|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
4.8.2007 12:59:00   
tia01
Jaz sem pri Žanu v soboto stanvanje spucala v nulo, v nedeljo sem šla pa rodit

S tvojih ust v božja ušesa Antigonauser posted image . Sicer mam pa jst tut mami en štuk viši, k prav, da k me ne bo, bo pršla, pa mal spucala, da bo vse ready k prideva s Timonom domov. Ampak mami je le drugač k pa tašča in sm čist vesela če bo mal spucalauser posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5301
4.8.2007 13:00:04   
Petjana
Jaz sem pa že prejšni vikend imela to manijo,da je treba pospravit stanovanje,pa se je  moj vrgel v  pucanje,pa sem še zmeraj v enem kosu. Sem mislila,da bom šla kar rodit,ker mi je ginekologinja ugotovila da sem 2 cm odprta,pa zgleda da ne bo pred rokom nič.user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5302
4.8.2007 13:00:40   
tia01
Mi bomo pa jedl špagete bolognese

Hehe, a ponavlaš za mano? Jst sm učer to jedla, sam da je moj user posted image skuhal. Pa še pomil posodo potem. Jst sm se pa na kavču valalauser posted image .

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5303
4.8.2007 13:01:25   
tia01
Janana kdaj pa maš rok??

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 5304
4.8.2007 13:01:37   
MalaPika07
Antigona, kero smotano vprašanje.user posted image user posted image  Itak, da bi šle.

Jst sem pa zdejle lubija nafehtala, da me pelje v kitajsko... mmmm... user posted image

Zaspanček Roman... 6.8.2007

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5305
4.8.2007 13:02:47   
tia01
Oooo kitajska je pa zakon!! Najej se še zame!!

(odgovor članu MalaPika07)
Neposredna povezava do sporočila: 5306
4.8.2007 13:04:04   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona
Kaj a bi šle rade jutr rodit user posted image ?
Jaz sem pri Žanu v soboto stanvanje spucala v nulo, v nedeljo sem šla pa rodit user posted image

Pri meni to ne pali.....mogoče bo pa jutriuser posted image  user posted image   Me je moj user posted image  klical, da pride 1uro pozneje domov, ker si mora pripraviti še stvari za jutri-dela od 12-20user posted image   Jaz pa sem mislila da bo domauser posted image  - bom pa jutri tla pobrisala..zakaj bi pa mogla vse danesuser posted image .. Me res zanima kakšen je njegov urnik za mesec avgust?!

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5307
4.8.2007 13:04:16   
Antigona
Janana, ne vem če pomaga če to kdo drug nardi namesto tebe, bi se mogla ti vržt v to user posted image ...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 5308
4.8.2007 13:05:27   
Antigona
Pa še pomil posodo potem. Jst sm se pa na kavču valala .
Pri meni hvala bogu pomiva stroj, pa se lahko obadva valava po kavču user posted image , no ja sam Žan ponavad ne pusti....

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 5309
4.8.2007 13:06:33   
tia01
Jst bom pa zdej šele zajtrk jedla, kje je še kosilo zame...user posted image Bom kr en jogurt pohamala.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5310
4.8.2007 13:06:36   
MalaPika07
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Oooo kitajska je pa zakon!! Najej se še zame!!

A češ, da počim al kaj?user posted image  user posted image

No, jst grem rože zalit, tla pomit in prah pobrisat, pol bom pa že zrela za kavč.

Zaspanček Roman... 6.8.2007

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 5311
4.8.2007 13:07:00   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: tia01
Ampak mami je le drugač k pa tašča in sm čist vesela če bo mal spucalauser posted image

Se poplnoma strinjamuser posted image  .....zato bi pa jaz sestro poklicala, ker mame ne morem...ali pa tudi ženo od atijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 5312
4.8.2007 13:09:29   
Petjana
rok imam 8.8.....čez 4 dni..samo če bo tako kot pri prvem,ko so mi 11 dni čez rok sprožili....Glede pospravlanja pa res ne morem več,vse me boli,tako da se komaj premikam. Pri prvi nosečnosti nisem imela  takih težav.No pa še spim nič ponoči,tako da grem zdajle probat kakšno kitico zraven tamavga odspat.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5313
4.8.2007 13:12:00   
tia01
Glede pospravlanja pa res ne morem več,vse me boli,tako da se komaj premikam.

