Pikabu
|
Končno mir po hiši in mami.... za računalnikom. Ja, Maxica, to smo bili mi. Res škoda, da se nam ni uspelo spoznati. Ko je prišel možek po naju, sem nehala gledati okoli sebe, drugače sem pa ful gledala, če vas kje srečam. Se mi je pa zdelo, da se ne bi mogli, ker sva midva bila že zelo zgodaj tam. En nasvet: takoj ob devetih je PRAVLJICA. Kar se gužve tiče, je potem postalo res noro, zjutraj je bil pa pravi mir. Mož je bil že kar nervozen od vsega. Že tako ne mara hoditi v LJ, je rekel, da ne bomo šli nič lučk gledat, ker se ne bo spet gužval, ampak tukaj sploh nima besede. Med prazniki bomo zagotovo šli en dan gledat lučke, če mu prav je, al ne... Pa še naše poročilo današnjega dne. Mi smo bili v LJ že malo čez osem. Moža je skrbelo, da se v vsej gužvi ne bo pravočasno prebil v center. Naju je možek kar zapeljal v BTC, , tako da mi ni bilo treba iti na avtobus. Še prej smo Emo peljali v varstvo, saj me je malo skrbelo, kako bi oba rihtala sama, pa sem potem videla, da bi bilo verjetno čisto v redu. Pa ni panike, saj je Ema tudi uživala. Tako sva šla z Maksom potem malo naokoli in čez tržnico nazaj, kjer odkrijem, da vendarle je odprta ena trgovina (Hardi) že od osmiih in greva noter. Tam se je Maks že zbudil in začel nekaj pritoževati. Potem je malo manjkalo do devetih in sva šla proti Cityparku, tako sva bila tam malo po odprtju.Res luksuz: nobenega folka. Hitro sva šla v HM in nakupila, ker sem imela namen. Maksu se pa ni več ležalo, vedela sem, da je tudi že lačen, tako da sva potem šla direktno v previjalnico, kjer sva se podojila, previla in uredila. Mene je še na WC in sem šla kar na tistega za invalide, da sem lahko voziček noter zapeljala. Potem pa nisva imela nobenih obveznosti več, sva si samo še ogledovala. Šla sva po CP-ju, pregledala vse izložbe, nekaj tudi trgovin. Za tem v Baby center. Tam sem videla, da imajo šablone za risat (naša Ema zelo rada riše z ravnilom in sem iskala šablone, da bo še kaj drugega lahko risala), tako sem ji to kupila in bo dobila za Božička, zraven sem pa gledala še za kakšno zanimivo igračko za Maksa, tudi za Božička. Za tem sva šla v Mullerja, spet samo firbcat, pa še v halo A. Tam me je že klical mož, da prihaja po naju. Zavila sva še v Ariel in tam naju je mož pobral. Po dojenju je Maks zaspal in vse to lepo pridno prespal. Ko ga je mož prestavil, je bil nekaj časa jok v avtu, potem pa spet zaspal nazaj. Šli smo direktno po Emo, tamo smo se vsi najedli, potem pa domov. Čisto malo smo si lahko odpočili, pa smo že šli na Miklavža. Ema se je zelo veselila, je pa bila precej utrujena, saj je zjutraj zgodaj vstala, pa nič ni šla spat. Najbolj vesela je bila (itak) bonbonov. Od tam smo šli še skupaj v trgovino po tekoče zadevšne. Potem smo pa kar hitro oba spravili spat, mami se je pa spremenila v Miklavža. Sem vse pripravila, to mi je pa v tak užitek. Komaj čakam, da jutri Ema vse to vidi. Tako imamo zdaj prav lepo vse nastavljeno. Hej, altati: glede obiskov: smeško, ki mižika ( mi ne delajo ostali smšeki ). Možička pa le crkljaj, da bo kmalu spet nazaj v formi. (še vedno ne delajo smšekoti). Danes bi se pa kar skupaj z Maxico lahko zmenile in se dobile. O, Amazona, smo te že pogrešali. Kje je pa kaj naša Gaya? Se tudi že dolgo ni nič oglasila. mis, kakšen cortek je tvoja Tina. Se je tudi že zelo spremenila. Drugače pa meni tudi nekaj nagaja tale RR. Delajo mi smo tisti smeški ob strani, pa včeraj sem altati poslala ZS in ga kar ni poslalo, ne vem, kaj se dogaja. Jaz grem spat, danes je bilo tudi zame prezgodnje vstajanje, pa kar veliko hoje. Tudi jaz ne vem, če se bom kaj dosti lahko javljala, jutri greva spet s ta nosečo prijateljico naokoli. Jo moram malo zmatrati, da bo šla kmalu rodit, jutri ima PDP. V četrtek se gremo pa potepat. A uganete kam? Lepe sanje.