|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
12.12.2006 9:49:39   
altati
Joj, še nekaj sem vam pozabila povedati: že en teden dobim nase vse hlače, vključno s kavbojkami...in niti tišijo me ne! i'm so happy!!!user posted image user posted image user posted image

pikabu-jaz delam trebušnjake! kdaj rezultati-nimam pojma!
delam jih včasih na tleh, včasih na kavču, včasih na postelji...kakor kdaj!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
12.12.2006 9:58:18   
mtina
res je, da zalivančke bolj nasiti, naš je na flaši, pa še ne kaže znakov, da bi spal celo noč. user posted image

kdaj jih boste pa dale v svoje sobe? jaz nič na spim in se sredi noči selim v dnevno, saj se mali ves čas premetava. pa tud že pogrešam svojo posteljo.user posted image

lp

Sonce!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
12.12.2006 10:17:08   
gaya

jst sem za petek in tudi ponedeljek.user posted image  in ja jst mislim tud v dopoldanskem času, tm okol 11, a je ok?

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
12.12.2006 10:40:35   
Lu
Sam na hitro.

Sem slabe volje, ker smo malega vagali in je pridobil v 10 dneh samo 190g user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj ga moram NUJNO zbujat ponoči da bo jedel. Jutri imamo ponovno vaganje.

Pikabu rolka je pa ZAKONuser posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
12.12.2006 11:28:35   
vava
Meni je tudi Bled v petek ali ponedeljek boljši od četrtka.
Naša noč je bila danes bolj tako tako. Smo se na dve uri zbujali, malce pojedli in potem počaaaas nazaj zaspali?!? Ja no pač, bo pa danes bolje.
Altati bravo za kavbojke in kile. Si pridna s trebušnjaki, pa so rezultati. Jaz bi tudi mogla. Sem sicer na -14kg, ampak jih je še 5 ostalo + 5 od prej. Cilj mi je pa do konca pomladi vse zgubit.
Frrr vi ste pa zdajle sigurno na sprehod odpli, ker se je sonček pokazal. Mi bomo tudi šibali, samo še tole spišem in malega poštimam. Grem na banko Luki odpret račun in položit vse kar se je nabralo zanj pa še ves drobiž, ki sem ga doma pobrala (v torbicah, žepih, v avtu, pa v posodici za drobiž... se je nabralo čez 1500 SIT kovancev).
@lina Luka se je rodil ob 15.27.
Frrr in @lina krasna sončka, prava korenjaka.
tasha23 Gael je pa res tak kot bi pel eno veselo novoletno.
Beki otrok spi kolikor rabi in se zbuja ko se hoče, ali ko ga matrajo krčki ali ko je lačen in so pribombe, kakršnekoli čisto odveč.
Pikabu lep album. Vaš ati ima pa kar veliko dela z igranjem, a ne? Takle grad pa res zahteva celega strokovnjaka. 
Zdaj pa gremo na sončka. Se še kasneje oglasim

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
12.12.2006 11:44:23   
Ženkica
Jutro.

Frrr - vse najboljše!!! user posted image  user posted image

Ampak mali ti je pa full podoben, res user posted image user posted image .

No, današnja noč je bila pa porazna; spala sem cele 3 ure user posted image ; tamala je non stop neki jokcala pa stokcala itd. i td. No, sm zjutraj potem še dobro urco notr prinesla, je oči mal popestval v dnevni, pa je na srečo zaspala.

Ste se pogovarjale o trebušnjakih; no, jaz jih delam; recimo, da mi uspe 5x na teden, vsak dan pač ne na žalost. Pa še nekaj vaj iz aerobike naredim zraven, mi smo take fajn vaje delali, pa sem si jih na srečo zapomnila. Grem pa še ta teden po tisto napravo, kako se ji že reče user posted image ; ni kolo, ampak _________, mah, ne vem.
Skratka, tut jst že oblečem vse svoje hlače tastare, čeprav mam še nekaj kg-jev plusa, ampak ugotavljam, da dokler bom dojila bo res težka ornk shujšat; no ja, do poletja bo že.
Dons bomo pa gledal ta novga Jamesa Bonda, je oči posnel film, poročam kakšen je.

