|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: tv3-to čudovito dojenje
21.3.2007 21:34:33   
L & L
No men je blo pa še neki tu mač, ko je una k doji 4 leta starga rekla da mali goji strast do njenih ziz pa lepo te prosim dej povej to na kakšen drug način, do mojih jošk goji stras sam moj dec ne pa otrok HALOOOOOOOO

_____________________________

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004



http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: tv3-to čudovito dojenje
21.3.2007 22:59:44   
anckabancka
Men se pa še nekaj čudno zdi. Tisti očka od dvojčkov se je očitno veselil, da bo žena spet njegova in da bo sexal, ko bo nehala dojiti...  A do sedaj pa ni, ker je bila mama le dojilja, a kajuser posted image

_____________________________

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: tv3-to čudovito dojenje
22.3.2007 7:12:06   
AKŠ
men je bla pa najbolj bolana izjava od ene mamice, da otroka doji za to, ker se bo ob njenem mleku ravijal kot človek user posted image user posted image user posted image  a, pol se moja razvoja kot kravica user posted image user posted image user posted image , ker ne pije mojega mleka???

svašta - ta oddaja je tud men pustila slab vtis - kar je preveč je pa preveč.... 8let?????? ina ta starejša hči se buni, da ji to ni prav, ker se 8letna lahko doji, ona k je pa večja pa ne več???? ma kr neki....

_____________________________

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.


(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: tv3-to čudovito dojenje
22.3.2007 7:40:06   
janapan
Jaz oddaje sicer nisem gledala ampak...meni se dojenje zdi nekaj naravnega tam do ene dveh let maksimum, čeprav mi je še to ful dolgo. Eno kolegico poznam ki je dojila do dveh let in pol fantek jo je že pošteno grizel in meni je blo ful čudno videt kako grabi že tako velik po njinih joškah...ma dobro naj bo...do osmih let...pa ta punca bo mela traume še celo življenje, mislim no.
Kar se tiče dojenja v javnosti...jaz to podpiram ampak na tak normalen diskreten način...se pravi če greš na dolg sprehod in je dojenček lačen zakaj bi tekel domov, vsedi se na klopco in podoji....to da plačuješ na blagajni in dojiš ...no pa saj smo si na jasnem

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: tv3-to čudovito dojenje
22.3.2007 8:21:15   
Anonimen
Bul šit.

(odgovor članu janapan)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: tv3-to čudovito dojenje
22.3.2007 8:29:17   
Anonimen
no jz tud nisem gledala oddaje ampak bom tko rekla dojenje je za dojenčke in ne za otroke!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: tv3-to čudovito dojenje
22.3.2007 8:52:09   
Še ena T
Meni je bila pa oddaja zanimiva. Po moje so hoteli z njo samo promovirati dojenje (ok, pri nekaterih so dosegli obraten učinek), ker je javnost v VB očitno nenaklonjena dojenju.

Da bi mene popisal policaj, ker dojim v Tivoliju? HALO??? V VB se pa to dogaja.
Pa vsi mimoidoči v nakupovalnem centru, ki so jih vprašali, kaj si mislijo o mamici, ki je lepo diskretno dojila na klopci pred trgovinami, so imeli negativne komentarje: se ne spodobi, bla, bla, bla...

Ok, tisto z doječimi 8- letnicami in očkom je pa pretiravanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: tv3-to čudovito dojenje
22.3.2007 9:47:33   
Dejča
Tako kot otrok pri 5 letih (za moje pojme pa še tudi dosti prej) ne sodi v posteljo svojih staršev (da ne bo pomote, pri tem ne mislim na jutranja crkljanja), tudi dojenje odraščajočih otrok ne more biti dobro za otroka. Ali primitivna (pa ne mislim slabšalno) ljudstva tudi dojijo svoje otroke v nedogled? Tudi samice odstavijo svoje mladiče, ko je čas za to - pa ne pri 8 letih!!!! Tak otrok bo imel frustracije vse življenje, dvomim, da bo sposoben pretrgati normalno vez s svojo mamico. Bolno!!!

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: tv3-to čudovito dojenje
22.3.2007 10:58:57   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka

Men se pa še nekaj čudno zdi. Tisti očka od dvojčkov se je očitno veselil, da bo žena spet njegova in da bo sexal, ko bo nehala dojiti...  A do sedaj pa ni, ker je bila mama le dojilja, a kajuser posted image


Dojila je po 20x na dan, pa ni bilo časa.user posted image

Po mojem mnenju je ta oddaja naredila kvečjemu kontra reklamo. Mi je pa neumno, da Angleži ne tolerirajo dojenja v javnosti. mene prav nič ne moti. Pa dojiti 8 let starega otroka. Halooo. Pa nelogično se mi je tudi zdelo, ko je hotla Španka začet dojit svojo posvojenko pri 18 mesecih. Silit otroka, da bi se začel dojit tako pozno, ko že izgubi sesalni refleks in tega punčka sploh nikoli ni počela. Verjetno je sicer mislila, da se bo tako bolj navezala nanjo, samo se mi zdi to precej pozno.

Tista izjava o otrocih in mleku in kravah, pa je bil po moje samo oster odgovor na reakcijo moškega. Verjetno ni resno mislila, da se otroci, ki pijejo kravje mleko razvijajo kot krave.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: tv3-to čudovito dojenje
22.3.2007 11:30:04   
mojcapr
Nekateri pa res pretiravajo - osem let stara punca, očka v vrsti in posvojenka, ki ni nikoli se dojila. Saj tudi mleko po moje ni več tako "kvalitetno" po treh letih kot na začetku. Mamica po moje hoče samo navezati otroke nase, al kaj, ne razumem????
NORO user posted image


(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: tv3-to čudovito dojenje
22.3.2007 14:49:34   
Baucka
Ne razumem zakaj se vam vaše mleko gravža. Jaz sem ga probala in je dobro, ful je sladko. To pa ne pomeni, da pijem kakav iz njega. Zanimalo me je pač kaj user posted image dajem in sem probala, tako kot tudi skoraj vsa zdravila (razen svečke) in hrano, katero ji dajem. Pač preverim.

Dojila pa ne bi tako dolgo, zaradi otroka. Ker pač živimo v takšnem času in okolju, kjer to ni sprejemljivo. In po mojem doživlja otrok diskriminacijo in posmeh vrstnikom, ker to pač čudno. Otroci znajo biti zelo kruti. In to nato pusti posledice na psihi in ne to da je bil pač dojen do 8 leta. Drugače pa nimam nič proti, kakor komu paše. Če bi recimo vsi še dojili 8 letnike, bi bili tisti diskriminirani, ki tega ne bi počeli. Tako kot so zdaj (na žalost) diskriminirane mamice, ki ne dojijo. Od porodnišnice, do patronažnih, pediatrov, sorodstva in nazadnje od mamic, katerim je dojenje steklo. Živimo pač v nestrpnem svetu - nažalost.


_____________________________

Gremo veselo.

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   [Brisano sporočilo]
22.3.2007 20:35:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Baucka)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: tv3-to čudovito dojenje
22.3.2007 22:32:19   
Nogavica
Danes ob 23.40 bo ponovitev oddaje.

_____________________________

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?