|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: tast pretepel taščo
22.1.2007 21:57:03   
Anonimen
nimam besed...user posted image
žal ne zna oditi. Pa mislim, da ne bo nikoli odšlauser posted image Tako pa vas postavlja v zelo stresno situacijo. Osebno mislim, da si tega nihčne ne zasluži ( s tem mislim pretepanje in vaše skrbi) Mislim, da vaša mama tudi ne more doumeti, da zaradi njene odločitve, da ostane pri nasilnem partnerju, na nek način tudi uniičuje vaše življenje in da trpite tako kot trpi ona.
Ob takih zgodbah ugotovim, da so moji problemi totalno bedni oziroma da imam z rožicami poslano in da hodim v zlatih čevljih. Pa imam v resnici samo običajno življenje.
Sliši se grdo...prislite jo (in mogoče tudi njenega sina), da korenito spremnita življenje. In kako to, da je sin sploh pustil, da oče pretepa mamo...ALI JE BIL DOMAuser posted image

(odgovor članu *alja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: tast pretepel taščo
23.1.2007 10:31:18   
lolipop
A ne moreta k sebi vzeti še mlajšega sina? vsaj za nekaj časa, če se ga že ne upa pustiti doma.

_____________________________

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion




(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: tast pretepel taščo
23.1.2007 11:28:22   
Anonimen
Mater sem jezna ko hudič! Zdaj me lahko popluvate kolko hočete ampak vam nekaj povem..Nobena ženska si ne zasluži batin, ampak marsikatera si ja pa sama kriva, da grejo stvari tako daleč!!!!! Ko jo je prvič vdaril bi mogla spokat in bi blo fertik! Gotovo! Ne pa sami izgovori..denar gor denar dol...v to jaz ne verjamem! Če ženska nima tolko moči da se spobrre, pol pa bi tako še jaz nabutala res vam povem! Ker me take ženske tako dvignejo, ki samo jamrajo in nič ne naredijo! Najhuje pa je, ker trpijo vsi okoli nje in ne samo ona!

(odgovor članu lolipop)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: tast pretepel taščo
23.1.2007 13:46:47   
david
IZVIRNO SPOROČILO: nivess
Mater sem jezna ko hudič! Zdaj me lahko popluvate kolko hočete ampak vam nekaj povem..Nobena ženska si ne zasluži batin, ampak marsikatera si ja pa sama kriva, da grejo stvari tako daleč!!!!!

Se popolnoma strinjam s tabo. Tale jih je očitno še premalo dobila. Kar se tiče skrbi za mlajšega sina pa je več kot očitno, da se ji gladko jebe zanj.  Naj se vam ženska ne smili, usmiljenje je za njo hrana. Rajše poskrbite za njenega mlajšega sina, ki se ga splača poskusiti rešiti iz krempljev butastih staršev.

Imam en podoben primer v svoji bližini. In je prav hecno, kako so ljudje pripravljeni za izboljšanje situacije narediti ampak prav vse, samo tega ne, kar bi edino pomagalo. Ti ljudje čepijo v živem blatu svoje lastne neumnosti in hočejo v to blato zvlečt še vsakega, ki jim ponudi roko, da bi jih potegnil ven!

d.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: tast pretepel taščo
23.1.2007 19:01:30   
kapica
Joj, ta dva zadnja posta sta me pa malo zmedla. Seveda je vsak sam kriv za svojo usodo, ampak ne mores rect, da jih je se premalo dobila ali pa da bi jo se zraven nabutala! Me je kr zmrazilo ko sem to prebrala. ne mislim kaj grdega, ampak taksni odgovori pa so res mimo, pa vem da ima vsak pravico do svojega mnenja.

Ne vem, nocem se nekaj vmesavat in tudi nasveta ti ne znam dati. Pretresejo me taksne in podobne zgodbe, ob tem tudi jaz vidim, da mi sploh ni hudega. Pomagat pa taksnemu nihce ne more, dokler si sam ne pomaga. mislim pa, da tisti oz. tista zrtev, ki je ze tako dalec, ne cuti nicesar vec, niti bolecine. In se sploh ne zaveda kako bedno je zivljenje, zato ker ne ve, kako je, ce je lepo.
Da jo je strah za sina, ki se doma zivi, verjetno zato, ker zal ne zna drugace. Ce bi se pa on vmesaval v to, bi jih pa se on dobil, verjetno.
Res trpijo v taksnih primerih najbolj domaci, otroci, oz. pac tisti, ki potem pomagajo in se skrbijo. Zal pa zares pomagat ne mores.


V glavnem ona vec sploh ne pozna drugega ali normalnega zivljenja, zato se vsakic vraca in nicesar ne spremeni. Sprejela je usodo kakrsna je, se vdala in gotovo.