Zdj pa šibam sesat, mamo tak svinjak, da rajš ne govorim. Aja, za vse je kriva user posted image , škoda ker ne zna sesat user posted image .

pa pa

Ženkica

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
12.12.2006 15:21:14   
frrrr
Pikabu, geslo js že mam ja... lepi ste... se vas je kr težko nagledat user posted image
trebušnjaki - js tut vsak dan rečem: bom jutri, pol pa pozabim user posted image
sladkarije - js ista... sicer Jaša vsak dan pokaka skor vsako plenico, al pa jo vsaj poprka, ampak bi blo pa vseeno dobro, da ne bi vsak dan pojedla 100g čokolade, al pa še kaj več user posted image

Lu, držim pesti za Tiana, da bo fejst papcal in pridobil na teži

vava, res smo bli zunaj user posted image sonček more vn, ko se mi odpravljamo na sprehod user posted image

altati, bravo user posted image a bi bla ti naša trenerka? js rabim nekoga, da me v rit sune kdaj pa kdaj user posted image

Jaša ima popoldanski počitek... danes spet uro in pol sprehoda bil buden user posted image
grem še js mau počivat... čavči

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
12.12.2006 15:42:00   
Pikabu
Pa sem spet tukaj. Oba sta zaspala. Jaz tega našega fanta sploh ne razumem. Zvečer brez problema zaspi v svojem košku sam od sebe, ne potrebuje pleničke, edino dudo. Čez dan ga pa prav vidim, kako se mu spi, pa kar ne more, si vleče pleničko na oči, je pri meni v naročju in se zarije vame. Če se pa spravi jokat, je pa res noro, tako na glas Ema ni nikoli jokala, včasih me res ušesa boljio, pa res mu ne fali drugega, kot da ne more zaspati ali pa bi bil v mojem naročju. Pa ga imam v naročju, samo če Emo lulat, hitiva na stranišče, on pa vmes že zažene celo paniko.

Naše spanje ponoči: spat gre od osmih do devetih enkrat, se ponoči zbudi le enkrat (od 3.- 4), zjutraj pa od šestih do sedmih. Navadno zjutraj potem kar pri meni zaspi nazaj in ga tudi pustim v najini postelji, saj sama vstanem, spi pa nekje do devetih, pol desetih.

Dopoldne smo bili pa na sprehodu. Emo sem oblekla v bundo za ven, sama sem pa še vseeno dala velur jakno gor. Pa me ni nič zeblo, prav prijetno toplo je bilo dokler..... je sijalo sonce. Ko se je pa sonček skril, me je pa tako začelo zebsti. Malo se očitno je ohladilo. Smo kar pohiteli domov na toplo. Moram zdaj naprej bolj paziti, da tudi sebe oblečem dovolj.

Še nekaj vas moram vprašati. Kako oblečete svoje otročke po rokah in nogah? Jaz sem danes Maksu dala rokavičke gor, potem je imel pa čez en pajacek tako velik, da so roke ostale v rokavu. Na nogah ima pa že ves čas spodaj nogavičke, čez žabice in še copatke. Pokrit je bil z dekico, čez roke si jo je dal dol, čez noge je bil pa lepo pokrit. Pa pridemo domov in je imel roke (dlani) in noge (stopala) mrzle. Zdaj pa ne vem, premalo ne more biti, kaj pa sploh lahko še dam, a je kakšna fora v materialih?

Bled: če se bo Maxica lahko kaj oglasila, pa če bi ona v ponedeljek ali pa kakšen drug dan naslednji teden, lahko prišla, sem jaz potem za ponedeljek. Bi bilo super, če bi nas bilo čim več.

Altati, user posted image user posted image user posted image user posted image za kavbojke in kile. Jaz oblečem vseh hlače, ampak cilj mi je obleči tiste izpred Emine nosečnosti.

