|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
13.12.2006 9:03:13   
beki24
arabela- jst te čisto razumem,tudi jaz imam Tinkaro rada bolj kot sebe, ampak včasih imaš preprosto poln pisker in ne moreš več.
Pri meni gre sledeča stvar mogoče malo lažje, ker si mleko črpam: greva k moji mami in ona je vsa navdušena, da je lahko z vnukinjouser posted image , s sabo nesem načrpano mleko, da ga ona lahko potem pogreje in jo nahrani! Res pa je, da je mala zdaj že pogruntala, kdo je njena mamica in da tudi pri moji mami ni več tako "pridna", da ne bi nič user posted image !
Ta čas grem jaz ven- v trgovino, ma karkoli, samo da vem, da je mala v varnih rokah in mi tiste 2 uri ni treba misliti- kdaj bo vstala, jedla, zaspala.....
Zdaj bomo pa varuško ( mami servis) vpeljali še, da se bom jaz tisti čas  učila, ker do zdaj je edino kar sem naredila to, da sem 10 listovvzela ven iz fascikla user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
13.12.2006 9:08:23   
altati
Arabela- vsaka od nas ima kdaj takšen dan! Verjemi! Samo če bi tako ostalo, jaz ne bi zdajle imela tretjega sončkauser posted image . Kakšen dan je težek, vreme je težko, vidve sta še brez atija (se strinjam da ga ne mama ne tašča ne nadomestita). Pojdita ven, najdi kakšno prijateljico z enako stari dojenčkom, pojdita na kavo, pogovarjajta se...pa bo bolje (jaz tudi v troje vozičkam, po tri ure na dan, pa vedno gremo še na kavico-to FULLLL pomaga!!!). Tebi je težko, ko imaš še faks (v tvoji situaciji sem bila 10 let nazaj, pri najstarejši), pa te izpiti čakajo, otrok te potrebuje...Lahko ti povem, da bo vsak dan lažje, vsak mesec se bo poznal, mala bo bolj zadovoljna tudi v družbi s starimi starši), ti boš imela zato več časa za učenje.....Saj sama veš, ko se ti nasmeji, pa tako pozabiš na vse.Je pa res, da so prvi trije meseci čas lulanja, kakanja, hranjenja, gruljenja, bolj malo spančkanja...ampak so naši sončki in se splača!!!! Ti nam akr pojamraj in ti bo bolje! Zato smo pa tukaj!!!! Nisi sama in tudi ostale imamo takšne dneve, a ne punce!!!
šE ENA ROŽICA ZATEuser posted image , ZA LEPŠI DAN!!!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
13.12.2006 9:12:50   
beki24
ok - gledam vrečo od plenic- kje naj bi bili ti oblačli/rožice- jst nč ne najdem- imam pa zeleno vrečouser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
13.12.2006 9:13:24   
altati
A veste punce (Arabela, Frrrr, Beki24...), da me prav preseneča koliko vas je študentk. 10 let nazaj sem imela občutek da sem sama in edina na fakulteti, ki ima otročička...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
13.12.2006 9:56:35   
moci
hm, jaz sem tud študentka. to pa zato ker se toook obiram. letos moram končat ker ko bom šla nazaj v službo ne bo šlo...
arabela - joj kok te razumem, jaz sem po prihodu iz porodnišnice mislila, da se mi je podrl svet. zdaj je bolje. takrat sem pa samo jokala in se mi je zdelo da sem sama na svetu in moram še za malo skrbet.
midve sva tud sami, ati skoz dela, zjutraj gre, zvečer pride. pa še živimo bogu za hrbtom, nimam s kom vozičkat pa tud nikamor ne morem brez avta, to pa pomeni pakirat pa voziček v prtljažnik... user posted image
no, sem še sama mal pojamrala, da veš da nisi edina. user posted image user posted image user posted image
pa še to - jaz sem šla na faks samo 1x ker mala joka pri vseh v varstvu razen meni neha user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
13.12.2006 10:12:55   
muki1
Hej, čveke, a mene pa nobena ne pogreša   user posted image  user posted image  user posted image ?????