_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu david)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: tast pretepel taščo
23.1.2007 21:58:39   
mika
Seveda je vsak sam kriv za svojo usodo, ampak ne mores rect, da jih je se premalo dobila!


Kapica, nažalost to drži. ženska ne bo odšla dokler jih ne bo dovolj dobila in bo začutila da tega več ne zmore. če pa čuti, da pretepanje lahko prenese bo ostala.  ve se  pa, da ženske prenesemo veliko, nekatere pa še več.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: tast pretepel taščo
23.1.2007 23:37:19   
Anonimen
Hm, besede so res v malo neprimernem tonu izrečene, da jih še ni dobila dovolj, če ostaja, samo v grobem pa je to res. Ko bo tako daleč, da ne bo več zmogla in ji bo vseeno ali jo ubije ali pa ji uspe it, do takrat bo trpela udarce. Ko pa ne bo več mogla trpet udarcev, ji bo pa samo še to v glavi - ali mi uspe it ali pa me ubije.
Aljahanzel, če ne bo sama poskrbela, vidva poskrbita za to, da se bo to na policiji to zabeležilo, da bo spravljena vsa zdravstvena dokumentacija, ker če se nekoč odloči res iti, ji bo to zelo prav prišlo. Mislim, da ga bo tožilstvo preganjalo samo na njen predlog. Torej ga mora ovadit. Žalostno je, da še potem bo trajalo kar nekaj let, da bo prišlo na vrsto na sodišču (ravno, ko se bo pobrala), znova bo podoživljala vse travme, prasec bo pa dobil pogojno kazen, nekaj mesecev največ. Zapor je le utopija.
Upam, da se bo čimprej pozdravila in da bo nekoč (čimprej) zbrala voljo in pogum za odhod! Jaz se kar trest začnem, ko berem take zgodbe. Ti moški so taki kuruser posted image  slabiči, ki to počnejo, da lahko samo kozlaš zraven. On se rabi izživljat nad njo za svojo potrditev. On v svojih očeh velja nekaj samo, ko si nekoga podredi. Ona pa na žalost misli, da več ni vredna. Da si to zasluži. In sem prepričana, da jo je sram. Tudi zato ne ukrepa. Ko bo bolečina večja od sramu, takrat se bo lahko zganila. In takrat ji bodite v oporo.

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: tast pretepel taščo
24.1.2007 10:42:23   
*alja*
Jas tudi ne razumem!

Cel vikend, ponedeljek in torek sva z mojim raskirala za njo, bila pri njej, ji pomagala, jo tolažila ( doma imava otroka, ki ga je pazila moja mama ), ona pa po vsem tem gre lepo domov! Jas je ne razumem in sem rekla tudi da je to zadnjič in naj se več nama ne toži kako ji gre slabo!  Ponudila sva ji pomoč, začasen dom in naju je zavrnila in šla nazaj k njemu, spat v isto sobo,... skratka kot da je vse v najlepšem redu, midva se pa sekirava ( očitno namesto nje )! 

Mlajši brat je očitno samo izgovor ( saj je star 20 let, ima punco in bi lahko šla k njej domov - je edinka in bi ju srčno sprejeli ), tako da jas iztopam iz te igre in naj probleme rešujejo sami brez najine pomoči, ker je očitno ne potrebuje!



_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: tast pretepel taščo
24.1.2007 11:10:46   
Anonimen
Cel vikend, ponedeljek in torek sva z mojim raskirala za njo, bila pri njej, ji pomagala, jo tolažila ( doma imava otroka, ki ga je pazila moja mama ), ona pa po vsem tem gre lepo domov! Jas je ne razumem in sem rekla tudi da je to zadnjič in naj se več nama ne toži kako ji gre slabo! Ponudila sva ji pomoč, začasen dom in naju je zavrnila in šla nazaj k njemu, spat v isto sobo,... skratka kot da je vse v najlepšem redu, midva se pa sekirava ( očitno namesto nje )!


podobna zgodba je bila pri nas pred tremi leti. le da je tašča pretepala tasta. on je bil samo njen financ minister, za ostalo pa je bil njen ljubimec. tak odnos je tast trpel 10 let, ker se ji ni upal postaviti po robu. bal se je tudi, da sin(moj mož )ne bi zaradi ločitve pustil šolanje. ko je diplomiral mu je povedal kaj se dogaja, mu je mož stal ob strani. tašča je znorela in oba hotela ubit. mojga z sekito za meso, tasta pa povozit. takrat se je mož preselil k meni(nisva še bila poročena), tastu pa smo poiskali stanovanje. ne morem vam povedat koliko živcev nam je šlo, strahu, policija....jaz še po mestu nisem upala sproščeno hodit, da ne bi naletela nanjo. pa sem. in takrat sem bila od kurve do prasice, vse možno. po vsem tem je moj tast šel nazaj k njej. mož je znorel, pogovarjala se nista tri tedne. In kaj se je zgodilo...tašča ga je zvabila nazaj, da ji je prepisal eno stanovanje in po mesecu dni od podpisa ga je vrgla ven. spet je priletel k nam. možu sploh ni upal povedati, ampak meni in potem jaz možu, da sem ga v naprej pomirila. po zadnjem dogodku, sta se ločila. verjamem pa, oz. vidim, da če bi tašča samo mignila s prstkom bi letel nazaj k njej.

