|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
11.12.2006 8:31:30   
beki24
naša že cel mesec spi na hrbtu, če sem jo probala dati na bok ni zaspala, dokler se sama ni obrnila na hrbetuser posted image

meni tudi roke v usta tlači, pa ko jo pestujem se z glavo ful dviguje- bi rada že kar sedelauser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
11.12.2006 8:33:41   
moci
dobro jutro,
ful sem vesela, ko berem da druge tud goljufate in jih dajete na trebuščka. meni tud velik bolje spi, sploh če jo krči dajejo.user posted image
naja78, 1.jaz sem tud razmišljala da bi nehala dojit, se res ne splača. sem poskusla enkrat z dodatkom, pa se  mleko črpala in ni blo nič bolje. tako da se ti res ne splača. pomisli na vse predosti dojenja - boš videla da se ti ne splača. meni so ves čas govorili, da je dojenje največ in najbolje kar lahko daš svojemu otroku.
2.nič ni narobe če je čez dan v lupinici. mi smo jo morali v razvojno s sabo prinest, tam so nam jo mal predelali, pa so rekli naj bo čez dan čimveč v njej.
maxica, kok sem ti jaz fovš!!!!!!!!! kam moram, da bom sneg vidla? pri nas pa samo blato pa še muhe so živeuser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
11.12.2006 9:26:01   
altati
Ojla vsem!
samo na hitro!
naša Tia je včeraj izgubila prvi mlečni zobek, tako da nas je ponoči obiskala zobna miška in prinesla darilce ter odnesla zobek! Tia je bila vsa vesela že navsezgodaj!

Naš Jaša gre pa po sledovih Tie-spi samo še na trebuhu. Ponoči, podnevi vedno na trebuhu. tako dolgo sitnari, da ga obrnemo na trebuh in tam zaspi takoj. kaj moremo...nič! Tia je tudi spala samo na trebuhu in jaz tudi spim samo na trebuhu:)

Se še kaj javim...Zdaj grem preverit če je zunaj zelo mraz...rada bi šla ven!!!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
11.12.2006 9:46:02   
tasha23
Jutrouser posted image ,

spet smo spali celo noč brez se zbudit user posted image user posted image user posted image . Mi je res lažje ko berem, da tudi ostale dajete svoje bombončke na trebuh spat: Gael sploh noče več spat na boku ali na hrbtu - zaspi samo na trebuhu user posted image  sicer tudi ata in jaz najraje spimo na trebuhu - celo nosečnost sem trpela zaradi spanja na boku user posted image .

Uboga Naja 78, tudi jaz bi se ustrašila na tvojem mestu, še dobro, da se je vse lepo in prav končalo.

Gaela pa muči katarček, božček hropi in ko je težko diha skozi nos tako, da zajema zrak med hranjenjem in nato kljub podiranju kupčka poliva in bruha katar. Fiziološka bolj malo pomagauser posted image , res ne vem kaj naj naredim!!! Krči so pa user posted image , zdaj že več kot teden dni so prisotni cel dan in ponoči, najlažje je res ko spi na trebuščku, takrat tudi ne poliva. Na srečo ima dobro prebavo in veliko prdiuser posted image .

Sem pa včeraj poskusila ga imet brez povijalne plenice in je prav čuden feeling: naš je suhec (je bolj malo za prijet) in dolg, ko pa se pokaka je kot da bi spustil bombo in ko sva se hranila sem prav skočila ko je počilo user posted image user posted image user posted image  malo cartanja ne škodi:

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
11.12.2006 10:13:18   
altati
Frrrr - zahvali se tvojemu Jaši za CD! Zahvaljujejo se mu moj Jašauser posted image user posted image user posted image , Tara Petra in predvsem Tia (ker je največja uporabnica vseh CD-jev)...Bog si ga vedi, katero pesmico bomo že jutri znali na pametuser posted image ....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
11.12.2006 10:20:12   
frrrr
samo pozdravim vas in šibava na sprehod in na pošto...

lep dan!

aja, naš tut ne spi na boku... sicer je pa važno, da ima glavo nastran obrnjeno in ne more prit v primeru bljuvanja do nesreče, a ne?

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
11.12.2006 10:23:42   
frrrr
altati, prosim prosim user posted image

pa tasha in gael... full sta lepa user posted image

o, še to... tv in monitor... tudi luči... naš bulji in se čist pomiri, ko lahko to počne... npr. jokca in jokca, ga obračaš in nekak nastaviš tako, da ne jokca - pol pa pogruntaš, da fant tv gleda user posted image se mu pred tv nastavim, se mi pa zvito nasmehne kao: pa sm le gledal user posted image nasveti? ugasnit tv?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
11.12.2006 10:25:01   
frrrr
Aja1, kakšna je bila noč?
z Jašo greva sedaj do pošte in oddam kapljice...

