|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
4.12.2006 20:28:47   
lucika
ja, kar se tice pa odnosa...grozno. hvala bogu za kolegico in njene "kolegice", ki so malo pogledale na naju. ko pa ni bilo nobenega iz te smene, je bila pa groza. pediatri na oddelku so me posiljali, naj bom cim vec z otrockom; na intenzivni pa nadirali, ces, da motim zdravljenje. ena koza je celo lucko za zlatenco vgasnala in zraven komentirala, da vec ko sva z mozem tam (mogoce 3xpo5 minut na dan); slabse bo zdravljenje, ker morajo vse pogasnit. halo, a ko je bila pa druga smena, pa ni blo nic za vgasnit...
brrrr, ko se tole spomnim.... bom kar nehala.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
4.12.2006 20:46:49   
mis
lucika in vava... res grozno. lepo da se je vse izteklo kot se mora. držimo pesti za naprej.

jaz imam pa eno vprašanje. naša tina je pogruntala svoje rokice in prstke. kaj narediti? skoz jih tlači v usta. ko ima roke pa noče dude ... kaj nardit da se ne navadi?

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
4.12.2006 21:49:53   
Pikabu
Bom zdaj začela pisat (20.13), končala pa verjetno enkrat dosti kasneje. user posted image

Maks mi je zaspal v naročju in zdaj spi naprej v ležalniku. Ko se zbudi, vem, da bo lačen, pa ga bom vseeno poskušala kar spravit spat v košek. Ema se še igra in nori. Danes ima spet ogrooooooooomno dela. Smo šli prej gledat Miklavža in je čisto navdušena. Je klicala moja mami in se je ona oglasila na telefon, sploh ni rekla prosim, ampak je kar hitela razlagat, da je bila pri Miklavžu in da ji je dal bonbon. Jutri gremo pa še enkrat, tisti bo bolj "osebni", saj smo morali starši otroke prijaviti in tako vsakega pokliče in mu da darilo. Jo že vidim, kako bo spet vsa navdušena.

Hvala vsem za nasvete glede moje prijateljice. Saj sem ji tudi sama rekla, da to ni panike in da ko bo čas, da so bo odpirala, res sem pa sama pri obeh bila odprta in ne vem, kaj to pomeni, če nisi čisto nič. Ji je pa že zadnjič rekel, kako misli rodit, danes pa spet, pa sem prav rekla, da vas moram vprašati, če ste tiste, ki ste tudi bile popolnoma zaprte, imele kakšne težave s samim odpiranjem med porodom. Jaz mislim, da bo tudi njej šlo super. Kar se pa popadkov tiče. Jaz sem pri obeh imele umetne, svoji se mi sploh niso začeli, pa me je v drugo tudi veliko bolj bolelo. No, same popadke sem lažje prenašala, ker sem bila bolj pripravljena nanje, na koncu, ko pa čutiš tisti pritisk, pa še ne smeš pritiskati, to mi je pa bilo huje. Sem po porodu celo rekla, da grem rodit samo še z EA, pa bom videla, če si ne bom že premislila do naslednjič. Mi je pa babca rekla, da si to samo domišljamo, da umetni bolj bolijo. Je rekla, da umetne dajo, če so lastni prešibki, če bi bili pa lastni dovolj močni, bi pa tudi prišli do take bolečine, ker je potrebno, da so dovolj močni za iztis. Jaz ne vem, jaz tako nimam izkušenj, mislim pa, da je ena od oktoberk pisala, da so jo lastni bolj boleli. Upam, da nisem kaj pomutila.

Hvala tudi, da ste mi pvoedale za avtobus. Saj upam, da ne bom potrebovala. Jutri moj možek poje v parlamentu, jaz bi morala nujno v HM. Tako je ena varianta, da grem iz centra na bus do BTC-ja, druga pa je, da naju bo kar peljal v BTC in gre potem on sam do parlamenta. Vse je odvisno, kako zgodaj se bomo zjutraj spravili od doma. Ema gre v varstvo, ker z obema si pa skoraj ne bi upala. Še Maksa bi najraje pustila v varstvu, pa bo predolga in ne bo zdržal toliko časa brez mamice. Kakšni so pa kaj avtobusi? So že vsi tisti nizkopodni, da prideš z vozkom gor? Bi šla ful rada kar z vozičkom, opcija je pa tudi s kengurujčkom. Bomo videli. Malo me nervira vse skupaj, ampak jutri je edina šansa, da pridem do tega HM-ja, potem je spet vse zasedeno. Grem pa kupti za 4 dojenčke, ki jih bomo šli gledat. Za tri punčke, za enega pa še ne vemo, pa bom kupila kar za oba spola, potem pa če bo punčka, bo Maks nosil, če bo pa fantek, bom pa prihranila, saj je še kar nekaj dojenčkov na vidiku. Mogoče pa že danes ponoči rodi, potem pa ne bo težav.

