|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zskrbljena za
27.9.2006 7:47:28   
Anonimen
bratovo punco. Že 3 leta nazaj se je začelo govoriti, da ima druge moške poleg mojega brata, ampak nihče mojemu bratu tega ni hotel povedati-meni so, ampak jaz nisem imela dokaza da bi bratu lahko dokazala  in povedala, oni so pa rekli da priznali ne bodo.
Potem je začela romanco z nekom, ki je doma blizu nas, videvali so jih povsod-celo moj bratranec je bil zraven, oblegala je poleg brata-seveda malce stran-celo kolega mojega bratranca???? Halo,....
Zgradila sta si hišo, kmalu se bosta selila, drugo leto dobita otroka. Res da nekaj časa govorice ne krožijo več, ampak prosim povejte mi-brat se mi smili, ker je to njegova prva punca, brat je njej že potemtakem 30-ti. Kaj bi storile ve, če bi še kdaj slišale kaj o varanju brata na mojem mestu-javno sta hodila okrog se vozila z njegovim avtom-hodila je k njemu, ga vozila iz službe, hodila na pijačo z njim v bližnjo gostilno kjer jih vsi poznajo,...

Jaz ne vem, user posted image hudo mi je za brata, najhuje pa je da sem 1/2 stvari zvedela od moje botre ki stanuje v sosednjem kraju, kjer se je to dagajalo in je sama rekla da se je kregala z ljudmi da to ni res. Ko se je na lastne oči prepričala sama pa je rekla da je ne mara več....
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zskrbljena za
27.9.2006 7:57:43   
kimba
Mislim, da bi morala bratu prikrito namigniti kaj o njegovi punci. Samo ne povej mu direkt, ker na koncu boš lahko ti ta slaba in kaj hitro lahko pride do tega  da to delaš samo zato ker jih hočeš spraviti narazen. Probaj mu na način da naj malo bolj gleda oz. ve kje je njegova punca ob določenem času in če mene vprašaš bo moral malo pokapirati. Čudno se mi zdi da te govorice še niso prišle tudi tvojemu bratu na ušesa.

Mogoče ampak res mogoče pa tudi tvoj brat že kaj sumi in rabi samo spodbudo oz. namig da bo kaj ukrepal oz. da mu je vseeno.


_____________________________

kimba s tremi sončki

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zskrbljena za
27.9.2006 8:00:28   
darjatimci
Jaz ne vem, hudo mi je za brata, najhuje pa je da sem 1/2 stvari zvedela od moje botre ki stanuje v sosednjem kraju, kjer se je to dagajalo in je sama rekla da se je kregala z ljudmi da to ni res. Ko se je na lastne oči prepričala sama pa je rekla da je ne mara več....
.
Če to res drži,potem čudno,da ni prišlo na uho to tudi tvojemu bratu,ali pa mu je pa ne reagira. Jaz se ne bi preveč vmešavala v njun odnos. Mogoče bi ob priložnosti malo pobarala dekle,kako in kaj je s tem,tako kot ženska z žensko,na diplomatski način,brez vpitja in krega.Potem boš pa  videla kako in kaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zskrbljena za
27.9.2006 8:02:08   
Anonimen
To ni tvoj problem.. zato se osredotoci raje na svoje probleme..

(odgovor članu kimba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Zskrbljena za
27.9.2006 8:07:31   
sabina
Tudi sama se v te stvari ne vmešavam. (Edina stvar v katero se vmešam je maltretiranje ljudi, otrok in živali). Kaj pa, če je omenjeni fant bil samo njen prijatelj. Včasih ljudje ne morejo razumeti, da je tudi prijatejstvo med moškim in žensko možno. Lahko, da je bil tudi nekaj več in se je punca spametovala in pustila vse za seboj. Zakaj bi pogrevali zadevo? Sicer pa takšne zadeve, če je tako namenjeno, vedno pridejo na plan. nikoli.

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Zskrbljena za
27.9.2006 8:35:02   
DORI
Kaj si čakala toliko časa. Če do sedaj nisi nič omenila bratu, ko še nista zidala, ko še nista pričakovala otroka, potem se ne vmešavaj niti zdaj.
Je

_____________________________

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu sabina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Zskrbljena za
27.9.2006 9:15:25   
fricka
Take stvari lahko uničijo odnos med bratom in sestro. Mogoče pa on vse to ve in ga ne moti. Nikoli ne veš kako bo reagiral. Moj mož je povedal najboljšemu prijatelju, da je njegova zdajšna žena prišla k njemu z direktno ponudbo, da se data dol. Rezultat je bil, da se nista videla in slišala 10 let. Prijatelj je verjel njej, ker si je to pač želel. Poročila sta se brez prisotnosti mojega moža, stika sta obnovila šele ob najini poroki in rojstvu najine hčere. Razmisli.