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
11.12.2006 10:34:07   
tasha23
JOj Frrrr:
 VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN
user posted image

ČIMVEČ LEPIH TRENUTKOV, ZDRAVJA IN SMEHA (KI JE ŽE POL ZDRAVJA user posted image ) TI ŽELITA Tasha in Gael

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
11.12.2006 10:42:47   
Maxica
Drage moje, sam tolk da se vam oglasim, ta teden ne vem, koliko bom kaj lahko z vami, ker ima mož ful ful ful dela in to je samo delo na računalniku, tako da ne bom prišla na vrsto. Bom pa z mislimi z vami. Preveč se ne razpišite, da ne bom imela preveč dela konec tednauser posted image , pa lepo se imejte.

Aha, očitno naša Frrrr praznuje. Torej - vse vse vse najboljše in najlepše za tvoj rojstni dan, da bi še naprej ostala tako prijazna in prijetna kot si.user posted image user posted image user posted image  Maxica z družino

Cao cao.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
11.12.2006 11:59:04   
gaya

jutro

danes veliko bolje. ni hujšega kot bolana mami, mi je blo hudo, k se nisva mogli crkljat in igrat. sta pa zato včeraj babi in prababi pršli na svoj račun, samo vsaki 2 urci sta jo prnesli na zizilanduser posted image . sem prav srečna da se mala za enkrat ni nič nalezla, trkam na les. sva bla oba z možem bolana.

midve zdaj tud že dva dni spiva ponoči. obrok ob 1 je začela spuščat. moje joške pa tega še niso dojele. pa nek ritem si ustvarja. vstane tam do 9. pol pa je budna do ene 11. pa spi do ene enih. pol popoldne sam dremucka. pa do 22.30 zaspi in spi do 4. mi je kar zadovoljivo. naj le tko ostane.

v sredo bom končno dočakala šoping v lj. upam. možek prav da bo frej, če seveda kaj vmes ne pride.

FRRR VSE NAJ NAJ NAJ, DARILO TE ITAK VSAK DAN GLEDA, NAŠA DRUŽINICA PA TI ŽELI ŠE VELIKO ZDRAVJA, SREČE IN SEKSA V OBILJU user posted image ......

user posted image user posted image

madona kako čas beži, novo leto že trka na vrata.
Aja punce kdaj giro po Bledu??????? Sam ne v sredo, prosim, k sem jaz v lj.

zdaj pa grem Gajo odložit ker mi spi v naročju, pa me že mal roka boli.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
11.12.2006 12:39:09   
beki24
Frrrr tebi vse najboljše za 26. rojstni dan- če sem si prav zapomnilauser posted image ! Jaši pa čestitke za 2. meseca! S Tinkaro pa vama želiva še veliko cartanja in veselja!

Jst pa zdejle poslušam IL DIVO in je tako sproščujoče- prav živčki se mal spočijejouser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
11.12.2006 14:04:54   
vava
Dober dan!
Najprej Frrr VSE NAJBOLJŠE! Pa čestitke tudi Jaši za 2 meseca.
Mi smo bili pa danes na pregledu (2 meseca) in ugotovili, da smo se v zadnjem mesecu zredili za dobro kilo (6070 g) in zrasli za 5.5 cm (62.5). Pediatrinja je rekla, da je vse ok, imamo pa vseeno še 1x uz glavice v porodnišnici, čez en mesev pa imamo še kontrolni uz kolkov (to so nam pa že v porodnišnici naročili).
Vprašala sem jo glede gledanja v monitor, ekran ali luč, pa pravi, da kar se svetlobe tiče ni škodljivo, škodi pa sevanje, ki ga povzroča tv. Predlagala je naj bo otrok čimbolj oddaljen od ekrana (vsaj 3 m), sicer pa naj ne bi bilo hujšega.
Jaz sem pa Luko zdajle na trebuh obrnila, ko vse pišete kako jim paše. Ne boste verjele .... že spi. Ha, superca user posted image .

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
11.12.2006 14:10:04   
muki1
Hej,
samo na brzino vas preberem, en dan in pol me ni, pa več ne vem, kje sem ostala.

