9.2006 8:37:09   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Lana25

Daj no! Pa saj ne moreš ljudi primerjati s psi! Če pa že to počneš, pa razmisli, tudi pri psih ne skrbita oba za svoje potomce, pri psih noben ne študira koliko mladičkov lahko preživita, oni ne hodijo v službo, ne kupujejo avtov, ne berejo knjig, ... zakaj pa potem ti to počneš?

Se pa med sabo imajo kar fajn radi tudi isto spolni kužki, to si pa menda ja že vidla?




Glih pred dvema dnevoma sem brala, da se med pingvini pojavlja ta istospolna usmerjenost. No, očitno so po mnenju nekaterih tu na rr še živali čist skrenile. Pa ne po mojem. user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Lana25)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: istospolna zveza
11.9.2006 8:56:30   
Bubamaraa
Jaz sem strnjam z Marogico!!!!user posted image

_____________________________

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…



(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: istospolna zveza
11.9.2006 9:01:29   
Sita
Draga anonimna, ki si začela to temo.
V zakonu oziroma zvezi iščemo mamico in očka.
Iz lastnih izkušenj lahko povem, da otrok potrebuje obe energiji - moško in žensko. Deklica bo kot ženska nagonsko iskala moža, v katerem bo nekaj podobnega kot v njegoem očetu oziroma tistem, ki ga je imela za očeta.
Meni je umrl oče, ko sem bila še dojenček, zato ga nikoli nisem poznala. Prvih sedem let sva z mamo živeli pri mojih starih starših in njenemu bratu (mojemu stricu). Svojega strica sem sprejela za očeta, saj mi je posvečal veliko pozornosti, se z mano igral in šalil ter zganjal norčije. Nisem mogla razumeti, da hodi na zmenke z drugimi ženskami in predvsem tega, da se z mojo mamo ne moreta poročiti. Ko gldam nazaj, mu je moj mož precej podoben. Tudi on se šali in non stop zganja norčije tako z mano kot z otroci ... Nikdar ne morem biti slabe volje ali zaskrbljena, saj me kar naprej spravlja v smeh. 
Moža sem si nagonsko izbrala podobnega kot je bil moj stric, ki je imel velik vpliv na moje odraščanje.
Še zdaj se spominjam, kako sem mamico spraševala, zakaj pa jaz nimam očka kot vsi drugi in zakaj ne more moj stric biti moj očka.
Torej na tvoje vprašanje ne znam odgovoriti, vem le to, kar sem izkusila sama. Vzgajali sta me tudi teta in babica, jaz pa sem neznansko pogrešala svojega očka ...

_____________________________

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: istospolna zveza
11.9.2006 18:01:06   
Anonimen
user posted image bravo Sita: to so besede. ima pa ta tako imenovan anonimnež  dr.rugelj po eni strani prav .  zamislite si da so vaši starši homousmerjeni . vas ne bi bilo .glede pingvinov  pa je že res da so se pojavili gay pingoti vendar ne pozabite da iz kamna ne bo majhnega pingota................nažalost.user posted image  tako da se naj se istospolno usmerjeni kar igrajo s svojimi partnerji ali partnerkami , ustvarjanje življenja in vzgojo otrok pa naj kr prepustijo nam , normalnim parom.

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: istospolna zveza
11.9.2006 20:41:58   
Sita
 hm? kaj pa je to... normalen par? Oče pod dozo alkohola s pištolo ustrahuje družino, da jih bo pobil. Zakonca (hetroseksualna) sta si stalno v laseh in se obkladata z vsemogočimi nečloveškimi pridevniki v navzočnosti otrok. Heteroseksualna starša se ne brigata za otroke in jih vzgaja ulica?
  Dvomim da je to boljše okolje za rast otroka v čustveno zrelo osebo, kot pa če ima ob sebi dva zrela človeka istega spola. To, da otrok potrebuje tudi nasprotni spol za zdravo čustveno rast, še ne pomeni nujno, da je na razpolago ravno v sosednji postelji. Je pa čudovito, če je to le mogoče. Stik z nasprotnim spolom se lahko dobi tudi na kak drug način. Narobe bi bilo otroku preprečevati stik z nasprotnim spolom in mu, bog ne daj, celo v glavo ubijati, da je nasprotni spol demonski in ne vreden, da nanj sonce sije. To pa bi bila huda napaka.

Pa homoseksualec se ne postane zaradi vzgoje ali družbe! Po zadnjih raziskavah je krivda za to v pretežni meri v izpostavljenosti otrokovih možganov v maternici določenim hormonom ( progesteron, testosteron) in so že sami možgani sprogramirani drugače, kot pa kaže zunanji izgled telesa. Zato si ne morejo pomagati, da čutijo tako kot čutijo, zato jih ne moremo obsojati.


