|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nagradna igra Champion
6.4.2007 12:48:17   
kofetek2010
najljubši športi:
- ležanje na plaži user posted image
- kaučiranje in trimčkanje s prsti po TV pilotu (daljincu) user posted image
- razmigavanje sredinca desne roke po rač.miški, tud po 12 ur/dan user posted image

vse to in še več podobnih oz. tem primerljivih športov se da opravljat tud v popolni Champion opremi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Nagradna igra Champion
10.4.2007 10:26:29   
Angellina
Bolj ko razmišljam kaj bi vam priporočala, da bi vas spodbudila k telovadbi, bolj mam prazno glavo. Sploh če pomislim, da mene osebno ne bi mogel prav nihče prepričat, da bi se potila v fitnessu ali se kakorkoli drugače ukvarjala z športom. Po pravici povedano, se mi ne da, niti se mi ni nikoli dalo. Toda od kar imam otročka, najbrž prekašam vse športe navdušence, daleč na okoli.
Vse ženske v trenutku, ko postanemo mame, postanemo vrhunske športnice za nedoločen čas.
Tu ni predaha, mama nisi le za 2 uri potenja in ne moreš se po napornem dopoldnevu uleči na kavč, vrzti noge v zrak, naviti glasbo, si privoščiti limonado in buliti v strop. A-a. Čaka nas še muvanje do večera in če ima otroček nemiren spanec, potem prečujemo še del noči. Akcija 24h/dan brez predaha, razen za občasni nerve breake. Motivacija? Ljubezen do otroka.
Neprespana noč je zame del vsakdana. Preživim jo tako, da tekam med spalnico in otroško sobo, kjer delam predklone v posteljico, da proti jutru vidim zvezdice ki mi šejkajo nad glavo.
Ko se naredi jutro si skuham močno kavo in jo popijem, medtem ko se Mark ukvarja z projektom: pojedel bom vse igračke. Ko končno omaga in zaspi, me čaka pospravljanje, čiščenje, kuhanje in obvezno nagajanje uporabnicam in uporabnikom na RingaRaji. Pri slednjem navadno srkam Red Bull, da si naberem moči in krepim trebušne mišice  izjavami, ki me spravljajo v smeh in dobro voljo. Ko se mali nadebudnež prebudi, se nahraniva, oblečeva in odhitiva na sprehod. Seveda  je moja vloga porivanje vozička gor in dol po mestu, do poznega popoldneva. Ko prideva do domače hiše, se najprej zastrmim v stopnice in pomislim, kako se bom zvlekla po njih, saj komaj še stojim na nogah. Nato pa dvignem 10 kilogramskega sineka in ga z močjo sumo borca odnesem v stanovanje. Med pripravo hrane sedi Mark v stolčku za hranjenje, kjer se preizkuša v metanju igrač na tla. Tako jaz na trenutke ne vem ali pripravljam hrano ali sem nabiralka igrač, saj me je dovolj po vsej kuhinji. Po hranjenju sledi igranje, kopanje, uspavanje in ko omagana omahnem v posteljo, se k meni obrne dragi in mi šepne na uho: Draga a bova? »Dobra ženka« je seveda polna energije in polna pričakovanja za akcijo in ko po strastnem ljubljenju končno lahko zaprem oči…zaslišim tisti znani znani jok. Prebudil se je sinek in sledi tek in predkloni do jutra, vse do požirka sladke opojne kavice.
Naj se poleg tega ukvarjam še z kakim športom? Ne spravljajte me v smeh…se znam sama.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Nagradna igra Champion
10.4.2007 12:01:48   
saska5
Kam naj pišem?
Športnih cunj meni vedno manjka, ponavadi nosim tiste, bolj poceni. Težko si privoščim Champion ali kaj podobnega.
Ampak to me ne odvrača od športa. Sem navdušena karateistka, čeprav še ne treniram dolgo. V Domžalah je super klub. Rada pa tudi rolam, kolesarim, hribolazim ali se enostavno sprehajam s psom. Zavedam se, da se bom od karateja v skupini za nekaj časa morala posloviti, sem namreč v 21. tednu. Se bom pa tačas naučila še kakšno kato.

