beki24
|
Meni so včasih dnevi kar prekratki za vse kar imam za narediti! Frrr, kaj pa če Jašo zvija zaradi vitaminov, ki jih jemlješ- centramed mami ima precej vit. C!! Drugače sem ti danes zapekla CDje in jutri gredo na pošto, tebi pa hvala za tvoje!! Izpiti- katastrofa- jst jih imam še 6- hvalabogu nimamo diplome, ampak samo zadnji izpit pri dekanu- no sej ne vem, kaj je boljše!! Sm si že ene 10 listov za 1 izpit iz mape staknila ( mislim je ful zanimiva tema- meso in mesni izdelki, včasih mi je prav zanimivo kaj vse se moram učiti), potem mi pa ostanejo še male živali( to so hrčki, ptički...opice- čeprav ne vem zakaj- saj niso ravno male živali ), prežvekovalci (krave po domače ), pa perutnina (kure- ta mi najmanj diši ), patologija prehrane( spet sama piflarija vitaminov in mineralov, pa rastlinic- to sm se že ene 5x učila,pri drugih predmetih, pa je tako zanimiva snov,da potem vse izbrišem s trdega diska ),in pa sodno in upravno veterinarstvo pri dekanu (zakoni- to bo šele zabavno - mi je pa v tolažbo, da je to zadnji izpit ) in potem gremo iskat službo , pa naši otročki bodo takrat že 1 leto stari V torek sva bili s Tinkaro na pregledu- lepo napreduje, ima že 4300g (od 2440g) in 54,5cm (47cm), drugo vse OK, dobili sva Daktarin gel in me zanima koliko časa ste ga dajale ( tiste, ki ste ga imele) oz. v kolikšnem času se stanje izboljša? Vse te Avstrijske zadeve Oleovit D3 kapljice in mislim, da tudi kapljice proti krčem se dobi v lekarni Arnika v Škofji Loki, lahko jih naročiš tudi po telefonu in ti jih pošljejo- malo je dražje zaradi poštnine, ampak če pomaga, jst ne gledam na denar (telefon 04/5131984, 040896707) Mtina hvala tudi z moje strani za izračun koliko lahko otrok poje, ko ste ve govorile, da vaši pojejo po 170ml in več, se mi je zdelo, da naša premalo poje, zdaj sem si pa izračunala in ugotovila, da poje čisto dovolj ! Mi gremo pa ta vikend prvič k tašči na obisk- "komaj ne čakam"- jst ne vem kaj me je prijelo, ker sva se načeloma zmeraj dobro razumeli, ampak, zdej mi je pa kar nekako odveč ( aja, se že spomnim kaj je bilo- se vidi, da sem škorpijon , bolnega otroka so pripeljali na obisk, potem, ko sva jih lepo prosila, naj tega ne naredijo) Ja škorpijoni smo res taki, da pozabimo ampak ne odpustimo in potem se grdo držimo, pa sploh ne vemo več zakaj točno !! Ženkica- nočno spanje- jst jo imam oblečeno v 1 majičko in pajac z rokavi+copatki, pokrito s kovterčkom in eno rahlo tanko odejico, peč je ćez noč na 18-20 stopinj, v sobi je od 20-22 stopinj, pa se mi zdi da je še to preveč, ker ima vedno zamašen nosek!!