Grem od začetka.
VAVA,FRRR in Tasha čudovite slikice, pa tudi @lina nam je svojega Matjaža, mislim da prvič pokazala user posted image  user posted image  user posted image   .

Vava, me veseli, da je pri pediatru vse okej in moram pohvaliti tvoj aranžma. Super izgleda, mogoče bom tudi sama probala.

Pikabu, upam, da bo voziček zdržal. Ideje za delo z Emo iščeš. Midve z Nežo dosti barvava izdelke iz gipsa. Do zdaj sva imeli različne like, včeraj pa sem pri stricu Šparu user posted image  nabavila še kalup z snežaki in zdaj bova to barvali. Drugače mi je pa všeč še ta ideja, pokukaj na link, bom verjetno tudi to probala http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1226560&mpage=1&key=&#1226708

Altati, zavidam ti za kavbojke, a se veselim s tabo. Pa tale ideja za ponovoletni trening je popolnoma nora. Jaz sem za. Potem bomo pa vsak večer poročale, kako smo bile pridne in se vzpodbujale in kregale user posted image  če bo katera lena. To je super, jaz rabim nekoga, da me za sabo vleče, res.
Resne diete se bom pa jaz lotila aprila, ko bo Iva stara 6 mesecev in se ne bova več polno dojili.Takrat štartam. Pri Neži sem tudi tako naredila, pa sem v treh tednih uspela shujšati za pet kil.

Naja78, to noro jokanje zvečer je res od utrujenosti. Probaj kot je rekla že Altati, prej ga dati na večerno spanje. Naši Ivi gre zvečer vse na živce, če jo predolgo pustiva, od luči, do naših glasov, mah totalen mir in tišino rabi, pa seveda topel objemček in zaspi.

Maxica, kakamo mi še vedno veliko. 5 x na dan ziher. Se mi zdi, da imata obe prebavo odlično. Po atiju user posted image . Tudi če se en dan vmes ne pokaka, še ni potrebno skrbeti. Me pa prav zanima, kak je s Tiiso, ki je pisala, da njen malček tri tedne že ni kakal.

Izklopitev airbaga, tudi mene zanima. V moževem avtu ne gre (stari audi), odzadaj pa je spet prekratek pas, tak da bi nujno morali izključiti prednji airbag. Moram se pozanimati, kje se to da.

Frrr, jaz bi prosila za link od galerije.

Arabela, vse poznamo te občutke, ko nam bliska na trenutke user posted image . Tudi jaz svetujem isto kot Altati, poišči si nekoga za vozičkanje. Res, jaz se dobim vsaj 1x tedensko s prijateljico, ki ima tudi otroka. Potem greva na kavo in malo jamrava, se pritožujeva čez dedce user posted image  in nama je super. Pa še ena kolegica je noseča in ima rok 31.12, tisto pa tudi komaj čakam, saj je bila tudi prvič istočasno na porodniškem in sva že preizkušen tim.To kofetkanje si res obvezno privošči. Če nobene ne poznaš se priklopi. Prvič ko sem bila na porodniškem, smo ogromno kofetkale, pa enkrat se je ena mamica, ki smo jo samo na videz poznale, kar sama povabila k nam na pijačo, ker ni imela družbe, pa ni bilo nobeni to nič čudnega, res ne. Torej, pogumno.
Pa kupi si kaj lepega user posted image . Mene tudi to včasih razvedri. Še posebej zdaj, ko sem malo bolj obilna in imam res malo stvari, ki jih lahko nosim. Pa kakšna L majčka mi je že tudi polepšala čmuren dan.

No, to je to.
Okrašeno mi imamo že ves december, pa še bomo krasili. Smo že čisto kičasti, pa me nič ne briga. Se izgovarjam na Nežo user posted image .

