|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
6.12.2006 11:33:58   
vava
Altati - stavim na Maxico in prosim za kapljice. Samo, če ti je dolga ali odveč pot do lekarne, mi povej pa se bom jaz odpravila tja. Pozdravi možeka, naj hitro pride k sebi.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
6.12.2006 12:11:34   
muki1
Čao punce.

Prišla s poporodnega pregleda in je moja mala prijateljica čisto okej, spet jo lahko rabim v vesele namene...... v bistvu sem jo že user posted image .

Drugače pa vas kaj na hitro preberem, pisat ne utegnem, si mislim, da bom zvečer kaj napisala, pa ga Neža že spet dva dni serje zvečer in mi zaspi po 22.00 uri, jaz sem pa takrat še tudi samo za posteljo.
Včeraj je tudi nas obiskal Miklavž, kakšne iskrice v Nežinih očeh so se prižigale in kakšna sreča je bila, ko je videla, da ji je prinesel Uhača ( od naju z atijem ) in dnevno sobo za Barbike ( babica in dedi ). Iva se je pa posvirala na svoje ropotuljice ina račke za kopanje in je veseljačenje gladko prespala.
Miklavž pa se ni pokazal, ampak je z zvončkom pocingljal pri oknu. Parkelj pa pri nas ne hodi, ker je Neža zelooooo pridna. Smo bili lani na enem roj. dnevu v času Miklavža in so tja prišli Miklavž in parkeljni, pa se jih Neža od takrat noro boji ( zabava pa taka user posted image ).

Altati, a Evik pride? Kaj je za nagrado?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
6.12.2006 12:34:33   
altati
Vava - maxica narobe! si pa blizu:) Kapljice dobiš, ti jih pošljem, samo na ZS mi pošlji naslov! Ni mi odveč, ker nam jih bo v roku dva dni zmanjkalo. Dobiš jih v roku 2-3 dni, bo to ok?

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
6.12.2006 12:47:32   
vava
Poslala naslov, hvala še tukaj.
Kolikokrat pa lahko ugibam?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
6.12.2006 12:54:06   
altati
muki1- Evik narobe! nagrada bo ena veliiika čokolada z lešniki-Lindtova, ki je najbolša! Punce, berite katera se gre v četrtek potepat, saj je tako lepo napisala.... Najbolje da vam bomo po obisku kar slikice gor prilepile, a prav?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
6.12.2006 12:55:37   
altati
Vava, dokler ne uganeš:) Kapljice ti pa pošljem, daješ jih trikrat na dan, pred obroki, od 15-20 kaplic. Naš Jaša jih z veseljem poliže iz žličke, ker so takoooo finooo sladke. Sem jih poskusila.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
6.12.2006 13:20:32   
altati
Ravnokar se mastim z enim parkljem, prekritim s čokolado in polnjenim z vanilijevo kremo. Jaša spi, tavelika je že odpeketala na računalništvo, tamala je še v vrtcu, ker ima plesne do polštirih, možek ves ubogi sedi za računalnikom (kljub bolečinamuser posted image ) in rešuje 'buge'. Le zakaj jih pa programira, a ne? Dan je ves zaspan, jaz pa ne vem, kaj user posted image naj počnem...Kljub obilici dela, se mi ne da nič...še za kosilo nimam pojma kaj naj skuham!
Popoldne moram še v šoping, prihodnji torek pri možu v firmi pride Dedek Mraz in moram kupiti darila za punce in Jaša. Imajo eno predstavo in obdaritev.

Kje je danes naša Pikabu????

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
6.12.2006 13:28:41   
mtina
Hej!

