|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kdaj spet začeti po ss?
3.3.2008 14:03:27   
jasa
Žal mi je za vse vas in vaše prezgodaj končane nosečnosti. Tudi meni se je pripetilo enako (odmrtje ploda) v 8 tednu in abrazija. Takrat so mi svetovali počakati 3 cikluse preden ponovno pričnemo delatiuser posted image . No od tedaj je minilo že kar nekaj časa (že 5 ciklusov), danes teče 6. pa se na žalost še ni nič prijelo. Mogoče je moja in moževa želja po še enem naraščaju prevelika in ne dočakava user posted image  oz. user posted image . Upamo naprej. Lp.

(odgovor članu PoliDadi)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Kdaj spet začeti po ss?
12.3.2008 20:42:30   
nat78
Tudi jaz sem bila avgusta 2006 na čiščenju,ker v 13.tednu nosečnosti ni več bil srček.Kljub temu,da imam doma že 2 otroka mi je bilo zelo hudo,sploh se nisem mogla pogovarjati o tem.V bolnici nisem ničesar spraševala,ker so mi takoj dali vedeti,da je narava sama opravila svoje.Naslednjo menstruacijo sem dobila točno,sledil je tudi pregled pri G,kjer sem vprašala kdaj lahko spet začnemo.Rekla je,da ne vidi zadržkov,vendar da  verjetno ta mesec še ne bo nič.Sem ji tudi povedala,da pa smo že malo  ta mesec poizkušali.Se je samo nasmehnila in rekla,da tudi prav.In naslednje menstruacije ni in ni bilo in danes sem že v 27. tednu in vse je o.k.
Zato,punce,prisluhnite svojemu telesu in notranjemu jaz-u in same boste vedele kdaj ste dovolj močne,da poskusite znova.
Pa veliko sreče želim prav vsem,ki ste zapisale svoje občutke v tej temi!

(odgovor članu jasa)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Kdaj spet začeti po ss?
12.3.2008 21:52:05   
Anonimen
lpuser posted image . tudi js sem imela 2ss in obakrat so mi v bolnici in tudi g. dejali, naj počakam 3 mesece. Prvič sem počakala, po abraziji, 3 mesece, in se je končalo z 2 ss. zdaj sva si dala pavze 6 mesecev. 3 mesece, ki naj bi bili po abraziji pavza+3 mesece za pustimo se presenetituser posted image user posted image in ljubljenje brez psihičnega pritiska.

(odgovor članu nat78)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Kdaj spet začeti po ss?
28.8.2008 13:48:05   
Danijela84
Ojla.Berem vaša sporočila ker sem tudi jaz bila na istem. bila sem v 8 tednu nakar sem šla na pregled in so ugotovili da imam pojsteljico brez ploda.Dali so me na čiščenje.Od tega je zdaj 1 mesec pa pol po 40 d
neh  bi morala dobiti user posted image pa je ni .Bila sem na pregledu pri G in je ugotovila da ima ponovno sluznico zelo debelo.Dala me je na pregled kri če sem spet noseča  test je bil pozitiven a zelo nizek (13.91).Zanima me ali je kakšna verjetnos na glede tako nizek rezultat da bo ponovnouser posted image .


lp.Ribica

(odgovor članu jasa)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Kdaj spet začeti po ss?
6.9.2009 21:25:45   
MajaHorvat
Pozdravljene vse tiste, ki ste tukaj na forumu,