altati
, ne računat prehitro name s CD-jem, ker je možek trenutno polno zaposlen. Moram še user posted image user posted image user posted image skoraj v urnik vpisat, drugače sploh ne pridem na vrsto. user posted image user posted image user posted image Bom pa poskušala spraviti skupaj, ker vem, da so bile res lepe in dobre pesmice. Mogoče bom pa bratca lahko kaj angažirala, pa bo on kaj pomagal. Ena je pa res ful lepa, refren gre nekako tako: "Mama, imam te rad, sezidal ti bom grad, da ti dokažem, imam te rad..." Izvajalca ne vem, je pa tako krasna pesem, meni gre kar na jok, ko jo slišim.

tasha, dobrodošla v klubu tistih, ki že imamo M user posted image . Vidim, da nas je tukaj kar nekaj. Punce, bomo morale kar paziti, da ne bo prehitro še kakšen user posted image . Muki, samo prime me na vsake toliko časa, pa se potem spomnim na sladkorno in vse skrbi, pa hitro prevlada razum in pravi, naj si vzamem malo več časa, da se spravim k sebi in na to malo pozabim. Pa ne vem, če ne bi bilo dobro, da grem za malo dlje časa nazaj v službo, ne da eno leto delam, pa me ni. Pa še nekaj bi rada pred novo nosečnostjo: shujšala. Že za prejšnje poletje sem si obljubila, da bom oblekla nazaj eno prekrasno modro obleko, ki sem jo imela ob izdaji CD-ja in to obleko bi res rada spet enkrat oblekla. Želja po otročku pa je, to je pa res. Mi je pa mož na začetku nosečnosti isto rekel kot Maxici, da je zadnja, ker me take ne bo več prenašal. Pa sem mu rekla, da preden bo čas za tretjega, si bo že premislil in si je premislil še pred porodom. Sem potem postala tako pridna. user posted image user posted image user posted image Res sva se še pred porodm pogovarjala, da vsaj eden bo še zagotovo. Aja, danes me je to tisto JAZ BI TUUUUD prešinilo zato, ker bo ona rodila, ko bom jaz šla že skoraj nazaj v službo. In sem pomilsila, kako hitro je meni minilo 9 mesecev, bomo res kmalu pisale, kako je, ker gremo nazaj. Pa imam svoje delo rada, ampak se mi zdi, da mi bo tokrat še težje pustiti moja sončka drugje v varstvu.

Trenutno zaključujem pisanje (20.35), nadaljujem kasneje, ko spravim otroke spat.

Nadaljujem ob 21. 20. Oba sončka sta v posteljah, oba še čvekata. Maks je že sedaj isti ko Ema. Je priden v svojem košku, se zgovarja in čeblja in potem mirno zaspi. Ko ima dosti, malo začne stokati, da mu dam dudo in potem zaspi. Cuker je. Ema je pri tej starosti zaspala ob dojenju in sem jo morala zelo previdno prestaviti, da je spala naprej, sicer smo morali ponoviti zgodbo.

Midva sva pa ša športanje bolj lene sorte, zdaj se morava pa res malo v roke vzeti. Upam, da najdeva s prijatlejico, ki bo kmalu rodila, kakšno stvar za mamice, potem mi bo lažje. Bi pa rada, da bi tudi z možem nekaj skupaj počela, pa ni izvedljivo, ker nimava varstva. Se morava pa drugače znajti.