Vava
, naša dneva soba bo kmalu premajhna za vse igrače, ati ima veselje z legicami, čeprav se moram pohvaliti, ta grad tudi jaz spravim po načrtu skupaj. Še parkrat ga sestavim, ga bom pa znala že napamet. Sem pa ravno prej pospravljala igrače, da ji jih prestavim v njeno sobo, za legice grem pa še v teh dneh enkrat kupit eno veliiiiiiko škatlo, da bomo lahko vse noter pospravili. Vlak bo pa verjetno postavljen samo do praznikov, ker bo potem tam drevešček stal, po novem letu pa pride nazaj.

Zdaj grem pa razmišljat, kako bi okrasili Emino sobo, pa pogledat grem, kaj že imamo, mogoče dobim kakšno idejo
.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
12.12.2006 15:53:54   
moci
kuku,
no pri nas sončka skoraj nismo videli.
smo pa bili na u kolkov in so super, itak jih nismo več povijali, to je bila kontrola za vsak slučaj.
altati, čestitam, res si pridna, jaz si samo govorim da moram delat trebušnjake, pa nič ni od mene.
mtina, zakaj ga pa ne seliš v svojo sobo, če itak ne spita skupaj? jaz je še ne bom, ker se mi potem res ne da vstajat, včasih rabi samo dudo. pa še bolj mirno spim, če je zraven mene.
lu, saj bo boš videla, mi smo na začetku šteli grame, zdaj je pa prava buška.
mi gremo danes zvečer v mercator v kranj, upam da mala ne bo jokala kot nora tako kot prejšnji teden. user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
12.12.2006 16:49:12   
naja78
živ.
na hitro.komaj vas dohitevamuser posted image user posted image tolk klofate....

jaz bi tudi geslo...mi pa mora ena natančno opisati kako se dela album,ker morm jaz tudi slikice notri dat,da vam malo pokažem......user posted image

glede spanja....matr eni ste že prav ulavfani.moj Lan se zbuja še vedno na 3-4 ure.smo pa danes uvcedli spanje na trebuhu,...ne boste verjele...dopoldne spal 2 uri,popoldne do zdaj že 1 uro,zdaj pa ga bo pomoje tudi kmalu odneslo...me je pa kr strah in ga skos hodim gledat......
tako da sem bolš volje......

še eno vprašanje...a ve vaše malčke kdaj pustite jokat,...npr v voztičku ko grete ven in se dere ko ........jaz sem ga do zdaj ven jemala ker se je folk obračal....user posted image user posted image