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Zskrbljena za
27.9.2006 9:36:12   
Zahi
naj to brat sam reši.. ne umešavaj se..

če mu punca to vse počne pred njegovim nosom brez da on opazi.. mogoče pa noče opazit..

ko bo naslednjič v gostilni z drugim.. ga povabi na pijačo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Zskrbljena za
27.9.2006 9:36:53   
Naja31
Jaz bi mu povedala. Si predstavljaš kako bi bil razočaran nad tabo, če bi izvedel od koga drugega in poleg tega, da njegova sestra to ve že nekaj časa.
Če je pameten bo razčistil z njo, ne bo se pa nate jezil. Saj nisi ti kriva če ga ona vara? Če je vajin odnos z bratom dober, ga to ne bo uničilo. Jaz bi mojemu bratu povedala in tudi pričakujem od njega, da bi on meni povedal.

Druga zgodba je, če on to že ve in si zatiska oči.


< Sporočilo je popravil Naja31 -- 27.9.2006 9:41:06 >

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Zaskrbljena za
27.9.2006 10:51:37   
Jutra
jaz tudi menim, da se ne smeš vmešavati v bratove zadeve. Ker lahko izpade tudi tako, da hočeš naredi razdor med njim in njegovo punco... Potem boš pa ta grdauser posted image

_____________________________

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Zskrbljena za
27.9.2006 11:06:21   
nataša k
Če se vidva z bratom full dobro razumeta, potem mu povej. Jaz mojemu bi, pa ni važno, ali gradita, ali sta noseča, ali... Brat ima pravico zvedeti. Kdo ve, mogoče sploh ni z njim noseča user posted image . Če pa se ne razumeta najbolje, je pa boljše, da si tiho, ker lahko doživiš kontra reakcijo in bo, namesto na svojo punco, jezen nate. Premisli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Zskrbljena za
27.9.2006 11:49:47   
srki
Saj so ti že drui povedali, pa ti bom še jaz, da se ne vmešavaj. Če si že mislila povedati, potem bi mu prej, ko še punca ni bila noseča. Zdaj mešat drek....se mi ne zdi ravno pametno, saj bo v vsej godlji najbolj nastradal otrok (prepiri in te zadeve).  

Razumem pa te, da ti ni vseeno za brata.

Mogoče se je punca sedaj spravila k pameti. Mogoče pa je tudi tvoj brat kaj vedel, pa je bil tiho in to prenašal? Mogoče pa sta imela tak dogovor.


(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Zskrbljena za
27.9.2006 12:02:44   
andrejka82
Zivite v vasi? Po tem, mi je vse jasno. Sama sem odrascala na vasi, zdaj zivim v ogromnem mestu, zeloooo dalec od vseh in ni boljsega. Ko sem se tam zivela, so drugi o meni vec vedeli, kot jaz sama. user posted image  Ven spravljali hude lazi , , , "noseca sem bila ze najmanj 10 krat, vendar se je vsakic zalostno koncalo" Po tem veste, zakaj sem vse poslala nekam v tri *****! Sedaj je pa taki mir, niti za soseda ne vem kako mu je ime, koliko jih je pri hisi......o ta ljubi mir.

Ti pa kot sestra, se umakni in poteptaj vse skupaj.
Zato sem ti napisala prej kako je, .....99% so ene same velike lazi in skodozeljnost. Ce je kaj, naj razcistita sama.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Zskrbljena za
27.9.2006 12:21:46   
Zahi
user posted image

(odgovor članu andrejka82)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Zskrbljena za
27.9.2006 13:23:59   
mojamura
veš kaj drek bolj meša bolj smrdi, na koncu pa si bodo riti polizali in kriva boš ti.

možno pa je zelo možno, da so res samo čenče, vprašaj ti to svojo botro kaj konkretno pa je videla

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Zskrbljena za
27.9.2006 13:27:29   
BLAŽIKA
Kar ne veš ne boli, zato se raje ne vmešavaj posebaj, če nisi sigurna. Na vasi res imajo ljudje radi dolge jezike. Greš s kom na kavo pa si ziher se dol dal z njim.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Zskrbljena za
27.9.2006 14:12:28   
Polona31
Dokler sama nimaš nimaš dokaza, da z drugim počne kaj več kot hodi na pijačo, ga vozi....NE VERJEMI obrekljivcem, ki samo čakajo kje bo kakšna kost za glodanje, kje bodo koga ogovarjali....in na tak način lahko prezrejo svoje napake....NE VERJEMI IN NE ŠIRI GOVORIC KI LAHKO BOLIJO!!!!