Firasto

_____________________________

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: istospolna zveza
11.9.2006 21:15:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ustvarjanje življenja in vzgojo otrok pa naj kr prepustijo nam , normalnim parom.


In da tole obelodaniš, moraš NORMALNO bit anonimna...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: istospolna zveza
11.9.2006 21:16:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sita

hm? kaj pa je to... normalen par? Oče pod dozo alkohola s pištolo ustrahuje družino, da jih bo pobil. Zakonca (hetroseksualna) sta si stalno v laseh in se obkladata z vsemogočimi nečloveškimi pridevniki v navzočnosti otrok. Heteroseksualna starša se ne brigata za otroke in jih vzgaja ulica?
Dvomim da je to boljše okolje za rast otroka v čustveno zrelo osebo, kot pa če ima ob sebi dva zrela človeka istega spola. To, da otrok potrebuje tudi nasprotni spol za zdravo čustveno rast, še ne pomeni nujno, da je na razpolago ravno v sosednji postelji. Je pa čudovito, če je to le mogoče. Stik z nasprotnim spolom se lahko dobi tudi na kak drug način. Narobe bi bilo otroku preprečevati stik z nasprotnim spolom in mu, bog ne daj, celo v glavo ubijati, da je nasprotni spol demonski in ne vreden, da nanj sonce sije. To pa bi bila huda napaka.

Pa homoseksualec se ne postane zaradi vzgoje ali družbe! Po zadnjih raziskavah je krivda za to v pretežni meri v izpostavljenosti otrokovih možganov v maternici določenim hormonom ( progesteron, testosteron) in so že sami možgani sprogramirani drugače, kot pa kaže zunanji izgled telesa. Zato si ne morejo pomagati, da čutijo tako kot čutijo, zato jih ne moremo obsojati.


Firasto


user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: istospolna zveza
11.9.2006 22:21:05   
čaki
JAZ zdaj lahko rečem da me ne moti, naj živi vsak kokr mu paše, ampak nevem kako bi pogledala, če bi mi tamal pripeljal tipa domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
najbrž bi težko dihala...no nevem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: istospolna zveza
12.9.2006 8:04:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rosada

To ni u redu.Otroka vzgaja mama.Oče tudi.Če sta dve žene katera je u tem primeru mama?Otrok je zbegan saj ne ve katera je mama.Kdo sa sinom igra fuzbal če ima dve mame?To ni naravno.Otrok mora imati očeta i mamu.Če bi bilo u redu da ima dve mame zaka potem ne more ena žena drugi naredit otroka?Zakaj rabita muškega zraven?Zato ker to ni naravno.


Tukaj se strinjam z Rosado..

Ce dva ali dve zivijo skupaj.. je to cist v redu, ce to njim tako pase.. Tukaj sploh ni potrebno nobene polemike..
Ce pa taksna dva hoceta otroka.. pa naj ga imata, ce ga lahko naredita in rodita.. ce ga ne moreta.. potem ga pac nimata..
Zenska energija je drugacna od moske energije.. jing in jang.. in ce otrok raste v pretirani jing energiji postane custveni paraplegik.. in ce raste v pretirani jang energiji postane custveni paraplegik.. in ce se bi to dogajalo masovno.. bi kmalu dobili svet custvenih pohabljencev..

Tiste dve zenski, ki zivijo skupaj.. so cist v redu.. ker so rasle domnevno v jing in jang energijah v svojem otrostvu.. in so cele.. Ce rsates samo v eni energiji.. si polovicar..