Moram vam povedati, da sem prav vesela, da ta forum obstaja saj mi odgovarjate na vsa tista vprašanja, ki me najbolj zanimajo.
Naj povem še svojo zgodbo:
Pred dvemi tedni sem izvedala ob 5:30 zjutraj da sem noseča no ja test je pokazal, bila se zelo vesela, še bodočega očka sem takoj poklicala in mu kar bleknila Dragi očka boš :) tudi on se je zelo veselil. Nakar sem po dveh tednih začela krvaveti, ker mojega ginekola ni bilo, me je njegova namestnica poslala na urgenco, bila sem seveda zelo zgrožena, kako to da me ni hotela niti pogledati, ampak dobro odšla sem na urgenco, kjer so me pregledali in rekli da je vse uredu, ampak vseeno naj doma počivam. Nasledji dan se proti večeru začela dobivati grozne krče (osebno mislim da so bili popadki - ubistvu sploh ne vem ali se temu lahko tako reče), ko sem šla na stranišče se je kri kar ulila iz mene in seveda na wc papirju je ostala gmota, v tistem trenutku sem ugotovila da bila to moja punčka (no ja v petem tednu seveda še ne veš kaj je po spolu, vendar naj vam povem da sem kar čutila da bi bila punčka), seveda v tistem trenutku, sem bila najbolj žalostni človek na svetu, sploh ne znam opisati tega občutka, ki sem tisti trenutek čutila. Nasledji dan pa si na urgenci povedala da je bil čisti ss in ne potrebujem nobenega čiščenja. Na pregled pri ginekolu še vedno čakam.
Resnično ne razumem zakaj bi do tega lahko prišlo. Imam pa eno vprašanje:
Ali je res da na spotane splave lahko pliva ista krvna skupina?

Hvala res vsem za pomoč
Maja

(odgovor članu Mavrica32)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Kdaj spet začeti po ss?
7.10.2009 10:35:41   
tropical
Meni je takrrat fekla g. ko dobim Muser posted image , lahko naslednji mesec začnem delat kar na baby-j.
Ampak je šlo skoraj leto (9 mesecev) skozi dokler nisem zanosila.


< Sporočilo je popravil tropical -- 7.10.2009 10:36:50 >

(odgovor članu MajaHorvat)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Kdaj spet začeti po ss?
7.1.2010 20:47:13   
ametist
Tule je en tuj forum, kjer je debata o tem, kdaj po ss spet poizkusiti.
http://www.babycenter.com/400_getting-pregnant-after-miscarriage_885256_931.bc?startIndex=0&sortFieldName=
V primerih brez abrezije v največih primerih priporočajo eno M, nekateri sploh nič (v smislu če bo telo pripravljeno, ne bo nič narobe), nekateri pa nekaj mesecev.
Očitno pa so v tujini bolj pogosti testi, s katerimi merijo, kdaj se hormoni v telesu vrnejo v normalno stanje.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Kdaj spet začeti po ss?
19.7.2010 23:56:20   
Slavi83
Meni so v porodišnici svetovali naj počakam vsaj 2-3 mes. Nekateri celo 6 mes. Pravijo pa tudi, da je najbolje počakati toliko koliko si blia noseča. Se pravi če je pršlo do ss recimo v 5 mes je treba počakati 5 mes.

(odgovor članu ametist)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Kdaj spet začeti po ss?
18.7.2011 10:59:05   
ilanaaa10
MajaHorvat moja zgodba je podobna tvoji. res je hudo....tudi midva sma nekak podzavestno govorila da je to bla najina pupika..pa glede tega ali lahko ista krvna skupina vpliva sem se tudi že pozanimala in načeloma sem večinoma dobla odgovore da to nima velikega vpliva..upam da res ne, ker si res ne želim da še en krat vse to doživim... zaradi fizične bolečine, pa tudi zaradi psihične.....

no glede tega kdaj po ss spet probat, pa so meni glede na to da se je samo ščistlo in nisem rabla abrazije, da samo počakam prvo M in že lahko normalno stopima v akcijo user posted image

(odgovor članu Slavi83)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Kdaj spet začeti po ss?
15.12.2011 20:33:10   
MioBambino
Dobila sem dva mnenja(7 t; missed abortus; endometrijska aspiracija):
  • prvi ginekolog: 1 menstruacija
  • drugi ginekolog: 2-3 menstruacije

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Kdaj spet začeti po ss?
15.12.2011 20:54:24   
ronja
Tudi meni so isto svetovali: nekateri 1 mesec (to pri tem splavu letos), nekateri pa 3 (rpi prvem splavu, pred 5imi leti). Oba splava sta bila spontana, kompletna - torej naravna - brez abrazije, oba v 6. tednu. prvič sva res počakala 3 mesece, ker se nama nikamor ni mudilo, je pa tudi potem takoj ratalo in zdaj posluša pravljice;). Potem sva naredila še eno punčko. Tako da zaenkrat je moja uspešnost 50-50, ampak jo dvigujem;).