Frrr našega so Sab Simplex zaprle, tako se je potem jokal, ker ni mogel kakt - se mi je že čist zarolal! Sedaj je pa ok. Je pa res, kot so povedale, da uporabljam Koroške - pa mi jih je ena poslala, tako da ... žal. user posted image

Tina&Dean: maš spije baje fuuuuul preveč - pa saj o tem sem že na veliko pisala: 140-170 ml 6-7 obrokov. Tak že zdej pije cel mesec, ker mu nisem smela zvišat mere ... po nasvetu pediatrinje - se pa sedaj zgodi, da je prej imel 5 obrokov, sedaj jih ima pa največkrat 7. Kar pomeni, da je premalo ... Drugače se pa to, koliko pojedo meri po teži: 

120-180 ml na kg telesne teže, kar se porazporedi na 5-6 obrokov na dan.
Npr.: 180ml x 5.5kg = 990 ml
         990 : 6 (obroki) = 165 ml toliko lahko max. spije v enem oboku, ki bi naj bili v razmaku najmanj treh ur.

Kakor koli naš je pravi zadovoljček, ko je sit, tako da je sicer na zgornji meji, ampak bo že zgubil, če bo predebel, ko bo shodil. Midva sva oba suha. Ali tvoj preveč poje, ali zakaj te skrbi? Saj na škatlah od mleka pišejo mere, samo je tako različno katero mleko uporabljaš.   user posted image

Danes je pa butast: sploh ne moremo ven! Sicer pa jaz tako ne bi šla, saj sem imela ledvični napad. se še spomnite? Sranje, pa sem mislila, da je že ok. To pa tako boli ... user posted image

Lp, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
6.12.2006 13:41:04   
frrrr
altati, jaša zaspal v naročju, ko so kapljice proti krčem prijel... sem zihr, da so ga zbudili krči, ker je zatulil, kot bi ga iz kože dajali,  prknil in je bilo ok... potem pa spet isto... sem šla hitro po kapljice, potem pa ga še enih 10 minut masirala po trebuščku in z njim jokala, da je prijelo... so pa tudi te (sirup proti krčem od lj. lekarn) fajn sladke in jih ima rad, ampak jih lahko doziram le 4x dnevno po 8-10 kapljic - sem potolažena, da os vsaj naravne iun mu ne dajem neke kemije... torej, Ženkica sab simpex ne pomaga - bom tašči naročila koroške (te so nam že v materinski šoli svetovali) - če še katera potrebuje kapljice proti krčem, naj sporoči... v soboto jih dobim, dam na pošto in v torek najkasneje jih morate dobit.

drgač pa danes dala že uro in pol dolg sprehod skoz - 3x sva ga že skor prekinila, pa so bli le lažni alarmi... zdaj se pa sončkava - ena je spraševala kako to izvajamo - js ga dam v ležalnik in k balkonskim vratom nastavim tk, da sonček nanj sije. kapljice proti krčem je danes dobil 2x - okrog 16ih jih lahk dobi naslednjič, da bo šlo čez dan... zaenkrat je bilo potrebno obakrat, ker je bil ubožček

gaya, luštna nagajivka zgleda tale tvoja gaja... je pa prava princeska user posted image
pa fajn Miklavžu nastavi user posted image

muki, me veseli glede slončanja in pravilne postavitve organov, ki so pri tem potrebni user posted image
Maxica, ti pa jutri fajn uštimaj! za DVD je ok, če je za uporabo na računalniku... mi niti ne uporabljamo kakšnega radijskega sprejemnika za poslušanje glasbe ali pravljic... no, razen uno kaseto Svetlane Makarovič morm tam sukat, ker računalnik nima prave luknje zanjo user posted image

Evik, ti obešaš perilo po moje, js pa uporabljam biznis mami voziček user posted image al je to vava-ina ideja? vglavnem ukradla sm jo in na sprehodu v eni roki voziček, v drugi telefon, vedno s hitro hojo po opravkih (lekarna, trgovina, pošta, loto, kopirnica,...) raziskujem poti po jugozahodnem delu ljubljane user posted image

zaščita za voziček pred dežjem... js tut morm to nabavit... imamo pa voziček peg perego kakšnih 7, 8 let star... enako vprašanje kot ga je že Evik postavila - obstajajo univerzalni?

visok obisk? js sm že ugotovila, a ne? ker sem jih navedla več, mi odgovor ni bil priznan user posted image Pikabu gre k altati na obisk - bravo js user posted image

zdej grem pa v kuharco gledat kako se naredi musaka user posted image vse je enkrat prvič user posted image

lep dan!