nč...pridem še kasnej....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
12.12.2006 18:00:19   
Maxica
Uf, sedaj sem vas na hitrco prebrala, danes vidim, da me kar upoštevate in ne pišete veliko, sicer bom čisto  v zaostanku. Komentirala vas bom za nazaj en drug dan, sedaj lih izkoriščam pet minut, ker je šel mož malo počivat, pa Max tudi, Lana pa pestujem.
Pri nas je že dva dni tak krasen sonček, da smo ful odzunaj, hodimo na doooolge sprehode. Sicer Max pridno hodi zraven, ampak malo tuhtam na tisto rolkico za na voziček. Vidim, da se pri Pikabu in Lu kar obnese.user posted image  
Sicer so pa Lana kar fino dajali vetrovi in krči zaradi teh prekluser posted image  kapljic AD3, tako da sem jih po enem tednu dajanja kar nehala dajati. Bomo že čez kakšen mesec ponovno začeli, sedaj smo raje na sončku. Pa še prebavo mu je vse zmrkalo - kaka samo še enkrat na dan, pa takrat ful ful ful, res ful. Koliko pa vaši kakajo sedaj, pri dveh mesecih? Jaz sem mu včeraj, ker se res ni pokakal več kot 24 ur, dala kar zelo sladek bebi čaj in mu je pomagalo. Bomo videli danes, ne vem, če spet ne bo treba tega. Valjda, pol pa človeka kr skrbi, a nemara premalo poje al kva je, ampak lula pa skoz, pa tudi ful. Me pa prav zanima, koliko se je kaj poredil in zrastel, ker ko gledam vaše korenjake, so res orng dečki, pa taka fina lička, naš Lan je pa bolj suhcan, tak dolg, eleganten. Ne vem, bomo videli drug teden, ko imamo spet posvetovalnico.
Aha, Lu, geslo dobiš na privat, za dvd mi moraš pa naslov sporočiti, pa ga pošljem.
Pikabu, trebušnjake sem jaz delala kakšne 3 tedne po porodu, pa me je potem nekaj začelo v šivih od prvega poroda trgati, tako da sem nehala. Sedaj hodim samo na steper, počasi bom pa začela tudi s trebušnjaki. Sladkarije - ma, jaz jih tudi enostavno moram. Sicer se kar slabo počutim, se mi kar vrti. Po moje si lih kaj pa že lahko privoščiš, jaz sem sploh po dojenju čisto slabotna. Ti si kar privošči, samo mera, ta je problem, a ne?!user posted image  Tudi pri meni, tudi pri meni. Sedaj jaz pazim, da zvečer preveč ne jem, čez dan itak skoz nekaj delaš, pa kuriš kalorije, najbolj zahrbtne so tiste večerne, na kavču, pred TV.user posted image  Nič, sedaj je itak veseli december, ti kar jej, z januarjem bomo pa še to tematiko začele obdelovati.user posted image
Glede spanja - mi hodimo res (pre)pozno spat, tam od 23-24h enkrat, tako da probam takrat Lana še podojiti in sedaj spi ta prvo rundo kar tam do 5h-pol šestih, kar mi je super. Pol pa se začne ritem na tri ure. Čist cool zame.
Na trebuh ga pa jaz ne upam dati, res ne. Ga dam nekako na bok, ampak se prav hitro prevali na hrbet, na trebuh pa nisem niti Maxa nikoli dajala, Lana pa tudi ne upam.
Pikabu, midva z Maxom sva tudi delala voščilnice, nekaj sva jih z enimi bleščicami posula, nekaj sva pa kar s prstnimi barvami porisala. Za okrasitev - jaz bom malo pomaranč narezala in posušila pa potem to obesila na zlate trakove. Sicer je pa naš dom že precej okrašen z božičnimi zvezdami, pa adventnim venčkom, drug teden bo pa že smrekico in jaslice treba postaviti, pa bo.user posted image
Vidim, da se glede Bleda menite - nič ne obljubim, če bo vreme solidno, pa če še moža ugrejem, morda pa res pridemo v ponedeljek. Vam še sporočim, bi bilo res fino, ampak imamo za drug teden še eno pot v Novo Gorico, pa ne vem točno, kdaj. Vi se kar zmenite, pol se bom pa probala še jaz prilagoditi.
Imamo pa mi tudi tisto Kratko sveto pismo za otroke. Ne vem, če se ne dobi tudi na spletni strani od Ognjišča. So res super slike, pri nas tudi Max opazi vse sorte detajle v tej knjigi.user posted image
No, zdaj sem se pa že fajn razpisala, mi je celo uspelo, ne morem verjeti. Saj se še beremo, zdaj me že pošteno roka boli, ker mi Lan spi na levi roki. Bodite lepo.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
12.12.2006 18:48:54   
frrrr
pri nas podobno z rokicami in nogami na sprehodu... oblečem kot Pikabu, pokrijem, pa so vedno po sprehodu nogice mrzle user posted image nasvet?

< Sporočilo je popravil frrrr -- 12.12.2006 18:52:44 >

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
12.12.2006 19:10:08   
beki24
jst sm našo danes oblekla, spodnji del: žabice (iz DMa- se mi zdi kar fini material),   pajacek na naramnice iz flisa , čez še  hlače s podplati, čez naštrikane copatke iz volne, pa še v pajaca sem jo dala- v vozičku sem jo pokrila z deko , pa ji je bilo zelo toplo, ker mi je potem doma še 3 ure spala

rokice ima pa naša skoraj vedno mrzle- pa mislim, da jo ne zebe!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
12.12.2006 19:13:17   
beki24
evo, ura je 7 in naša se že histerično dere, to imamo mi že 2 meseca, vsak dan istouser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
12.12.2006 20:22:23   
altati
dober večer...prihajamo od Dedka Mraza (v moževi firmi). Darilo je imel tudi za Jaša in še popestval ga je. Vam bom dala gor slikico, samo da jo prenesem na računalnik.