Malo za vzpodbudo: sama sem imela splav letos sredi marca, sredi aprila sem imela že m. (ja, moj cikel se ne da motituser posted image ), konec aprila sem bila že spet noseča (pa niti nisva nameravala takoj naredit - sicer iz drugih razlogov, ampak se je sam tako odločil;) in zdaj sem že res proti koncu, januarja naj bi prišel moj mali.

Splav ni fajn, vsaki je hudo, jasno, samo če je zgodaj, je še sreča. Zjokajte se partnerju na ramah, pocartajte se, dajte iz sebe in potem pojdite naprej. Če imaš kak splav, še ne pomeni, da ne moreš imet otrok - preizkušenouser posted image . Vso srečo vsem!!!


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu MioBambino)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Kdaj spet začeti po ss?
1.1.2012 17:02:08   
Anonimen
Pozdravljene punce,

zanima me, če je katera že imela izkušnjo kot jo imam jaz...in sicer...bila sem 5 tednov noseča in sem 20.12. imela SS...danes sva z mojim imela nezaščiten odnos in mu je pač ...v mene user posted image ...zanima me, ali je možno da zanosim, ker po SS sploh nisem imela user posted image . Predvidevala sem, da bi jo morala dobit v 2.tednu januarja.

Izračunala sem si in sem v času ovulacije, pa tudi izcedek imam kot bi moral bit pri ovulaciji. Zanima me samo, če je možno takoj po SS zanosit in če bo kaj narobe, če bom?

Rada bi slišala samo, če kdo kaj morda ve ali ima morda tako izkušnjo, da vsaj vem kaj pričakovat user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Kdaj spet začeti po ss?
5.1.2012 15:31:08   
Anonimen
jaz sem na istem, kot ti anonimna. V začetku decembra sem imela ss v 6. tednu(tabletke), zdaj pa čakam user posted image (danes 35 dan). Že en teden imam vse "simptome" nosečnosti. Imela sma en nezaščiten user posted image ravno takrat, ko bi imela ovulacijo, če bi imela menstruacijo namesto splava.
  http://zadovoljna.si/clanek/barvni_tip/seks-po-splavu.html tukaj piše da je možnost zanosit takoj po splavu, ampak če je to ok, pa ne vem, nisem še nikjer zasledila. Naredila sem test v 30 dnevu po splavu, ampak ni nič pokazalo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Kdaj spet začeti po ss?
6.1.2012 18:56:59   
Anonimen
Aha...no bomo vidli :) jaz sem sicer bila včeraj pri ginekologinji in sem jo vprašala, kdaj bi lahko spet začeli načrtovati user posted image , pa mi je rekla, da lahko kar takoj, ko bo ovulacija...zdaj nevem če je to v redu, ker sem vsepovsod v literaturi prebrala, da je potrebno počakati vsaj eno user posted image , da se v maternici vse lepo uredi :)

Zdaj pa nevem kako in kajuser posted image ....bomo vidli kako se bo vse odvilo user posted image

Jaz sem imela pred 19 dnevi SS in bomo vidli, če bo kej za 10 dni...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Kdaj spet začeti po ss?
13.1.2012 14:46:10   
Anonimen
anonimna je možno da zanosiš, ker jaz sem po ss pred prvo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Kdaj spet začeti po ss?
13.1.2012 15:32:47   
Minnnie
In pol je blo vse v redu? Si uspešno donosila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Kdaj spet začeti po ss?
3.10.2013 13:38:32   
moja sončka
punce na fb je skupina za naše angelčke če se želim katera pridružiti bomo zelo vesele skupina je pa skrita

(odgovor članu Minnnie)
Neposredna povezava do sporočila: 67
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Druga nosečnost in rojstvo: dejstva in nas...
Se opogumljate, da bi se ponovno podali na pot? Za vas imamo nekaj koristnih nasvetov.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?