|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zgodnji znaki
26.9.2006 21:23:35   
N _ B
Pozdravljena,

psiha sigurno vpliva na znake.

Meni je pa toliko bolj čudno, ker se sploh ne obremenjujem s tem ali se ali nisem. Res aktivno z možijem še niti nisva začela delat na user posted image , poleg tega pa sem bila v času O bolana. user posted image sva na začetku in ob koncu plodnih dni in bi bila po eni strani kar presenečena, če bi to res bilo to.

Komaj čakam konec tedna, da vidim, kaj bo....oz. pri čem sem. Znaki so daleč od tistega kar sem vajena pred prihajajočo M.

Želim ti, da bi čimprej ugledala user posted image .

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: zgodnji znaki
26.9.2006 21:48:11   
andreja2000
Ko bi le jaz bila taka in se ne bi obramenjevala z znaki.Na user posted image  delava16 mesecev,pred tem pa sem se srečala z težko izkušnjo,saj sem izgubila najino user posted image  v 21 tednu nosečnosti.
seda pa ne gre in ne gre.user posted image
Upam,da boš kmalu videlauser posted image ,in enako vse ostale.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: zgodnji znaki
27.9.2006 10:08:42   
Klarita
Vidim, da vas je kar nekaj v enakem položaju, kot sem jaz. Prejšnji mesec sva se z dragim začela trudit, da bi iz najine proizvodnjeuser posted image  tudi kaj nastalo. Čakala sva plodne dneve in takrat šla v akcijo. Teden dni za tem, mi je bilo slabo, dobila sem vročino in celo noč kozlala. Drugi dan sem sicer še imela vročino, ampak nisem več čepela pri školjki. Cel čas so me prsi bolele in čudne občutke sem imela. Skoraj sem se že veselila, da sem noseča, ko sem dobila user posted image . Oba sva bila razočarana in se pač sprijaznila, da nama ni ratalo prvič in da bo potrebno malo več truda vložit. Ta mesec sva spet na delu in cel čas imam čudne občutke, ne vem ali si domišljam, ker si tako močno želim user posted image  ali je res kaj na tem. user posted image  (menza) bi naj nastopila 13. 10. in močno upam, da ne bo in da bo tokrat user posted image . Aja, testa še nisem naredila, ker sem bila vmes bolna, sem pa začela jemat Tifol. V lekarni mi je rekla, da če načrtujem moram vzet 2 tabletki na dan, če pa sem že pa samo eno. Začela sem kar z dvema, čeprav v navodilih piše ena. No pa bomo videli, lahko samo upamo, da bomo kmalu zibali, saj sva tako neučakana, da nonstop debatirava o tem in izbirava imena.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?