|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  263 264 [265] 266 267   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
13.8.2007 14:54:31   
mony5
Jst bi tud kr šla v P ampak bom pač počakala do četrtka, pol bom pa rekla, da če ne prej naj mi čez vikend sprožjo!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6601
13.8.2007 14:56:26   
Antigona
Mogoče se bom šla pa jutr vseen v Postojno pokazat. Tegale krvavega izcedka namreč ni malo, ampak sem sedajle že drug dnevni vložek zamenjala, pa ko sem se obrisala, je blo tud mal bolj gosto tkivo na papirju, verjetno čep...

Mogoče bi pa mojga zjutri prepričala da greva vseen mal pogledat...

Dons se bomo mal še z Žankom cartal, bomo šli mal na sprehod in tko, jutri, če ne že prej ponoč grem pa rodit... Dobri plani, kaj user posted image  user posted image  user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6602
13.8.2007 14:57:26   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Mogoče se bom šla pa jutr vseen v Postojno pokazat. Tegale krvavega izcedka namreč ni malo, ampak sem sedajle že drug dnevni vložek zamenjala, pa ko sem se obrisala, je blo tud mal bolj gosto tkivo na papirju, verjetno čep...

Dons se bomo mal še z Žankom cartal, bomo šli mal na sprehod in tko, jutri, če ne že prej ponoč grem pa rodit... Dobri plani, kaj user posted image  user posted image  user posted image

Antigona jst bi tud!

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6603
13.8.2007 15:02:46   
Petjana

IZVIRNO SPOROČILO: janana

Kolk cm  moraš  že bit odprt za epiduralno in koliko da ti predrejo mehur.

Za EA 4 cm, mehur pa predrejo že prej, sej ti je Likar včer reku, da bi ti mehur predrl, ker to ponavad sproži dodatne oz. taprave popadke... V večina primerih... A ni? 

Ja je,samo 1.5 cm je pomoje premal.verjetno je imel  v mislih še kakšno  flašo  umetnih v žilo.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6604
13.8.2007 15:04:30   
April
Kaj še čakaš doma Antigona? Jaz bi tud kar šla.user posted image

Mony, ja saj men se je tud zdel, da smo ble sam na ctg naročene. Potem pa, če bi bil kakšen popadek, bi te pa še pregledal?
A so te kaj stehtal pa pritisk izmeril?

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6605
13.8.2007 15:07:08   
Petjana

Da ne bove skupaj v porodni ležale...ena je baje  dvoposteljna.  Bom mojmu rekla, da bne rabi fotiča jemat  s sabo, da bo tvoj  ki je  fotograf  vse poslikal.user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6606
13.8.2007 15:07:11   
mony5
April ja stehtal in pritisk so mi vzel pa vodo sem tud dala! Sam ta G je pa res tak smešen kr neki! A si ti tud pr njemu naročena?

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6607
13.8.2007 15:09:59   
Antigona

Dons se bomo mal še z Žankom cartal, bomo šli mal na sprehod in tko, jutri, če ne že prej ponoč grem pa rodit... Dobri plani, kaj

Da ne bove skupaj v porodni ležale...ena je baje dvoposteljna. Bom mojmu rekla, da bne rabi fotiča jemat s sabo, da bo tvoj ki je fotograf vse poslikal.

Zmenjeno, če ne v porodni pa v sobi. Jst bom kr rekla nej me dajo k teb, oz. tebe k men user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da bodo za...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 6608
13.8.2007 15:10:33   
April
Ja v četrtek. Me je sestra Jagoda naročila in je rekla, v četrtek en ctg njegovi sestri. Zato najbrž to. Saj v bistvu pregled ni potreben. Če bi imela popadke, bi pa seveda najbrž pogledal, če se že kaj dogaja.

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6609
13.8.2007 15:12:27   
April
Mony koliko pa boš v četrtek čez rok?

Jaz sem pa potem v ponedeljek naročena še pri Rojnikovi, če ne bo še nč.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6610
13.8.2007 15:16:34   
Sončni žarek
Mony- ne morem verjeti, glede na to, da si že čez rokuser posted image  Jaz imam rok čez 3dni in odkar hodim na kontrole v P imam vedno CTG+pregled+ UZ..... Pa najprej vedno pogleda CTG in kljub vsemu, da je OK in nič obetajočega, naredi še pregled in UZ. Saj na podlagi CTG-ja, pa res nemorejo ugotoviti, če si slučajno že kaj odprta in kako je s plodovnicouser posted image  Ali mogoče napačno razmišljam? Je pa očitno, da je to odvisno od G....danes je pri nas bila taka gužva, pa sem vseeeno bila pri G 25 min - si je vzela čas...

