Maxica
|
Uf, sedaj sem vas na hitrco prebrala, danes vidim, da me kar upoštevate in ne pišete veliko, sicer bom čisto v zaostanku. Komentirala vas bom za nazaj en drug dan, sedaj lih izkoriščam pet minut, ker je šel mož malo počivat, pa Max tudi, Lana pa pestujem. Pri nas je že dva dni tak krasen sonček, da smo ful odzunaj, hodimo na doooolge sprehode. Sicer Max pridno hodi zraven, ampak malo tuhtam na tisto rolkico za na voziček. Vidim, da se pri Pikabu in Lu kar obnese. Sicer so pa Lana kar fino dajali vetrovi in krči zaradi teh prekl kapljic AD3, tako da sem jih po enem tednu dajanja kar nehala dajati. Bomo že čez kakšen mesec ponovno začeli, sedaj smo raje na sončku. Pa še prebavo mu je vse zmrkalo - kaka samo še enkrat na dan, pa takrat ful ful ful, res ful. Koliko pa vaši kakajo sedaj, pri dveh mesecih? Jaz sem mu včeraj, ker se res ni pokakal več kot 24 ur, dala kar zelo sladek bebi čaj in mu je pomagalo. Bomo videli danes, ne vem, če spet ne bo treba tega. Valjda, pol pa človeka kr skrbi, a nemara premalo poje al kva je, ampak lula pa skoz, pa tudi ful. Me pa prav zanima, koliko se je kaj poredil in zrastel, ker ko gledam vaše korenjake, so res orng dečki, pa taka fina lička, naš Lan je pa bolj suhcan, tak dolg, eleganten. Ne vem, bomo videli drug teden, ko imamo spet posvetovalnico. Aha, Lu, geslo dobiš na privat, za dvd mi moraš pa naslov sporočiti, pa ga pošljem. Pikabu, trebušnjake sem jaz delala kakšne 3 tedne po porodu, pa me je potem nekaj začelo v šivih od prvega poroda trgati, tako da sem nehala. Sedaj hodim samo na steper, počasi bom pa začela tudi s trebušnjaki. Sladkarije - ma, jaz jih tudi enostavno moram. Sicer se kar slabo počutim, se mi kar vrti. Po moje si lih kaj pa že lahko privoščiš, jaz sem sploh po dojenju čisto slabotna. Ti si kar privošči, samo mera, ta je problem, a ne?! Tudi pri meni, tudi pri meni. Sedaj jaz pazim, da zvečer preveč ne jem, čez dan itak skoz nekaj delaš, pa kuriš kalorije, najbolj zahrbtne so tiste večerne, na kavču, pred TV. Nič, sedaj je itak veseli december, ti kar jej, z januarjem bomo pa še to tematiko začele obdelovati. Glede spanja - mi hodimo res (pre)pozno spat, tam od 23-24h enkrat, tako da probam takrat Lana še podojiti in sedaj spi ta prvo rundo kar tam do 5h-pol šestih, kar mi je super. Pol pa se začne ritem na tri ure. Čist cool zame. Na trebuh ga pa jaz ne upam dati, res ne. Ga dam nekako na bok, ampak se prav hitro prevali na hrbet, na trebuh pa nisem niti Maxa nikoli dajala, Lana pa tudi ne upam. Pikabu, midva z Maxom sva tudi delala voščilnice, nekaj sva jih z enimi bleščicami posula, nekaj sva pa kar s prstnimi barvami porisala. Za okrasitev - jaz bom malo pomaranč narezala in posušila pa potem to obesila na zlate trakove. Sicer je pa naš dom že precej okrašen z božičnimi zvezdami, pa adventnim venčkom, drug teden bo pa že smrekico in jaslice treba postaviti, pa bo. Vidim, da se glede Bleda menite - nič ne obljubim, če bo vreme solidno, pa če še moža ugrejem, morda pa res pridemo v ponedeljek. Vam še sporočim, bi bilo res fino, ampak imamo za drug teden še eno pot v Novo Gorico, pa ne vem točno, kdaj. Vi se kar zmenite, pol se bom pa probala še jaz prilagoditi. Imamo pa mi tudi tisto Kratko sveto pismo za otroke. Ne vem, če se ne dobi tudi na spletni strani od Ognjišča. So res super slike, pri nas tudi Max opazi vse sorte detajle v tej knjigi. No, zdaj sem se pa že fajn razpisala, mi je celo uspelo, ne morem verjeti. Saj se še beremo, zdaj me že pošteno roka boli, ker mi Lan spi na levi roki. Bodite lepo.