Mi pa imamo novi avto user posted image  user posted image  user posted image . Citren C4. Zdaj ga sicer vozi mož, ker sem jaz doma, ko pa bom šla v službo, ga bom pa vozila jaz, ker bom punce vozila v vrtec, TRALALA, HOPSASA user posted image  user posted image  user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
13.12.2006 10:21:54   
frrrr
no, punce niste same... tudi midva z Jašo sva veliko časa sama, ker ima mož delovnik od 9ih do 17ih... pa kdaj se še mau zavleče... in včasih malega zvija, ga nosim okrog... potem pa že pogrunta, da ga bom nosila in nose bit sam, pa kr tk mau cmevka... imam kak trenutek, ko bi pobegnila... ampak že takoj, ko ga dam na previjalno, ga pristavim al pa ga samo dvignem in se mi tako lepo nasmehne češ: ja, to sem hotel user posted image takrat sem spet v sedmih nebesih...

drgač je pa mali včeraj začel igrače nad ležalniku mau registriat in zdej leži in se igra... prej tega ni počel user posted image

Beki, naše hranjenje to noč.. ob 2:30 ni bilo edino... se je zbudil še 5:45... in potem 7:30 za hrano in previjanje... no, potem sva pa potegnila do 9:30 (uspavanke za dojenčke so čist dobre uspavanke za mamico user posted image se mi zdi, da sem pred Jašo spala user posted image )

moje nočno pohajkovanje... včasih sm čist hin in ga samo pristavim, ter nato nazaj v posteljico spravim... včasih pa še perilo obesim in mau na net skočim user posted image drgač pa s posodo nč nisem delala - samo pomivalca sm odprla in odprla okno... me jezi, če zjutraj odprem in je s kozarca voda  teče, ko ga obrnem

altati, sm ti poslala na ZS

drgač, pa punce... zdej imamo skupinsko motiviranje za učenje... potem pa za telovadbo user posted image js sm včer naredila načrt... zdej se ga morm samo še držat user posted image
bo treba pa po NL pripravit mišice na smučarijo... februarja morm bit tolk v formi, da bo v tistih dveh urcah kolkr mi bo mali dal časa aktivna smučarija in ne bo muskifibra user posted image

altati, js sm prav ponosna na to, da sva se odločila za otroka še v študentskem obdobju... tut moja mama je še mlada (43 let)  in sem imela vedno najboljšo mamo in zaveznico... sm rekla, da ne bom predolgo čakala... in tk je najlažje, da je prvi otrok na vrsti pred redno službo... sicer so pa včer po tvju neki o ledeni dobi govorili in je treba blo neki naredit, da bomo imeli še kaj veselja z otročki, preden nas zemlja zbriše z obličja user posted image

lep dan!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
13.12.2006 10:25:17   
frrrr
muki, srečno vožnjo!
link na zs...
pa pogrešale smo te tut!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
13.12.2006 10:46:30   
altati
Madonca, zdaj sem se pa res odločila, da po novem letu vodim našo telovadbo!
Ok? Vsako jutro naloga-vaje za čez dan! Potem pa zvečer poročanje! Pa še kilažo in obseg trebuha bomo vodile, ste za? da vidimo kako nam bo šlo! In da bomo na pomladanskem srečanju vse fit!!!
Frrrr, jaz sem bila stara 21 let ko sem imela Taro...sem bila res mlada....
Zdaj pa 32....Tara ima mlado mami, Tia nekje vmes (26), Jaša pa malo starejšouser posted image , revček maliuser posted image .....
Frrrr naš Jaša se tudi igra pod igrali in prav uživa....Pa tiste tri kocke od Fisher Price-a mu je včeraj prinesel Dedek Mraz in ful gleda obrazke. Smejoči obrazi se mu najbolj dopadejo in njim tudi nameni največ nasmeškov.
Zraven pa poslušava Čarovnika Grega, ki nam ga je poslala naša draga Evik, ki jo vse pogrešamo, a ne? Evik, pridi na plano!!!!! Kje si s svojimi poročanji, pogrešamo te, tako te rade beremo, ker si naša carica!!! EVIK; EVIK, pridi!!!!

