Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, želim ti srečno pot naprej! 
!
Na svetu je že tako dosti slabih stvari, zato sem si jaz želela družit s puncami, ki so sposobne iti preko slabega z nasmehom. Pa itak, če pridejo slabi trenutki si pomagamo, ne more biti vsak dan sonce (in ni prav tega zanikat), a važno je verjet vanj, verjet da se bo vrnilo. V tem letu je smo dobili kar nekaj nosečk(andreja, pot, polma, ajetam, ...) (nekatere so že mamice zdaj) in vesela sem da so še vedno z nami! Jaz sem si že parkrat sicer obljubila, da moram malo bolj lepo za temo "skrbet", da je živa, pa se včasih tudi jaz kar malo porazgubim. Morda bo to da se je v zadnjem času pridružilo nekaj novih punc še dodatna motivacija za furat to temo v drugo leto!
.
in postaneš srećka
te naj kljub žalosti žene upanje naprej.Mislim nate in ti pošiljam
.
za 14dni na toplo, tako da se že veselim....
!!
...
,sem že mislila da bo vsaki dan topleje, ko je pa že tako zadišalo po pomladi, sedaj pa ta strupen mrzel veter. Zgleda tako lepo, ko pa prideš ven, si kar premisliš glede sprehoda ,itd..
.
in na obisk najinih prijateljev.
...
tako lepo razumeta! In lepo presenečenje ti je pripravil, midva sva šla zvečer malo ven...je bilo lepo, čeprav zadnje čase mi je skoraj vsak dan valentinovo, se vedno lepše razumeva. Saj sva se tudi prej, a kaj pa vem, zadnje mesece sva kot dva zaljubljena najstnika