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6611
13.8.2007 15:27:25   
PBJ
OJ, Antigona. Preverjam, kako je s tabouser posted image  in vidim, da se nekaj že dogaja...
Luka bo kmalu v tvojem naročju. In do takrat naj  hitro mine.

user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6612
13.8.2007 15:43:47   
pajac
Antigona... ti kar malo počakaj pa, če ne neha ti kar avto vžgi...pa via Postojna..Lahko da je pregled sprožil porod in si to rabila namesto grozdja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se pa pregledov tiče... ponavadi naredijo vaginalni pregled ob PDP.. sicer je zadosti CTG, ki  kaže kako gre plodu in kako maternici... ni pomembno, a si kaj odprta ali ne... (seveda pred PDP) .. Po PDP pa jih prične zanimati plodovnica ki postane mlečna ko je plod zrel.. če pa je zelena te pošibajo v  porodno... Če si srečnica in si ob zreli plodovnici odprta, pa predrejo mehur in s tem sprožijo popadke... mogoče še kašnega dobiš v žilo... Če ne je postopek skoraj enak, le da mislim dajo svečko za mehčanje vratu prej....in seveda traja primerno dalj časa... Kdaj pa se odločijo za to.... hmmm... do 14 dni najpogosteje 7-10 dni (razen seveda v primeru slabega CTGja ali zelene plodovnice ali če ti plodovnica odteče..)

Je pa odvisno od ginekologa do ginekologa...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 6613
13.8.2007 15:45:07   
pajac
April... sem bila v trgovini in prinesla grozdje s seboj... ampak ga jaz jem že ves teden pa nič od tega user posted image user posted image user posted image Imam pa še ananas za povrh... sem ga zadnjič dobila in je zdaj ravno prav zrel... za posladek po kosilu bo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6614
13.8.2007 16:00:22   
Sončni žarek
Eno vprašanje....sicer ste o tem že pisale user posted image  Kje bolijo popadki-a obvezno v križu user posted image  Mene v križu ne boli nič, boli pa me spredaj, pod trebuhom....tisti predel kot ob menstruaciji....samo to tak boli (kot bi z nožem rezal) in drži.....pa že čist sem mokra in prešvicana od bolečin user posted image user posted image user posted image  .... Bom sedaj malo na uro gledala in globoko dihala...... Je pa tudi možno, da se kaj pospeši zaradi pregledauser posted image ...........Joj............

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6615
13.8.2007 16:01:15   
April
O pajac, a si se zbudila?user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6616
13.8.2007 16:02:46   
April
Mene prvič ni nikol v križu bolel. Popadki so se pa tko občutil kot pri zelo boleči menstruaciji. Zdaj me pa dostikrat križ boli.

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 6617
13.8.2007 16:04:10   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Eno vprašanje....sicer ste o tem že pisale user posted image  Kje bolijo popadki-a obvezno v križu user posted image  Mene v križu ne boli nič, boli pa me spredaj, pod trebuhom....tisti predel kot ob menstruaciji....samo to tak boli (kot bi z nožem rezal) in drži.....pa že čist sem mokra in prešvicana od bolečin user posted image user posted image user posted image  .... Bom sedaj malo na uro gledala in globoko dihala...... Je pa tudi možno, da se kaj pospeši zaradi pregledauser posted image ...........Joj............

Temu se reče striping... ko z roko pravzaprav odlušči plodove ovoje od MV... bodisi namenoma bodisi ne... med preverjanjem odprtosti itak mora dati prste v MV da oceni koliko je širok, oz. odprt....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 6618
13.8.2007 16:05:36   
April
Pajac danes pa teb 4 zvezdica ne uide. Kakšna čveka si. In to v pol leta.user posted image  Jaz pa že od leta 2004 tukaj svetim pa mam le malenkost več kot ti.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6619
13.8.2007 16:07:25   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: April

O pajac, a si se zbudila?user posted image

user posted image   sem bila na potepu... user posted image

dejmo avgustovke.. kaj se to pravi.... kdo bo rojeval... hiter...user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6620
13.8.2007 16:07:43   
April
Če bi bil moj mož ginekolog bi mu sigurn vsak dan težila, da naj preveri kok sem že odprta.user posted image  Zmeraj, ko me kaj zgrabi si mislim, da sem se spet mal odprla.user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6621
13.8.2007 16:08:21   
Sončni žarek
Pajac - in kaj to pomeni?! Boli za pouser posted image ..... toliko o mojem pragu bolečineuser posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6622
13.8.2007 16:08:27   
April
Ja dajmo.user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6623
13.8.2007 16:09:10   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: April

Pajac danes pa teb 4 zvezdica ne uide. Kakšna čveka si. In to v pol leta.user posted image  Jaz pa že od leta 2004 tukaj svetim pa mam le malenkost več kot ti.

mi pa jezik očitno leti bolj kot tebi....user posted image user posted image user posted image user posted image ... ti imaš Benota...to ti je opravičilo...
čakaj da bom jaz svojega user posted image dobila... čez nekaj časa se bom spraševala kaj je že to računalnik  user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6624
13.8.2007 16:12:09   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Pajac - in kaj to pomeni?! Boli za pouser posted image ..... toliko o mojem pragu bolečineuser posted image

Ja hmmm... striping je ena od metod "pospeševanja" poroda... tako da če se po pregledu začnejo take bolečine bi znalo biti da je to to... Kaj pa pomeni... Nik ali Eva se mi zdi.. ne vem še...

Pošiljam veliki protibolečinski user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .. malo glej kako se časovno pnavlja, (sporočaj na RR) in če bo redno na 5 minut.. kar proti porodni sobi...user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 6625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  263 264 [265] 266 267   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  263 264 [265] 266 267   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Priznanje očetovstva: kdaj je to potrebno ...
Neporočeni pari, ki pričakujete otroka v skupni zvezi, morate pred ali po porodu urediti tudi priznanje očetovstva za sv...

Božič
lola85 RR

Praznujete božič pri vas doma?

Da (94%)

Ne (6%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!