incabinca
|
No pri nas pa nič ne sneži, sam veter tolk piha, da bolš da tud čez okno ne pogledaš.... Drugače pa mojega Lovra še vedno muči zabasan nosek, sem že mislila da je bolje, pa se je spet še bl zabasal.... in revček ne more zaspat, tako da sem ga prejle kar v naročje vzela, pa šla v posteljo, da je na meni zaspal, da bo imel vsaj kakšno urco spanja.... vem, da to ni ravno najboljš, da se ne bi razvadil, sam če je revček bolan in ne more drugače, itak da bom vse nardia, da mu vsaj malo olajšam to... Ful fajn, da se takole skupaj dobite, jaz sem sicer iz Kamnika, ampak mogoče se vam pa tud kdaj pridružim... Jaz tud AD3 ne dajem, pa imam kar mal slabo vest glede tega... čeprav mi je moja mami rekla, da ni dajala ne meni in ne moji sestri.... je pa res da sva z Lovrom do zdaj bila ful na zraku, to pa je baje boljše od vsakih kapljic. Jaz sem pa zdaj kupila pleničke hugis, ker se mi zdijo pamperske ful plastične, pa moram ečt da so mi ful všeč - v pasu velik bolj elastične, veliko bolj mehke, niso mi še nič premočile, edino malce debelejše do od Pampersk, ampak ni panike. Fixes pa meni niso odgovarjale, mu nekako niso lepo sedle. Zdaj pa moram letet! Papa
|