Cmeranje: ufffff, še vedno. Jaz sem že po naravi bolj take sorte, zdaj pa itak. user posted image

Ooooooo, Maxica. Tole je pa super, da se lahko vsi spravite spat. Mi si kaj takega privoščimo ob sobotah... user posted image

Ej, Maxica,
šele sedaj sem videla, da greste tudi jutri v LJ. A boste kaj v BTC-ju, oz. jaz se imam namen po City parku potepat. Da vem, če je možnost, da se kje vate zaletim. user posted image user posted image user posted image Držim pesti, da bo jutri Lan podoben Maxu, Ema je bila pri nas tudi taka, Maks gre pa tudi lepo po njenih stopinjah. Upam, da nama uspe tudi jutri.

mis, škoda, da je padlo v vodo. Upam, da se vama kmalu ponudi nova priložnost. Tista slikica s Tino v bani je pa res super. Zna vaša Tina že "živjo" dati. user posted image user posted image user posted image Naš Maks tudi tlači roke v usta. Prav dudo vrže ven in roke noter. Danes si jih je tako tlačil, da je kar kašljal zraven, mu je šlo na bruhanje. Jaz ga načeloma pustim, poskušam uturiti dudo nazaj, danes v tem primeru, sem ga pa vzela v naročje in prijela tako, da jih ni mogel dati v usta.

lucika, vava, prav grozno, kaj ste morali dati čez. Samo, da je sedaj z vajinima sončkoma vse v redu. Sem spremljala sošolko, ki je morala čez še malo hujše stvari (so vedeli pred porodm, da ne bo vse v redu, pa potem odkrili še cel kup drugih stvari). Pomembno je, da ste doma, da lepo napredujejo, ostalo pa res pozabiš, samo da je z otročkom vse v redu.

Zdaj pa mislim, da sem se prebila čez vse čez. A sem še kateri pozabila geslo poslat? Luciki, se mi zdi? Muki, a tebi sem?

Evo, končujem ob 21.40. Še malo popravim, pa odpošljem.

Lepe sanje vsem, pa jutri prijeten dan. Jaz se javim enkrat zvečer, če bom pri sebi.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
4.12.2006 22:31:02   
frrrr
ni kriv majhen otrok... ne vem kaj mi je, da sem tolk lena... vas preberem, pisat se mi pa ne da user posted image sej bo minilo... upam... user posted image

vava, lucika, groooooza kaj sta morale prestati... že samo ob branju vajinih postov sem dobila solzne oči... kaj bi šele bilo, da bi se meni to dogajalo user posted image
dobre sta... držta se še naprej!!!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
4.12.2006 22:40:40   
mis
Pikabu, altati, to so te pesmi, ki jih jaz sedaj pečem. Altati, mislim, da si se mi ti tudi prijavila. Tako da ga dobiš...

Ta teden...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
4.12.2006 22:47:50   
Pikabu
O, mis, super. Kdo je že izvajalec? Jaz imam en mix vsega, nekaj od tega izvajalca, pa nekaj od Čarovnika Grega, pa če se ne motim od Stena Vilerja, pa še od koga verjetno. Mi je brat jih dal, ko smo izbirali za eno čestitiko na radiu. Mis, a ni ta o mami lepa, jaz se kar topim, pa user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
4.12.2006 22:55:52   
frrrr
beki, ženkica.. js sm vama tut glih zapekla CDje... jutri gre na pošto...

še katera?
da ne boste iskale kaj... maček muri in baby mozart...

lahko noč!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
4.12.2006 23:17:40   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

ni kriv majhen otrok... ne vem kaj mi je, da sem tolk lena... vas preberem, pisat se mi pa ne da user posted image sej bo minilo... upam... user posted image

Frrr, upam, da te ni prijelo kakšno odvajanje od RR-ja? user posted image user posted image user posted image Te pogrešamo....

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
4.12.2006 23:58:03   
frrrr
user posted image ni odvajanje... vas skoz čekiram user posted image  user posted image  user posted image

dejte kej pisat, da bom mela kaj brat user posted image

sej bom jutri bolj pridna... al pa tut ne... no, enkrat se bom že poboljšala user posted image

lepo spite!
grem še pod tuš in spat... do 3. ure user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
5.12.2006 5:59:24   
Pikabu
Prva, prva, prva.... user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro vsem skupaj. Sem samo prišla ene številke shranit, pa si ne morem kaj, da vas ne bi pozdravila. Zdaj grem pa najprej Emo dvignit, nato še Maksa, pa gremo proti LJ.

