|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: užaljena sred trgovine
27.9.2006 19:15:39   
daddy
   Da ..... na giljotino z njim ...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: užaljena sred trgovine
27.9.2006 19:19:38   
Anonimen
Fak! To je pa tak primitiven humor, če je že mislil da je smešen, čeprav se meni ne bere, da bi se človek prav pretirano hecal. Bolj je kao frajaril pred ostalimi, se dvigoval s tem, da je ženo poniževal. Fuj, bljak, poden.

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: užaljena sred trgovine
27.9.2006 19:29:38   
Maxica
Jaz bi si zanalašč kupila ful grdo, preveliko frotirasto pižamo za stare mamce. Če tako hoče, pa naj ima.user posted image
Ne sekiraj se, očitno je, da tega ni vreden.

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: užaljena sred trgovine
27.9.2006 21:51:45   
paris
Opa, ta je bla pa nizka! Ta vrsta "humorja" mi ne sede preveč- rajši imam prijaznejše fore!

_____________________________

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: užaljena sred trgovine
27.9.2006 22:28:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: paris

...rajši imam prijaznejše fore!


jst tudi; samo moram pa priznat, da bi v primeru, ce bi moj kaj takega izjavu sredi gruce ljudi, se mu sam zarezala in mislna svoje...itak bi on bedak izpadu

ne sekiraj se, ti ze ves kdo in kaj si in kako zgledas...ce pravis da dobro, potem bo ze drzalo...ah ja desci, tud njih vcasih kej pici...prenesen pms mogoceuser posted image user posted image

(odgovor članu paris)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: užaljena sred trgovine
27.9.2006 22:31:14   
Anonimen
Kako ji lahko rečete naj se ne sekira in da je to štos?user posted image

Kakšen štos neki, partner jo je UŽALIL in PRIZADEL in to še PRED MNOŽICO LJUDI.

Jaz mu tega NIKOLI ne bi oprostila, to je ZELO ZELO GRDO in s tem je samo pokazal, kako anonimne ne spoštuje in je nima preveč rad, saj drugače kaj takega ne bi izjavil.

Jaz imam po dveh porodih fuuuul kg preveč, pa mi moj vedno reče, da imam lepo ritko, pa mu vedno rečem, da si mora res nabavit očala, saj sama vem, da se z mojo veliko ritjo butam v stole, ko grem mimo, a on mi še vedno pravi, da je moja ritka sexy. Skratka, ne prizna, pa sem se res zredila kot pujsa, se tudi drugi strinjajo z menoj, no užalil me ni še nikoli in sem prepričana, da me tudi ne bi.

Skratka, tole je bilo ZELO ŽALJIVO in jaz vem, da ga ne bi niti pogledala več, ker tega kar je izrekel JAZ NE BI POZABILA user posted image

(odgovor članu paris)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: užaljena sred trgovine
27.9.2006 23:08:14   
nejcko
 Grdo. Zelo grdo!!!
Grdo je že tisto, kar je naredil v štacuni, še grše,  kar ti je rekel potem. Fuj ga bodi!



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   [Brisano sporočilo]
27.9.2006 23:29:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: užaljena sred trgovine
28.9.2006 0:42:35   
Anonimen
Se podpišem pod Kalino in Angelinno. user posted image

Ob prvem skupinskem srečanju s kolegi bi ga pa vprašala:"Mucek, a greva lahko malo prej domov danes s te pijačke? Rada bi, da imava danes več časa zase. Mogoče boš pa tako dalj zdržal..."

Al' pa:"Aja, lubi, pozabla sem ti povedat, da te je mami klicala in vprašala, kaj nej nardi s tistimi tvojimi string tangicami, k si jih pustu v njenem pralnem stroju?"