Upam, da je tole za sodelovanje v nagradni igri dovolj. Prosim posredujte na pravi naslov.

LP, Saša

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Nagradna igra Champion
14.4.2007 19:20:02   
Strawberrie Cherrie
Kako se rekreiramo pri nas doma
Posted by Ozbej
Potrebujemo:
- Enega ultra aktivnega malčka
- Eno predano mamico
- Športnega očka
- Hiperaktivnega psa


Ponavadi se zbudim okoli 6.30huser posted image in za dobro jutro začnem na ves glas čebljati! Zjutraj sem vedno dobre volje, zato je jakost mojega govorjenja zelo visoka.user posted image Seveda z čebljanjem zbudim mami in očka. Najprej se pol urce stiskamo in crkljamo, da se dodobra prebudita tudi starša! Takrat se ponavadi tudi KONKRETNO pokakam user posted image in mamin športni dan se začne. Najprej je potrebno z moje ritke spravit kakec. Mami me položi na previjalno, pri tem pa ji športno pomagam in se poizkušam upirati kolikor je le mogočeuser posted image user posted image , da me čimtežje slečeuser posted image ! 'Uf, kako smrdi', user posted image ponavadi reče mami, jaz pa se veselo smejim, in cepetam z nogicami, ker sem osvobojen plenice. Mami jih seveda poizkuša uloviti, da bi ser čim manj namazal z drekecomuser posted image ! Ker je stvar (po njenih besedah) ponavadi katastrofalna, me odnese kar pod pipo v kopalnico. Povezne se me na roko, da lahko pod curkom vode veselo brcam z nogami in krilim z rokami. Nato za kakšne 5minut 'pasem ovčke' oziroma kar moje igračke, mami in ati pa se v tistem času čimhitreje poizkusita oblečti in umiti. Ne maram biti dolgo na enem mestu, zato me ati odnese v spodnji štuk na obisk k starim staršem, mami pa KAR SE DA hitro pospravi postelje in prezrači spalnico. Nato se podojim, ati pa pije dobro dobro kavo.
Drugi del in seveda pretežno cel dan je v bistvu že profesionalna stopnja športnika in jo zmorejo le dobro natrenirani ljudje! - STARŠI
Pravzaprav potrebuješ le ene super dobre športne copate in kvalitetno trenirko (mami nosi Champion). In pa seveda vse zgoraj naštete člane gospodinjstva.
Ob 9h je čas za sprehod našega psa. Mami me da v kegurujčka in dobro obleče, ker zjutraj pri nas ponavadi piha veter. Jutranji sprehodi so mi najljubši -> veselo vriskam, zato je vesel tudi kuža in vleče na vso moč. Mami poizkuša obvladati psa in istočasno čeblja z menoj. Zjutraj poslušamo ptičke, gremo do potoka, zasledujemo srako in mečemo žogico psu. Po pol ure pridemo domov in zopet je čas za mojo malico in 20minutni dremež. To seveda mami izkoristi za obisk spletnega portala Ringa Raja in na hitro odpiše še na par mailov.
Ko se zbudim, me mami sprevije in da v kenguruja – da pa bi imela čimbolj 'nakvihtane' roke, veselo brcam in kar nekaj časa traja, predenj sem na varnem v kenguruju. Skupaj obesiva oblačila, posesava stanovanje, kuhava kosilo, pleševa, pojeva (predvsem Doorse in pa Tracy C.), gungava, nosiva. Ati je tačas v službi, in ne ve, kaj vse zamuja – vreščanje, čebljanje, stokanje, vse AAAAje in IIIIIje, pa UUUUje! Ko se kosilo kuha, na hitro še spustiva psa lulat, nato jemo približno takole:
- Mami da v usta prvi grižljaj in jaz se začnem jokat: LLLAAAČČČEEN, ZZZIZAAAAAAAAAAA
- Seveda pristanem na joški in veselo malicam, mami pa pri tem poizkuša absorbirati svojo hrano
- Ko se najem, me prevzame ati, da lahko mami pomije posodo

