|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  210 211 [212] 213 214   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
4.8.2007 10:56:15   
mony5
joj še malo pa bom dobila drugo zvezdico! Kje je to do pete???

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 5276
4.8.2007 10:57:55   
Sončni žarek
Ji je enkrat uspelo razkazat najino stanovanje in še posebej otroško sobo sorodnikom user posted image , pa sva ji na lep način razložila, da nama to niti slučajno ni všeč, če hodijo obiski po najinem, ko naju ni domauser posted image ..... Pa tudi sedaj sva rekla, da ko bom rodila, da ne želiva, da komurkoli (predvsem svojim sodelavcem) razkazuje....... 

Upam, da bo zdržala.......

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 5277
4.8.2007 11:01:07   
Sončni žarek
Mony -jaz sem iz SV Slovenije.....malo večji kraj so Črenšovci......

Drugače pa ŠTAJERKAuser posted image , ki se je preselila v Prekmurje.....kaj vse naredimo za ljubezen... Sem pa 5let živela v Ljubljani...

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 5278
4.8.2007 11:09:18   
mony5
Mi imamo pa vikend na Pincah (malo naprej od Lendave), pa se mi zdi da se peljemo čez Črenšovce! Lahk gremo potem k bodo naši sončki malo večji in bom na tistem koncu na kakšno kavico! Sem kar veliko tam ker mi je full všeč, narava, tišina, ......

Res je kaj vse naredimo za ljubezen. Dobra si!

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 5279
4.8.2007 11:13:41   
tonja
Dobro jutro!

Ja, še kar sem doma.
Stanje: nič posebnega.

Princeske smo pojedli pa pri men ne delujejo tako kot pri paštetki, zgleda, da je bil tam res krivec njen user posted image , ki je dal tako komando.
Sem mojga vprašala, kdaj gremo rodit pa je rekel, ko bo Lovro hotel, tako da on ni hotel kakšne komande metat user posted image  in tako bomo še doma.......

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 5280
4.8.2007 11:15:28   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: mony5
Mi imamo pa vikend na Pincah (malo naprej od Lendave), pa se mi zdi da se peljemo čez Črenšovce! Lahk gremo potem k bodo naši sončki malo večji in bom na tistem koncu na kakšno kavico!

Točno tako. Veš da sem zauser posted image  Sem jaz tudi rekla, da ko bom prišla kaj v LJ (sestanki, seminarji), da vam bom prej javila..mogoče bo katera imela čas za kavo.....samo to ne bo prej kot januarja 2008user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 5281
4.8.2007 11:17:59   
tonja
Aja, kaj pa je z birdy - že od včeraj popoldne se ni nič javila.

Drugače pa včeraj, ko sem tako malo zapaničarila: dobr da imam vas, da me spomnete, da naj grem malo počivat user posted image . Sem se šele potem spomnila, da nisem do takrat še nič. Pol sem se pa malo umirila in naštela brce oz. premike pa tud trebuh je postal kar "normalen" in nič več tako trd.

Grem zdaj spet malo delat, aja al pa če grem prej še na en sprehod, dokler ni vroče.

cav

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5282
4.8.2007 11:21:23   
mony5
jst grem tudi zdaj likat, da nau moj prej prišel domov pa vidu da sem cel dopoldan visela na RR-ju! Že tako pravi da sem čist obsedena z vami, ampak meni ste tako fajn, da moram skoz gor viset! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5283
4.8.2007 11:23:18   
mony5
ja Birdy se pa res ni nič javila, mogoče je pa že šla v Rim in je že spoznala svojega user posted image ???!!!