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
6.12.2006 14:27:48   
muki1
Dobim Lindt, če povem, da bo prišla Gaya?
A dam naslov na ZS user posted image  user posted image  user posted image  ?

Joj, kak se grebem, odstopam eni suhejši user posted image , jaz imam še kar fajn preveč, ne vem, če se ne bom vživela v svojo novo bolj buckasto telo in končno začela uživati. Sicer pa sem buckasta že od prej tudi malo user posted image .

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
6.12.2006 14:55:18   
vava
No Altati, katera je zdaj uganilo. No jaz nisem, to že vem.
Sporočam veselo novico: Luka je kakal!!!user posted image user posted image user posted image  
Barva pa kot pasirana špinača s smetano. Groza... Se je pa kar sprostil in pomiril. Božček. Zdaj je tudi ves zaspan, verjetno ga je grozno utrudilo vso to napenjanje. Tudi ponoči smo bili pokonci na slabi dve uri. Sicer je vsakič prav malo pojedel in kmalu omagal, potem se je pa še kar nekaj časa boril in stokal preden je nazaj zaspal. No upam, da bodo kapljice pomagale. Se mi takole kar smili, dete nebogljeno.
Danes grem pa jaz v BTC po stvari za ustvarjanje s servietno tehniko. Da vidimi kaj je to za eno čudo, ko ful govorijo in pišejo o njem. A je katera že kdaj poizkusila? kakšno je to mekol lepilo?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
6.12.2006 15:04:45   
moci
frrr, kje ste pa vi soncka najdli???? pri nas je eno driskasto vremeuser posted image
pri nas smo miklavža na vratih odslovili - smo mu pa dali cekinčke. naša zoja še ne zna molit user posted image user posted image sicer pa tudi nismo preveč verni, tako da imam jaz ful raje božička, mi je zelo simpatičen. darila zavijem in pustim pod jelko pa je luštno.
sicer pa razmišljam, da bi bilo fino malo okrasit stanovanje,zoji bodo lučke sigurno všeč.
punce, mi smo v ponedeljek dobili rovus aquapower, zdaj pa kar sesamouser posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
6.12.2006 15:13:19   
Pikabu
Muki, je že frrrrrr pobrala glavno nagrado. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image frrrrrrr.