Lep dan vsem skupaj. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
5.12.2006 7:41:18   
tasha23
Druga druga druga
danes smo končno spali user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
5.12.2006 8:34:12   
tasha23
Preden se Gael zbudi, da se malo razpišem: V glavnem smo končno spali 5 ur v celem in to mi kar paše, tako, da ko smo se zbudili ob 4.30 sem bila že spočita. Je pa vseeno mali Gael potreboval uro in pol, da je pojedel svojih 180 ml (probleme smo imeli s podiranjem kupčka - mu ne gre vedno dobro od rok user posted image )
Maxica hvala za pohvalo ta slika je od nedelje, ko smo šli na obisk, pa sem imela 1kg pudra na sebi za skritpodočnjake (moj user posted image  rad vidi, da se malo namažem user posted image )

Muki, tudi jaz se zjočem ob kakšni pesmici na katero sem tako ali drugače navezana, mislim, da nisem v nobeni depresiji, le bolj občutljiva - raznežena semuser posted image
joooj, Gael se je zbudil in se zdaj carta v maminem naročju - posledica: težko pišem user posted image user posted image user posted image

Vava: jaz bi tudiiiii; vedno sem si želela dvojčke ali otročka z čimmanj razlike... zaradi CR pa moramo počakati do marca meseca, da se telo odpočije in potem lahko delamo na drugem.

Spet je zaspaluser posted image  - očitno bo današnji dan podoben včerajšnjem: spt 15-20 min, pojest 40-60 ml ali se crkljat na joški, spet zaspat, se previt  (polna plenica)
Uh kako je lušken ko spi user posted image :
Drugače pa je včeraj pri nas že Miklavž in je malemu Gaelu prinesel vlakec s katerim se bo igral ko bo malo večji:
user posted image
.

Če bom lahko se vam javim še kaj kasneje - upam, da maček bo tudi danes priden.

Še enkrat hvala za pohvale user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
5.12.2006 8:44:03   
mtina
Pikabu: včeraj sem ga pod silo potem spravila spat, saj je bil tečka; nato se je ob 16.00 zbudil dobrovoljček in čebljal do 22.00. Je bilo ok. Tudi jaz odprta le 1 cm, ko mi je odtekla voda. Bilo je pa tako, da mi je voda odtekla ob 2.00 zjutraj; ko sem bila še prejšnji dan na pregledu, sem bila še zaprta.
Tako da vse ob času. Uživajte danes.

Pa kje ve živite, da ste lahko bile včeraj zunaj - pri nas je bil skoz dež. :-(

mejte se!

Lp

Sonce!!!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
5.12.2006 9:17:37   
moci
no, pa sem se na hitro prebila skozi vaše prispevke. včeraj sem že ful napisala pa se je vse zbisalo. user posted image
v glavnem sem vam hotela povedati da smo si mi v nedeljo privoščili skupno kopanje in ul uživali. priporočamuser posted image

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
5.12.2006 9:19:27   
štorkljica
Živjo čveke!
Se oglašam po dooooolgem cajtu in javljam da smo vredu in utrujeni in v glavnem brez časa za sebe poskrbet kaj pa še za tukaj gori čvekatuser posted image  Mi je Muki včeraj pisala pa sem se prišla zato malo oglasit. Nimam pa pojma o čem trenutno čvekate ker nimam časa prebrat vidim pa da ste prehitele ne samo septemberke ampak tudi avgustovke!
No vglavnem naša Ajda je super, raste se vsak dan več smeji mislim da na momente že čeblja, ker se pa res ogromno z njo pogovarjamo in nas je začela po mojem že oponašat. Zdaj začuda še spi zato sem tudi jaz malo razbremenjena. Me pa drugače okupira za celi dan, tak da zvečer ko zaspi ob 22.30 sem kot cunja in ponavadi padem v posteljo nezavestnauser posted image
No upam, da ste ve in vaši malčki tudi vredu in se mate fajn.
Pridem vas še kaj pogledat ob prvi priliki.
ČAU BAU

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
5.12.2006 9:21:02   
moci
pa še ena slikica naše scrkljanke pripravljene za potep:

user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
5.12.2006 9:33:44   
lucika
zjutraj so po radiju povedali, da je danes polna luna. al prazna, oziroma kakorkoli; ona ki mece!
sem si rekla, a to je to....
vceraj je prespal, da bi lahko sli po svetlem ven. se zbudi, naje in spi..sva ga skopala, in spet spat, pred barom, ne vem tocno ure. in ko sva sla se midva spat, se je zacelo...
lacen ob 10, pa ob 12, pa ob 2, pa ob 4, pa ob 6, pa ob 7, pa ob 9. zdaj mal dremucka...pa ne bo dolgo, ker zdaj pa ga ne cakam, in greva ven.
se mi zdi da mi bodo joske odpadle. se pridno mazem, pa me spet vedno bolj bolijo, pa vedno bolj se mi zdijo vnete. pa sem spet tam..kjer ni nic lusno:)

to je torej od lune.