Muki1 - čestitke za avtouser posted image user posted image user posted image  in srečno ter varno vožnjo. Jaz si bom pa čez kakšno leto kupila C3 za vožnjo mene in otrok, ampka moram kakšno leto počakati, saj smo komaj pred mesecem dni menjali družinsko avto (saj veš nas je malo več in smo kupili Zafiro, ki ima 7 sedežev)....drugo leto pa vsekakor jaz menjam svojega Hyundai-a za C3 (pa zlatega si bom kupila)....

Pikabu - mi tudi vedno delamo izdelke iz gipsa, imamo en kup modelčkov (snežake, božičke, jelenčke, medvedke, vse so božični motivi) in potem jih vlivao, nanje damo kavelčke za obesit, na koncu jih pa barvamo. obešene imamo pa po oknih in malo na jelki. pri nas imamo že od sobote božično drevesce, pa okna so tudi že okrašena....

Tako, zdaj se grem pa še našemu dojenčku malo posvetit...čao,čao...se še javim...(madonca sem jaz gosta, moram malo na odvajanje, se mi zdi da ima tu gor non stop samogovore, najbrž me imate že dosti....)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
13.12.2006 11:31:22   
muki1
Pozdrav od naše smeške:

user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
13.12.2006 11:33:34   
muki1
Hi hi hi

user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
13.12.2006 12:01:22   
Arabela
user posted image Pupe, hvala za vzpodbudne besede...
Beki, saj jaz imam jaz tudi načrpano mleko, doslej je še šlo ko sem malecko pustila pri moji mami, sedaj pa nič več ne pomaga... hoče mamo pa gotovo!!!
Ampak danes zjutraj se je zbudila ful nasmejana in vesela, sem dobila kar slabo vest ker sem jo malce "zašinfala",to našo pikico...
Pa prav paše mi da hodim na telovadbo z dojenčki ko se srečamo z drugimi mamicami...
Ampak zvečer je pač najhuje ko sva sami in ni atija...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
13.12.2006 12:22:28   
Arabela
Da se pohvalim.... mi imamo tudi novi avtek... VW Touran... ta je od atija, meni pa je sedaj ostal VW Passat, ki pa ga bova v kratkem menjala za nekaj manjšega, ker je le-ta karavan... user posted image user posted image ... mami ne bo več brez avta user posted image user posted image

Evo babica odpeljala Katarino na sprehod... jaz pa: POSPRAVLJAT!!!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
13.12.2006 12:24:08   
Arabela
A še to: jaz sem tudi pogruntala te Pampers pleničke.. ker enkrat sem kupla brez elastičnih trakcev, drugič s trakci... zdaj pa imamo Activ fit trojkico in pa Babylove trojkico, pa smo tudi ful zadovoljni..

Zdaj pa res pospravljat!!!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
13.12.2006 12:59:12   
frrrr
Arabela, srečno vožnjo.

vse kaže, da bom 22.12. v MBju... kdo za pijačko? Arabela? muki, prideš? nekje tako, da lahko Jašo previjem... ura bo pa verjetno nekje okrog 16. ure... še sporočim...

sva že s sprehoda... danes le 1 uro, ker je mau bolj mrzlo... je pa na srečo spal, ker bi drgač čist preveč mrzlega zraka pojedel...
greste ve vsak dan vn s tamaučki? js mam kr slabo vest, če ne greva... poskušam vse dneve izkoristit...

drgač pa tile monologi... altati, js te štekam user posted image sva na istem... skoz tu strašiva user posted image

nč, grem perilo pobrat... pol pa počasi začet kuhat... dans bo rižota... za jutri sm pa tut že kupila mleto govedino in bo spet musaka, ker mi je prejšnjič tolk dobro ratala user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
13.12.2006 13:00:46   
frrrr
še to... plenice... mi imamo še Pampers 2... še enih 6 plenic... pol pa Huggies od 4-9kg

upam, da bo ok... zdej že kr mau preizkušam vmes Huggies... sm pogruntala, da sm za premočitev Pampersk js kriva, ker nism znala prav plenice naštimat gr user posted image

no, mejte se!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
13.12.2006 13:39:00   
@lina
Arabela, tudi jaz sem prvo porodniško tako doživljala... sama čez dan, mami dela, tašča je takrat bila daleč, oči prihajal domov ob 18h ali več...rešitev sem našla v vozičkanju, res, ure čisto drugače tečejo ko si zunaj...zdaj v drugo mi ni dolgčas... mi en kratkohlačnik popestri vsakdan...
Sploh pa če imaš sedaj avto, se napokaš v avto, odpelješ in uživaš, samo da okolje zamenjaš!