Altati, sem že tukaj. Ko se je naša gospodična končno zbudila, smo imeli ogromno dela, da smo vse pregledali, kaj je prinesel Miklavž. Komaj je uspela pojesti čokolino. Najprej je odprla pikado in "uredila" vse puščice. Za tem je hotela odpreti železnico, pa je mami ni znala dati ven iz škatle. user posted image Sva morali takoj klicati atija, da naj hitro pride domov, da bo odprl železnico in jo sestavil. Za tem sva šli Maksu postavit igralni center. Ema je pridno pomagala in spodaj vse zapela, Maksu je bilo pa tudi všeč. Se mi zdi, da nič več naključno ne zadane igračke, ampak da ima že kar občutek, kako jo mora zadeti, da se premakne.To ima zdaj res veselje in je takoj začel mahati po najbljižji igrački. Za tem je Ema ugotovila, kaj vse zna pametni kužek in se je veselo igrala z njim. Komaj sem jo prepričala, da sva se oblekli, da smo šli ven. Šli smo naproti prijateljici in ker je rahlo rosilo, sem Maksa dala kar v kengurujček, Ema je šla pa peš. Po poti smo videli, kako se je en avto skoraj prevrnil, pa je imel srečo, da ga je grmovje odbilo nazaj. Sem hotela iti pogeldat, če je kaj za pomagat ali vsaj koga za poklicat, pa se je v tistem že ustavil en s tovornjakom. Še sreča, da nismo šli, ker se je kmalu za tem pripeljal še en tovornjak in ga je kar zavrtelo, bi priletel direktno v nas, v tistem trenutku se je pa pripeljal še en kombi, ki se je za las ustavil, da ni počil vanj. Me je postalo pošteno strah, tako da smo se potem s prijateljico kar obrnili nazaj in pri nas doma čvekali, Ema je pa razkazala vsa svoja darila. Ko je prijateljica šla, sem se spraševala, če se Miklavž ni zmotil pri darilih. Ema je šla ležat na Maksov igralni center in se je igrala s kužkom. Sicer je pa nad vlakcem zelo navdušena, samo to mora pa res ati priti domov. Sama se pa počutim nekaj sitno. Mož pravi, da me luna daje, očitno me je potem to danes prijelo, altati, oljbubim, da se do jutri poboljšam. Ne bom prav nič sitna prišla. Kot je že frrrrr uganila, se jutri odpravljamo na obisk k altati in se že zelo veselim.

altati, jaz sem tudi imela probleme, kaj naj skuham, potem sem se pa na hitro za rižoto odločila. Imam že vse pripravljeno, samo še riž zakuham, pa bo. Le možek mora prej sporočiti, da prihaja domov. Je pa res beden dan, mene je vrglo oboje: luna in dež.

mtina, upam, da napad čim prej mine. To pa res boli, jaz sem ga imela med Emino nosečnostjo. Sem trenirala za porod, kako bom prenašala bolečino. user posted image

Muki, lepo, da je vse v redu. Zdaj pa le v akcijo. user posted image user posted image user posted image

Zaščita pred dežjem za voziček: dobi se univerzalna. Mi smo jo že pri Emi kupili v Arielu, ker je bil tam tudi voziček kupljen, mislim pa, da bi tudi BC moral to imeti. Ne zgleda čisto lepo, ker na eni strani malo štrli (če je voziček v ležečem, če je pa v sedečem in ročaj obrnjen, je pa v redu), ampak pokrije pa cel voziček in to je važno.

Muki, kako se pa naredi, da začneš uživati v buckastem telesu? Mene danes spet nekaj meče. Mi je šla zadrga na najljubših hlačah. user posted image user posted image user posted image user posted image Pa namesto, da bi me kaj izučilo, samo bašem vaše same tak stvari, ki bodo samo še poslabšale zadevo. Pa spet ne bo nič z mojo modro obleko... user posted image user posted image user posted image

Grem še jaz malo miže premišljevati, da ne bom svoje sitnobe tukaj gor razpredala.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
6.12.2006 15:18:38   
Pikabu
Vava, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Luka. Servietno tehniko sem pa jaz že delela in je super, pa še simpel. Mekol lepilo je tako belo, ko se pa posuši, pa postane prozorno. Saj drugega pa ne rabiš, aja, pa servietke. To sem eno leto delalo za čestitke ob božiču in novem letu. Letos bomo pa nekaj s prstnimi barvami. Jaz bom narezala papir, pa pripravila šablone, potem bo pa ati ustvarjal skupaj z Emo. Sama nimam ročnih spretnosti, čeprav bi zelo rada kaj znala, možek pa obvlada. Jaz naredim, če gre kaj vse po istem kopitu. Lani sem pa delala z vezenjem. Sem naredila luknjice in potem z nitko zvezdo ali pa smrečico. Je tudi lepo prišlo.

Uf, Maks se oglaša. Grem.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
6.12.2006 15:27:26   
muki1
Pikabu, jaz si uživanje v buckastem telesu predstavljam tako:
Oblečeš črno majco z hudim dekoltejem, pa črne hlače, pa si daš kakšno lepo verižico okrog vratu, pa se pogledaš v ogladalo in si rečeš. I'M SO HOT TODAY user posted image .