(odgovor članu Rosada)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: istospolna zveza
12.9.2006 8:07:01   
Anonimen
Se strinjam tudi s Sito..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: istospolna zveza
12.9.2006 8:20:36   
Anonimen
Polsestra mojega bivšega moža je po desetih letih zakona in dveh otrocih ugotovila, da je lezbijka, in se je začela na skrivaj sestajati z žensko. Ko ju je njen mož dobil, je komaj preživel šok in je zahteval ločitev in skrbništvo.
Na sodišču je ona vse zanikala, pa ljubica tudi. Trdili sta, da sta samo prijateljici, in da je njen mož tisti izprijenec, ki v njiju vidi lezbijki, ker je to pač njegova fantazija. Drugih prič pa tako ali tako ni bilo. In so verjeli njima, saj je splošno znano, da sta dve ženski v paru najpogostejša moška spolna fantazija. In ker imeti prijateljico ni protizakonito, sta otroka ostala njej. Njega so označili za spolnega iztirjenca, ona pa ga je istočasno še obtožila, da je alkoholik, ker je vsak dan po službi spil enega Radlerja. Na sodišču jim je zaman dokazoval, da ni alkoholik, saj drugače ne bi mogel biti že dvajset let poklicni šofer brez ene same črne pike v svoji karieri. Vse, kar je dobil, sta bili dve preživnini v skupnem znesku 55.000 SIT in vsak drugi vikend z otrokoma.
In ko se je ona po ločitvi skupaj z otrokoma odselila k ljubici, se je pa šele začelo. Takrat sta bila otroka prvič priča temu, kakšen je njun odnos. Ženski sta se prepirali, kričali ena na drugo, se obmetavali s krožniki, polnimi špagetov, bili na smrt ljubosumni in na koncu vse uredili vodoravno. V prisotnosti otrok, ki sta ju naplahtali, da prijateljice pač spijo v isti postelji in da se pod odejo ne dogaja nič. Da se stiskata zato, ker ju zebe. V skromnem najemniškem stanovanju, ki sta si ga lahko privoščili, pa je bila ena sama postelja. Na kateri sta spali onidve. Otrokoma sta s kosovnega materiala prinesli jogi in sta spala na tleh. Večino časa sta se ukvarjali ena z drugo in z njunimi lastnimi problemi, otroka pa sta komaj čakala, da pride tisti drugi vieknd, ko bosta lahko šla k očetu, kjer bosta spala v svojih starih posteljah, na toplem, v očkovem objemu, in komaj sta čakala, da bosta vsaj enkrat na 14 dni jedla pošteno hrano.
On je bil nad sodiščem popolnoma razočaran in ni vložil ponovne tožbe, saj sta bila otroka takrat še premajhna za pričanje. Bil je dovolj pameten, da je izpolnjeval svoje sodne določene obveznosti (in še veliko preko tega) in počakal, da zrasteta. Otroka nista neumna - hitro sta ugotovila, pri komu jima je lepše: pri mami, ki ima ljubico, zagotovo ne. Temveč pri očku, ki je zdaj samski in ima čas samo za njiju.
Danes sta stara 12 let in 9 let. Čez leto dni gredo na sodišče, kolikor jaz vem. Otroka bosta pričala v kompletu in zahtevala, da gresta k očku. Ker ju je sram, da sošolci vidijo, kako se njuna mama pred šolo ob slovesu poslovi od ženske s poljubom. Ker ju sošolci zafrkavajo, da imata dve mami. Ker v tej starosti otroci že zelo dobro vedo, kaj je lezbijka in kaj gay. In ker se onidve z njima ne ukvarjata, temveč ju imata samo za izsiljevanje očeta in zaradi preživnine.

No, to je resnična zgodba samo mimogrede... S katero hočem povedati, da nisem proti istospolnim zvezam, sem pa proti temu, da imata istospolna partnerja otroka... Biološkega ali posvojenega... Dopuščam svetle izjeme, kakor vedno, ampak v osnovi sem pa proti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: istospolna zveza
12.9.2006 8:31:57   
škratek
Se popolnoma strinjam. Nič nimam proti, če skupaj živita dva istosplono usmerjena partnerja, vendar sem proti, da bi skupaj vzgajala otroka - že sama mati  narava se je odločila proti temu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: istospolna zveza
12.9.2006 8:43:09   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

S katero hočem povedati, da nisem proti istospolnim zvezam, sem pa proti temu, da imata istospolna partnerja otroka... Biološkega ali posvojenega... Dopuščam svetle izjeme, kakor vedno, ampak v osnovi sem pa proti.




Se podpišem po to.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: istospolna zveza
12.9.2006 9:48:26   
baguSka
zanima me, kako gledate na to, da istospolna partnerja vzgajata otroka


iz izkusenj, ki jih imam, gledam na to ZEEELOOO slabo... poznam punco, ki je odrascala v takih razmerah in se mi punca v dno duse smili... in bil je natanko isti primer, kot bi bil pri tebi (locitev od ocka in zivljenje z drugo zensko)... punca bo danes stara 30 in ima se vedno travme, probleme, ne zna se ujet z okolico, nima zaupanja do moskih, nobenemu ne prizna usmerjenosti svoje mame... ima jo neskoncno rada, vendar se tega sramuje... punca je zeeloo sramezljiva in vprasanje, ce se bo kdaj spremenila... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: istospolna zveza
12.9.2006 9:50:28   
baguSka
Problem nastane v okolju, ki v večini tega še vedno ne sprejema in se celo zgraža. Tako se starši o tem pogovarjajo doma, ponavadi kar pred otroci in ti lahko v šoli takšnega otroka kaj hitro prizadenejo s komentarji, ki so jih v slišali doma, pa jih v bistvu slpoh ne razumejo. In otroci lahko zelo prizadenejo.

ČE sem odkrita, bi mene najbolj to skrbelo, če bi živela v takšnem odnosu, bolj kot kaj bodo rekli odrasli o meni ali si mislili o meni.


TAKO JE!!! NAJBOLJ NASTRADAJO OTROCI!!!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?