@lina, si dobila pošto? sporoči, ko boš, ok?

Bled - a se dogovorimo za ponedeljek? Ste za to????

frrrr - kaj ko se dogovorio za trening po novoletnih praznikih????bomo za vsak dan anredile plan v stilu: 50 trebušnjakov, 30 počepov, 5 minut kolo, itd... a prav? zdaj bodo prazniki, bom pomoje tudi jaz malo popustila...

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
12.12.2006 20:32:00   
altati
beki24- kdaj pa dajete vašo princesko Tinkaro spat? jaz sem vedno, ko se je katera od punc (in isto velja za Jaša) drla zvečer, na koncu ugotovila, da je tako zaspanja, da ne more zaspati. Pomagalo je, da sem jo prej skopala, nahranila in dala spat-nočni spanec. Poskusi, mogoče bo pomagalo....Naš Jaša gre tudi ob 7h zvečer že počasi na nočno spanje (ob šestih ga počasi skopamo in ob sedmih že skoraj spi). Kakor hitro pa zamudimo uro je pa jok do neba in še čezuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
12.12.2006 20:42:46   
@lina
altati, danes še ni bilo... verjetno bo jutri... bom sporočila!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
12.12.2006 21:34:36   
mis
Evo, po nekaj dneh pa še jaz. Včeraj dopoldan sem se na hitro odločila, da grem v Ljubljano na obisk k svojim staršem. Moža sem samo obvestila, da pridem danes domov.user posted image  Biolo je lušno, z mami sva šle malo po trgovinah, pa babico obiskat, pa na en obisk, pa šla sem v šolo, kjer sem včasih delala v Ljubljani... Skratka, so me razvajali. Se mi je pa Tina tako raztulila danes v avtu, ko sem se peljala nazaj. men je blo čist grozno. Mam jo zadaj v lupinici, ker spredaj imam air bag. Pa ni blo nikjer za ustavt, mala pa že čist brez sape... Ena je pisala, da bo dala izklopit air bag. Kje? Kako?

Sem pa tudi jaz ugotovila, da sem na začetku vedno mislila, da ko Tina joka, da je nekaj narobe, da jo kaj boli... Ampak sedaj vem, da če je vse v redu (sita, previta, ne zvija...), je dobre volje. Tečna postane takrat, ko je zaspana. zdajle npr. ža spi, pa je to zanjo zgodnja ura. Ampak je bila taka tečka, da se jo kar spat dala in je koma.

Mi smo imeli krst, pa je Tina dobila tudi en obesek, pa verižico, pa zapestnico, pa nekaj igrač, obleke, denar pa bone za Baby center... Mogoče kakšna ideja ker ste spraševale...

Smo pa tudi vsak dan veliko zunaj. saj pravim, da smo ko eni cigani. Skoz se nekaj selimo.user posted image

Sem pa zvedla še eno koristno stvar. če mogoče kateri pride čez v plenicah ponoči. Mislim, vašim malčkomuser posted image  V glavnem. Vedno smo govorile, da je treba Pamperske kupovat v Mullerju, ker so nemške. Je pa res, da so tudi te nemške dveh sort. ene imajo narisane rožice, ene oblačke. Ene so zeleno pakirane, ene rumeno, ene vijolčno. Skratka, treba je bit pozoren na to, da imajo trakove, ki so elastični. V zelenih pakungah jih je največ in na zunaj ni razlike. Če pogledate pri strani tam kjer je bel rob, morajo bit narisani oblački in ne rožice. Cena je pa enaka.

Tako, grem še kaj postorit...

Aja, moram se pohvalit, da zdaj ko sem prišla domov je bilo stanovanje kot iz škatlice. Mož vse pospravil.

Aja, še to, frrrr vse najboljše!!!!!!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
12.12.2006 21:45:17   
Pikabu
Altati, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za idejo o skupni telovadbi po novem letu. Jaz sem ZA, pa še lažje bo, če bomo skupaj to počele. Do takrat se bom pa pridno navajala, da bom v formi.