no, med tem hranjenjem je pa malo spal, pa malo godel, ko je kakal, al kaj te vem, ce ne dela tega ze iz navade. je pa tak glasen pri tem svojem jamranju, da ne mores spat zraven. od stirih naprej je seveda spal pri nama. ok, teckal, ne spal. pol casa sem ga itak na sebi mela. sem pogruntala , da zaspi, ce ga si das na trebuh. pol pa jaz spim v polsedecem polozaju, z malim na sebi. cez kako uro mi ga pa uspe poleg sebe prekucnit, pa da vsaj malo zaspi naprej...ampak ko je ura osem, pa ga ziv bog ne zadrzi vec v lezecem, se manj pa tihem polozaju. meni se pa kar moti zraven...
z lahkoto se zbudim ob 2,4,5...a ko je enkrat 6,7,8..se mi blede, tak bi spala...

samo, ce sma si piko navadla, da spi do 11 ce nama je, ni hudic da ne bova se aidana. bo pac malo dlje trajalo solanje:) enkrat nama menda ja uspe.

nic, grem budit junaka, pa ven na mrzlo...

lp

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
5.12.2006 9:54:57   
Clody
Jutroooo,

Samo na hitro se va, javim. Očitno bom jest bolj vikendašica. Pa ne mene kregat, ampak Nejca.
Med tednom moj res ogromnooo dela, mali nč ne spi in je  skoraj nemogoče kaj napisat, ker se dere takoj ko grem stran.
Dons zjutrej je pa še moja ljubav fasala gnojno angino in se bova morala zdej z Nejcem po bajti skrivat!user posted image user posted image

Preberem vas pa že, drugač bi bil vikend premalo dolg, da bi prebrala vse za nazaj pa še kaj napisala ko ste pa take čveke!

Dež bo dež!!!!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
5.12.2006 10:14:36   
Ženkica
Čao punce.

Bom zelo kratka; skratka, mi že 3 noči ne spimo oz. spimo zelo zelo slabo user posted image ; Kajo non stop napenja in krotoviči, čez dan pa spi kot kak angelček in je vse ok - se mi zdi, da je zamenjala noč za dan. Čez dan jo pa nikakor ne morem obdržat budno, takoj zaspi, pa karkoli se lotim naredit.

Dajtem mi prosim še povedat, a ima morda katera tiste čudežne "vetrovne kapljice" iz slovenjgraške lekarne? Zanima me, če so res tako super. samo še pogruntat je potem treba, kako pridt do njih, ker po pošti jih baje ne pošiljajo.

Skratka, FRRR, hvala za CD, mi je maček Muri fulll zakon, še od moje mladosti, tko da to bo za enkrat bolj za mojo dušo user posted image .

Grem zdj en zajtrk skupaj spacat, ker potem pride zavarovalni agent, mormo spet bajto mal zavarovat, za svaki slučaj.

Lep dan vsem skupaj,

Ženkica

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
5.12.2006 12:04:47   
Arabela
HOJLA ČVEKE!!!

Sem se komaj skozi prebila...
Naša mala še vedno spi cele noči.. danes je spala od 22ih do 9ih.. super ampak to pa pomeni, da smo aktivni cel dan!!! Zdaj je začuda zaspala in spi že pol ure..  Ves čas se ukvarjam z njo, ji pojem, mala že ful čeblja in oponaša, igračke so tudi že postale ful zanimive..

Se je pa pojavil drug problem... Včeraj na primer sem odšla v Avstrijo po pleničke, sem malo pustila z babico in dedijem cca. 2uri.... in mala je ves čas jokala, ni hotela jesti, nikakor je niso mogli pomiriti user posted image .. je mami imela mojo majico gor, da bi jo zamotili pa nič... umirila se je šele ko sem prišla domov...

Drugi problem, sicer povezan s tem pa je, da se je mala navadila pred spanjem da je ves čas na dojki... včeraj se je cartala skoraj 2uri!!!! zaspi le pri meni.. A sem jo res tako razcartala user posted image  FDude pa noče... Zaradi tega sem kar precej utrujena...