žal, ne moreš nič. ko boš taščo spet vidla pretepeno ji boš pomagala, pa danes lahko prisežeš, da ji ne boš. tudi midva z možem nisva hotela slišat ničesar, ampak ko je prišel v stiski in grozovitem strahu mu nisva mogla obrnit hrbta. tri leta nam je tašča zajebala vse možne praznike, klicarila po mobitelu, stacionarnem telefonu, na avtu razbila šipo, zasledovala....sedaj ko s tistim tipom več ni skupaj, je mir. on je policist, tako da sva ga prijavila kriminalistom zaradi prisluškovanja in je imel v službi težave, tašča ga je hodla nadlegovat, njegovi ženi govorila svinjarije, ki sta jih počela in jo je zapustil. nekaj mesecev že ima drugega in sva ju pred kratkim z možem videla. našla si je enega loleka z BMW, ki bo njen novi financ minister, verjetno pa še pride en četrti, ki jo bo zadovoljeval. tudi prav, samo da imamo pred njo mir. upam le, da ne trpi spet kakšna družina.
in kaj misliš o čem razmišlja moj tast? zapisal si je njegovo registersko od avta in bi rad izvedel kdo je ta človek. še vedno razmišlja o njej in hoče vedeti kaj se z njo dogaja, kljub vsem grozam, ki jih je preživel z njo

(odgovor članu *alja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: tast pretepel taščo
24.1.2007 14:59:07   
teri
Podobno se je dogajalo z eno prijateljico od moje mame.Iz 1.zakona je imela sina,pol si pa je najdla enega bedaka,ki jo je mlatil,izsiljeval,hotel oddaljit od sina,nikamor ni semla hodit-samo služba in dom,niti v trgovino ne,....Skratka groza in ona je to trpela.A iz 1.zakona je imela zlatega moža,pač jima kasneje ni šlo in sta šla narazen.Še vedno je skrbel tudi za sina.Skratka super moški.Po navadi se to dogaja ženskam,ki so podobno sliko videlel že doma in stalno naletijo kasneje ko so ženske na take bedake kot je bil njihov oče.Ona pa ne.Imela je super očeta in zlatega bivšega moža.Po pravici povem ne vem kje je našla takega bedaka.Sin njen(23let),ko ni mogel več gledat take mame,ji je rekel da zdaj je tega dovolj!Sin je živel v Lj,ker je študiral.Edino njega je zares poslušala,nikoli nobenega prej.Ko ga je nagnala ven iz stanovanja,se je pa začelo šele sranje.Jo je strašil,zasledoval,pretepel,...Ponoči je hodil na njeno podstrešje in jo strašil,ko je šla spat.V glavnem kot v najhujših grozljivkah,ki jih gledate na TV.Vsakokrat,za bilo katero stvar je začela hodit na policijo,z dokazi in z pričami.Imeli so že cel kup njenih prijav na mizi.Edino kar so dosegli (z našim "super" zakonom) je to,da se ji ne sme prebliževat.Ma ni pomagalo nič!Konec zgodbe:sin jo je najdel v stanovanju umorjeno.Njega so čez čas zasledili v tujini in dobil je 6m zapora.Se vam zdi to normalno!!!!Ampak se mu je po letih trpljenja in mučenja uprla.Samo če bi naš zakon ščitil take korajžne ženske ali moške,bi bilo več takih ki be se jim upalo upreti!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: tast pretepel taščo
24.1.2007 19:37:20   
hariba
Lahko se umakne v varno hišo( lokacija tajna) ali pa pokliče na 080 1155, telefon za ženske žrtve nasilja. Nekatere ženske rabijo 15 let, da jim prekipi in zapustijo nasilneža, no nekaterim pa nikoli, jim zadostuje da vsakih toliko časa malo na sos telefon pojamrajo kako jim je hudo.Če želiš vče info mi lahko pišeš zasebno.

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Vas skrbi recesija
ksenija12

Vas skrbi recesija? Ste že začeli ukrepati?

ne, ne skrbi me (39%)

ja, skrbi me (61%)


Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!