Naja, naš sicer zelo malo joka v vozičku, navadno, kadar se ustavimo, jaz ga ne dvigujem. Tudi Eme nisem, saj mislim, da se otrok tega navadi in tudi slučajno ne mislim z eno roko voziti vozička, z drugo pa nositi otroka, ampak saj pravim, pri nas to ni nek velik problem in sem lahko pametna.

Maxica, blagor za sonček. No, sicer se pa nimam kaj pritoževati, ker je pri nas tudi dokaj lepo, edino precej hladno je postalo. Glede sladkarij: točno to je problem. Čez dan v bistvu sploh nimam kaj dosti časa jesti, zvečer se pa vse umiri, bi pa jedla. Saj zelo pazim, da ne jem zvečer, ampak rada bi, da zvečer sploh ne jem, sploh glede na to, da imamo mi bolj večerjo kot kosilo. Zvečer ravno zato nočem ostati dol z možem, ker potem samo gledam, kaj bom še v usta dala. Drugače pa tudi jaz že zelo težko čakam naslednjega tedna, ko bomo začeli postavljati jaslice, pa drevešček. Za voščilnice sem pa danes ves material pripravila, pa vse narezala, zdaj bo pa možek z Emo naprej ustvarjal, jaz imam glede tega bolj dve levi roki. Upam, da si bo vzel čas. Ta teden je še nor z njegovimi pevskimi, ker imajo v soboto koncert ob izdaji CD-ja. Sva si zrihtala varstvo, da ga grem lahko poslušat. user posted image user posted image user posted image

Bled:Jaz sem za PONEDELJEK. In držimo pesti, da tudi Maxica pride. Kaj pa ostale? Se nam še katera pridruži? Če vam ni predaleč, kar pridite, to bo veselo okoli jezera.

To je za danes vse. Danes grem RES prej spat.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
12.12.2006 23:59:34   
frrrr
torej organizirana telovadba po novem letu  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

js sm pa končno naložila slikice v galerijo... je možek naredil familjarno galerijo in zdej tam nt popam slikice... če katero zanima, zs in pošljem link... ne da se mi še v RR album popat... ne morem bit na vseh koncih ažurna...

pomivalni stroj laufa, pralni stroj laufa, lahk grem spat user posted image
lepo spite...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
13.12.2006 2:55:09   
frrrr
PRVAAAAAA user posted image
mali sit, posoda v pomivalcu se že zrači, perilo obesila user posted image
zdej pa spat... upam, da do 7. ure... una 6. je zame ubijalska user posted image

lepe sanje!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
13.12.2006 8:14:00   
@lina
frrrr, kaj ti res ne moreš spat ponoč? Ob 3h zjutraj ti počneš vse to? OK, do sedaj si samo perilo obešala, zdaj pa še pomivalc...user posted image  jaz se komaj dvignem toliko, da ga vzamem iz posteljice ob 4h, za nazaj dat sem že prelena in prezaspana, tako da skupaj spiva naprej...

Kapo dol, da ti še po kuhinji štrfnariš!

Če ne štejemo teh nočnih obiskov foruma sem pa v dnevni izmeni jaz PRVAAAA!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
13.12.2006 8:42:47   
altati
jutro....

druga!!!! ker Frrrr ob njenih norih urah ne upoštevamuser posted image ...Frrrr, moja  Tara bi ti rekla:Pa kj je s tabo?Bejž spat!!!!

Pri nas je megla in mraz, jaz bi pa sonček!! Prosim, pridi!!!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
13.12.2006 8:46:33   
Arabela
Dobro jutro!!!

Frrr... dobra si da vse rihtaš ponoči...user posted image user posted image ... jaz sem kar prelena in me zmanjka že ob desetih pred tv vključno s Katarino..
Naša pikica pa se je danes lačna zbudila ob dveh zjutraj... ampak sedaj pa še vedno spi v taveliki postelji.. je bila ful nemirna in sem jo ves čas čekirala in vstajala potem pa sem jo kar k sebi v posteljo dala... tako al tako sva sami ker ati spet dela user posted image
A so tudi vaši tako nemirni ponoči.. pri nas je tako skoraj vsako drugo noč.. eno noč spi kot koma, včasih pa se premetava ko vrtavka.. je pa res da je včeraj  ful dosti čez dan spala in se je tudi zato ponoči zbudila..
Tudi moja je rada na trebuhu zaspala, pa mi je pediatrinja predlagala, da naj jo raje zaenkrat še polagam na bok ali hrbet...

