|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pretirane cene
14.2.2007 12:10:40   
Naja31
Jaz sem oba vozička (globokega in športnega) dobila sposojenega, tako da niti ne vem kako bi se odločila, če bi kupovala. Se sploh nisem ubadala z vozički, ker sem vedela, da jih bom dobila. Edino smo kupili marelo Jane energy, ki stoji pri tašči, ki čuva sinka.  
Moj otrok je eden izmed tistih ki je bil minimalno v vozičku. Mogoče prva dva meseca dokler je še veliko spal. Potem se je v vozičku samo drl, tako da sem ga na sprehodih bolj nosila. In vsakič sem bila full hvaležna, da nisem "stran vrgla" 400 ali pa 500 eurov za voziček v katerem potem sinko sploh ne bi hotel sedeti.

Ravno zaradi te izkusnje se meni osebno zdi neumnost dati tako veliko denarja za vozicek.  JMeni osebno Bugaboo niti ni prevec vsec, tudi od Stokkeja mi ni vsec. Mi je pa zelo vsec Buzz od Quinnija. In to bo verjetno nas naslednji vozicek, ce bomo kmalu imeli se kaksnega otroka. Predvsem mi bo pri izbiri pomembno da se hitro in enostavno zloži v avto, ker vem koliko težav sem imela pre prejšnjih vozičkih. Športni (od Haucka) je sploh bil ogromen, da sem ga raje doma puščala, kot da bi ga morala sestavljati in v avto dajati.

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Pretirane cene
14.2.2007 20:00:14   
Anonimen
Jaz sem voziček kupila za kar nekaj več kot 100 tisoč. Dve leti nazaj.
Sicer so potem, čez kakšne pol leta zamenjali uvoznika (Quinny) in je bil precej cenejši.

Ja in?

A zdej bom pa svojemu otroku kupovala čevlje v "Turbo šu" sam zato, ker mi je škoda dat 12 tisoč za Geox?

user posted image

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Pretirane cene
14.2.2007 23:23:51   
zmajči25
Mi smo tudi kar veliko zapravili za voziček oz. vozičke. Imamo Buzza in Britax Romer Verve-ja in smo z njimi ful zadovoljni. Prej pa sem imela PP Pliko P3 z vsemi dodatki (lupinica, globoka košara, senčnik, zimska vreča, dežna prevleka,...) pa smo ga prodali, ker globoke košare in lupine nismo več potrebovali in smo kar cel komplet prodali in kupili Quinnyja.
Sem kar dosti časa študirala vozičke, saj mi je bilo v veselje ko sem bila user posted image . Glede na to, da si lahko privoščimo tisto, kar mi je všeč, smo to tudi kupili. Ne vem zakaj ne bi nečesa kupila, pa tudi če dosti stane, če si lahko privoščim in mi ni škoda denarja? Sicer pa mi ni nujno, da so stvari pregrešno drage in priznanih znamk, meni je najbolj važno, da je stvar predvsem uporabna in kvalitetna pa tudi estetsko mi mora biti všeč. Je pa res, da se vedno zapičim v ta dražje stvari, preden sploh vidim ceno.user posted image
Tisti, ki pa si ne morejo privoščit "dragih" stvari (kaj sploh pomeni drago je to 100, 500 ali 1000 EUR?) pa tudi prav. Vsak po svojih zmožnostih. Da bi pa bila brez strehe nad glavo in da bi za voziček dala 1000 EUR pa tudi ne.
Je pa res, da ima vsak drugačne prioritete....

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Pretirane cene
14.2.2007 23:24:54   
Anonimen
Nikdar nisem študirala zakaj nekateri kupujejo drage ali pa poceni vozičke, res mi ni padlo na kraj pameti, dokler nisem brala tega. Tisti ki jih kupijo jih pač naj kupijo, kaj pol? Kaj imam jaz veze z njimi?user posted image
Kupim tisto, kaj si lahko privoščim, ziher se ne mislim zapufat zaradi vozička. Pa tudi naše mame nas glih niso prevažale v nekih quinnijih, al buzzih,..al kak se jim reče user posted image pa smo tudi zrasli živi in zdravi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Pretirane cene
15.2.2007 0:01:57   
Anonimen
Pri nas je pa babi častila voziček.

In je vprašala "a samo toliko stane"? Ampak....izbrani voziček (recimo srednjega cenovnega razreda ) je ustrezal točno tistemu, kar sva iskala. Ne zaradi cene, ampak zaradi uporabnosti. In hvala, da smo ga dobili.

Mene pa te otroške stvari sploh ne ganejo, kar se estetike tiče. Pomembna mi je funkcionalnost. Pa sem nepoboljšljiv estet po duši. Ni šanse, da ne izberem najdražje stvari. Sem enkrat gledala iz opazovalnega stolpa, kako na avion nalagajo nek voziček. Kako so ga v trenutku zložili. Glede na barvo (črno ogrodje in kolesa) je bil skoraj gotovo boogaboo. Tako da težko falim, kar je dobro. Če bi ga zdaj kupovala, bi skoraj gotovo tega. Ker se tako enostavno zloži in na tako majhno. Me je takrat ta njegova lastnost popolnoma očarala. 