Tonja, res je, da k bo Lovro rekel, no zdej pa grem ven potem bo pa prišel!!!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 5284
4.8.2007 11:23:58   
mony5
No pa imam dve zvezdici, juhuhu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 5285
4.8.2007 11:29:53   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: mony5
jst grem tudi zdaj likat, da nau moj prej prišel domov pa vidu da sem cel dopoldan visela na RR-ju! Že tako pravi da sem čist obsedena z vami, ampak meni ste tako fajn, da moram skoz gor viset! user posted image user posted image user posted image

Tudi moj je takega mnenja......in me že kliče RR user posted image user posted image  Jaz pa tudi grem še po tleh pobrisat (včerajšnji plan ni bil izpolnjenuser posted image ) so mi ostale samo spalnica+2otroški+kuhinja....... Potem pa kosilo pripravit, ker pride user posted image  počasi iz službe- še 2uri imam časuser posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 5286
4.8.2007 11:36:34   
Antigona
Evo še mene tuki, spet ste se neki načvekale, pa čeprav sem bla v nočni izmeni sem mela kar nekaj za prebrat...

Danes sem tudi jaz za zajtrk jedla čokolino, potem je šel moj dragi delat in pride nazaj šele okoli 4ih... Upam, da se ne bo do takrat kaj zgodilo...
Z Žanom sva šla pa na kratek sprehod in na kavico do Spara. Zdej pa puzzle sestavlja, jaz sem pa hitr na RR smuknla da preverm kaj se dogaja...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5287
4.8.2007 11:37:46   
Antigona
Bravo Mony za 2 zvezdici user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5288
4.8.2007 12:12:16   
tia01
Tia pa itak zmeraj dolgo spi pol se pa mal še z lupčkom stiska!

Haha!!!!!!!!! Sam si mela prou Mony!! Dobro jutro men!!!!!!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 5289
4.8.2007 12:17:05   
Antigona
Dobro jutro Tia, pa čestitke za 3 zvezdice user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 5290
4.8.2007 12:29:34   
*lenc@*
Živjo punce!

Lenča pa zjutraj pozn vstane, še to me je dans poštar ven vrgel 10.15. Čist zalimana , v pižami s trebuhom...Zanimivo!
Paket za izvorne celice mi je pripeljal-bova kar vzela. Če ne bom nikol rabla, bo super! Če kero kaj več zanima, ji lohk povem. Za info.
Jaz sem pa na internetu prebrala, da KR porodnišnica sprejema na dan PDP in te pregledajo-plodovnica, ctg...
Če ni več vse bp, sprožijo. Tak, da v četrtek potujemo v KR. Bom šla že zjutrajuser posted image user posted image user posted image . K mislim, da ne bo nič do takrat. Ampak misliti ne pomeni vedeti ne. Pustimo se presenetiti.
Moram se pohvalt, kolki hitrej tipkam odkar sem kle gor na RR. Mogla bi se slepo navadt. Sem se enkrat učila po navodilih iz neta, pa sm živce zgubila. To ne gre kar na easy. VEM, DA MAM FULL NAPAK, SORRY ZA NAZAJ IN NAPREJ!
SEM OPAZLA, DA SE FULL BOJUJETE ZA user posted image . a ČEM ŠE JAZ VSAKO TEMO PISAT NA DRUG POST?user posted image

Tud men je tašča rekla, da bo vse pospravla k me ne bo. Živim pr njih. A smo me čudne k ne sprejmemo pomoči al bi ona mogla vprašat, če lahko in kdaj...
K jaz se že sprašujem, pa lohk bi ona vsaj vprašala, ne pa da kar določ. Al sem čudna? Saj ne vem več. Vem pa da je firbčna!!!
Čaw bejbe, lep dan in se še kaj javim...

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5291
4.8.2007 12:37:15   
Petjana
oj....Antigona.Veš kaj me zanima,glede na to da greš ti tudi v Postojno rodit in da imajo obiske samo od 2-3.30. Kako bo Žan prišel k tebi na obisk.A ga bo tvoj šel prej v vrtec iskat in prišel k tebi ali kako. Mene prav skrbi,da našega tamavčka ne bom videla 4 dni.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 5292
4.8.2007 12:39:11   
MalaPika07
Jutro še od mene! Jst sem kr mal potegnla dons, k je user posted image  ful miren pa mi spat pusti.

