Anonimen
|
ajde, se še jaz nabrojim. Potica - nekako mi je ratala. Mož je rekel sicer, da bi bila lahko bolj sočna, tako da naslednjič zmiksam vse živo. Nočno hranjenje - no, tudi pri nas se je končalo in končno lahko spimo. No ja, spimo ?! Vmes se ene dvakrat zbudimo, da ga malo naravnam, pa malo čajčka in gremo dalje. Se pa pozna, da je sedaj čez dan veliko več pokonci, tako da se moram skoz nekaj zabavat. Vreme - krasno. Za vozičkat, tud mal za v hribe. Jest itak živim v hribih tko da, bi mi takle ruzaček kar prav prišel. Pupika - a si res noseča al kaj ? Bravo bejba. Mene tud neki zadnje čase mika, da bi ponovili vaje. Si mislim, pa zdej k sem glih v formi, ker sicer ne vem, kdaj bomo lahko znova zibali. Sem pa zadnjič gledala posnetke, ko je bil mali star 9 dni. Joj, kako je bil majhen, pa tako miren, čeprav se mi takrat ni zdelo. Sicer pa itak, nimamo novega člana kam dati, edinole če bi celo bajto preuredili, prizidali, ....... Princes in Lia - vse najboljše za sedmesečnico ! Upam, da bosta preživeli čimbolj pravljično, glede na to da je sedem pravljično število. Galujsnica - ja tudi pri nas je to carsko. Se lahko tud dve ure galujsamo tako uživa. Kako pa kaj shujševalne ? Jest grem tud danes zraven. Mater tele kile kar nočejo dol. Skoz je eno praznovanje, grgrg.........
|