Al' pa pač kkšno tako... da bo pocrvenil ko paradajz... vpije naj pa potem točno tolk, kukr mu srce poželi... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: užaljena sred trgovine
28.9.2006 0:57:13   
Annny
Sploh nimam besed..jaz bi ga poslala nekam, kretena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: užaljena sred trgovine
28.9.2006 5:20:49   
snorlax
Ne vem, kako vam je lahko to hecno.user posted image No, saj sama situacija je verjetno smešna, če nisi sam čustveno vpleten.

Če bi jaz naletela na tak par v trgovini, mi tudi ne bi bilo smešno. O tistem dedcu bi si mislila, da je kreten najhujše vrste. Ne vem, no, to da enega ponižaš pred množico ljudi, se mi res ne zdi smešno.user posted image

Če bi moj meni to rekel, bi verjetno obrnila na hec zaradi drugih ljudi in mu vrnila v smislu: "Tudi ti ne glej gat, ker itak nimaš nič, da bi dal noter!"

Ob tem sem se spomnila na mojo kolegico, ki jo je vedno prizadelo, ko sta šla po trgovinah, da je pričo nje odkrito buljil v ženske (posebej še v joške) in to tako očitno, da jo je bilo že pošteno sram, kakega deda ima (no, saj ga je tudi v resnici sral z drugimi, kot je kasneje ugotovila). Pa mu je rekla enkrat ob priliki, ko je spet nekaj osvajal pričo nje: "Ti kar glej, saj drugega kot gledat tako ne moreš več!" Osvajana ženska se je nasmejala, dedec pa osramočen šel stran.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: užaljena sred trgovine
28.9.2006 7:58:52   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: sabina

Žalostno, ampak šele, ko preberem takšne in podobne poste se spomnim kako zlat je moj mož. Že skoraj 18 let! Pa mi kg varirajo tudi do 20 kg, da ne govorimo o strijah in preveliki koži. Pa mi še vedno, da občutek, da sem zanj najlepša in najboljša.


Ja tudi moj je tak. HVALA MOŽEK!

Anonimna...Žal mi je da ti je tvoj partner rekel kaj takegauser posted image . Jaz bi najbrž v takem primeru ostala brez besed, doma bi ga pa totalno ignorirala, dokler ne bi pogruntal kaj je narobe naredil. Mislim da je prav, da se pogovorita. Kako bi se pa on počutil, če mi izrekla ti kak komentar na kakšno njegovo telesno pomanjklivost. user posted image  Žal nismo vse manekenke (tudi jaz sem polna strij in odvečnih kg). user posted image

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu sabina)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: užaljena sred trgovine
28.9.2006 8:40:19   
Anonimen
Se mi zdi, da zdaj pa ze mal preveliko paniko delate...

Kolikor jaz poznam sebe in moske.. po mojem ga ni na zemlji, ki bi tkole v trgovini med ljudmi kaj podobnega rekel zares.. Ce te to res moti.. pol se malo pripravis kako bos to povedal.. v taksnih okoliscinah pa je to definitvno hec..

In ce bi tale humorist imel se moznost tukaj zagovarjati, bi bila zgodba verjetno cisto drugacna..

In gre preprosto in najvec za to, da ti svoje telo gledas kot pomanjkljivo in zdaj ti samo en omeni strije.. v sali in zares.. in ze si panicna in prizadeta..
Sprejmi strije kot del tebe.. in reseno bo.. Lahko kdorkoli rece karkoli in to ne bo vec tvoj problem..

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: užaljena sred trgovine
28.9.2006 8:46:20   
baguSka
In ce bi tale humorist imel se moznost tukaj zagovarjati, bi bila zgodba verjetno cisto drugacna..

In gre preprosto in najvec za to, da ti svoje telo gledas kot pomanjkljivo in zdaj ti samo en omeni strije.. v sali in zares.. in ze si panicna in prizadeta..
Sprejmi strije kot del tebe.. in reseno bo.. Lahko kdorkoli rece karkoli in to ne bo vec tvoj problem..


