|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  209 210 [211] 212 213   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
4.8.2007 10:17:59   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: mony5

O Sisy a si še živa???user posted image user posted image user posted image

heeej Mony,ja učer sem popoldne spala k ubita ker sem mela prejšnjo noč tako telovadbo da je blo joj...

Evo sm pa dons nadoknadla-spala do pol desetih.....

Se pa nč ne dogaja,še boli me nč večuser posted image

Je pa dobra novica tole kar je Minka napisala,torej najkasnej do naslednga vikenda grem rodituser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 5251
4.8.2007 10:22:36   
minka 123
Sisiy hodim na Vič h ginekologu. Ker sem 2 tedna pred PDP, sem mu rekla da maximalno še 4 tedne do poroda, pa je rekel da ne, da imam max 3 tedne do konca, ker zdaj navadno že 1 teden po PDP-ju sprožijo porod. Upam, da ginekologi v porodnišnicah enako mislijo (in delajo).

13.8.2007 sva dobila najlepšega fantka na svetu :o)

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 5252
4.8.2007 10:26:15   
Sisy
Minka upam da ima tvoj ginekolog prav...Ker se mi reees ne da čakat še 14 dni...

me pa zanima če je kakšna razlika v tem kdaj sprožijo porod v Postonjski in kdaj v Ljubljanski porodnišnici?

(odgovor članu minka 123)
Neposredna povezava do sporočila: 5253
4.8.2007 10:26:23   
mony5
Sej ti maš jutri "kao" rok, ampak vajini Sarici je očitno lepo v tvojem trebuščku in se ji nikamor ne mudi! Pejt gremo še mi malo v hribe hodt da bomo kej pospešili! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 5254
4.8.2007 10:27:38   
Sisy
ja ja sej vem da mam "ŠELEuser posted image " jutri rok sam če se zanesem na svoj "ženski čut" tut jutr ne bo nič...

Sej sem mojmu rekla da bi šla loh dons mal hodt....

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 5255
4.8.2007 10:29:24   
Sončni žarek
Sem si ravnokar glavo oprala.....pa nonstop mam danes telefone- pa navaden-pa gsm.....jaz pa v planu, kako bom še danes vse naredilauser posted image  Časovno mi glih nebo šlo skoz.....

Midva pa greva popoldne v šoping (beri velikuser posted image ) -verjetno še zadnjič pred porodom...morva mojemu user posted image  nakupit stvari za fešto......

Ja, souser posted image  svečke so delovaleuser posted image , sam dogaja pa se ne nič (glede sproženja poroda)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu minka 123)
Neposredna povezava do sporočila: 5256
4.8.2007 10:32:44   
mony5
No jst sem pa cel roman napisala pa me je ven vrglo!

Na hitro obnova, men je moja G rekla, da potem še en teden po PDP-ju hodim k njej potem pa grem v lj.porodnišnico in se tam menim kako naprej!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 5257
4.8.2007 10:35:20   
Sončni žarek
Nam pa se kolca user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 5258
4.8.2007 10:36:12   
mony5
Jst moram tud danes še likat, pa malo stanovanje pospravt, pa iti v šoping k pride moj user posted image  domov (je šel tenis igrat in mi čist paše k sm malo sama doma), pa popoldne pride moja the best tašča na obisk k neko darilo za dojenčka prinese, pa še kolegi od mojga k bodo danes pri nas kartali! A bi mogoče še kdo prišel k meni???

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 5259
4.8.2007 10:36:48   
Sončni žarek
" Nočne sove " pa res še spijo user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 5260
4.8.2007 10:37:04   
Sisy

Na hitro obnova, men je moja G rekla, da potem še en teden po PDP-ju hodim k njej potem pa grem v lj.porodnišnico in se tam menim kako naprej!

Mony-tut men je moja G isto rekla...Sej to me najbl skrbi user posted image  To pomen en teden po PDP še k njej-nč rodituser posted image pol pa odvisn kdaj se te v porodnišnici usmiljo...kriiiizaaaaaaa...user posted image

Btw-a je še katera pred PDP pa bebico ful mal čut? Hm jst upam da to ni kej narobe....