Naja, daj probaj vztrajat vsaj še malo pri dojenju, materino mleko še najmanj povzroča krče.
Beki24, lep avatar user posted image

Frrr, vse najboljše ,[sm=darilo.gif" border=0> lepo praznujte.
Gaya, glavno da Gaja ni zbolela, mamice pa itak vse preživimo

Spimo mi na hrbtu, z boka se mi takoj obrne. Na trebuhu pa ji ne paše. Čudno, jaz pa večinoma na trebuhu spim.

Iva je še vedno tak zadovoljno detece, da jo je veselje pogledati. Pa tako na široko se smeje in kaže tiste čeljustke male, da mi kar solze privrejo na oči, ko jo gledam....

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
11.12.2006 14:15:43   
muki1
LU, jaz naročam slike prek ePhotoLab : www.ineta.si. Moraš si naložit njihov programček, pa je cena slike 10x14 19 SIT z DDV, pa še 800 sit plačaš za razvijanje. Če si dala 600 slik razviti, bi kar prišparala. Jaz sem zadovoljna z njimi, pa čez dva dni slikce dobim po pošti.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 11.12.2006 14:21:11 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
11.12.2006 14:54:00   
altati
Frrrr - vse najboljše tebi za 26 let (kako si mladauser posted image ) in tvojemu Jaši za 2 mesecauser posted image user posted image user posted image ...Imaš pa tako že vse , da le ostane. tako ti želim...

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
11.12.2006 15:09:35   
moci
frrr, vse naj naj!!!!!!!!!!!!!!!! pa ful lepo praznovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tasha, meni je blo tud čudno ko sem jo nehala široko povijat, zdej smo se navadli, je pa ul bolj zadovoljna, brca ko nora. čez noč ji dam samo povijalno, da drži majčke in da ni vse koj pokakano in polulano.
punce, a že kupujete darila?ideje prosimuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
11.12.2006 17:01:50   
naja78
najprej...frrr...vse naj naj in jaši tudi....user posted image user posted image user posted image

ne boste verjele....mi se dojimo...mli tako strastno išče zizo,da se mi je tolk zasmilil,da je joooj in sem rekla k vragu krči......naj dojenje steče...................user posted image
hvala za nasvete in vam povem,da bi se sama kar hitro vrnila k dojenju....

glede spanja na trebuhu....matr moram tud jest to probat v postelci,ker na men spi,v postelci pa nikakor,samo me je pa strah,da se mu ne bi zaletelo.user posted image user posted image če spi na men,vsaj čudim,če padem v komo....user posted image

moje kile so res fantastične,........ampak je še zaloge.....user posted image user posted image zdej sem glih prav.
kar se tiče ekrana in lučke,pa rdeče barve...noro buli......pomoje ni nič narobe če malo strmijo not itak čez leto dve bo sam pržgal dalinca....user posted image

punce a vam tamali že celo noč spijo......???????no res ste pred nama.....tasha...kako vam to uspeva.....
naš lan je ravno končno,ponavlam končno zaspal,kar na zizi in sem ga pustila kar na pojstli....upam da ga 2 urci ne bo slišat.......
a ste ve včasih tudi na konc z močmi,jest sem bla danes čist hin,od 9-16 ure mi je bil skor po rokah in nič ne morem nardit,te zoprni krči,ampak malo pomoje že izkorišča,...tečen je dans ko driska,tud na sprehod nisva mogla it.user posted image user posted image

drugače mi nosimo že 62-ko.56 redko spravimo gor,razen od h&m ker so večje cifre
drugač komi čakamo da gremo po nakupih,čeprav ga jaz s seboj jemala ne bom,...že samo zaradi tega ker bogi tolk joka....bomo šle raje po obiskihuser posted image

ja kmalu bo treba nastavit pismo z željami božičku

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
11.12.2006 18:06:28   
frrrr
hvala vsem za lepe želje!

prebrala sm, napišem pa jutr kej... al pa zvečer...

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
11.12.2006 18:30:43   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

Aja1, kakšna je bila noč?
z Jašo greva sedaj do pošte in oddam kapljice...

Frrrr, današnja noč je bila pa malo boljša kot prejšnje. Je spala celo 4 ure skupaj user posted image user posted image user posted image  Pa krčev včeraj ni bilo....ojoj, ko bi bila še kakšna noč taka.

Kako pa Jaša? A so kapljice kej pomagale?