Evo sirena se je vklopila

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
5.12.2006 12:36:08   
Tina&Dean
Ojla babike user posted image !

Kako ste kaj?

No da se malo pohvalim - naš mali tudi spi celo noč tak od 21.00 pa do 7 oz 8.30.
Za tiste ki imajo vaši sončki krče, ste že probale kaplice Sab Simplex proti krčem? Jaz dajem Žanu 3x na dan te kaplice in 3kaplice AD3, pa ga ne mantrajo krči.

Mtina - jaz sem spraševala koliko pojedo vaši malčki, če so samo na prilagojenem mleku?

Lp

7.10.2006 se nama je pridružil najin pikec Žan (3500g, 50cm)
22.7.2009 se nam je pridružila princeska Zoja (3700g, 50cm)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
5.12.2006 13:05:53   
Arabela
Da nadaljujem...

Mogoče je mala tako navezana name, ker sva dosti same user posted image .. naš ati namreč ful dosti dela, zdaj je trenutno odsoten že od prejšnjega četrtka... sem pa že od začetka malecko dosti puščala pri babici (ko sem imela šolo) in ni bil problem, zdaj pa ni šans da jo pomiri...  No, glavno pa je da je mala ok, nič bolana, zdaj ima že o. 6100g!!! Raste ko gobica.... ČE pa tako rada papa... zdaj se dojiva že tako, da jaz po turško sedim ona pa v mojem naročju.. zakon, vam rečem...

Jutri pa se greva malce razgibavat.... sem naju prijavila na trebušni ples za maimice in dojenčke.. v četrtek pa greva na telovadbo z dojenčki... upam da bo fajn... to je preko Štorklje.. se že prav veselim in upam da bo fajn...

Upam da se še kaj javim..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Tina&Dean)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
5.12.2006 14:01:07   
Arabela
Ko ste omenjale CDje... Pri nas poslušamo tudi pesmice Romane Kranjčan... toplo priporočam...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
5.12.2006 14:10:08   
altati
se samo na hitro javim.
da sem še živa.
možek je imel dans manjšo operacijo in ga moram 'ckljati', poleg Jaša in punc...tako da res ni časa. smo zdajle prišli iz Lj iz bolnice...
se javim zvečer!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
5.12.2006 14:37:55   
tasha23
Danes je res čuden dan, naš malček je prav ubogi, tako ga krči, pa res ne vem kaj sem takega jedla, da ga muči user posted image . Tako da današnji dan izgleda trenutno tako: krči, jok, crkljanje, hranjenje (danes veliko je, glede na to, da ga tako krči!), počitek itn

Božček, tako se mi smili, da še jaz user posted image  z njim.
Jaz bi tako rada našemu Gaelu kupila nekaj za prihajajoče praznike, v bistvu mu nič ne manjka, vendar... saj vem, da je še premajhen, da bi razumel, pa vendar bo nekaj za spomin - bo še katera mislila, da sem nora vendar ga sllikam za vsako priložnost ali posrečen trenutek, meni je žal, da imam malo svojih slik, moj user posted image  pa ima še manj od mene. Na srečo imamo digitalca in razvijemo samo ta boljše, vse skupaj pa shranimo na CD.  user posted image
Punce ne morem verjet vendar kljub temu, da jem in nič ne hujšam sem s pomočjo steznika oblekla jeanske, ki sem jih nosila pred user posted image user posted image user posted image user posted image  - tako sem vesela. - ne maram preveč trenerke in sem bila že obupana, da si bom morala nabaviti novo garderobo, saj so mi nosečniške stvari postale že prevelike. Kile pa bomo zbijali ko bom končala dojiti.

Ok, se javim še kaj kasneje, če bo mali princ bil ok.

telovadba v maminem naročju:
user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Otroci, ki ne smejo oditi
O mamah in očetih, ki ne znajo izpustiti.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Uporaba kolesarske čelade
abee

Zakaj ne nosite kolesarske čelade med vožnjo po mestu?

Ker ne paše k mojemu izgledu (17%)

Ker mi pokvari frizuro (17%)

Ker je predraga (7%)

Ker se počutim varno tudi brez čelade (34%)

Ker mi postane v napoto, če parkiram kolo in hodim po mestu (24%)

Število vseh glasov: 87

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!