Se popolnoma strinjam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   [Brisano sporočilo]
28.9.2006 8:50:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: užaljena sred trgovine
28.9.2006 9:02:52   
Anonimen
In se neki.. meni je vsec realnost.. ce clovek ne prenese realnosti, se je z njim nemogoce pogovarjat.. vedno moras met masko.. in pazit, da ne bos realen..

Torej realnost je to, da je sigurno trebuscek brez strij.. lepsi od trebuscka s strijami.. ampak relanst je tudi to, da je vsaka pred nosecnostjo brez strij in po nosecnosti s strijami.. no mogoce je kje kaksna ki jih nima.. in to za moskega naceloma ni noben problem..
Moski 90% teh strij sploh opazil ne bi... niti bil na njih pozoren, ce ne bi zenske skoz o tem govorile in jamrale, da zna zaradi tega ze ornk glava bolet..

In zenska rata dosadna.. in tezko prebavljiva zato, ker tolk jamra cez te strije.. in se tem obremenjuje sebe in partnerja in kolegice... ni ne zato, ker jih ima..
ce jih mas.. jih pac mas.. in dej mir sebi in drugim s tem.. to ni omembne vredno.. niti ni noben faktor, pri seksualnosti.. privlacnosti.. bla bla..
Pomembno ja, kaj prihaja iz zenskih ust.. to potem ustvari privalcnost.. inteligenca, simpaticnost.. ljubkost, smisel za humor, da si ZIV.. pa je potem vseeno tudi ce ti pol joske manjka.. Stekas?
Ce pa reagiras tko kot si.. pa me ne bi glih privalcila.. logicno a ne?

Lej..anonimna.. ce bi jaz bil tam.. in to opazoval, ko je tvoj tip to rekel.. in ce bi ti na to izjavo reagirala lahkotno, hecno.. pametno.. simpaticno.. je cisto mozno, da bi me s to reakcijo privlacila..

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: užaljena sred trgovine
28.9.2006 9:06:06   
Anonimen
user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: užaljena sred trgovine
28.9.2006 9:06:24   
baguSka
Dem, mas prav Tjazy.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: užaljena sred trgovine
28.9.2006 9:07:54   
Zahi
aleluja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: užaljena sred trgovine
28.9.2006 9:11:52   
Magi*
moški ste res eni čudni patroni, ampak meni se je to tudi zdel bolj hec. čeprav zelo, zelo slab hec. ali je možno, da ženske v svoji postelji ujčkajo take moroneuser posted image

sicer bo pa to vedela najbolj avtorica posta.

midva se dosti hecava, na svoj račun, na račun drug drugega, ampak ni nikoli zamere, ker gre za zdrav hec in zdrav - kritičen odnos do samega sebe in šele kasneje tudi do drugega/drugih.

se pa res sprašujem, kje jih najdete takšne, da vam težijo za kilograme (pri tem, da so sami daleč od popolnosti), da zijajo v mimohodeče joške, da vas spremljajo v fitnese, da vas ne bi kdo pogledal...user posted image  sem že nekajkrat rekla in bom še enkrat. problem je najprej v miselnosti, ki se od cankarjanske trpeče matere ni kaj dosti spremenila. ženske "smo" matere, gospodinje, ljubice. nobenga ne smemo pogledati, ne smemo imeti svojega mnenja, vse moramo takoj k riti servirati (z ljubeznijo), v postelji ne smemo nikdar reči ne... moški pa so mačoti, ki na kavču ležijo s pirom, komentirajo, stresajo neumne/nesramne šale na naš račun, nas ponižajo kjerkoli je to mogoče... tako se pač večina postov bere.

drage dame, postavite se malo zase. Tjazy, da te ne bo zdaj s stola katapultiral, ker verjamem, da ti nisi tak. pa še marsikateri moški predstavnik, ki se tule gor zadržuje, ni take vrste mačo. žal pa večina moških še vedno izkorišča to miselnost, ker jim tako zelo paše.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: užaljena sred trgovine
28.9.2006 9:15:29   
Jutra
Saj vse lepo in prav, nekaj so interne fore med partnerjema, ki jih včasih opazovalci ne razumejo čisto, drugo pa je žaljenje in poniževanje svojega partnerja v javnosti. Ker to je nespoštovanje človeka, katerega ljubiš in s katerim živiš.

