Pikabu
|
Muki, je že frrrrrr pobrala glavno nagrado. frrrrrrr. Altati, sem že tukaj. Ko se je naša gospodična končno zbudila, smo imeli ogromno dela, da smo vse pregledali, kaj je prinesel Miklavž. Komaj je uspela pojesti čokolino. Najprej je odprla pikado in "uredila" vse puščice. Za tem je hotela odpreti železnico, pa je mami ni znala dati ven iz škatle. Sva morali takoj klicati atija, da naj hitro pride domov, da bo odprl železnico in jo sestavil. Za tem sva šli Maksu postavit igralni center. Ema je pridno pomagala in spodaj vse zapela, Maksu je bilo pa tudi všeč. Se mi zdi, da nič več naključno ne zadane igračke, ampak da ima že kar občutek, kako jo mora zadeti, da se premakne.To ima zdaj res veselje in je takoj začel mahati po najbljižji igrački. Za tem je Ema ugotovila, kaj vse zna pametni kužek in se je veselo igrala z njim. Komaj sem jo prepričala, da sva se oblekli, da smo šli ven. Šli smo naproti prijateljici in ker je rahlo rosilo, sem Maksa dala kar v kengurujček, Ema je šla pa peš. Po poti smo videli, kako se je en avto skoraj prevrnil, pa je imel srečo, da ga je grmovje odbilo nazaj. Sem hotela iti pogeldat, če je kaj za pomagat ali vsaj koga za poklicat, pa se je v tistem že ustavil en s tovornjakom. Še sreča, da nismo šli, ker se je kmalu za tem pripeljal še en tovornjak in ga je kar zavrtelo, bi priletel direktno v nas, v tistem trenutku se je pa pripeljal še en kombi, ki se je za las ustavil, da ni počil vanj. Me je postalo pošteno strah, tako da smo se potem s prijateljico kar obrnili nazaj in pri nas doma čvekali, Ema je pa razkazala vsa svoja darila. Ko je prijateljica šla, sem se spraševala, če se Miklavž ni zmotil pri darilih. Ema je šla ležat na Maksov igralni center in se je igrala s kužkom. Sicer je pa nad vlakcem zelo navdušena, samo to mora pa res ati priti domov. Sama se pa počutim nekaj sitno. Mož pravi, da me luna daje, očitno me je potem to danes prijelo, altati, oljbubim, da se do jutri poboljšam. Ne bom prav nič sitna prišla. Kot je že frrrrr uganila, se jutri odpravljamo na obisk k altati in se že zelo veselim. altati, jaz sem tudi imela probleme, kaj naj skuham, potem sem se pa na hitro za rižoto odločila. Imam že vse pripravljeno, samo še riž zakuham, pa bo. Le možek mora prej sporočiti, da prihaja domov. Je pa res beden dan, mene je vrglo oboje: luna in dež. mtina, upam, da napad čim prej mine. To pa res boli, jaz sem ga imela med Emino nosečnostjo. Sem trenirala za porod, kako bom prenašala bolečino. Muki, lepo, da je vse v redu. Zdaj pa le v akcijo. Zaščita pred dežjem za voziček: dobi se univerzalna. Mi smo jo že pri Emi kupili v Arielu, ker je bil tam tudi voziček kupljen, mislim pa, da bi tudi BC moral to imeti. Ne zgleda čisto lepo, ker na eni strani malo štrli (če je voziček v ležečem, če je pa v sedečem in ročaj obrnjen, je pa v redu), ampak pokrije pa cel voziček in to je važno. Muki, kako se pa naredi, da začneš uživati v buckastem telesu? Mene danes spet nekaj meče. Mi je šla zadrga na najljubših hlačah. Pa namesto, da bi me kaj izučilo, samo bašem vaše same tak stvari, ki bodo samo še poslabšale zadevo. Pa spet ne bo nič z mojo modro obleko... Grem še jaz malo miže premišljevati, da ne bom svoje sitnobe tukaj gor razpredala.