Frrrr, jutri ti pošljem denar (nimam klika) kar v kuverti. Hvala še enkrat za prijaznost. user posted image

In seveda   user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
11.12.2006 19:09:19   
altati
Pikabu - kje si???????? Pogrešam te!!!!!!!!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
11.12.2006 21:13:01   
tasha23
ojla,
se še malo javim, upam, da to celonočno spanje se ne ustavi na 3 dni ampak nadaljuje še naprej tako. Danes je bil noro težek dan: Gael se joče za prazen nič (beri sveže previt, nahranjen, ni sledu za krče in mu ne paše noben položaj, niti po rokah noče bit user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem več kaj naj naredim za ga potolažit. Upam, da bomo vsaj spali, ker me je res izčrpal!!!!

Tako samo na hitro sem se izkašljala, zdaj pa hitim pripravit slike za razvijanje za božične voščilnice.

Lep večer še naprej - upam, da se bom lahko še kaj 'pogovarjala' z vemi jutri zjutraj. user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
11.12.2006 21:17:28   
Pikabu
Tukaj sem, približno taka. user posted image Tasha, pri nas je bilo danes isto.

Se javim kasneje, še Maksa moram spraviti spat.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
11.12.2006 21:49:34   
vava
hojla
Lep dan je za nami. Najprej fajn rezultati pri pediatru pa Luka je danes ves miren in zadovoljen. Zdaj že spi. Končno mi je uspelo narediti dva novoletna aranžmaja (imam že 4 dni doma polno maha in smrečja pa lesnih gob, storžev in celo belo omelo sem dobila pa do zdaj ni bilo ta pravega časa ali pa mi je manjkalo idej). Končno sem tudi servietno tehniko naštudirala tako, da sem okrancljala en cvetlični lonček za v službo, v katerem imajo božično zvezdo, zadovoljna sem pa tudi s tema dvema starima cd-jema:
user posted image
čestitk se pa še nisem lotila...
Altati a daš ti Jaši kapljice za polizati iz žličke razredčene s čajem ali kar take kot so? Luka jih tudi rad liže, samo se mi zdijo precej močne pa tudi na flaški piše, da se jih razredči...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
11.12.2006 23:07:43   
Pikabu
Uf, končno miiiiiiiiiiiiiiiir.

Najprej čestitke Frrrrr za tvoj roj. dan in tvojemu sinčku za dva meseca. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je bilo danes noro. Sem verjetno v veliki meri sama kriva, ker sem vsa čudna. Kar nekaj bi user posted image , pa kar ene bedarije ves čas premišljujem in se čez pet minut sploh ne spomnim več, kaj premišljujem. Že zjutraj sem vsa čudna vstala, v bistvu sploh nisem mogla vstati, bi še kar ležala in ležala, pa navadno vstanem pred obema otrokoma in prej že zase poskrbim. potem je bila pa dopoldne Ema vsa sitna, je premalo spala (ko je šla popoldne spat, je v trenutku zaspala,a navadno pa traja do dve uri, da zaspi). Popoldne se je pa zamenjalo, je bl pa Maks ves tečen in podoben kot je že tasha napisala. Nič mu ni falilo, zagotovo ne, edino to, da ni bil v mojem naročju. Sem ga pa vzela v naročje, pa nasmeški do ušes, pa tako veselo gruljenje: aggggggg, kot en ptiček. Pa če bi bilo dovolj samo to, da bi bil pri meni v naročju: NE!!! Gospodič bi se še nosil okoli. Za namenček se nam je še vozek polomil. Altati, še dobro, da nisem zadnjič pri vas opazila, kaj se je zgodilo. V bistvu se je ročaj skoraj odlomil. Ni bilo šans, da bi danes kam šli. Možek ga je vzel v roke in nekaj uredil, jutri bomo videli, če stvar funkcionira. Problem je v tem, da je štirikolesnik in se kolesa ne vrtijo, se pravi, ga je vedno potrebno dvigovati in pri tem se oprem na ročaj, da ga dvignem. Pa bi še vse šlo, če zaradi Eme ne bi bil voziček še težji in tako ni več zdržal takega napora. Saj, kar smo z njim že čez dali, ne bi bilo nič čudno, če bi odpovedal pokorščino. Zdaj bomo videli, kako se bo to obneslo, sicer je pa edina opcija, da kupimo novega. Bi mi bilo kar v veselje, samo mi je tega vseeno škoda, ker je vse ostalo še zelo v redu.