Jaz se tudi trudim s trebušnjaki... pa rit pa noge poskušam razmigat... bomo videli kako dolgo bom vstrajala...user posted image

Sem pa danes nekam brez volje... ni nekega prazničnega vzdušja ko atija ni doma... ponavadi imam že vse okrašeno, zdaj pa nimam niti pospravljeno user posted image
Pa učiti se mi tudi ne da... sem spet odjavila izpit... pa darila.... se moram nekako organizirat da bom vse uredila...
Z darili pa nekako ne bomo pretiravali... jaz se ful potrudim pa kupim darila za otroke... pa za rojstne dneve... za božič pa za vsakega neko malenkost.. naša familija je namreč kar velika in se daril kar nabere...

Mogoče me boste malo grdo gledale oziroma brale ampak: A imate tudi ve včasih vsega preko glave?!user posted image  Ne me narobe razumeti.. Moja KAtarina je moj zakladek, ful sem vesela da jo imam ampak 24ur na 24ur se ukvarjam z njo.. če pa kam grem pa je že jok al pa sem jaz nemirna ker ni z menoj.. Se mi zdi da zadnje čase samo grulim s Katarino al pa se pasje pogovarjam s z našo pesiko...  pa ena in ista rutina vsak dan... vstajanje, previjanje, dojenje, kakanje, jokanje, oblačenje, še večje jokanje....Na trenutke me prav duši vse skupaj... bi kar pobegnila...  Mogoče je tudi to, da sva čez teden brez atija... saj ne morem reči da mi mama ful ne pomaga, pa tudi tašča, ampak jih imam že malce poln kufer... ne vem, no...
Malo sem zagnjavila in si spucala dušo...

Pri nas je že sončno... treba iti na zrak da si prevetrim glavo...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
13.12.2006 8:48:32   
beki24
altati- vem, da je tolk zaspana da se dere, ampak spat pa nočeuser posted image , no včeraj so bili problem še krči- je imela prvič zelen drekec, tako, da je bila potem do 23ih po rokah , skoraj nič ni jedla oz. zelo malo in to sva potem danes ponoči notri prinašali ob 2.00 in 5.30 po 90ml!!

Glede teh pampersk moraš pa očitno cel doktorat naredit, da ugotoviš katere so vreduuser posted image , da so rumene in zelene sm tudi jaz že ugotovila, ampak rožic in oblačkov pa res nisem gledala, samo slikice so lepše v zelenem paketuuser posted image , tako da hvala mis, bomo še to pogledali, samo ne vem kako bo to v trgovini izgledalo, ko bom jst plenice premetavalauser posted image

no naša je zdajle končno zaspala, se je revci tako kolcalouser posted image

pikabu- jst čokolade oz. razen kakava že od poroda nisem jedla, pa sem bila prej pravi odvisnik od čokoladeuser posted image , me včasih tako matra, da ne vem kaj bi dala za 1 čokolado, pa se raje vzdržim, ker vem da
1. ne bi ostalo pri 1 koščkuuser posted image
2. bi imela mala problemeuser posted image
3. pa še kg bi šli spet goruser posted image
edino kar sem od sladkega jedla so bili Leibniz piškoti in vanilijev puding pa še to jo je ful zvijalo, tako, da zdaj še to samo občasno, ko res ne morem več zdržatuser posted image

Drugače pa že 3 tedne govorim kako bom trebušnjake delala- pa se še ni zgodilo,kile so šele že dol( no razen lanskega novoletnega bonusauser posted image ), ampak obseg trebuha je pa še +5cmuser posted image , tako da jst sm tud za ponovoletno shujševalno akcijouser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Otroci, ki ne smejo oditi
O mamah in očetih, ki ne znajo izpustiti.

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?