|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ćrna magija
13.7.2007 21:45:30   
Anonimen
Mal spremljam, imam dober spomin, mal sem pa jasnovidka user posted image user posted image

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Ćrna magija
13.7.2007 21:48:37   
Colt
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko
To se pa strinjam, Colt. Ampak je pa res, da vsa ta "novodobna navlaka" izvira iz starodavnih verovanj in obredov, ki je v imenu čim večjega zaslužka neskončno zlorabljena. Žal.

Verjetno se boš tudi strinjala da praktično vsakodnevne zlorabe prastarih verovanj/modrosti (v imenu čimvečjega natega naivnih) totalno izkrivijo bistvo le teh. Oz lahko vse prevečkrat tako ''sporočajo'' ravno kontra efekt od tistega kar je v osnovni ideji mišljeno.

No, jaz osebno sem zavezan Jezusu in Njegovemu sporočilu. On je zame Najvišji in Alfa in Omega. In mi nič ne fali, razen tu in tam malce ''trznem'' ob vsej  nestrpnosti in strahu po Sloveniji.
Kar se pa tiče narave, pa jo jaz imenujem Stvarstvo. In kot takšno primerno spoštujem in ljubim.

G

_____________________________

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!



(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Ćrna magija
13.7.2007 21:54:14   
mamsi
Poslušte, ne me strašit, men doma vhodni zvonc zazvoni (ma to se kar dogaja zadnje čase) pa grem ven, pa ne duha ne sluha o komerkol. Pa sem rekla, se bolj tolažila do danes, da je  to čudn seštelan skupaj (10 let, dogaja se pa zadnji mesec...).
No in zdej že mislim, da mi duhovi zvonijo user posted image . Živimo u hiši, torej se ne more sosed zafrkavat, ker je ta prvi 50 metrov stran, bla sem u kuhinji, in tam skozi okno se vidi, če kdo pride. V času zvonjenja ni bilo nobenga , ker sem ravno pri oknu nekaj delala. Zihr bi vidla če je kdo. In pol vprašam deca, če je on kej štelu in kaj je to, pa obvlada te stvari, in nima pojma, kaj bi blo. user posted image !! Naj me kdo potolaž, da niso to kaka čudna znamenja in je samo zvonc znucan?!?

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Ćrna magija
13.7.2007 21:55:06   
nejcko
Seveda se strinjam, Colt, z vsem kar si napisal. In tudi jaz osebno Jezusa kot osebnost zelo spoštujem, ampak sem mnenja, da je njegove ideje doletela podobna usoda starodavnih verovanj (beri zloraba in napačna interpretacija). A to je le moje skromno mnenje. In zavila sva s temeuser posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Ćrna magija
13.7.2007 22:13:42   
Anonimen
Mamsi, kdo pa pravi da ni bilo nikogar? Naslednjič odpri vrata in ga noter povabi. Pa boš še ti imela svojega duhecauser posted image .

Drugače pa ti ziher kaj zvonec nagaja, čeprav je čudno da se dogaja samo podnevi, ponoči pa ne.

(odgovor članu mamsi)
  Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Ćrna magija
13.7.2007 22:33:00   
cmokec
Uau, po dolgem času nekaj meni pisanega na kožo.

Ja, jaz verjamem v nadnaravne sile. Sama kakih velikih izkušenj nimam, še manj pa da bi imelakak upliv. Sem le lutka v toku dogajanja. Pogosto se mi dozdeva, da nekdo stoji za menoj ali ob meni. In če poškilim, je senca. Če se pa na hitro obrnem, kakor največkrat odreagiram, pa ni nič. Včasih hodim npr. po mestu, srečujem ljudi in opazujem dogajanje, pa se mi zdi,da sem ravno tak dogodek že doživela. In potem gledam v bistvu ponovitev. In vem, kateri ženski si bosta podali roke, kdo se bo ustavil pred katero izložbo.

Je pa res, da se rodimo z močnimi sposobnostmi zaznavanje energij okoli sebe s pomočjo tretjega očeta. Ta do 4 let zakrni, ker način življenja temu ni naklonjen in ni vzpodbud, k ohranjanju. Se pa da menda s treningom tretje oko spet zbuditi.

Ja, pa v angele verjamem, samo vero pa raje pustim ob strani. Nekja zagotovo je, samo predstava Njega mi v krščanstvu ponuja razlage, kjer se jaz ne najdem. Je pa, kot narava sigurno.


_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Ćrna magija
13.7.2007 22:45:00   
Colt
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec
Ja, pa v angele verjamem,

Kdo so ti angeli? Kdo jih je ustvaril? Od kje prihajajo? Komu so podrejeni? user posted image


_____________________________

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!



(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Ćrna magija
13.7.2007 22:53:47   
lojzika
Nisem brala vsega, mogoče tudi ne paše sem pa vseeno

No tisti ne vem kaj že, ko pridejo meriti neko energijo so prišli pred leti k meni kao meriti to energijo. Izmerili so da tam kjer spim ozroma ravno v predelu maternice je največje sevanje ali karoi že in da nikoli ne bom mogla imeti otrok, razen seveda če kupim neko posebno njihovo ne vem kaj za vraga. Vem samo da je koštala okoli 100 000 bivših SIT.