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
6.12.2006 15:38:02   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Pikabu, jaz si uživanje v buckastem telesu predstavljam tako:
Oblečeš črno majco z hudim dekoltejem, pa črne hlače, pa si daš kakšno lepo verižico okrog vratu, pa se pogledaš v ogladalo in si rečeš. I'M SO HOT TODAY user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bom preizkusila.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
6.12.2006 17:19:45   
Maxica
Eh, zdaj šele vidim, da ste za čokolado tekmovale.user posted image  Meni se je kar zdelo, da je pravilni odgovor Pikabu. Sicer sem brž na taščo pomislila, ampak potem, ko sem videla, da je ena od nas, sem brž na Pikabu pomislila. Dobim potem vsaj en košček, njam njam?user posted image
Ja, v BTCju, no, saj verjetno je sedaj povsod norišnica, je res gužva. Folka ful, to samo brenči. Res se človek vpraša, kaj nihče ne dela, in ja, od kje jim denar. Po moje, da so zakreditirani sto na uro, al kva?!
Muki, super za fajn opravljen pregled. Zdaj pa le veselo na delo, mož bo gotovo vesel.user posted image
Vava, bravo za kakec.user posted image user posted image user posted image
Pikabu, pri nas je (spet) podobno kot pri vas. Sem ugotovila, da Maxa čisto preveč smatramo za odraslega oz. večjega kot je, morda nas malo okrog prinese, ker je toliko večji od Lana. Mu je Miklavž prinesel Lego kocke Duplo Policijska postaja, sem bila prepričana, da bo to sedaj numero uno non stop, ampak ne, najbolj zanimiv je bil potem Pametni kuža, za katerega sem mislila, da mu sploh ne bo zanimiv. Gledam prej, kje je Max, je pa sedel lepo za kuhinjsko mizo in pritiskal gumbe na kužku.user posted image  Je očitno res prava pogruntavščina, ta kuža.
Lana pa danes čaka prvo kopanje v čebričku, ki mu ga je prinesel Miklavž. Tiste, ki ga imate, koliko vode se pa noter nalije?
Uf, Pikabu, z vami je pa bil danes angel varuh. Pazite nase, joj, raje ne pomisli, kaj bi bilo, če bi šli tja do ceste. Sem imela enkrat podobno izkušnjo, ko sem pozimi, ko sem šla v službo, na ledeni cesti zletela z nje. Se ravno zavem, kaj se je zgodilo, zleti še eden, lih da je šel mimo mene. Šibam iz avta, pa še eden. Grozno, res.user posted image
Glede buckastega telesa - joj, jaz pa se ne bi mogla fino počutiti taka. Že zdaj komaj čakam, da dobim nazaj svojo postavo. Ma, ene so res tako simpatične, tudi če imajo kakšno kilco preveč, ampak jaz se enostavno ne bi mogla počutiti.user posted image
Z Maxom greva zdaj k maši, se morava zahvaliti za vse prejete dobrote od Miklavža, pa da si malo oddahnem, Lan je nekam živčen danes, ne vem, verjetno je tudi luna malo kriva za to.
Pa pa.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
6.12.2006 17:35:31   
altati
Uganila je Frrrr!!!!user posted image user posted image user posted image
Pikabu, Maks in Ema prihajajo k Altati, Jašu in Tii (tamala)!!!
Frrr hitro pošlji naslov, da ti pošljem Lindt-ovo čokolado z lešniki!!!

Vam poročava kako bo vse skupaj izgledalo in če boste pridne, še fotke priloživa, a ne Pikabu???