Drugače pa so bili vozički v naših otroških časih zeloooo dragi...in težko dostopni.....in dobili so se samo za marke.....in čuvali bolj kot avto. Ali pa jih je bilo treba švercati čez mejo....  Danes pa so VSI dobri. Če zamenjaš perspektivo gledanja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Pretirane cene
15.2.2007 9:11:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Eh... a vi to dejansko kupujete al kaj? user posted image



jz ne veliko stvari sem si izposodila...ker ne da mi je škoda denarja ampak raje ga "investiram" kam drugam za user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Pretirane cene
16.2.2007 13:29:25   
soncek&luna
jaz sem pri vozicku si dolocila zgornjo mejo in gledala take vozicke... kot je marogica napisala, primerno mojemu financnemu stanju... hotela pa sem imeti novega, takega, ki mi je bil res vsec... iskala sem ga ene 14 dni, preden sem ga nasla... zelo sem bila z njim zadovoljna... zdaj pa je na posoji pri moji sestri...

zdaj se moj skrat vozi v mareli od maclarena

_____________________________

Mami, pika moja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Pretirane cene
17.2.2007 0:53:20   
yaris
Preden sem rodila sva kupila rabljen voziček za 26000.Od hauk-a tri kolesnik. Imel je napihljive gume. In res zelo lepo ohranjen. Tip nama je še jajček šenkal poleg. Ful sva bila vesela oba z dragim. Ko pa sem rodila sva se šele začela zavedat kaj sva kupila. Motilo me je cel kup stvari. 1. da ležišče ni 100%ravno, da otroka ne morem gledat v obraz, ko ga vozim,...Nato sva kupila od Traxxa torbo , tako da je imel tamali ravno ležišče. Dala sva pred osmimi meseci zanjo 19000. Ko sva seštela vse skupaj sva prišla do izračuna, da bi raje nov voziček kupila in tega prodala.user posted image
In res voziček in jajček sva prodala. Torba Traxx pa nama je ostala.
Kupila sva Oregon 6 od Baby Welta in sem z njim kar zadovoljna.
Zdaj pa počasi že gledam naokoli, da bi počasi kupili kakšno lepo marelo. 

Eni vozički pa imajo res nabite cene.
Saj tudi jaz bi najbrž kupila kakšen voziček od Quinnija ali Jane, ampak moj dragi pravi da niso vredni svojega denarja. user posted image

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Pretirane cene
17.2.2007 15:14:17   
frutka_
Pri nas ima voziček kar velik pomen. Veino sva peš in se mi zdi kar pomembno da je udoben, praktičen in lep. Zdaj imam ZAPP-a. Ko je bil manjši sem imela PP CULLA, ki je tudi zelo lep model.
Kerensa, če pri čem ne bom šparala so pa to avtosedeži in lupinice. Poglej malo kreš teste pa boš zagotovo opazila razliko med njimi in seveda tudi v ceni.
Če bi mi bil kakšen drugi voziček full všeč bi ga najbrž kupila, zakaj pa ne?  Tebi se zdi marsikatera druga stvar nesprejemljiva, ki je nekomu totalno normalna. Pač, vsak po svoje in po svojih zmožnostih. Nobenega globokega razmišljanja in polaganja računov!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Pretirane cene
18.2.2007 13:16:35   
Pobalami
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Če bi mi bil kakšen drugi voziček full všeč bi ga najbrž kupila, zakaj pa ne?  Tebi se zdi marsikatera druga stvar nesprejemljiva, ki je nekomu totalno normalna. Pač, vsak po svoje in po svojih zmožnostih. Nobenega globokega razmišljanja in polaganja računov!




S tem se strinjam-nobenega globokega razmišljanja. Denar nima pri tem nobene veze. Poznam starše, ki imajo denar pa imajo čisto navaden voziček (in niso škrti), in take ki nimajo veliko denarja in imajo najmodernejši voziček. Gledam starše, ki ponosno vozijo te turbo kočije z disk zavorami, petimi kolesi, neonskimi, metalnimi barvami... Zadnjič se se zares prav smejala enemu vozičku, ker je bil prav smešen.

Za vožnjo po mestu je Hauck voziček čisto dober, za bolj grobe terene pa imaš bolj robustne vozičke, ki so ponavadi dražji. Jaz edino v uporabi vidim razliko.

Jaz še zmeraj mislim (po tem kar sem prebrala še bolj), da so vozički bolj za starše kot otroke. Ker otrok v starem vozičku se mi prav nič ne smili in ni za nič prikrajšan, ker v tako zgodnjem obdobju ne zaznavajo teh razlik. Moj otrok je v vozičku za 300 € sedel glih tako dobro kot sosedov za 600 €. Pred 30 leti smo očitno vsi zelo trpeli, ker smo se vozili v takih podrtijah.

