Pikabu
|
Uf, končno miiiiiiiiiiiiiiiir. Najprej čestitke Frrrrr za tvoj roj. dan in tvojemu sinčku za dva meseca. Pri nas je bilo danes noro. Sem verjetno v veliki meri sama kriva, ker sem vsa čudna. Kar nekaj bi , pa kar ene bedarije ves čas premišljujem in se čez pet minut sploh ne spomnim več, kaj premišljujem. Že zjutraj sem vsa čudna vstala, v bistvu sploh nisem mogla vstati, bi še kar ležala in ležala, pa navadno vstanem pred obema otrokoma in prej že zase poskrbim. potem je bila pa dopoldne Ema vsa sitna, je premalo spala (ko je šla popoldne spat, je v trenutku zaspala,a navadno pa traja do dve uri, da zaspi). Popoldne se je pa zamenjalo, je bl pa Maks ves tečen in podoben kot je že tasha napisala. Nič mu ni falilo, zagotovo ne, edino to, da ni bil v mojem naročju. Sem ga pa vzela v naročje, pa nasmeški do ušes, pa tako veselo gruljenje: aggggggg, kot en ptiček. Pa če bi bilo dovolj samo to, da bi bil pri meni v naročju: NE!!! Gospodič bi se še nosil okoli. Za namenček se nam je še vozek polomil. Altati, še dobro, da nisem zadnjič pri vas opazila, kaj se je zgodilo. V bistvu se je ročaj skoraj odlomil. Ni bilo šans, da bi danes kam šli. Možek ga je vzel v roke in nekaj uredil, jutri bomo videli, če stvar funkcionira. Problem je v tem, da je štirikolesnik in se kolesa ne vrtijo, se pravi, ga je vedno potrebno dvigovati in pri tem se oprem na ročaj, da ga dvignem. Pa bi še vse šlo, če zaradi Eme ne bi bil voziček še težji in tako ni več zdržal takega napora. Saj, kar smo z njim že čez dali, ne bi bilo nič čudno, če bi odpovedal pokorščino. Zdaj bomo videli, kako se bo to obneslo, sicer je pa edina opcija, da kupimo novega. Bi mi bilo kar v veselje, samo mi je tega vseeno škoda, ker je vse ostalo še zelo v redu. Beki, kakšna fletna punčka. Bled: glede na to, da Gaya v sredo ne more, za jutri smo že malo pozne, jaz predlagam četrtek. Mislim, da je vreme napovedno še lepo. Jaz edino zase še ne morem obljubiti, je vse odvisno, če bomo mobilni. Bomo jutri in v sredo preizkušali, kako se obnese voziček, novega tako hitro pa zagotovo ne bomo imeli. Če bo pa tole v redu, potem mi lahko pridemo v četrtek. Kaj pa ostale pravite? altati, super slike. Sta ta veliki dve res pravi damici. Pa čestitke Tii za zobek in prihod zobne miške. Tole z rokicami pomojem ne pomeni še nič hudega, odkrili so, da imajo roke in jih raziskujejo z usti. Naš Maks tudi to počne, jaz bom začela ukrepati, ko se bo spravil samo na en prst, pa da ga bo sesal, zdaj pa ni panike. Se pa naš Maks tudi že zelo slini. Upam, da ne bodo prekmalu zobki. Danes sem pri Emi opazila, da ji je še zadnja petica prišla ven, tako da imamo vse mlečne zobe. Sapnje: naš se tudi z boka prevrne na hrbet, potem pa glavico nagne postrani. Ker je nehal polivat, ga sedaj kar pustim. clody, jaz sem pa poskusila tako, kot je Maxica napisala, da je patronažna naredila, pa nam je super uspelo. Je res lepo pihnil ven in je sedaj nosek v redu. Maxica, hvala za oba CD-ja, zdaj smo pa že poslušali. Tisti, samo s pesmicami, je res super. Same poznane pesmi, so me vrnile v čas moje mladosti, ko smo jih prepevali po duhovnih vajah, pa zelo lepi glasovi so, ubrani in čisti, res je bilo veselje poslušat. Pravljice in pesmice smo pa tudi danes že malo poslušali, Emi je najbolj všeč pravljica o Potočku, to pa zato, ker gremo na sprehod mimo enega potočka in tam vedno zapojeva to pesmico. Prav škoda, da te ta teden ne bo toliko z nami, te bomo pogrešale, upam, da se nam boš vsaj kaj na hitro lahko oglasila. Glede albuma sem pa videla, da si spraševala, saj je mene tudi to motilo, nisem si pa mislila, da bodo tako hitro uredili. Bom vedela za naprej, v tem albumu je sedaj ravno obraten vrstni red. mtina, upam, da si danes dobro opravila na pregledu, glede diete pa nimam pojma, kaj se pri tem lahko in kaj ne. Tasha, glede barve oči se od Eme ne spomnim, se je pa zelo hitro videlo, da bodo rjave, ne vem pa, do kdaj so se dokončno obarvale. Pri Maksu pa tudi ni več dileme, ima že zelo lepo rjave oči. Frrrr, glede plavanja dojenčkov: mi smo meli kar navadne kopalke za dojenčke. Najprej smo poskusili s tistimi za enkratno uporabo, potem sem pa kar kupila iz blaga, pa take, da se zavežejo in zapnejo na ježka (da se jih ne oblači kot hlačke) in se je dobro obneslo. Se mi zdi, da otrok prehitro prerase tisto obleko, ki jo lahko kupiš tam, te kopalke so pa zelo dolgo zdržale. Kupili smo jih pa v DM-ju. vava, jaz sem pa vedela, da bodo čestitke ob rojstvu zbrisali in sem si jih shranila na računalnik. Pa še dobro, da sem si porodno zgodbo takoj prekopirala, te pa ne vem, če bi še znala tako napisati, kot sem jo takrat. Lu, glede darila ob krstu: mi smo dobili zelo različno, od igračk, pa plenice, bodiji. Je pa pri nas navada, da se ob krstu podari kaj zlatega, to imajo predvsem botri čez, ampak še vseeno kdo drug tudi prinese kaj od zlata. Pri punčkah ni tak problem, Ema je dobila dvoje uhančke (in jih tudi že nosi), pri fantku je pa malo drugače in mi je bilo zelo všeč, ko je dobil zlat obesek, križek, tak čisto majhen, pa zelo lep, se mi zdi, da to tudi ni tako veliko denarja. Drugače sem pa jaz tudi tako že skombinirala, da sem dala kar kakšnega angelčka, križ, rožni venec, knjigo (Sveto pismo za otroke), pa še kaj v kuverto. Upam, da med temi stvarmi najdeš kakšno idejo. Album: ena me je še prosila za geslo, pa sedaj ne najdem več, katera. Naj se javi še enkrat. Sem nadoknadila vse zamujeno? Sem si rekla, da grem danes prej spat, pa mi spet ni uspelo. Jutri bom šla pa res!!!!!! Lepe sanje.