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
6.12.2006 17:39:06   
altati
Mukiuser posted image user posted image user posted image , skoraj sem se 'poscala' od smeha ob tvojem uživanju v buckastem telesu! Jaz sem tud prav buckasta s svojimi kiologrami (162 cm, 57kg)...In se bom oblekla v črno majico z velikim dekoltejem, črne hlače in šla pred ogledalo v stilu I'm too sexy for my cat....user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
6.12.2006 17:40:37   
altati
Maxica, pri Frrr se naroči na košček, ali ti ga pa odlomim in pošljem!

Bravo Vava, vi kar kakajte, mi to non stop delamo!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
6.12.2006 18:16:27   
mtina
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Sonce!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
6.12.2006 19:01:57   
frrrr
jeeeeee, zmagala... user posted image  user posted image  user posted image Maxica, odstopim ti nekaj kalorij user posted image če se mi zalušta čokolade, pa rs pošljem naslov... drgač bom pa do srečanja počakala user posted image slikice pa obvezno!

vava, bravo za kakec user posted image

muki, dobra ideja glede buckastega telesa... bo treba preizkusit... čeprav zdej pridno bežijo kilogrami... me zanima kdaj se bo to ustavilo... upam, da ne preden dosežem 50ko user posted image

mi preživeli dan... s krči in jokanjem... musaka ratala, vendar jo bova šele zdej jedla... potem pa kopanje in počitek...
sonček se je pokazal izza oblakov za kakšno urco in to sred ljubljane

hvala Pikabu za odgovor glede zaščite...

katera je že napisala, da je uredila album? js bi geslo... ker sm radovedna user posted image user posted image user posted image

lep večer!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
6.12.2006 20:12:49   
vava
Sem nazaj.
Kupila en veeelik kup lepih prtičkov z novoletnimi motivi in lepilo. Zdaj jih pa gledam in ne vem kaj naj naredim. Za začetek sem si vzela eno škatlo od čevljev in bom najprej to okrancljala, potem bom pa vanjo prtičke spravila ... Ja nekje je treba začeti pa še fino bo za trening.
Frrr čestitke za zmago.
Pikabu danes se pa le zahvali tistemu, ki vas čuva.
Muki bravo za sexy pogled na svet.
Luka je še vedno ves blažen in že spi. Grem ustvarjat. Sporočim, če bo kaj ratalo.
No ne spi več, ampak je še vedno vesel in zdaj je pri nama na kavču.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
6.12.2006 21:07:14   
Ženkica
Čer.

Evo, smo se kopali ravnokar, zdj pa že skoraj ajamo. Poudarek na skoraj. user posted image

Stvar je taka; Sab Simplex ne pomagajo kaj dosti, pravzaprav Kaja že cel dan danes ni kakcala, kar ni ravno značilno zanjo. Danes ponoči ji ne bom dala teh kapljic, ker cvikam, da bi jo čisto zabetoniralo.

Sicer pa Frrrr, danes sem posnela CD-je, jutri gre na pošto.

Kar se pa tiče kapljic, ki jih dobiš v soboto; zanima me, če bi šlo, da jih kar pridem iskat k tebi v Lj. (npr. v nedeljo), ker do  torka je še zeloooooo dolga, jaz pa bi si želela, da bi jih imeli čim prej. A bi ti šlo? user posted image

No tko, zdj pa še enih 15 minut, potem grem pa spančkat prvo etapo, kaj pa veš, kaj se bo dons ponoči še kaj dogajal.

pa pa

Ženkica

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
6.12.2006 21:27:47   
mis
na hitro, ker malo dojim, polgre pa spat. zdej sem jo kopala in ima pajske precej manj rdeče, tako da mislim da gre lepo nazaj rdečica.

danes je bil pri nas sonček, pa oblačno in smo se lepo šetale in kofetkale.

tiste, ki ste naročile cd-je, danes sem jih poslala.

mirno noč

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Otroci, ki ne smejo oditi
O mamah in očetih, ki ne znajo izpustiti.
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?