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 5261
4.8.2007 10:40:48   
mony5
JST! Včeraj sem bila kar malo nervozna k se ni skoraj nič premikala in danes tudi skoraj nič.  K eni pravjo da se otrok pred porodom skoraj čisto umiri, eni pa da jim še na porodni mizi skače k nor!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 5262
4.8.2007 10:42:18   
Sončni žarek
A bi mogoče še kdo prišel k meni???

Ja Mony- saj bomo me s tabo na RRuser posted image

Meni pa je tašča v četrtek rekla, da mi bo drugi teden vsa okna pomila in po tleh pobrisala, pa sem se raje sama potrudila, pa čeprav grem takoj v Puser posted image user posted image user posted image    Sem ji kar takoj povedala, da ni nič potrebno, ker imam vse pošlihtano....če bom karkoli potrebovala, raje sestro pokličemuser posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 5263
4.8.2007 10:42:33   
Sisy
ma ja to je ful čudn ti rečem..Tko kt si zanč rekla-komi ene 10 gibov čez dan naštejem...Sej pol na trenutke jih je naenkrat več, ampak mi sploh ne ropota po trebuhu več tko k včasih....

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 5264
4.8.2007 10:42:55   
mony5
Ja Pajac itak danes ne bo k je nekam šla, Tia pa itak zmeraj dolgo spi pol se pa mal še z lupčkom stiska! user posted image user posted image user posted image

Tako da moramo mi malo več strani napisat da bodo imele potem kaj za brat!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 5265
4.8.2007 10:43:35   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Meni pa je tašča v četrtek rekla, da mi bo drugi teden vsa okna pomila in po tleh pobrisala

lahko jo pa k meni pošlješ user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5266
4.8.2007 10:44:19   
Sončni žarek
Je pa Tia včeraj napisala, da bo danes dopoldne gor, ker njen dela..... Pa je verjetno še prezgodajuser posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 5267
4.8.2007 10:45:09   
Sisy
hehe Tia je zdele zihr še koma user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5268
4.8.2007 10:46:16   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy
lahko jo pa k meni pošlješ user posted image user posted image user posted image

Ne vem kako si ti, ampak jaz bi ziher potem za njo še enkrat čistilauser posted image  , ker sem "pizajzlasta"user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 5269
4.8.2007 10:47:23   
mony5
Sončni žarek jst sm tud včeraj okna pomivala k sm mislna da bo to kaj pospešilo pa nč. S kje si že ti, natančno?

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 5270
4.8.2007 10:47:30   
Sisy

Ne vem kako si ti, ampak jaz bi ziher potem za njo še enkrat čistilauser posted image  , ker sem "pizajzlasta"user posted image

uf sva že dve user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5271
4.8.2007 10:49:42   
mony5
Sisy kaj pa tvoja tašča pa okna? Al pa kr svojmu reč, čeprav deci so pr tem bolj tko tko! Men je moj eno okno pomil  pa sem mu rekla da bom ostale kar jaz, ker je bilo vse bolj na pol narejeno!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 5272
4.8.2007 10:51:34   
mony5

Sisy kaj pa tvoja tašča pa okna? Al pa kr svojmu reč, čeprav deci so pr tem bolj tko tko! Men je moj eno okno pomil  pa sem mu rekla da bom ostale kar jaz, ker je bilo vse bolj na pol narejeno!user posted image user posted image user posted image

uf smo že tri (pa mislm da bi se nam jih še več pridružilo)

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 5273
4.8.2007 10:53:05   
mony5

uf sva že dve user posted image user posted image user posted image

prej sem malo zaj..... pa sem tole hotla gor prilimat, se opravičujem (sem bila včasih blond)

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 5274
4.8.2007 10:54:04   
mony5
ej Tonja a si še z nami?

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 5275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  209 210 [211] 212 213   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  209 210 [211] 212 213   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...

IME
tia12

Val ali Vid?

Val (42%)

Vid (58%)

Število vseh glasov: 55

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!