Hvala enako, za nč me ne morjo več ponucat, sam še prelagam se z enga stola na druzga. Grem sama seb na živceuser posted image . Hočm rodit!!!!!!!!

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 5314
4.8.2007 13:16:03   
tia01
Ja nč babe, grem jst zdej res pucat, da ne bo samo pri besedah ostal, k to je pr men velikratuser posted image . Pa še posorterat morm Timonove cotke. Se tipkamo v popoldansko - večerni izmeniuser posted image user posted image . user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 5315
4.8.2007 13:17:26   
tia01
Upam da Pajac pride do večerne izmene domov, da bomo več natipkaleuser posted image user posted image . Bye...

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 5316
4.8.2007 13:22:03   
Antigona
No pa gremo spat... Mogoče, če mi bo ratal malega user posted image  spat dat...

Al si bom pa raj eno kavico skuhala, pa mal sladoleda notr, pa bom šla spat zvečer user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 5317
4.8.2007 13:22:40   
Sončni žarek
Tia- midva pa imava tako, da se hiši skupaj držita, a imava vse zaseuser posted image cca.140m+50m garaže(svoj vhod, števce,..) edino ključ imata-ker pač nikoli ne veš....

Mi je pa sedaj pritisk tako narasteluser posted image  Ker tašča danes dela, sem včeraj rekla bom pa jaz skuhala za vse, ker sem doma....pa grem iskat na vrt paradižnik in papriko za solato in tastu rečem da bo kosilo čez 1uro.... Tast pa kuha- jaz pa gor vse skuhanouser posted image ...... Sem jezna za p******t user posted image user posted image user posted image  Drage moje-ta trenutek sem se odločila, da je bilo to zadnjič....zakaj bi se pa trudila..... Bom pač dala v zmrzovalnik.... Saj ni vredno!!!!!! Grem do konca posesat, ker mene to pomirja- vem da se noro sliši ampak tako jeuser posted image  

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 5318
4.8.2007 13:28:53   
Antigona
Sočni žarek sploh se ne sekiri, eč kot imaš sedaj kuhanega v skrinji, manj bo potem treba kuhat user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 5319
4.8.2007 13:42:49   
Sončni žarek
Antigona -hvala, to je bil trenutni navdihuser posted image  Sem že popolnoma skulirana in stvari so že v posodicah-pripravljene, da se ohladijo za zmrzovalnik.

Po kosilu greva z mojim v shoping in malo Evo pogledat (hči od prijatelja), potem pa še ziher na vroče maline s sladoledomuser posted image ..se tipkamo zvečer

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5320
4.8.2007 13:46:41   
Antigona
SŽ uživajta in lepo zapravljajta, pa kr prvošč si ene dobre vroče maline, jst bi tud user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 5321
4.8.2007 15:11:11   
*lenc@*
oj!

Jaz sem včer dobila plačo(jo mamo 5. v mescu), pa je majhna, itak. 15. mi bo pa še SCD nakazal. A je to sam prvi mesec k je še razlika ne? S porodniško sem začela 12.7. Predvidevam, da bom pol skoz sam 15. dobivala ne?

Pol greva na kalamare (se mi luštajo že 2 dni)user posted image , pa najbrž v kino( Simpsone). Saj kak drug žanr men zdaj ne gre, razen kak hud za mislt z dobro zasedbo, kar jih je pa itak čist mal/leto.

Beremo in tipkamo!

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5322
4.8.2007 15:35:14   
Antigona
Lenča to plačo si dobila od 1.7-11.7, razliko dobiš že kot porodniško... In ja, dokler ne greš spet v službo bomo "plačo" dobival 15-tega v mesecu, če pa je to med vikendom ali na praznik, pa zadnji delovni dan pred tem datumom...

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 5323
4.8.2007 17:18:55   
tonja
Tudi jaz sem ravno zdajle govorila s sodelavko in sosedo, da je že plača; me prav zanima koliko sem jo dobila za 4 ali 5 dni, pol naprej je pa že porodniška.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5324
4.8.2007 17:21:09   
tonja
Drugače pa čestitke vsem za pridobljene zvezdice. user posted image  user posted image  user posted image

Jaz upam, da bom šla prej rodit kot pa da dobim tretjo zvezdico!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

izbira imena
nataly33

prosim za pomoč pri izbiri fantovskega imena.hvala

Matej (62%)

Marcel (38%)

Število vseh glasov: 120

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!