Pikabu
|
Lu, lahko poskusiš v Svetu knjige, čeprav se ne spomnim, da bi imeli. Mi imamo enega, ki je res super, je karonka, naslov je Kratko Sveto pismo za najmljaše, od založbe Grahovac. Ima pa res krasne ilsustracije, nazorne, pa ogromno simpatičnih detajlov, ki jih otroci hitro opazijo (npr. pri zadnji večerji mucek po mizo in podobno). Naša Ema jo ima zelo rada, zelo lepo že opiše sliko in pove, kaj vidi in vse pokaže, pa res je lepo narisno. Se mi pa zdi, da se to dobi samo v tisti verski trgovini v LJ na Mačkovi. Če si kje blizu, se ti splača iti gledat, ker je res super. Lu, kako se vam pa kaj rolkica obnese? Mene jo je zdaj kar strah uporabljati, ker ima voziček tako čudno težišče (samo v tem položaju ročaja, če ga obrnem na drugo stran, je boljše, ampak ni v redu za Emo, dokler Maks še leži), pa še težji je. Bomo videli danes, kako bo. Je mož odlomljeni del kar ven odrezal, pa dal kovinsko cev nazaj. Je rekel, da če se še na drugi strani zlomi, da bo naredil enako. Zgleda bolj trdno, bomo videli. Pa za Majo, da lepo sprejema bratca in da se pusti frizirati. Naša Ema ima špangice v laseh že od enega tretjega, četrtega meseca naprej, ker je imela tako dolge laske, tako da nikoli ni problem. Zdaj si že zmišljuje, kaj bi, včasih hoče čopije, včasih kitke, včasih pa samo špangice. Je pa tudi odvisno, koliko časa imam. Zdaj pa resssss moram iti.