Po kosilu me dajo v voziček. Imam uibr hud športni voziček na 3kolesa in amortizerje. Seveda moram biti pripasan, ker sem zelo živ fantek in lahko skočim iz vozička. Mami in ati obujeta rolerje in že šibamo proti Podgorju ali pa proti Pamečam. Kuža teče z nami, mene pa izmenično potiskata starša. Vriskam od veselja, ter se tako slinim, da se moramo občasno ustaviti, da se pobrišem! Najdemo kakšno klopco, kjer spijem okoli 50ml čaja, kuža malo vode, nato pa se obrnemo proti domu.
Moj najljubši del tega športnega dneva je pozno popoldne, ko mi mama v čeber nalije vodo user posted image user posted image in me sleče do nagegauser posted image . Tako zelo se veselim, da me mora mami v čebru držati z obema rokama. Včasih mi pravi, da sem njena 8kilogramska utež! Skupaj špricava vodo po kopalnici in se smejiva! Nato me zavije v toplo brisačo in nosi dokler se ne posušim do suhega. Zopet ima hude boje z mojimi nogami in rokami, ter ritko, da me obleče in namaže z dišečo kremo imenovano Ribodremin (ati pravi, da se je temu včasih reklo Jekoderm, ampak pustimo to). Še 20minutno cuzanje mamine zizike in 20minutno nošenje, pa mi učke počasi lezejo skupaj. Ati ali mami se uležeta še z menoj za kakšnih 10minut, da trdno zaspim, nato pa ati odide na nogomet ali košarko, mami pa za pol ure na orbitrek ali sobno kolo.
Zvečer še starša menda peljeta psa na dolg sprehod, mene pa preko babyphona čuvata stara starša – ampak tega ne vem zagotovo, ker takrat trdno spim in sanjam o potokih toplega maminega mleka.

No, da pa sem dobra rekreacija čez celi dan pa je dokaz moja mami. Rodit me je šla s 75kg, iz porodnišnice je prišla z 61kg, sedaj pa ima 53kg. Zato vam priporočam, da si nabavite enega mulca mojega kalibra, ki noče biti niti minutke sam in se najraje pusti nositi. Ati pravi, da so takšni mulci kot sem jaz na Duracell baterije, tiste menda trajajo najdlje!
No, pa upam, da sem vam pomagal in vam dal kakšen nasvet, kako dobro in športno izkoristiti dan!

Vaš Ožbej
(spisat mi je pomagala moja mami) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saska5)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Nagradna igra Champion
14.4.2007 19:23:17   
Strawberrie Cherrie
Pa še to -> mami pravi, da vas sedaj nisem navdušil, da bi čimbolj rolali, tekli in se rekreirali, ampak, da boste verjetno izbrali drugo vrsto telovadbe, ki se ji menda reče HOPA CUPA (user posted image ) in se izvaja takrat, ko user posted image spijo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Nagradna igra Champion
16.4.2007 8:08:34   
Wahoo RR
Super telovadci in telovadke ste! Le tako naprej! Nagradne igre "Champion" je konec. Odločitev za najaktivnejšega, najbolj vestnega in najbolj navdušenega športnika je bila težka. Vsekakor smo ugotovili, da je eden izmed boljših športnih pripomočkov Ožbej in sta si nagrado pridobila skupaj z mamico "London Paris." Drugo nagrado pa prejme: AiMa z kmečkim fitnesom. Nagrajenki bosta o nagradi obveščeni po ZS. Čestitamo! Za vaše simpatične športne podvige se zahvaljujemo vsem sodelujočim!  

_____________________________

Lp,
Wahoo RR



(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?