Beki, kakšna fletna punčka. user posted image user posted image user posted image

Bled: glede na to, da Gaya v sredo ne more, za jutri smo že malo pozne, jaz predlagam četrtek. Mislim, da je vreme napovedno še lepo. Jaz edino zase še ne morem obljubiti, je vse odvisno, če bomo mobilni. Bomo jutri in v sredo preizkušali, kako se obnese voziček, novega tako hitro pa zagotovo ne bomo imeli. Če bo pa tole v redu, potem mi lahko pridemo v četrtek. Kaj pa ostale pravite?

altati
, super slike. Sta ta veliki dve res pravi damici. Pa čestitke Tii za zobek in prihod zobne miške. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tole z rokicami pomojem ne pomeni še nič hudega, odkrili so, da imajo roke in jih raziskujejo z usti. Naš Maks tudi to počne, jaz bom začela ukrepati, ko se bo spravil samo na en prst, pa da ga bo sesal, zdaj pa ni panike. Se pa naš Maks tudi že zelo slini. Upam, da ne bodo prekmalu zobki. Danes sem pri Emi opazila, da ji je še zadnja petica prišla ven, tako da imamo vse mlečne zobe.

Sapnje
: naš se tudi z boka prevrne na hrbet, potem pa glavico nagne postrani. Ker je nehal polivat, ga sedaj kar pustim.

clody, jaz sem pa poskusila tako, kot je Maxica napisala, da je patronažna naredila, pa nam je super uspelo. Je res lepo pihnil ven in je sedaj nosek v redu.

Maxica
, hvala za oba CD-ja, zdaj smo pa že poslušali. Tisti, samo s pesmicami, je res super. Same poznane pesmi, so me vrnile v čas moje mladosti, ko smo jih prepevali po duhovnih vajah, pa zelo lepi glasovi so, ubrani in čisti, res je bilo veselje poslušat. Pravljice in pesmice smo pa tudi danes že malo poslušali, Emi je najbolj všeč pravljica o Potočku, to pa zato, ker gremo na sprehod mimo enega potočka in tam vedno zapojeva to pesmico. Prav škoda, da te ta teden ne bo toliko z nami, te bomo pogrešale, upam, da se nam boš vsaj kaj na hitro lahko oglasila. Glede albuma sem pa videla, da si spraševala, saj je mene tudi to motilo, nisem si pa mislila, da bodo tako hitro uredili. Bom vedela za naprej, v tem albumu je sedaj ravno obraten vrstni red.

mtina, upam, da si danes dobro opravila na pregledu, glede diete pa nimam pojma, kaj se pri tem lahko in kaj ne.

Tasha, glede barve oči se od Eme ne spomnim, se je pa zelo hitro videlo, da bodo rjave, ne vem pa, do kdaj so se dokončno obarvale. Pri Maksu pa tudi ni več dileme, ima že zelo lepo rjave oči.

Frrrr,
glede plavanja dojenčkov: mi smo meli kar navadne kopalke za dojenčke. Najprej smo poskusili s tistimi za enkratno uporabo, potem sem pa kar kupila iz blaga, pa take, da se zavežejo in zapnejo na ježka (da se jih ne oblači kot hlačke) in se je dobro obneslo. Se mi zdi, da otrok prehitro prerase tisto obleko, ki jo lahko kupiš tam, te kopalke so pa zelo dolgo zdržale. Kupili smo jih pa v DM-ju.

vava, jaz sem pa vedela, da bodo čestitke ob rojstvu zbrisali in sem si jih shranila na računalnik. Pa še dobro, da sem si porodno zgodbo takoj prekopirala, te pa ne vem, če bi še znala tako napisati, kot sem jo takrat.

Lu, glede darila ob krstu: mi smo dobili zelo različno, od igračk, pa plenice, bodiji. Je pa pri nas navada, da se ob krstu podari kaj zlatega, to imajo predvsem botri čez, ampak še vseeno kdo drug tudi prinese kaj od zlata. Pri punčkah ni tak problem, Ema je dobila dvoje uhančke (in jih tudi že nosi), pri fantku je pa malo drugače in mi je bilo zelo všeč, ko je dobil zlat obesek, križek, tak čisto majhen, pa zelo lep, se mi zdi, da to tudi ni tako veliko denarja. Drugače sem pa jaz tudi tako že skombinirala, da sem dala kar kakšnega angelčka, križ, rožni venec, knjigo (Sveto pismo za otroke), pa še kaj v kuverto. Upam, da med temi stvarmi najdeš kakšno idejo.

Album: ena me je še prosila za geslo, pa sedaj ne najdem več, katera. Naj se javi še enkrat. user posted image user posted image user posted image

Sem nadoknadila vse zamujeno? Sem si rekla, da grem danes prej spat, pa mi spet ni uspelo. Jutri bom šla pa res!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepe sanje.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravljice, ki pomagajo govoriti
Z Boštjanom Gorencem – Pižamo smo se pogovarjali o tem, zakaj je projekt Lahkonočnice tako pomemben, kako nastajajo prav...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?