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Zskrbljena za
27.9.2006 14:30:15   
piščanc
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

-javno sta hodila okrog se vozila z njegovim avtom-hodila je k njemu, ga vozila iz službe, hodila na pijačo z njim v bližnjo gostilno kjer jih vsi poznajo,...



in to naj bi bilo varanje? potem tudi jaz varam.user posted image  vsak dan

če bi varala, tega ne bi počela na javnem mestu. in zdaj je noseča in še vedno vara? malo premisli kaj so ti natvezili in pusti brata, da se sam odloči kakšno naj bo njegovo življenje

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Zskrbljena za
27.9.2006 14:51:52   
urskas
če si bila do sedaj tiho, bodi še naprej.
Zdaj je kar je pusti, da si ustvarita družino. Probleme pa bosta tudi morala rešiti onadva, ne ti!

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Zskrbljena za
27.9.2006 14:53:58   
Anonimen
če si bila do sedaj tiho, bodi še naprej.
Zdaj je kar je pusti, da si ustvarita družino. Probleme pa bosta tudi morala rešiti onadva, ne ti!


user posted image user posted image user posted image  se podpišem, ker ponavadi ti bedak izpadeš.

(odgovor članu urskas)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Zskrbljena za
27.9.2006 15:16:19   
mama54
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

-javno sta hodila okrog se vozila z njegovim avtom-hodila je k njemu, ga vozila iz službe, hodila na pijačo z njim v bližnjo gostilno kjer jih vsi poznajo,...



in to naj bi bilo varanje? potem tudi jaz varam. vsak dan

če bi varala, tega ne bi počela na javnem mestu. in zdaj je noseča in še vedno vara? malo premisli kaj so ti natvezili in pusti brata, da se sam odloči kakšno naj bo njegovo življenje
IZVIRNO SPOROČILO: piščanc

Ko sem začela brati,sem ravno to hotela napisati,pa si me prehitela.Nasvet! Pusti pri miru in bodi tiho.Otročiček,ki se bo rodil rabi umirjeno mamico,ter pusti naj se v miru pripravljata na novega člana družine. Poraja se mi misel,pa ne zamerit,kaj če si  kanček ljobusumna,ker ima  brat partnerko.To se rado dogaja med brati in sestrami.Ker sedaj ni več  samo tvoj "veliki brat".

_____________________________

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Zskrbljena za
27.9.2006 16:02:00   
KIKI*
quote]Kaj pa, če je omenjeni fant bil samo njen prijatelj. Včasih ljudje ne morejo razumeti, da je tudi prijatejstvo med moškim in žensko možno.[/quote]

ne, nista prijatelja, ker ga je spoznala na zlati poroke moje ome in je bil v OŠ moj sošolec.user posted image


_____________________________

Ničesar nikoli ne naredimo tako dobro, da ne bi mogli naslednji dan storiti še boljše.

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Zskrbljena za
27.9.2006 16:03:31   
KIKI*
šit pa sem se izdala-upam da tega ne bo prebralauser posted image

a se da to temo zbrisat???? PLEASE, ker svakinja hod tud kdaj in kdaj na RR in neb rada da tle prebereuser posted image user posted image

_____________________________

Ničesar nikoli ne naredimo tako dobro, da ne bi mogli naslednji dan storiti še boljše.

(odgovor članu KIKI*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Zskrbljena za
27.9.2006 16:05:39   
KIKI*
Brat ima pravico zvedeti. Kdo ve, mogoče sploh ni z njim noseča . Če pa se ne razumeta najbolje, je pa boljše, da si tiho, ker lahko
IZVIRNO SPOROČILO: nataša k



ja tud to smo že razmišljali, ker sta se 1 leto trudla in ni blo nič potem pa kar kmaluuser posted image

_____________________________

Ničesar nikoli ne naredimo tako dobro, da ne bi mogli naslednji dan storiti še boljše.

(odgovor članu nataša k)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Zskrbljena za
27.9.2006 16:08:56   
KIKI*
javno sta hodila okrog se vozila z njegovim avtom-hodila je k njemu, ga vozila iz službe, hodila na pijačo z njim v bližnjo gostilno kjer jih vsi poznajo,...
javno sta hodila okrog se vozila z njegovim avtom-hodila je k njemu, ga vozila iz službe, hodila na pijačo z njim v bližnjo gostilno kjer jih vsi poznajo,...
ja tole ni glih varanje je pa poleg sexa in vsega ostalega ki ga nista znala najbolj skriti javnim očem prišlo na dan še vse ostalo in javno razkazovanje, korečeš da si v službi, ko rečeš da greš na predavanje, ko rečeš da greš malo pešačit-halooooooooooo

_____________________________

Ničesar nikoli ne naredimo tako dobro, da ne bi mogli naslednji dan storiti še boljše.

(odgovor članu KIKI*)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?