Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

še ne bo. ker občutek ko vidiš - je grozen! Samo me tako čudi no sej vrejtno nas vse ker imam boleče pekoče prsi, napihnjenost in stalen pritisk na mehur kot da je skos poln! Jah upanje še ostaja in upam in držim pesti tudi za vse vas!
( moj mož pravi da je to tipičen znak). edino prsa me ne preveč bolijo, imam sicer občutek, da so kot bi bile natečene niso pa boleče....
. Sploh ne vem kaj naj si mislim ....
, pa nastavim tja pod žarnico direkt...pa ni nič, kot da ne bi plunla gor...tako majhna odprtina je za gledat.....ne vidim ne praproti ne ostalga.....O test mi je enkrat pokazal 2 črtici.....ampak je BT bol sigurna...
. BT mi je malenkost padla danes zjutraj ampak imam na splošno še vedno visoko. Bomo jutri zjutraj videli kaj bo. Edino kar je zelo drugače je, da me tri dni ful boli križ. Prav noro. Se kar malo uležem ali pa ovijem kaj okoli ledij, da je bolje. Sicer imam namreč M čisto neboleče in nobenih PMS znakov.
:))))
Nocko:))