Zdejle pa zajtrkujem pa spet študiram, kaj kuhat.user posted image  To je moj večni problem.

Me je neki zagrablo, da mora bit vse pospravljeno, pa sem si rekla, da bom dons hiško v red spravla. Ne vem, če mi bo ratalo, verjetno bom šla prej rodit.user posted image

Zaspanček Roman... 6.8.2007

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 5293
4.8.2007 12:40:07   
MalaPika07
Janana, komot pridejo obiski k tebi tudi po 3.30, samo ne smejo v sobe.

Zaspanček Roman... 6.8.2007

(odgovor članu MalaPika07)
Neposredna povezava do sporočila: 5294
4.8.2007 12:44:15   
tia01
O Antigona, hvala za čestitke!! Ja sm se kr namatrala za te tri zvezdice... Vsak dan po  par ur na rr in voila, evo rezultatuser posted image user posted image . Jst sm pa učer spet dobila eno vrečo oblekic za našga Timona in jih mam že toook da po moje ne bo vsega obleku. Morm zdej mal sortirat, pa bo bolš. 62ke morm za en mesc pospravt, da bom pol zamenjala s 50kami, ker ni več placa v njegovem predalnikuuser posted image . Pa še moja sestra je pol spet ropala H&M učer... Joj, joj, joj...

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 5295
4.8.2007 12:46:24   
Petjana
a res misliš da lahko?Kolikor imam v spominu je potem kmalu vizita,ali nekaj podobnega.Al sestre zdravila nosijo po sobah....ma sej več ne vem.Kaj moram pritisnit,če hočem pogledat če je kaj novega  napisano.

(odgovor članu MalaPika07)
Neposredna povezava do sporočila: 5296
4.8.2007 12:54:47   
Antigona
Janana sicer sem jaz imela obiske tako kot piše ura, čeprav jih "ven" vržejo šele mal prej četrto (je ponavadi po zvočniku da je konec obiskov). Jaz sobe niti nisem zapuščala, pa itak ne moreš otročka pustit samega. Žan verjetno takrat niti ne bo v vrtcu ampak pri tašči, tako da bo po vsej verjetnosti spal v avtu na poti v Postojno...? Ga med vikendom ne sparvim spat do ne vem kdaj. Se zdele pregovarjava že eno uro da je treba it spat, pa pravi ne grem še ajat user posted image  Ne vem kako jim v vrtcu rata user posted image ...

Za osvežit stran pa lahko zgoraj na tipkovnici pritisneš F5 ali pa gumb refresh zgoraj v orodni vrstici (sam ne vem kater brskalnik uporabljaš)...

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 5297
4.8.2007 12:55:03   
tia01
Malapika tut jst mam skos probleme s kosili... Ampak dons bomo pa na vrtu mel piknik in mi ni treba skrbet. Drugač pa je par strani nazaj napisala Antigona 3 ful dobre recepte, če boš mal pobrskala. Pa vsi so na hitr narjeniuser posted image . Kar se pa tiče pospravlanja, mam pa tut jst dons eno manijo, da je treba ornk spucat stanovanjeuser posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 5298
4.8.2007 12:56:36   
Antigona
Kar se pa tiče pospravlanja, mam pa tut jst dons eno manijo, da je treba ornk spucat stanovanje

Kaj a bi šle rade jutr rodit user posted image ?

Jaz sem pri Žanu v soboto stanvanje spucala v nulo, v nedeljo sem šla pa rodit user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 5299
4.8.2007 12:58:29   
Antigona
Mi bomo pa jedl špagete bolognese. Omaka je iz skrinje, tako da skuham samo še špagete, pa solatko nardim za zraven in imam kuhano...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  210 211 [212] 213 214   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  210 211 [212] 213 214   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

izbira imena
nataly33

prosim za pomoč pri izbiri fantovskega imena.hvala

Matej (62%)

Marcel (38%)

Število vseh glasov: 120

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!