Pikabu
|
Dober večer. Danes se je pri nas ves čas kaj dogajalo in kar ni zneslo, da bi kaj napisala. Zjutraj smo se malo bolj zgodaj uredili in tudi prej šli ven. Res je bil spet prekrasen dan, s sončkom obsijan. Smo bili na kar dolgem sprehodu in Maks je pridno vse prespal in tudi doma je še potem spal eno uro in pol. Sem pozabila povedat, da sem mu sedaj začela oblačiti še kombinezon in mu je očitno prijetno toplo, ker tako lepo spi. Tako imam ob prihodu domov čas, da Emi skuham in jo spravim spat, pa sama kaj malega pojem, včasih tudi že kaj pospravim. Roke in noge ima pa tudi sedaj lepo tople, ko se zbudi. Popoldne sem pa likala, vmes Maksa crkljala, sploh ne vem, kaj mu je. A je tako rad po naročju, danes je pomagalo tudi to, da sem ga prestavljala: je bil v ležalniku ene 10 minut, potem jok, ga prestavim v košek, spet mir 10 minut in jok, ga prestavim na najino posteljo in ista zgodba, tako sem ga ves čas, ko sem likala, malo prestavljala, da mu je bilo všeč. Pa v ležalniku sem mu danes malo naklon dvignila in je bil tudi takoj bolj zadovoljen. Tole s telovadbo in dojenjem ne vem točno, kako je, vem pa, da so opozarjali, da moramo počivati tudi zaradi mleka. Pa ne vem, ali se slabše dela zaradi prehude aktivnosti, a res kaj pride noter. Pretiravati sigurno ni dobro, vsaj dokler polno dojimo. Bled: super, koliko nas pride. Upam, da se nam še katera pridruži. Kje je pa Clody? Upam, da ste zdravi, da se nam pridružiš. Jaz bi tudi prosila za malo podrobnejše informacije, kje točno se dobimo, za uro sem pa tudi jaz ob 11. Lina, dobrodošla med nami. Altati, te je Jaša dobro pazil ob sodelavcu? Upam, da sta uživala. Aja, pa upam, da se ne odvajaš od RR-ja, ker se nisi več javila popoldne. Mojceca, držimo pesti, da ti jutri dobro uspe. Gotovo je kakšen tak praktičen izpit, da imaš že vse v glavi. @lina, držim pesti za jutrišnji večer, da bosta oba malčka pridno zaspala. Mene je bilo tudi kar strah, ko se je prvič tako zgodilo, pa se je potem super izšlo. Najprej je pomembno, da sama nisi živčna. Jaz sem Emi kar Nodija dala za gledat, sem vedela, da ne bo težav in bo pridna. Ko je Maks zaspal, sem pa tudi njo brez težav spravila spat. Zdaj pa, če še pride kakšen tak večer, navadno najprej Emo spravim spat, ker sva že kar hitri in je pridna, da lepo leži v postelji, potem imam pa čas za Maksa. Samo čim bolj mirno, pa se bo vse dobro izšlo. Ženkica, samo da se je dobro izšlo. Je pa mene tudi tega zelo strah, ko se mu zaleti, tudi sama kar trda postanem. mtina, super, da si si privoščila tak večer. Grem pogledat, če je moj možek še med "živimi". Meni se je moja končala, tako da upam, da se danes kaj zgodi... Lepe sanje in jutri prijeten dan.