Kdaj pa kdaj se zgodi, da hočeš povedati nek štos, pa narediš pravo štalo. Pa se moraš potem ven vleči.

Kot sem razumela, se možu od anonimne njegova izjava zdi resnična in na mestu.user posted image  Potem je pa tak tip za moje pojme čisti jolbe v glavo - neotesanec, brez manir in takta. In dvomim, da je bila to prva situacija, njegovih tapametnih izjav. Prej mislim, da je bila to pika na i, ko se je anonimni že toliko nabralo, da se lahko samo še zjokaš.

Drugače pa Tjazy, saj zanimivo razmišljaš, ampak jaz vsak dan srečujem par takih tipov, da je za user posted image  In se resnično čudim, da ženske odločajo imeti tudi takšne. No, teh žensk pa tudi ne štekamuser posted image

_____________________________

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: užaljena sred trgovine
28.9.2006 9:18:50   
baguSka
se resnično čudim, da ženske odločajo imeti tudi takšne


take so pomoje srecne, da le niso same... user posted image user posted image

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: užaljena sred trgovine
28.9.2006 9:19:50   
baguSka
Drugače pa Tjazy, saj zanimivo razmišljaš


to ni samo razmisljanje, ampak je dejstvo user posted image

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: užaljena sred trgovine
28.9.2006 9:24:26   
Kalina
Ja men je tud ful trebuh popokal, ceprav sm se v nosecnosti zredila samo 10kg, je cel popokan, fuj in blek. Na zacetku sm skoz jamrala, pa pr seksu sm mela majco gor itd. Potem je pa enkrat moj mozicek vn padu in mi razlozu, da njega to ne moti oz sploh ne opazi, na zacetku valda je, se bolj zaradi mojega skrivanja, ampak da on ze ve zakaj so te strije tukaj in da ga to niti malo ne gane in da obozuje moje telo kot prvi dan. Od takrat naprej se pocutim kakor da jih nebi mela. Me pa zdej heca da so se mi joske zmanjsale, pa je takoj vrisk in krik, seveda z salo vmes. So se pac pomanjsale, ko bom drugic noseca bodo spet velikeuser posted image

_____________________________

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: užaljena sred trgovine
28.9.2006 9:25:07   
Zahi
Mislim, da je tukaj debata malo drugje.. noben ne govori o mačotih na kavčih s pirom..

problem je tak kot ga je opisal Tjazy...

problem nekaterih žensk je pomanjkanje samozavesti, kar se odraža v zgornjih postih. In če moška kritika včasih seže malo dlje je vse narobe.

Ne razumi me narobe.. ne strinjam se z načinom kot ga je opisala anonimna, da ji dec govori v štacuni, da je debela in strijasta.. ampak pomoje bi bilo čisto isto, če bi ji to omenil v postelji ali kje drugje. Pač bi bila užaljena in prizadeta. Ampak zakaj? Če ta ista ženska konstantno govori decu "Kok sem debela" "Kok imam strij" "Moja rit je debela" bla bla bla.. potem bo ta isti dec začel opažati SAMO še debelost, strije in velko rit..

Dajmo si vlit malo samozavesti.. pa se sprijaznit z lastnim telesom.. strijami in veliko ritjo.

Če ste descu všeč.. je to vse kar je važno.. pač je sprejel vse to.. in teh stvari ne vidi tako kot ve!
Všeč mu je vaša rit in trebuh.. če bo to prikazano na nek samozavesten način, bo pa vse skupaj ratalo erotično.

Skratka.. bodite ponosne na svoje telo.. in to tudi izrazite.. moškim je to všeč!!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?