Eno leto po tem sem zanosila in tudi rodila enga sedaj zdravga fanta
No spim pa ne več v tej hiši. user posted image

In tudi ne verjamem v vso to magijo


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Ćrna magija
13.7.2007 22:57:58   
tejkooo
Prebral sem celo temo od a do ž !!!!
In zdaj naj grem kao spat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Amm počutim se pa kot putkica kurja polt po celem telesu.... Predvsem zaradi tega, ker dosti krat čutim prisotnost neke čudne močne energije ob sebi tako močne, da se na hitro obrnem pogledam kje je kaj in seveda nikjer nič ampak zmeraj si rečem pač samo zdelo se mi je da je nekaj sedaj ko sem prebral to temo ne vem več kaj si naj mislim :S:S

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Ćrna magija
13.7.2007 23:00:46   
mika
In pravis da lahko vidis.. kako bo nekaj.. kar hoces videt?? Ali samo tisto, kar te presine.. ?!


v bistvu vse skupaj. najprej me prešine, obenem mi postane vroče in vidim sliko, včasih več slik. vročina, je kot pozitivna energija, ki jo moram oddat, tistemu, ki ga vidim. potem moram pogledat novo, pozitivno sliko.

to traja zelo kratek čas. včasih mi gre teško sestavit pozitivno sliko in mi vzame še nekaj moje energije in sem grozno utrujena, ampak je zelo redko.

ko pa vidim dobre stvari, ravnotako oddam energijo tistemu, da bi se uresničilo.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Ćrna magija
13.7.2007 23:29:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

aha, tud ta varjanta obstaja torej...user posted image


Ja tud ta... varianta..

In???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Ćrna magija
14.7.2007 14:08:34   
baguSka
Jst pa vceri nikakor nism mogla zaspat... Vsakic ko sem zaprla oci, da bom zaspala, sem jih spet sunkovito odprla in pogledala na rob postelje, ce tam kdo sedi... user posted image  Pomoje sem glih eno uro to pocela, dokler me spanec le ni premagu...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Ćrna magija
14.7.2007 20:11:20   
Anonimen
No, pa da še jaz napišem....
pred leti sem imela non stop občutek, da nekdo stoji ob moji potelji, ko sem spala. Pa sem šla k neki teti na Gorenjsko, ki je bojda zelo znana...kao vedeževalka, ampak je delala s fižolčki user posted image  tapravimi suhimi fižoli.
No, in mi je povedala, da imam v stanovanju TRI duhove ženskega spola, moje sorodnice, ki so umrle. Ja, v mojem sorodstvu res samo tri, ,ki so umrle. No, in ona mi je rekla, da se me ženske hočejo znebit. Cela štala, jasno...ona je hotla 80 tisoč SIT (kar je bilo takrat zelo veliko), da mi bo pomagala.
Pa sem rekla...ja, ja ok...pa šla.
Pa se doma ni nehalo...spim, pa čutim, da me nekdo gleda...naj povem še to, da sem v tem mčasu imela tudi zelo hudo nesrečo, ker me je pod lastnim tušem stresla elektrika (ne, pa nisem se fenala)...sem k sreči preživela, ker sta mi pomagala starša...ampak je bilo res grozno...še vedno imamposledice (brazgotine). KUPIM SI PSA. Pes ves prestrašen, laja v luft. Resno. Potem pa meni film poči in se vsedem na kavč, in te tri duhce lepo prosim, če zapustijo moje stanovanje.
No, in so ga res. Od takrat naprej je vse ok. Nisem imela več butastega občutka...sicer smo se potem preselili...ampak...zdaj pa....včasih  se mi še zazdi, da je kdo drug v prostoru...ampak se mu nasmejim in on se mi nasmeji nazaj. Zato verjamem v Angele. Ker so...vsepovsod okoli nas.

Sama mislim, da se vse da rešit. Brez kakšnih urokov in tega...lepo prosiš. Saj to ni tako težko narest. Se vsedeš in se malo pogovoriš. No, meni je pomagalo. Sem pa rabila resno veliko poguma.

In, ja...to so resne stvari. To ni hec. To smo mi vsi.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Ćrna magija
15.7.2007 22:46:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

Sama mislim, da se vse da rešit. Brez kakšnih urokov in tega...lepo prosiš. Saj to ni tako težko narest. Se vsedeš in se malo pogovoriš. No, meni je pomagalo. Sem pa rabila resno veliko poguma.



Jap.. ko se ne bojis vec.. ti ne morejo skodit.

Ce se bojis.. pa so luknje v auri.. in te lahk kej zafrkavajo..

KO sem se jst utaplal v tem.. me je ponoci blo strah it na wc.. In to cist resno.. Mi je cela vojska duhov sledila.. Mislim.. noro.. user posted image

Pol pa sem uspel vn zlezt.. in zdej grem lahko ponoci sam v gozd.. nobenga problema.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Ćrna magija
16.7.2007 11:00:45   
ronja
Verjamem, da lepa misel lahko pomaga - če pa grda misel lahko škodi, pa ne vem, vsekakor pa nočem kar tako verjetuser posted image Malo selektiven pristop, vem, heheuser posted image

Mogoče si se tudi ti podzavestno bolj sprostila, ko si zažgala vse njene stvari, dejansko si jo na simbolni ravni izgnala iz vajinega življenja in tako naredila prostor za novega člana... Psiha je čudna reč, mogoče smo res bolj prepleteni kot si mislimo...