Enim pač to pomeni več kot drugim, tako je.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Pretirane cene
19.2.2007 18:56:43   
Anonimen
Jaz sicer nisem nobena "bogatašica". Sem še študentka, sicer poročena, ampak jaz nimam nobenih prihodkov (sedaj v user posted image sploh ne), mož pa ima povprečno slovensko plačo. Vendar sva oba zelo varčevalna, kar pa ne pomeni, da kupujeva vedno neko ceneno robo. Ne, raje našparava za tisto stvar, ki nama je všeč, za katero veva, da je res kvalitetna in tako si počasi kupujva stvari. Tudi stanovanje opremljava počasi z bolšim, kvalitetnejšim materialom, ki bo zdržal veliko več let kot pa neka cenena roba. Čeprav počasi, ampak enkrat bo pa tud opremljeno do konca.
Takega mnenja sva tudi pri otroškem vozičku. Kupila bova nekaj bolj kvalitetnega, vsekakor pa udobnega za najinega user posted image . Ne nameravava se "preseravati" z ne vem čem, ker nisva take sorte da bi se zdaj pa z neko stvarjo ponašala, ampak na udobje in kvaliteto pa pogledava.

Pa ne spadam niti v tisto že prej omenjeno skupino ljudi, da se kao preseravajo taki, ki nimajo. Vsaj jaz se nimam za tisto skupino ljudi.

(odgovor članu Pobalami)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Pretirane cene
22.2.2007 0:28:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen
A zdej bom pa svojemu otroku kupovala čevlje v "Turbo šu" sam zato, ker mi je škoda dat 12 tisoč za Geox?
user posted image  

Porkaduš, sončna kraljica, kuga pa je narobe s škrpeti iz Turbo Šuja? user posted image  Jih gonim že ene par let, pa mi še nobedn ni razpadu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Pretirane cene
22.2.2007 23:00:26   
Peli
Hvalabogu da so take ki si lahko dost privoščijo, od takih lahko kupiš dobre poceni stvari user posted image .
npr. jaz sm kupila rabljenega quinnya(ne vem če sploh kaj rabljenega), z vso dodatno opremo za 190 EUR user posted image . Z njim sm super zadovoljna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Pretirane cene
23.2.2007 10:11:01   
Pajaca
Midva pri vozičku nisva gledala na ceno, ker sva hotela voziček ki bo zadostil najinim potrebam in ne nekaj kar naju bo omejevalo. Imamo quinny 3xl freestyle in mi je še vedno super voz. Z njim prideš povsod. Edino v kakšno trgovino z ozkimi vrati ne, pa pač ne grem not. Smo šli pa tud okol bohinjskega jezera in to brez problemov. In za taka norca kot sva midva ki sva pač šla povsod bi bil kakšen PP ali podobno čista zguba denarja ker ne bi prišla nikamor z tistimi malimi koleščki.

Tako da mi je mem ko mi nekdo ki se samo po mestu šeta reče kaj rabim tak voz saj s PP prideš povsod. Ja po mestu je res moj preširok, ampak glede na to da živimo na vasi in da res rinemo voz z že drugim mulcem čez drn in strn bi z drugim vozom bila zelo nesrečna.

Aja za lupinco dat 200E mi pa ni strošek in ne razumem Kerense ko napiše da za avtosedež že za lupinco pa ne. Čist tko lupinca je avtosedež.

Sicer pa vsak po svoje. Kar kupiš kupiš, zato pa imaš na trgu marelo za 30€ (smo jo kupili za na hitro pa v enem letu čist zgonil, je sam še za stran) pa vozičke za 1000+€. Zato da kupiš kar ti ustreza. Kar si lahko privoščiš.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Pretirane cene
23.2.2007 10:51:33   
jakaracman
user posted image
zdej bom pa svojemu otroku kupovala čevlje v "Turbo šu" sam zato, ker mi je škoda dat 12 tisoč za Geox?
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Pretirane cene
24.2.2007 18:02:23   
Anonimen
Sem zadnjič pozabila dodat, da se mi zdi, da so tiste, ki kadijo bolj "šparovne" pri svojem otroku. Poznam eno, ki ji je bilo škoda kupit mleko za otroka, zato ga je hranila kar z navadnim. Seveda, za mleko škoda za cigarete pa ne. Pušita pa oba, tako da se prav prekajajo. Ni pa to edini primer, vem še za kar nekaj podobnih. Pa nimam nič proti kadilkam, ampak ene so pa res tako mahnjene. Za cigarete še nikoli ni zmanjkalo denarja, za otroka pa že. Žal so tudi taki kaj čmo.

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
Pomlad je prebudila tudi klope
S pričetkom pomladi se prebujajo tudi na prvi pogled nedolžni klopi, ki prenašajo vse prej kot nedolžen virus klopnega m...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?