Muki, svojega sinka sem že prej postavila na oglede v album... če ni bilo to takrat, ko si bila tako dolgo odsotnauser posted image

Meni so tudi v novem avtu izklopili airbag, enostavno sem šla na servis in so ga priklopili na računalnik ter odklopili. No to so mi naredili zastonj, ker je tukaj zadaj še ena druga štorija, priklop na računalnik menda tudi plačaš, ampak se v večini novejših avtomobilov to da narediti...preko računalnika....

Frrrr, jaz bi link, prosim.

Kako so luštni ti nasmehi, ta brezzoba usteca! user posted image

Ve damice z novimi avtomobili, veliko varnih kilometrov vam želim!

Zdaj me pa še delo čaka...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
13.12.2006 13:41:15   
@lina
Aha, še to: altati, dobila danes. Najlepša hvala! Ampak zdaj si mi pa še nekaj dolžna, prosim, če mi sporočiš, saj veš kaj!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
13.12.2006 14:08:09   
muki1
@lina, potem pa geslo, če ga še nimam, moram preveriti.

Frrr, pa ravno 22. moraš ? Mi imamo takrat v službi zaključno fešto, drugače bi se pa lahko kateri drugi dan zorganizirala.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
13.12.2006 14:27:25   
Anonimen
halo mamice se spet mal oglašam....kako smo???????

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1470
13.12.2006 14:59:14   
muki1
tinyp, ti povej kako si, za nas lahko prebereš user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
13.12.2006 15:02:24   
Arabela
Muki, frrr. jaz sem tako v mariboru tako da kadar vam paše... bo pa v petek 22.12 kar precejšnja gužva, saj veš, pred božičem user posted image

Evo vse sem pospravila, babica kuha kosilo, dedek se igra s Katarino...
Se že boljše počutim, potem pa skoćim se pod tuš in si pobarvam lase, pa bom kot nova!!!

Zdaj grem pa malce albume čekirat, sploh še nisem utegnila..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
13.12.2006 15:02:39   
Ženkica
Aloha.

Evo, najprej da poročam, da sem danes domov privlekla "orbi trek" in da jaz že danes začnem z user posted image ; mater, bom šlank, da še sama sebe ne bom več spoznala user posted image ; hi hi, če verjamete.

Airbag mi lahko v avtu spredaj izklopimo pri strani armaturne plošče in sicer s ključem od avta. Je pa avto komaj dobro leto star, prejšnji, ki je mel skoraj pet let te funkcije ni imel.

Pogruntala sem tudi zakaj prejšnjo noč nismo spali - mami trapa je jedla ananas user posted image user posted image .  Skratka, ananas, ne hvala še nekaj časa.

V soboto pa moja mami pride za varuško, greva z možem ven na pozno kosilo (ne na večerjo, sj veste, hujšam user posted image ) v kitajsko. Morva si vzet mal cajta zase, ker njemu se že meša.

Sj bi še kj napisala, ampak dragi rabi računalnik. Pa drugič.

pa pa

Ženkica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
13.12.2006 15:31:05   
Anonimen
evo muki zdj podojila tko da sm super

(odgovor članu Ženkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1474
13.12.2006 15:49:05   
frrrr
MB terminsko sm vezana na možev izpit... bom pa januarja mau več na vašem koncu user posted image

altati, kaj pa zdej pojete? hokus pokus čira čara simsalabim in kakadu...? user posted image

js si dans prepevam puhajoče oblake od damjane golavšk, ker bi rada sneeeeg!

tinyP, dej se kaj več potepaj po naši temi in povej kakšne imate noči, je Andraž priden,...

Evik pa js tut že orng pogrešam...

@lina, js bi tut geslo... za Jureta imam, za Matjaža pa ne user posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?