(odgovor članu Jolly)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Ćrna magija
16.7.2007 12:12:14   
Anonimen
Kaj se cudis..??
Sem se vcasih z ezoteriko ukvarjal.. tko da ti komot misli preberem.. user posted image user posted image   Samo seb in svojim filingom.. pa zlo tezko verjamem.. ceprav ga mam.. pol ko se neki zgodi.. vidm da sem ga mel.. samo ne znam ga se uporabit v svojo korist.. in pol vcasih najebem.. user posted image   Ampak ni panike.. se vse zrihta.. user posted image

Fuul velikrat mam tko recimo... Ne nardit tega.. NEEEE.. vse krici okol mene.. da ne tega nardit.. jst pa flegma.. eehhh.. **** pa ti filingi.. ce pa je men zdej tko vsec nardit.. ampak  pol je pa user posted image user posted image . Pa se potem fuul spomnim tega.. in si recem.. naslednic.. pa se bom poslusu.. in pol spet isto sranje..

Vedno nardim kar mi je tist trenutek bolj vsec.. ne pa tisto.. kar je dolgorocno bolje.. in kar mi pravi filing..

  Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Ćrna magija
16.7.2007 12:21:35   
baguSka
Vedno nardim kar mi je tist trenutek bolj vsec.. ne pa tisto.. kar je dolgorocno bolje.. in kar mi pravi filing..


Ja. Vcasih bi blo boljs preden se zazenemo mal ustavt in trikrat premislt o posledicah dejanja... Ampak kaj ko je vcasih to neizvedljivo oz se huje: nam je vseeno kaksne bojo posledice in se z njim sploh ne obremenjujemo.. se bomo z njimi ukvarjali, kot pride do tega, ne!?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Ćrna magija
16.7.2007 12:44:17   
Anonimen
Ja... tocno tko... user posted image user posted image

Pa koncno zakaj bi se sploh takrat ukvarjal s posledicami.. ce je pa tolk duhov in angleckov okol nas.. user posted image user posted image  Naj se oni pol s tem ukvarjajo.. in resujejo.. sej itak jim je verjeten dolgcajt.. he he user posted image user posted image

Ali pa nam oni posljejo.. kaksnega zemljskega anglcka.. ki ti pozitivno zastrika laif.. in se kaksnega ki ti ga pomaga odstrikat.. user posted image


(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Ćrna magija
16.7.2007 13:02:06   
Anonimen
Danes je spet eden tistih dni, ko se bo ziher kaj slabega zgodilo.....
  Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Ćrna magija
16.7.2007 13:03:06   
baguSka
eeejjj... nehi!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Ćrna magija
16.7.2007 13:22:03   
srki
Kaj se pa tle strašiteuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Ćrna magija
16.7.2007 13:29:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Ali pa nam oni posljejo.. kaksnega zemljskega anglcka.. ki ti pozitivno zastrika laif.. in se kaksnega ki ti ga pomaga odstrikat..


In ti si optimist in si mislis, da bos ostal kar brez dela... user posted image user posted image user posted image  Da bojo vse nardil angelcki namesto tebe?


Ja.. to pa res.. Ampak cist zares to verjamem.. jst pac zivim.. oni pa delajo.. vsaj z idejami.. pa ceprav pol jaz te njihove ideje izvedem... :))
  Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: Ćrna magija
16.7.2007 13:38:04   
baguSka
jst pac zivim.. oni pa delajo.. vsaj z idejami..


ja no sej... itak moras ti potem posledice nost in se z njimi ukvarjat... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Ćrna magija
16.7.2007 13:45:28   
Anonimen
 
Ja.. ampak mogoce samo zato.. ker hocm z glavo skozi zid.. ker sem obupno nepotrpezljiv.. v smislu cakati na nekaj.. in itak in itak so dvojcki nagnjeni k prehitevanju casa.. kar ima dolocene posledice.. ker se pac zletimo v zid..

Si jih znam uspesno nakopat ja.. user posted image .. posledice..

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: Ćrna magija
16.7.2007 15:27:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy


Ja.. ampak mogoce samo zato.. ker hocm z glavo skozi zid.. ker sem obupno nepotrpezljiv.. v smislu cakati na nekaj.. in itak in itak so dvojcki nagnjeni k prehitevanju casa.. kar ima dolocene posledice.. ker se pac zletimo v zid..

Si jih znam uspesno nakopat ja.. user posted image .. posledice..


jst sem bla všasih tud taka...z glavo skozi zid...če sem si neki zamislila, sem hotla to izvest, četud so se okoliščine do takrat že spremenile in to ni blo več možno...trmasta k bik user posted image  pol sem se pa od mojga naučila bit bolj na izi...in je lajf precej znosnejši user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?